doganos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εννοω πριν την εκκινηση της ληψης. Στο βιντεο εχει επιλογες, πως δεν μπορω; Απλως μερικες φορες ΠΡΙΝ ξεκινησει η ληψη δεν μπορω να επιλεξω εαν θα εχει η οχι φλας.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Φορας την 7.1; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Ναι....... Το μονο καλο ειναι οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια μετα απο το setup as new.. Edited April 13, 2014 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πριν μερικές μέρες πήρε η κοπέλα μου ένα 5s. Απο εχθες εχει αρχίσει τα τρέλα η μπαταρία. Πέφτει μονη της χωρίς λόγο. Όλο κι όλο εχει 3-4 εφαρμογές. Τα διαγνωστικά ειναι γεμάτο απο crash, low memory και λοιπά. Τι παίζει ακριβώς; Την πρώτη μέρα που το πήρε είχε 7.0.4 και ήταν καλά τώρα με την 7.1 βλέπω battery drain. Όπως και στο δικό μου 4s το ίδιο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πριν μερικές μέρες πήρε η κοπέλα μου ένα 5s. Απο εχθες εχει αρχίσει τα τρέλα η μπαταρία. Πέφτει μονη της χωρίς λόγο. Όλο κι όλο εχει 3-4 εφαρμογές. Τα διαγνωστικά ειναι γεμάτο απο crash, low memory και λοιπά. Τι παίζει ακριβώς; Την πρώτη μέρα που το πήρε είχε 7.0.4 και ήταν καλά τώρα με την 7.1 βλέπω battery drain. Όπως και στο δικό μου 4s το ίδιο. στη αγορά εχουν πέσει συσκευές αμφιβόλου ποιότητας, ελπίζω να μην είναι από τις τυχερές. Προς υποψήφιους αγοράστες iPhone σφραγισμένων: Ζητάτε από τα καταστήματα D.O.A. εγγύηση (dead on arrival), για άμεση αντικατάσταση με άλλη συσκευή σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής. Υπάρχει πολλή παραεισαγωγή, και αμφιβόλλου ποιότητας δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 στη αγορά εχουν πέσει συσκευές αμφιβόλου ποιότητας, ελπίζω να μην είναι από τις τυχερές. Προς υποψήφιους αγοράστες iPhone σφραγισμένων: Ζητάτε από τα καταστήματα D.O.A. εγγύηση (dead on arrival), για άμεση αντικατάσταση με άλλη συσκευή σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής. Υπάρχει πολλή παραεισαγωγή, και αμφιβόλλου ποιότητας δυστυχώς! Το θέμα ξέρεις ποιο ειναι; Στα διαγνωστικά γίνεται χαμός άρα εχει πρόβλημα το λειτουργικό δεν νομίζω να ειναι στην συσκευή το πρόβλημα. Κανά 2 μέρες με την 7.0.4 ήταν εντάξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εννοω πριν την εκκινηση της ληψης. Στο βιντεο εχει επιλογες, πως δεν μπορω; Απλως μερικες φορες ΠΡΙΝ ξεκινησει η ληψη δεν μπορω να επιλεξω εαν θα εχει η οχι φλας.. Ποιες επιλογες χει ακριβως οταν τραβας βιντεο?Γτ εγω δεν βλεπω καμια επιλογη να εχεις την ωρα που τραβας βιντεο ουτε να βγαλεις το φλας ουτε τπτ. Επιλογες σε αφηνει πριν κανεις ληψη βιντεο οχι πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ποιες επιλογες χει ακριβως οταν τραβας βιντεο?Γτ εγω δεν βλεπω καμια επιλογη να εχεις την ωρα που τραβας βιντεο ουτε να βγαλεις το φλας ουτε τπτ. Επιλογες σε αφηνει πριν κανεις ληψη βιντεο οχι πριν. Ε αυτο δεν λεω; ΠΡΙΝ την εκκινηση της ληψης βιντεο δεν μπορω να επιλεξω μερικες φορες να μην εχει φλας.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ε αυτο δεν λεω; ΠΡΙΝ την εκκινηση της ληψης βιντεο δεν μπορω να επιλεξω μερικες φορες να μην εχει φλας.... Αυτο γινετε γιατι το εχεις στο αυτοματο. Πανω αριστερα που λεει αυτοματο πιεσε το εκει και πατα στην επιλογη οχι. Και ειναι οκ.. Η δεν καταλαβα καλα? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αυτο γινετε γιατι το εχεις στο αυτοματο. Πανω αριστερα που λεει αυτοματο πιεσε το εκει και πατα στην επιλογη οχι. Και ειναι οκ.. Η δεν καταλαβα καλα? Ναι πατάω εκεί και όπως θα δεις πιο πάνω δεν μπορώ να πατησω "όχι" γιατί το ΟΧΙ είναι κάτω από άλλη λέξη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι πατάω εκεί και όπως θα δεις πιο πάνω δεν μπορώ να πατησω "όχι" γιατί το ΟΧΙ είναι κάτω από άλλη λέξη Στην φωτογραφια που ανεβασες εισαι στην επιλογη φωτο και οχι βιντεο. Οχι οτι εχει καμια μεγαλη σημασια αλλα αν θελεις να τραβηξεις βιντεο η επιλογη hdr δεν υπαρχει. Εμενα παντα οταν παω να πατησω στην φωτο πανω αριστερα για το φλας η επιλογη hdr εξαφανιζεται. Δεν μπορω να καταλαβω εσενα γιατι το κανει αυτο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι στο "βιντεο" αντι για την επιλογη για HDR βγάζει τον χρονο του βιντεου, που παλι δεν μπορω να επιλεξω για το φλας οχι γιατι το "οχι" ειναι "κατω"¨απο τον χρονο του βιντεο... ΑΛλα περιεργο που σε μερικους δεν το κανει καθολου... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι στο "βιντεο" αντι για την επιλογη για HDR βγάζει τον χρονο του βιντεου, που παλι δεν μπορω να επιλεξω για το φλας οχι γιατι το "οχι" ειναι "κατω"¨απο τον χρονο του βιντεο... ΑΛλα περιεργο που σε μερικους δεν το κανει καθολου... Στο βιντεο το κανει και σε μενα με τα νουμερα. Αλλα μπορω να επιλεξω απο κατω το οχι. Στην φωτο οσες φορες καο να προσπαθησα το δβηνει το hdr Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι πατάω εκεί και όπως θα δεις πιο πάνω δεν μπορώ να πατησω "όχι" γιατί το ΟΧΙ είναι κάτω από άλλη λέξη Αυτό που βασικά είναι λάθος στο γραφικό, το είχα παρατηρήσει μια φορά πριν την 7.1. Μετά την αναβάθμιση δεν το έχω ξαναδεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) επειδη ειναι δερματινη από την χρηση δεν θα αρχιζει να ξεθωριάζει ? Παρακαλώ ανόιξτε ένα topic εδω για να συζητήσετε για αξεσουάρ ώστε οι ενότητες για υποστήριξη να μείνουν καθαρές, ευχαριστω! Edited April 15, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ναι στο "βιντεο" αντι για την επιλογη για HDR βγάζει τον χρονο του βιντεου, που παλι δεν μπορω να επιλεξω για το φλας οχι γιατι το "οχι" ειναι "κατω"¨απο τον χρονο του βιντεο... ΑΛλα περιεργο που σε μερικους δεν το κανει καθολου... Σημερα το διαπίστωσα και εγω οταν ήθελα να βγάλω φωτογραφία. Μάλλον με την 7.1 οταν εισαι σε πολυ φωτεινό περιβάλλον, εγω ήμουνα στο λιμάνι μεσημέρι με τον ήλιο να χτυπά, δεν βγάζει off αλλ μονο auto and on. Τουλάχιστον αυτό εκανε σε εμενα και σε photo kai video εκτος αν το έβγαζα HDR on. Οταν μπήκα στο αμάξι, μου έβγαλε ξανα επιλογές auto, on, off. Αν και στο video έπρεπε να το κάνω landscape για να μπορέσω να πατησω το off. I guess, it's a bug;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Σημερα το διαπίστωσα και εγω οταν ήθελα να βγάλω φωτογραφία. Μάλλον με την 7.1 οταν εισαι σε πολυ φωτεινό περιβάλλον, εγω ήμουνα στο λιμάνι μεσημέρι με τον ήλιο να χτυπά, δεν βγάζει off αλλ μονο auto and on. Τουλάχιστον αυτό εκανε σε εμενα και σε photo kai video εκτος αν το έβγαζα HDR on. Οταν μπήκα στο αμάξι, μου έβγαλε ξανα επιλογές auto, on, off. Αν και στο video έπρεπε να το κάνω landscape για να μπορέσω να πατησω το off. I guess, it's a bug;) Αυτο που λεει ο doganos, αν καταλαβα ειναι ενα glitch, που η μια επιλογη πεφτει οπτικα πανω ατην αλλη και δεν μπορεις να το επιλεξεις. Δεν το εχω δει στην 7.1, νομιζα διορθωθηκε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτο που λεει ο doganos, αν καταλαβα ειναι ενα glitch, που η μια επιλογη πεφτει οπτικα πανω ατην αλλη και δεν μπορεις να το επιλεξεις. Δεν το εχω δει στην 7.1, νομιζα διορθωθηκε. Δεν το εκανε στην 7;) anyhow; Ας γράψει ο doganos αν εννοεί αυτό που έγραψα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Παρακαλώ ανόιξτε ένα topic εδω για να συζητήσετε για αξεσουάρ ώστε οι ενότητες για υποστήριξη να μείνουν καθαρές, ευχαριστω! Τα μηνύματα που αφορούσαν αξεσουάρ μετακινήθηκαν. H συνέχεια της συζήτησης περι θηκών εδώ, ειδάλλως τα μηνύματα θα διαγράφονται ως off topic, ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389908 Edited April 15, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ?? και τα τρία χρώματα είναι πολύ όμορφο, εγώ είχα πάρει το sambagne αλλά τα πάσαρα στη γυναίκα μου.. το επόμενο θα είναι λευκό που θα πάρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ?? Λευκο απο εμενα. Φετος ολα λευκα!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 κατι αλλο που θελω να ρωτησω...ειμαι αναμεσα σε iphone 5s κ Htc One....????? καμια βοήθεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αυτο που λεει ο doganos, αν καταλαβα ειναι ενα glitch, που η μια επιλογη πεφτει οπτικα πανω ατην αλλη και δεν μπορεις να το επιλεξεις. Δεν το εχω δει στην 7.1, νομιζα διορθωθηκε. Ετσι ακριβως :) Δεν το εκανε στην 7;) anyhow; Ας γράψει ο doganos αν εννοεί αυτό που έγραψα.:) Εαν παρατηρησες αυτο που λες τοτε τι να πω... εχει και αλλα bugs σίγουρα... :p:lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ?? Xρυσο κ απο μενα.Ειχα ενδιασμους στο αν φαινεται γυναικειο κτλ αλλα απεσπασε πολυ κολακευτικα σχολια απο φιλους κ γνωστους.Νομιζω ειναι το πιο ξεχωριστο γιατι λευκο κ μαυρο μοιαζει παρα πολυ με το 5αρι.Αν κ δηλωνω μια αγαπη στο πισω μερος του spacy gray Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts