Harry_Green Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δωρο στην κοπελα σου 5s? Χαλας την πιατσα αδερφε.. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Αξίζει πολλά παρά πάνω από ένα 5s πιστεψέμαι... 6 χρόνια τώρα δεν νομίζω να κάνω λάθος.... Έκανα κράτηση για να είμαι σίγουρος Έλα βρήκα άκρη... Αύριο θα το έχω... Αγγλικό είναι ξεκλείδωτο δεν είναι σε κάποιον πάροχο μου δίνει αντάπτορα όπως είπα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση Edited April 10, 2014 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Με το καλο τοτε φιλε και ελπιζω να εκτιμησει το δωρο σου.Απο ποιο μαγαζι και σε τι τιμη αν επιτρεπεις?Εχει ουτε βδομαδα που το πηρα κ γω απο σκρουτζ (βρετανικο) Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Με το καλο τοτε φιλε και ελπιζω να εκτιμησει το δωρο σου.Απο ποιο μαγαζι και σε τι τιμη αν επιτρεπεις?Εχει ουτε βδομαδα που το πηρα κ γω απο σκρουτζ (βρετανικο) Βρετανικό μου είπα και εμένα ότι είναι http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=156 στα 540 όμως αλλιώς αν ήθελα με τα 535 θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Πιστεύω θα το εκτιμήσει και με το παρά πάνω... Δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημέρωση για το κατάστημα μην γίνει καμιά παρεξήγηση Εσύ έχεις κανένα θέμα με το σήμα φίλε μου?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Οχι,κανενα θεμα φιλε.Ολα πανε ρολοι. Οταν με το καλο παραλαβεις ενημερωσε για το αν ηταν ολα οκ ετσι ωστε να τα βλεπουν οσοι ψαχνονται για 5s και δεν ξερουν ποιο μαγαζι να εμπιστευτουν Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandra_85 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Εδώ και κάτι μέρες βλέπω μάλλον μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, χώρις να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή καινούρια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποιο restore ίσως; Πάντως, παιδιά, η κατανάλωση στην 7.1 είναι ΠΟΛΥ χειρότερη από την 7.0.χ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Εδώ και κάτι μέρες βλέπω μάλλον μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, χώρις να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή καινούρια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποιο restore ίσως; Πάντως, παιδιά, η κατανάλωση στην 7.1 είναι ΠΟΛΥ χειρότερη από την 7.0.χ :mad: Κάνει κάτι τέτοια περίεργα απο μόνο του κι εμένα. Μια κρατάει κανονικά μια κρατάει λίγο. Κλειστό και άνοιξε το ξανά και άφησε το έτσι δεν έχει πρόβλημα έχει γίνει το iOS αυτόνομο οτι θέλει κάνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandra_85 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Κάνει κάτι τέτοια περίεργα απο μόνο του κι εμένα. Μια κρατάει κανονικά μια κρατάει λίγο. Κλειστό και άνοιξε το ξανά και άφησε το έτσι δεν έχει πρόβλημα έχει γίνει το iOS αυτόνομο οτι θέλει κάνει Περιέγραψες αυτό που ήθελα να πω και δε μπορούσα να το προσδιορίσω ακριβώς! :happy: Μία κρατάει κανονικά, μία κρατάει λίγο, χωρίς εμφανή λόγο! :confused: Ελπίζω σε σύντομη 7.1.1 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Εδώ και κάτι μέρες βλέπω μάλλον μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, χώρις να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή καινούρια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποιο restore ίσως; Πάντως, παιδιά, η κατανάλωση στην 7.1 είναι ΠΟΛΥ χειρότερη από την 7.0.χ :mad: δοκίμασε το παρακάτω: Facebook app |Ένας από τους ενόχους εξάντλησης της μπαταρίας σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Βρετανικό μου είπα και εμένα ότι είναι http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=156 στα 540 όμως αλλιώς αν ήθελα με τα 535 θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Πιστεύω θα το εκτιμήσει και με το παρά πάνω... Δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημέρωση για το κατάστημα μην γίνει καμιά παρεξήγηση Εσύ έχεις κανένα θέμα με το σήμα φίλε μου?? Από εκεί πήρα κι εγώ πρόσφατα το δικό μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης σήμερα πήρα και δύο Note 3 για τον κουμπάρο μου και τον αδερφό του. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Από εκεί πήρα κι εγώ πρόσφατα το δικό μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης σήμερα πήρα και δύο Note 3 για τον κουμπάρο μου και τον αδερφό του. δινει doa το συγκεκριμενο καταστημα? Edited April 10, 2014 by maklovin1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν το γνωρίζω αυτό. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δινει doa το συγκεκριμενο καταστημα? http://ortel.gr/index.php?route=information/information&information_id=3 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δοκίμασε το παρακάτω: Facebook app |Ένας από τους ενόχους εξάντλησης της μπαταρίας σας! Εγω δεν έχω Facebook και μου τα κάνει αυτά. Πρέπει όμως να έχω σίγουρα NSA Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εγω δεν έχω Facebook και μου τα κάνει αυτά. Πρέπει όμως να έχω σίγουρα NSA Αυτό που ξεσκίζει την μπαταρία είναι η χρήση 3G - 4G. Σήμερα ήμουν έξω από τις 10 μέχρι τις 3. Έφαγε το 50% με ελάχιστη χρήση. Καμία σχέση με την κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς wifi. Επίσης αυτό που αναγράφεται σαν χρόνος χρήσης δεν έχει καμία σχέση με τον χρόνο οθόνης που αναγράφεται στα status των android. Έγραφε 4,5 ώρες αλλά ζήτημα είναι αν είχα χρησιμοποιήσει την οθόνη 45-60 λεπτά. Γενικά η αυτονομία ταιριάζει με τα όσα μπορείς να κανεις σε μια οθόνη 4 ιντσών. Οπότε αρκεί για μια μέρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αυτό που ξεσκίζει την μπαταρία είναι η χρήση 3G - 4G. Σήμερα ήμουν έξω από τις 10 μέχρι τις 3. Έφαγε το 50% με ελάχιστη χρήση. Καμία σχέση με την κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς wifi. Επίσης αυτό που αναγράφεται σαν χρόνος χρήσης δεν έχει καμία σχέση με τον χρόνο οθόνης που αναγράφεται στα status των android. Έγραφε 4,5 ώρες αλλά ζήτημα είναι αν είχα χρησιμοποιήσει την οθόνη 45-60 λεπτά. Γενικά η αυτονομία ταιριάζει με τα όσα μπορείς να κανεις σε μια οθόνη 4 ιντσών. Οπότε αρκεί για μια μέρα. Αν έχεις χρήση τόσο πολύ ενώ δεν το έχεις χρησιμοποιήσει σημαίνει κάποια εφαρμογή δεν αφήνει το σύστημα να μπει σε deep sleep και έτσι δουλεύει ακόμα και με κλειστή οθόνη και καταναλώνει μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Μετα απο αρκετες μερες χρηση της 7.1 οντως βλεπω χειροτερη μπαταρια σε σχεη με την 7.0.6 που ειχα με ιδια ακριβως χρηση. Και αυτο οφειλεται σιγουρα στον διακοπτη που δεν υπαρχει για το 3g γιατι το παρατηρω να πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια οταν δεν εχω καλη καλυψη δικτυου και το 3g ειναι ανοιχτο παντα και δεν μπορω να το κλεισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 δινει doa το συγκεκριμενο καταστημα? Έλα ντε?? εμένα μου είπε έχω κανονικά 1 χρόνο εγγύηση δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αρχίσανε πάλι οι αστάθειες... Όπως στις 7.0.x. Resprings κτλ .. Σε καμία περίπτωση δεν ειναι τελικά τέλεια η 7.1 ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εμενα επισης καποιες φορες κατι φορτωνει συνεχεια πανω δεξια το κυκλακι ενω τα εχω διπλοτσεκαρει και ειναι ολα κλειστα. μετα απο ρεσταρτ το κινητο στρωνει αλλα μου το εχει κανει 3 φορες ως τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αρχίσανε πάλι οι αστάθειες... Όπως στις 7.0.x. Resprings κτλ .. Σε καμία περίπτωση δεν ειναι τελικά τέλεια η 7.1 ... Σε ποιες εφαρμογές κάνει respring, έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση στη 7.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το FB εκλεισε 2 φορες στην ψυχρα. Επισης οταν ειναι κλειστο το κινητο, πατας power button, ανοιγει η οθονη, επιλεγεις να ανοιξεις την καμερα χωρις να το ξεκλειδωσεις, αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring... Μηπως επειδη εχει πολυ λιγο αποθηκευτικο χωρο κανει τετοια; Πως να την περασω απο την αρχη με τις εφαρμογες που εγω θελω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το FB εκλεισε 2 φορες στην ψυχρα. Επισης οταν ειναι κλειστο το κινητο, πατας power button, ανοιγει η οθονη, επιλεγεις να ανοιξεις την καμερα χωρις να το ξεκλειδωσεις, αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring... Μηπως επειδη εχει πολυ λιγο αποθηκευτικο χωρο κανει τετοια; Πως να την περασω απο την αρχη με τις εφαρμογες που εγω θελω; Κι εμένα έχει πολλά crash. Ειδικά μέσα στα διαγνωστικά είναι γεμάτο. Safari low memory και πολλά αλλά. Και μπαταρία κάνει οτι θέλει. Πριν 10 μέρες έκανα set up as new Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το FB εκλεισε 2 φορες στην ψυχρα. Επισης οταν ειναι κλειστο το κινητο, πατας power button, ανοιγει η οθονη, επιλεγεις να ανοιξεις την καμερα χωρις να το ξεκλειδωσεις, αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring... Μηπως επειδη εχει πολυ λιγο αποθηκευτικο χωρο κανει τετοια; Πως να την περασω απο την αρχη με τις εφαρμογες που εγω θελω; Κάτι άλλο συμβαίνει το πρόβλημα είναι πιθανόν hardware καλό θα ήταν να επισκεφτείς το κατάστημα που το αγόρασες μιας που είναι στην εγγύηση, αφου κάνεις πρώτα όπως έκανε ο Τάσος ένα restore και setup as new, για να αποκλείσεις την περίπτωση softwsare και ξεφόρτωσέ το λίγο, δώσε του 1GB αέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κάτι άλλο συμβαίνει το πρόβλημα είναι πιθανόν hardware καλό θα ήταν να επισκεφτείς το κατάστημα που το αγόρασες μιας που είναι στην εγγύηση, αφου κάνεις πρώτα όπως έκανε ο Τάσος ένα restore και setup as new, για να αποκλείσεις την περίπτωση softwsare και ξεφόρτωσέ το λίγο, δώσε του 1GB αέρα! Hardware δεν νομίζω. Καλύτερα να κανεις backup οτι χρειάζεσαι και μετά απο το iTunes restore Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts