Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι μεγάλη η αλλαγή προς το Android.

Οι εφαρμογές είναι κατώτερης ποιότητας βεβαια όμως κάποιες έχουν 2 και 3 φορές περισσότερες δυνατότητες λόγο ελευθερίας του λειτουργικού.

Το θέμα είναι και η κοπέλα μου με το 5s με κατηγορεί για την αυτονομία γιατί πριν 1 μήνα το πήρε της το πρότεινα εγώ και τώρα ο αδερφός της με το Z1 Sony έχει καλύτερη αυτονομία και κάμερα και τα ακούω εγώ.

Και το 5s 1 μέρα βγάζει δεν βγάζει.

Τάσο, αν βρεις μια καλή ανδροιδ συσκευή, θα μείνεις ευχαριστημένος.

Η αλλαγή δεν είναι τόσο τραγική. Εγώ την κάνω συχνά :)

Με εξαίρεση το θηριώδες νότε2, στα άλλα android που έχω χρησιμοποιήσει δεν έχω δεί καλύτερη αυτονομία.

Πχ, το one x+ το έδωσε σε ένα μήνα γιατί πραγματικά ήταν για εμένα άχρηστη η συσκευή , τραγικά μικρή αυτονομία. (κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ.).

Εμένα το iphone 5s μου βγάζει μέρα σχετικά χωρίς πρόβλημα, με τη χρήση που του κάνω. Βέβαια, αν το πιέσω, σίγουρα βλέπω την μπαταρία να κατρακυλάει, αλλά λογικό το βρίσκω.

Σε παροτρύνω να πάρεις και άλλες συσκευές (android κλπ) γιατί πραγματικά όλα είναι σχετικά και μόνο συγκρίνοντας βγάζεις άκρη.

(σόρρυ για το οφ τόπικ).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι μεγάλη η αλλαγή προς το Android.

Οι εφαρμογές είναι κατώτερης ποιότητας βεβαια όμως κάποιες έχουν 2 και 3 φορές περισσότερες δυνατότητες λόγο ελευθερίας του λειτουργικού.

Το θέμα είναι και η κοπέλα μου με το 5s με κατηγορεί για την αυτονομία γιατί πριν 1 μήνα το πήρε της το πρότεινα εγώ και τώρα ο αδερφός της με το Z1 Sony έχει καλύτερη αυτονομία και κάμερα και τα ακούω εγώ.

Και το 5s 1 μέρα βγάζει δεν βγάζει.

Ρώτησε τη πόσες selfie φωτογραφίες βγάζει την ημέρα και μένει από μπαταρία; με αρκετή δόση χιούμορ :)

Ρώτησε τη πόσες selfie φωτογραφίες βγάζει την ημέρα και μένει από μπαταρία; με αρκετή δόση χιούμορ :)

Δεν υπαρχει θέμα παρεξήγησης. Ειδικά η εφαρμογή Retrica δεν έχει αναβαθμιστεί και μέσα στα διαγνωστικά βλέπω το όνομα της συχνά. Επίσης και το Viber μεσα στο διαγνωστικά το βλέπω να crashάρει πολύ.

Κάποτε δεν ήταν έτσι το iPhone ρε παιδιά δηλαδή μέχρι κάποιες εκδόσεις του ios 6 ο μοναδικός λόγος υπερηφάνειας ήταν η αυτονομία. Πλέον δεν υπάρχει αυτό.

Android συσκευές με Root, Greenify και Titanium Backup για να σβήσεις τα άχρηστα είναι πολύ γρήγορες και με καλή αυτονομία αλλά όπως είπα οι εφαρμογές δεν με γεμίζουν. Η πλατμόρμα στο iPhone δίνει ποιοτικότερες εφαρμογές.

Σκέφτομαι να έπαιρνα και 5s αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κάνω την αλλαγή απο το 4s.

Θα σβήσω το Viber και θα πάρω ενα Nokia των 50 ευρώ να έχω 3-4 μέρες αυτονομία να γλυτώσω.:lol:

Κάτι που ξέχασα. Στην περιοχή 4g δεν υπαρχει και το 3g δεν είναι και στα καλύτερα του. Σ ένα φίλο του είχα κάνει την επαναφορά του διακόπτη 3g στο 5αρι και όπου μ έβλεπε με κερνούσε. Πλέον μπορούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν του ερχόταν συνέχει μήνυμα απο χαμένες κλήσεις και αυτονομία 30% πάνω.

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Μια χαρα ειναι η μπαταρια, οχι τόσο απο άποψη διαρκείας αλλα απο άποψη σταθερότητας! Τα drain που τραβάνε τα android ειναι απρόβλεπτα! Και επίσης πιστεύω οτι το battery endurance του gsmarena προσομοιάζει οσο μπορεί καλύτερα την πραγματικότητα...

πως βλέπεις στης φωτογραφιες και τα video που εχεις τραβηξει στην συλλογη σου ποσο μέγεθος ειναι ,δηλαδη λεπτομέρειες του αρχείου.

Ως έχει το iOS, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να δεις meta data φωτογραφιών και βίντεο.

Ωστόσο, μέσω της εφαρμογής iPhoto, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα, τουλάχιστον των φωτογραφιών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

πως βλέπεις στης φωτογραφιες και τα video που εχεις τραβηξει στην συλλογη σου ποσο μέγεθος ειναι ,δηλαδη λεπτομέρειες του αρχείου.

Να συμπληρώσω πως εάν θέλεις να δείς συνολικά τον χώρο που καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες και τα video σου, Μπορείς να πάς Ρυθμίσεις - Γενικά - Χρήση και περιμένοντας λίγο να δεις μία λίστα όπου στην κορυφή της είναι η φωτογραφίες και τα video :)

Και μιας και συζητάμε το θέμα «μπαταρία» ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.iclarified.com/40210/ios-711-found-to-significantly-improve-battery-life

Και μιας και συζητάμε το θέμα «μπαταρία» ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.iclarified.com/40210/ios-711-found-to-significantly-improve-battery-life

Καλό είναι να υποστηρίζουμε το δικό μας forum :)

Μικροαλλαγές στην iOS 7.1.1 φαίνεται να βελτιώνουν τη ζωή της μπαταρίας

Καλημέρα!!! Μπενω στην εφαρμογή της κάμερας και πατοντας συνεχόμενα το κουμπάκι βγάζει ριπη φωτογραφιών ευτες πως γίνεται να της δω μετά;;; έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα άκρη...

Καλημέρα!!! Μπενω στην εφαρμογή της κάμερας και πατοντας συνεχόμενα το κουμπάκι βγάζει ριπη φωτογραφιών ευτες πως γίνεται να της δω μετά;;; έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα άκρη...

πρόκειται για το λεγόμενο iPhone burst mode και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στις Φωτογραφίες!

Edited by DINFUN

Τις βλέπεις μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες ή αν πατήσεις κάτω αριστερά, εκεί που δείχνει μια μικρή προ επισκόπηση της τελευταίας φωτογραφίας που τράβηξες, όταν είσαι μέσα στην εφαρμογή της κάμερα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Να συμπληρώσω πως εάν θέλεις να δείς συνολικά τον χώρο που καταλαμβάνουν οι φωτογραφίες και τα video σου, Μπορείς να πάς Ρυθμίσεις - Γενικά - Χρήση και περιμένοντας λίγο να δεις μία λίστα όπου στην κορυφή της είναι η φωτογραφίες και τα video :)
Ευχαριστω για την απαντηση για το συνολο το ξερω,εγω θελω να μαθω το βιντεο που τραβηξα τωρα και αποθηκεύτηκε στο αλμπουμ τι μεγεθος είναι ?

Κάποιος έγραψε τις προηγούμενες μέρες ότι στο iOS δεν υπάρχουν ανεξήγητα αυξημένες καταναλωσεις.

Κι όμως υπάρχουν. Είναι δεύτερη φορά που μου συμβαίνει σε 8 ώρες αφημένο στο κομοδίνο χωρις καθόλου να το χρησιμοποιήσω έχασε 16%.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω το έγραψα, και δε μου εχει συμβεί ακομα...στο Optimus g με την "καλογραμμένα rom" έκανα το σταυρό μου να ξυπνήσω και να μην εχει χάσει πανω απο 6-8%...

Κάποιος έγραψε τις προηγούμενες μέρες ότι στο iOS δεν υπάρχουν ανεξήγητα αυξημένες καταναλωσεις.

Κι όμως υπάρχουν. Είναι δεύτερη φορά που μου συμβαίνει σε 8 ώρες αφημένο στο κομοδίνο χωρις καθόλου να το χρησιμοποιήσω έχασε 16%.

Μήπως λόγω jailbreak??

Μήπως λόγω jailbreak??

Όχι καμία σχέση. Τα tweaks που έχω είναι λίγα και τα πιο γνωστά. Άλλωστε τα έχω απο την πρώτη μέρα.

Προφανώς κάποιες εφαρμογές κολλάνε και παραμένουν σε πλήρη λειτουργία στο background.

Επίσης κάτι άλλο που θεωρώ απαράδεκτο είναι ότι αν ανοίξω πολλές εφαρμογές, κλείνει απο το σύστημα η εφαρμογή του Pebble smart watch η οποία πρέπει να παραμένει ανοικτή για να μην χάνεται η σύνδεση και η μεταφορά ειδοποιησεων.

Απαράδεκτο. Η συσκευή χρειάζεται περισσότερη ram και αυτά περί iOS που απαιτεί μικρή ram είναι για τους fan boys.

Γι αυτό συμβαίνουν και τα κρας στα 4s.

Με το iOS 7 προστέθηκαν ένα σορό νέες δυνατότητες. Δεν μπορείς να σερβίρεις το 5s με την ίδια ram που είχε το 5αρι το οποίο ήταν φτιαγμένο για το iOS 6.

Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω έκδοση s στο μέλλον. Τα ίδια είχα και με το 4s αλλά δεν έβαλα μυαλό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι καμία σχέση. Τα tweaks που έχω είναι λίγα και τα πιο γνωστά. Άλλωστε τα έχω απο την πρώτη μέρα.

Προφανώς κάποιες εφαρμογές κολλάνε και παραμένουν σε πλήρη λειτουργία στο background.

Επίσης κάτι άλλο που θεωρώ απαράδεκτο είναι ότι αν ανοίξω πολλές εφαρμογές, κλείνει απο το σύστημα η εφαρμογή του Pebble smart watch η οποία πρέπει να παραμένει ανοικτή για να μην χάνεται η σύνδεση και η μεταφορά ειδοποιησεων.

Απαράδεκτο. Η συσκευή χρειάζεται περισσότερη ram και αυτά περί iOS που απαιτεί μικρή ram είναι για τους fan boys.

Με το iOS 7 προστέθηκαν ένα σορό νέες δυνατότητες. Δεν μπορείς να σερβίρεις το 5s με την ίδια ram που είχε το 5αρι το οποίο ήταν φτιαγμένο για το iOS 6.

Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω έκδοση s στο μέλλον. Τα ίδια είχα και με το 4s αλλά δεν έβαλα μυαλό.

Κώστα, όταν επιλέγεις να μείνεις 15 εκδόσεις πιο πίσω για να έχεις jb , αυτά συμβαίνουν.

Το ios7 είναι γνωστό πως τελει υπό κατασκευή και κάθε αναβάθμιση, ακόμη και 0.1 προσθέτει/βελτιώνει κάτι.

Πάντως, στο δικό μου, 4 μήνες τώρα σχεδόν, ποτέ δεν είχα drain.

Οποίος λέει οτι δεν εχει προβλήματα το τηλέφωνο και γενικά η εταιρεία με τις τελευταίες εκδόσεις για μένα η μονο το εχει για κλήσεις η βλέπει τα προβλήματα αλλα δεν τα λέει γιατί τον πειράζει.

Όντως κι εγω έχω cookoo watch και η εφαρμογη κλείνει λόγο μικρής Ram.

Το σύστημα χρειάζεται πόρους και κλείνει τις εφαρμογές. Βέβαια ειναι παλιά η συσκευή αλλα θα έπρεπε να εχει για το iOS 7 1gb ram και το 5s 2gb.

Το iOS 6 ήταν άλλο λειτουργικό σίγουρα γινόταν η δουλειά με λιγότερη Ram.

Εγω δεν νομίζω να πάρω ξανά τηλέφωνο Apple τα πράγματα δεν πανε καλά για την εταιρεία πολύς κόσμος εχει ξενερωσει να ειναι beta tester του iOS 7 και να περιμένει μπας και φύγουν τα crash, τα battery drain κλπ.

Nokia 8800 Scirocco

Αυτο με το peddle δεν το ηξερα και ειναι τραγικο. Εγω παντως δεν κλεινω χειροκινητα καμια εφαρμογη, και λειτουργουν στο παρασκηνιο ( πχ το moves) και δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα. Εννοειται οτι θελει ram και το βλεπω πιο πολυ στο ipad οπου στο safari με πολλες ανοιχτες σελιδες κανει συνεχεια reload.

Αυτο με το peddle δεν το ηξερα και ειναι τραγικο. Εγω παντως δεν κλεινω χειροκινητα καμια εφαρμογη, και λειτουργουν στο παρασκηνιο ( πχ το moves) και δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα. Εννοειται οτι θελει ram και το βλεπω πιο πολυ στο ipad οπου στο safari με πολλες ανοιχτες σελιδες κανει συνεχεια reload.

Ούτε εγω κλείνω εφαρμογές αλλα απο οτι δείχνει πολλές ειναι κακό γραμμένες δεν κλείνουν μόνες και έχουμε προβλήματα.

Όμως έσβησα προχθές όλες τις εφαρμογές και άφησα μονο το viber γιατί το χρησιμοποιώ να δω τι παίζει με την μπαταρία αλλα παλι τα ίδια δεν δείχνει να εχει βελτίωση μεγάλη.

Το λειτουργικό εχει το πρόβλημα σίγουρα

Nokia 8800 Scirocco

Ούτε εγω κλείνω εφαρμογές αλλα απο οτι δείχνει πολλές ειναι κακό γραμμένες δεν κλείνουν μόνες και έχουμε προβλήματα.

Όμως έσβησα προχθές όλες τις εφαρμογές και άφησα μονο το viber γιατί το χρησιμοποιώ να δω τι παίζει με την μπαταρία αλλα παλι τα ίδια δεν δείχνει να εχει βελτίωση μεγάλη.

Το λειτουργικό εχει το πρόβλημα σίγουρα

Κοίτα Τάσο, θεωρώ ότι είμαι έμπειρος χρήστης και κάνω παραπάνω πράγματα από ότι ο μέσος χρήστης με το κινητό.

Ελικρινά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έσκασε εφαρμογή, είτε στο άιφον , είτε στο ipad.

Ούτε και έχω κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία. Απλά κλείνω το fb, και τους χάρτες όταν δεν τα χρησιμοποιώ.

Φυσικά και κλείνουν κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Και τι έγινε. λες και κάνουν χρόνια να ανοίξουν πάλι...

Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, το λέω, δεν είμαι κολημμένος, ούτε ντρέπομαι.

Το 4s Τάσο, λογικό είναι να ζορίζεται γενικώς. Το έχει φάει σχεδόν τα ψωμιά του. :O

Κοίτα Τάσο, θεωρώ ότι είμαι έμπειρος χρήστης και κάνω παραπάνω πράγματα από ότι ο μέσος χρήστης με το κινητό.

Ελικρινά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έσκασε εφαρμογή, είτε στο άιφον , είτε στο ipad.

Ούτε και έχω κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία. Απλά κλείνω το fb, και τους χάρτες όταν δεν τα χρησιμοποιώ.

Φυσικά και κλείνουν κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Και τι έγινε. λες και κάνουν χρόνια να ανοίξουν πάλι...

Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, το λέω, δεν είμαι κολημμένος, ούτε ντρέπομαι.

Το 4s Τάσο, λογικό είναι να ζορίζεται γενικώς. Το έχει φάει σχεδόν τα ψωμιά του. :O

Δεν έκανα προσωπική επίθεση. Επειδή κι εγω είμαι όλη την ημέρα με την συσκευή στο χέρι και την πίνω το ζουμί γι αυτο ξέρω τι παίζει.

Κανεις δεν αμφιβάλλει οτι ειναι παλιό αλλα με το iOS 6 γιατί ήταν καλύτερα;

Γιατί ίδια προβλήματα που έχω εγω εχει και η κοπέλα μου με το 5s που το πήρε πριν ένα μήνα;

Ειναι δεδομένο πλέον οτι στην αναμονή δεν καταναλώνει αλλα στην χρήση με ανοιχτή οθόνη για κάποιο λόγο δεν το προλαβαίνουμε απο οτι παλαιότερα

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έκανα προσωπική επίθεση. Επειδή κι εγω είμαι όλη την ημέρα με την συσκευή στο χέρι και την πίνω το ζουμί γι αυτο ξέρω τι παίζει.

Κανεις δεν αμφιβάλλει οτι ειναι παλιό αλλα με το iOS 6 γιατί ήταν καλύτερα;

Γιατί ίδια προβλήματα που έχω εγω εχει και η κοπέλα μου με το 5s που το πήρε πριν ένα μήνα;

Ειναι δεδομένο πλέον οτι στην αναμονή δεν καταναλώνει αλλα στην χρήση με ανοιχτή οθόνη για κάποιο λόγο δεν το προλαβαίνουμε απο οτι παλαιότερα

Μα προς Θεού, δεν είπα ότι έκανες προσωπική επίθεση!

Συζήτηση κάνουμε.

Για την μπαταρία, πάντα είναι ανάλογα τη χρήση. Δεν είναι κανένα τέρας, αλλά τη δουλειά μου την κάνω αξιοπρεπώς. Βέβαια, αν θέλω να του πιω το αίμα, τότε θα το φορτίζω 3 φορές την ημέρα.

Πάντως, δεν έχω κρασαρίσματα και ειδικά το άιφον δουλεύει γρήγορα και πολύ πολύ smooth.

(το ipad σε κάποια συγκεκριμένα σημεία θέλει λίγη δουλειά ακόμη).

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned