mmaria_82 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Τι κάνει? βελάζει? :lol::p Για να πατιέται είναι, δεν παθαίνει κάτι από αυτό, εκτός κι αν είναι ελαττωματικό, αλλά τότε δεν θα "άκουγε". Οχι μουγκρίζει !!!:p Κάνει ενα ήχο σαν τικ .. Δεν ξέρω πως άλλιως να το εξηγήσω .. Η εχω βαρεθει το iphone και ψάχνω αφορμές .. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Οχι μουγκρίζει !!!:p Κάνει ενα ήχο σαν τικ .. Δεν ξέρω πως άλλιως να το εξηγήσω .. Η εχω βαρεθει το iphone και ψάχνω αφορμές .. :lol: Σαν να σου λέει τώρα, πάρε ένα galaxy :p Νομίζω έτσι είναι το κανονικό του, σου κάνει "κλικ" ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Σαν να σου λέει τώρα, πάρε ένα galaxy :p Νομίζω έτσι είναι το κανονικό του, σου κάνει "κλικ" ;) Αμ μπράβο αυτό ... Κλικ !!:D Πριν δεν το είχα παρατηρήσει και αν το έκανε δεν το έκανε τοσο έντονα ..:O Οσο για το galaxy ειμαι στο τσακ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αμ μπράβο αυτό ... Κλικ !!:D Πριν δεν το είχα παρατηρήσει και αν το έκανε δεν το έκανε τοσο έντονα ..:O Οσο για το galaxy ειμαι στο τσακ...:O Εκτός του iPhone θα πρότεινα Nexus κι όχι Galaxy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Αμ μπράβο αυτό ... Κλικ !!:D Πριν δεν το είχα παρατηρήσει και αν το έκανε δεν το έκανε τοσο έντονα ..:O Οσο για το galaxy ειμαι στο τσακ...:Oπαρτε galaxy και θα καλοπεράσετε ! θα ειστε μονιμα συνδεδεμένοι στην πριζα !:lol::lol::lol Εκτός του iPhone θα πρότεινα Nexus κι όχι Galaxy :)συμφωνω απολυτα !!!!! Edited April 23, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Με το s4 δεν είχα έντονο θέμα με την μπαταρία ... Οσο για το nexus δεν μου αρέσει καθόλου !!!!!:O Δηλαδή και να μου το χάριζαν θα το έδινα .. Και εδω να το κερδίσω στον διαγωνισμό που κάνετε θα το δώσω !!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Συχνά πυκνά όταν παω να μπω στο App Store μου βγάζει αυτό [ATTACH]44186[/ATTACH] Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Συχνά πυκνά όταν παω να μπω στο App Store μου βγάζει αυτό [ATTACH]44186[/ATTACH] Αυτό το είδα το πρωί για μια φορά στο 4s μετά δεν το έκανε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δεν ξέρω να σου πω στα σίγουρα, αλλά εγώ χωρίς να κλείνω τίποτα η μπαταρία βγάζει άνετα 1.5-2 ημέρες, έχοντας τα πάντα ανοιχτά και exchange mail σε push mode (της δουλειάς). Διαφορά μόνο είδα όταν άφηνα ανοιχτό το Skype (στο multitasking). Τότε ήταν που έβλεπα το Usage Time να πλησιάζει το Standby (οπότε καταλάβαινα ότι δεν άφηνε το κινητό να «πέσει σε ύπνο»). Μόλις το έκλεισα, η χρήση επανήλθε. :) Μαλλον δεν κανεις τπυ στο κινητο.. Σε κανεναν δεν κραταει πανω απο μερα με ολα ανοιχτα και να το χρησιμοποιει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αυτό το είδα το πρωί για μια φορά στο 4s μετά δεν το έκανε ξανά. εδώ και ώρα αυτό βγάζει ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εδώ και ώρα αυτό βγάζει ... Κλεισε την εφσρμογη σπο το multitasking και ξαναπροσπαθησε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Και μενα μου το κανει αυτο και μαλιστα μετα απο ρισταρτ της συσκευης συνεχισε.. Καποια στιγμη εστρωσε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Κλεισε την εφσρμογη σπο το multitasking και ξαναπροσπαθησε. Έφτιαξε. Δεν ξέρω επειδή την έκλεισα η επειδή πέρασαν πολλές ώρες αλλά ελπίζω να μην το κάνει συχνά. (Πολλά προβλήματα ρε γμτ στο iOS) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μαλλον δεν κανεις τπυ στο κινητο.. Σε κανεναν δεν κραταει πανω απο μερα με ολα ανοιχτα και να το χρησιμοποιει αρκετα. Καλημέρα Μια χαρά κάνω, δεν το σκίζω αλλά το δουλεύω για προσωπική και για επαγγελματική χρήση (γι αυτό έγραψα ότι έχω exchange σε push). Μερικά post πιο πίσω επίσης, ο Dalikerman84 έγραψε ότι του κρατάει μια ημέρα. Για εμένα, είναι το πρώτο κινητό που έχω με τόσο καλή αυτονομία (τουλάχιστον, σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Υπάρχουν και χειρότερα απο το iPhone σε αυτονομία αλλα το πρόβλημα ειναι οτι η ίδια συσκευή που κρατάμε στα χέρια με παλαιότερες εκδόσεις είχε καλύτερη αυτονομία και όχι τόσα πολλα crash. Για Htc One με βλέπω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο την αυτονομια του 5s, οπως δεν ειχα απο την αυτονομια του 5. Βεβαια, δεν ειναι σαν το νοτε2, αλλα δεν περιμενα και κατι τετοιο. Ενδεχομενως το Μ8 να εχει πολυ καλυτερη αυτονομια, αλλα, σοβαρα τωρα, τι παραπανω να περιμενει κανεις απο ενα λιλιπουτειο κινητο με ελαχιστο παχος;;; Το Μ8 μπροστα στο 5s ειναι σαν πολυκατοικια... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλημέρα παιδιά μία ερώτηση θέλω να κάνω. Το πρόγραμμα για gps στο app store ονόματι sygic είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα? ? Π.χ σε μας στο android από το play store στο έχει δωρεάν αλλά για 7 ημέρες μόνο. .. να το κατεβάσω στης κοπέλας μου το iphone? ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο την αυτονομια του 5s, οπως δεν ειχα απο την αυτονομια του 5. Βεβαια, δεν ειναι σαν το νοτε2, αλλα δεν περιμενα και κατι τετοιο. Ενδεχομενως το Μ8 να εχει πολυ καλυτερη αυτονομια, αλλα, σοβαρα τωρα, τι παραπανω να περιμενει κανεις απο ενα λιλιπουτειο κινητο με ελαχιστο παχος;;; Το Μ8 μπροστα στο 5s ειναι σαν πολυκατοικια... 4s έχω εγω και είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή είμαι iPhone user απο το iPhone 2g εώς και το iPhone 5 αλλα τελευταία νομίζω πηγαίνουμε αργά βήματα προς τα πίσω. Htc One M8 δεν θα έπαιρνα ειναι πολύ μεγάλο. M7 ίσως. Οσο για το μέγεθος ναι ειναι μικρότερο το 5s αλλα εχει και μικρότερη οθόνη. Εχει και λιγότερη Ram. Εχει και μικρότερο επεξεργαστή. Ειναι 1000% προβλήματα του λειτουργικού. Τα εσωψυχα της συσκευής μια χαρά ειναι. Το μυαλό της συσκευής πονάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 4s έχω εγω και είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή είμαι iPhone user απο το iPhone 2g εώς και το iPhone 5 αλλα τελευταία νομίζω πηγαίνουμε αργά βήματα προς τα πίσω. Htc One M8 δεν θα έπαιρνα ειναι πολύ μεγάλο. M7 ίσως. Οσο για το μέγεθος ναι ειναι μικρότερο το 5s αλλα εχει και μικρότερη οθόνη. Εχει και λιγότερη Ram. Εχει και μικρότερο επεξεργαστή. Ειναι 1000% προβλήματα του λειτουργικού. Τα εσωψυχα της συσκευής μια χαρά ειναι. Το μυαλό της συσκευής πονάει Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Μ7. Και να κανεις τη συγκριση. Μπαταρια εχεις αλλαξει στο 4s ;; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Μ7. Και να κανεις τη συγκριση. Μπαταρια εχεις αλλαξει στο 4s ;; Άλλαξα ναι αλλα μετά απο 2-3 μέρες παλι τα ίδια. Ίσως δεν το πολύ πειραζα τις 2-3 μέρες αυτές και ήταν ψυχολογικό το θέμα αλλα πλέον παλι στα ίδια είμαι Δεν μπορω να το έχω στα χέρια μου για δοκιμές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Άλλαξα ναι αλλα μετά απο 2-3 μέρες παλι τα ίδια. Ίσως δεν το πολύ πειραζα τις 2-3 μέρες αυτές και ήταν ψυχολογικό το θέμα αλλα πλέον παλι στα ίδια είμαι Δεν μπορω να το έχω στα χέρια μου για δοκιμές Καλα θ ηταν τοτε να κοιταξεις για αλλη συσκευη, αν εχεις σοβαρο θεμα αυτονομιας. Αλλωστε δοκιμαζοντας κανεις δεν βγηκε χαμενος. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εγώ παίδες έτσι όπως δουλεύω το iphone μου βγάζει 2 μέρες με τα πάντα ανοικτά συν ΒΤ. Όχι γιατί είναι τέρας αυτονομίας, αλλά γιατί το μέγεθος δεν επιτρέπει μεγαλύτερη χρήση. Κάνα μισάωρο μικτές κλήσεις (τηλεφωνο + viber), ειδήσεις μέσω εφαρμογής, facebook, tapatalk και φυσικά mailing. Browsing μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Δεν γίνεται σε μια οθόνη 4 ιντσών να κάνεις χρήση tablet. Μην τρελαθούμε, ακόμα και στο Note2 μια 1,5 ίντσα παραπάνω, κουραζομουν οταν πέρναγα 4 ώρες μπροστά σ αυτη την οθονιτσα. Το iphone ειναι φτιαγμένο για να μπορείς να κουβαλάς μια μικρή συσκευή με αξιοπρεπή κάμερα, music player και παράλληλα στην ανάγκη να μην σου λείψει κάτι έστω με μεγάλες παραχωρήσεις. Θα προτιμούσα βέβαια τις 4,7" με μια αύξηση 1cm σε υψος και μισού σε πλάτος. Όχι ομως παραπάνω. Το πρόβλημα στην αυτονομία εμφανίζεται σε εκδρομές και ταξίδια. Εκεί οριακά θα φτάσω μέχρι τις 7 το απόγευμα και πάντα με μέτρια χρήση. Απλά η κάμερα καταναλώνει. Μην περιμένετε θαύματα από μια μπαταρία αυτής της χωρητικότητας. Όσο αυξάνονται οι δυνατότητες του ios, τόσο θα μειώνεται η αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλα θ ηταν τοτε να κοιταξεις για αλλη συσκευη, αν εχεις σοβαρο θεμα αυτονομιας. Αλλωστε δοκιμαζοντας κανεις δεν βγηκε χαμενος. :) Τι εννοείς άλλη συσκευή? Άλλο 4s? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τι εννοείς άλλη συσκευή? Άλλο 4s? Όχι, εννοώ κάποιο άλλο κινητό, Μ7 πχ όπως είπες.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Όχι, εννοώ κάποιο άλλο κινητό, Μ7 πχ όπως είπες.. Είναι μεγάλη η αλλαγή προς το Android. Οι εφαρμογές είναι κατώτερης ποιότητας βεβαια όμως κάποιες έχουν 2 και 3 φορές περισσότερες δυνατότητες λόγο ελευθερίας του λειτουργικού. Το θέμα είναι και η κοπέλα μου με το 5s με κατηγορεί για την αυτονομία γιατί πριν 1 μήνα το πήρε της το πρότεινα εγώ και τώρα ο αδερφός της με το Z1 Sony έχει καλύτερη αυτονομία και κάμερα και τα ακούω εγώ. Και το 5s 1 μέρα βγάζει δεν βγάζει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts