Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοω πριν την εκκινηση της ληψης. Στο βιντεο εχει επιλογες, πως δεν μπορω; Απλως μερικες φορες ΠΡΙΝ ξεκινησει η ληψη δεν μπορω να επιλεξω εαν θα εχει η οχι φλας..
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι.......

Το μονο καλο ειναι οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια μετα απο το setup as new..

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Πριν μερικές μέρες πήρε η κοπέλα μου ένα 5s.

Απο εχθες εχει αρχίσει τα τρέλα η μπαταρία.

Πέφτει μονη της χωρίς λόγο.

Όλο κι όλο εχει 3-4 εφαρμογές.

Τα διαγνωστικά ειναι γεμάτο απο crash, low memory και λοιπά.

Τι παίζει ακριβώς;

Την πρώτη μέρα που το πήρε είχε 7.0.4 και ήταν καλά τώρα με την 7.1 βλέπω battery drain.

Όπως και στο δικό μου 4s το ίδιο.

Nokia 8800 Scirocco

Πριν μερικές μέρες πήρε η κοπέλα μου ένα 5s.

Απο εχθες εχει αρχίσει τα τρέλα η μπαταρία.

Πέφτει μονη της χωρίς λόγο.

Όλο κι όλο εχει 3-4 εφαρμογές.

Τα διαγνωστικά ειναι γεμάτο απο crash, low memory και λοιπά.

Τι παίζει ακριβώς;

Την πρώτη μέρα που το πήρε είχε 7.0.4 και ήταν καλά τώρα με την 7.1 βλέπω battery drain.

Όπως και στο δικό μου 4s το ίδιο.

στη αγορά εχουν πέσει συσκευές αμφιβόλου ποιότητας, ελπίζω να μην είναι από τις τυχερές.

Προς υποψήφιους αγοράστες iPhone σφραγισμένων: Ζητάτε από τα καταστήματα D.O.A. εγγύηση (dead on arrival), για άμεση αντικατάσταση με άλλη συσκευή σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής. Υπάρχει πολλή παραεισαγωγή, και αμφιβόλλου ποιότητας δυστυχώς!

στη αγορά εχουν πέσει συσκευές αμφιβόλου ποιότητας, ελπίζω να μην είναι από τις τυχερές.

Προς υποψήφιους αγοράστες iPhone σφραγισμένων: Ζητάτε από τα καταστήματα D.O.A. εγγύηση (dead on arrival), για άμεση αντικατάσταση με άλλη συσκευή σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής. Υπάρχει πολλή παραεισαγωγή, και αμφιβόλλου ποιότητας δυστυχώς!

Το θέμα ξέρεις ποιο ειναι;

Στα διαγνωστικά γίνεται χαμός άρα εχει πρόβλημα το λειτουργικό δεν νομίζω να ειναι στην συσκευή το πρόβλημα.

Κανά 2 μέρες με την 7.0.4 ήταν εντάξει

Nokia 8800 Scirocco

Εννοω πριν την εκκινηση της ληψης. Στο βιντεο εχει επιλογες, πως δεν μπορω; Απλως μερικες φορες ΠΡΙΝ ξεκινησει η ληψη δεν μπορω να επιλεξω εαν θα εχει η οχι φλας..

Ποιες επιλογες χει ακριβως οταν τραβας βιντεο?Γτ εγω δεν βλεπω καμια επιλογη να εχεις την ωρα που τραβας βιντεο ουτε να βγαλεις το φλας ουτε τπτ.

Επιλογες σε αφηνει πριν κανεις ληψη βιντεο οχι πριν.

Ποιες επιλογες χει ακριβως οταν τραβας βιντεο?Γτ εγω δεν βλεπω καμια επιλογη να εχεις την ωρα που τραβας βιντεο ουτε να βγαλεις το φλας ουτε τπτ.

Επιλογες σε αφηνει πριν κανεις ληψη βιντεο οχι πριν.

Ε αυτο δεν λεω; ΠΡΙΝ την εκκινηση της ληψης βιντεο δεν μπορω να επιλεξω μερικες φορες να μην εχει φλας....

Samsung S21 Ultra

Ε αυτο δεν λεω; ΠΡΙΝ την εκκινηση της ληψης βιντεο δεν μπορω να επιλεξω μερικες φορες να μην εχει φλας....

Αυτο γινετε γιατι το εχεις στο αυτοματο. Πανω αριστερα που λεει αυτοματο πιεσε το εκει και πατα στην επιλογη οχι. Και ειναι οκ..

Η δεν καταλαβα καλα?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Αυτο γινετε γιατι το εχεις στο αυτοματο. Πανω αριστερα που λεει αυτοματο πιεσε το εκει και πατα στην επιλογη οχι. Και ειναι οκ..

Η δεν καταλαβα καλα?

Ναι πατάω εκεί και όπως θα δεις πιο πάνω δεν μπορώ να πατησω "όχι" γιατί το ΟΧΙ είναι κάτω από άλλη λέξη

Samsung S21 Ultra

Ναι πατάω εκεί και όπως θα δεις πιο πάνω δεν μπορώ να πατησω "όχι" γιατί το ΟΧΙ είναι κάτω από άλλη λέξη

Στην φωτογραφια που ανεβασες εισαι στην επιλογη φωτο και οχι βιντεο. Οχι οτι εχει καμια μεγαλη σημασια αλλα αν θελεις να τραβηξεις βιντεο η επιλογη hdr δεν υπαρχει. Εμενα παντα οταν παω να πατησω στην φωτο πανω αριστερα για το φλας η επιλογη hdr εξαφανιζεται. Δεν μπορω να καταλαβω εσενα γιατι το κανει αυτο

Ναι στο "βιντεο" αντι για την επιλογη για HDR βγάζει τον χρονο του βιντεου, που παλι δεν μπορω να επιλεξω για το φλας οχι γιατι το "οχι" ειναι "κατω"¨απο τον χρονο του βιντεο...

ΑΛλα περιεργο που σε μερικους δεν το κανει καθολου...

Samsung S21 Ultra

Ναι στο "βιντεο" αντι για την επιλογη για HDR βγάζει τον χρονο του βιντεου, που παλι δεν μπορω να επιλεξω για το φλας οχι γιατι το "οχι" ειναι "κατω"¨απο τον χρονο του βιντεο...

Στο βιντεο το κανει και σε μενα με τα νουμερα. Αλλα μπορω να επιλεξω απο κατω το οχι. Στην φωτο οσες φορες καο να προσπαθησα το δβηνει το hdr

Αυτό που βασικά είναι λάθος στο γραφικό, το είχα παρατηρήσει μια φορά πριν την 7.1.

Μετά την αναβάθμιση δεν το έχω ξαναδεί.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

επειδη ειναι δερματινη από την χρηση δεν θα αρχιζει να ξεθωριάζει ?

Παρακαλώ ανόιξτε ένα topic εδω για να συζητήσετε για αξεσουάρ ώστε οι ενότητες για υποστήριξη να μείνουν καθαρές, ευχαριστω!

Edited by DINFUN

Σημερα το διαπίστωσα και εγω οταν ήθελα να βγάλω φωτογραφία. Μάλλον με την 7.1 οταν εισαι σε πολυ φωτεινό περιβάλλον, εγω ήμουνα στο λιμάνι μεσημέρι με τον ήλιο να χτυπά, δεν βγάζει off αλλ μονο auto and on. Τουλάχιστον αυτό εκανε σε εμενα και σε photo kai video εκτος αν το έβγαζα HDR on. Οταν μπήκα στο αμάξι, μου έβγαλε ξανα επιλογές auto, on, off. Αν και στο video έπρεπε να το κάνω landscape για να μπορέσω να πατησω το off. I guess, it's a bug;)

Σημερα το διαπίστωσα και εγω οταν ήθελα να βγάλω φωτογραφία. Μάλλον με την 7.1 οταν εισαι σε πολυ φωτεινό περιβάλλον, εγω ήμουνα στο λιμάνι μεσημέρι με τον ήλιο να χτυπά, δεν βγάζει off αλλ μονο auto and on. Τουλάχιστον αυτό εκανε σε εμενα και σε photo kai video εκτος αν το έβγαζα HDR on. Οταν μπήκα στο αμάξι, μου έβγαλε ξανα επιλογές auto, on, off. Αν και στο video έπρεπε να το κάνω landscape για να μπορέσω να πατησω το off. I guess, it's a bug;)

Αυτο που λεει ο doganos, αν καταλαβα ειναι ενα glitch, που η μια επιλογη πεφτει οπτικα πανω ατην αλλη και δεν μπορεις να το επιλεξεις.

Δεν το εχω δει στην 7.1, νομιζα διορθωθηκε.

Αυτο που λεει ο doganos, αν καταλαβα ειναι ενα glitch, που η μια επιλογη πεφτει οπτικα πανω ατην αλλη και δεν μπορεις να το επιλεξεις.

Δεν το εκανε στην 7;) anyhow; Ας γράψει ο doganos αν εννοεί αυτό που έγραψα.:)

Παρακαλώ ανόιξτε ένα topic εδω για να συζητήσετε για αξεσουάρ ώστε οι ενότητες για υποστήριξη να μείνουν καθαρές, ευχαριστω!

Τα μηνύματα που αφορούσαν αξεσουάρ μετακινήθηκαν.

H συνέχεια της συζήτησης περι θηκών εδώ, ειδάλλως τα μηνύματα θα διαγράφονται ως off topic, ευχαριστώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389908

Edited by DINFUN

παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ??

και τα τρία χρώματα είναι πολύ όμορφο, εγώ είχα πάρει το sambagne αλλά τα πάσαρα στη γυναίκα μου.. το επόμενο θα είναι λευκό που θα πάρω :)

παιδια βασικα μου αρεσει το spce gray αλλα απ οτι βλεπω φευγει πολυ κ δεν υπαρχει πουθενα...εσεις πιο χρωμα θα επιλεγατε ??

Λευκο απο εμενα.

Φετος ολα λευκα!:)

Ετσι ακριβως :)

Δεν το εκανε στην 7;) anyhow; Ας γράψει ο doganos αν εννοεί αυτό που έγραψα.:)

Εαν παρατηρησες αυτο που λες τοτε τι να πω... εχει και αλλα bugs σίγουρα... :p:lol:

Samsung S21 Ultra

Xρυσο κ απο μενα.Ειχα ενδιασμους στο αν φαινεται γυναικειο κτλ αλλα απεσπασε πολυ κολακευτικα σχολια απο φιλους κ γνωστους.Νομιζω ειναι το πιο ξεχωριστο γιατι λευκο κ μαυρο μοιαζει παρα πολυ με το 5αρι.Αν κ δηλωνω μια αγαπη στο πισω μερος του spacy gray

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned