Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωρο στην κοπελα σου 5s? Χαλας την πιατσα αδερφε..

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει πολλά παρά πάνω από ένα 5s πιστεψέμαι... 6 χρόνια τώρα δεν νομίζω να κάνω λάθος.... Έκανα κράτηση για να είμαι σίγουρος

Έλα βρήκα άκρη... Αύριο θα το έχω... Αγγλικό είναι ξεκλείδωτο δεν είναι σε κάποιον πάροχο μου δίνει αντάπτορα όπως είπα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Με το καλο τοτε φιλε και ελπιζω να εκτιμησει το δωρο σου.Απο ποιο μαγαζι και σε τι τιμη αν επιτρεπεις?Εχει ουτε βδομαδα που το πηρα κ γω απο σκρουτζ (βρετανικο)

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Με το καλο τοτε φιλε και ελπιζω να εκτιμησει το δωρο σου.Απο ποιο μαγαζι και σε τι τιμη αν επιτρεπεις?Εχει ουτε βδομαδα που το πηρα κ γω απο σκρουτζ (βρετανικο)

Βρετανικό μου είπα και εμένα ότι είναι http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=156 στα 540 όμως αλλιώς αν ήθελα με τα 535 θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Πιστεύω θα το εκτιμήσει και με το παρά πάνω... Δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημέρωση για το κατάστημα μην γίνει καμιά παρεξήγηση

Εσύ έχεις κανένα θέμα με το σήμα φίλε μου??

kTm Duke 690

Οχι,κανενα θεμα φιλε.Ολα πανε ρολοι. Οταν με το καλο παραλαβεις ενημερωσε για το αν ηταν ολα οκ ετσι ωστε να τα βλεπουν οσοι ψαχνονται για 5s και δεν ξερουν ποιο μαγαζι να εμπιστευτουν

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Γεια σας παιδιά!

Εδώ και κάτι μέρες βλέπω μάλλον μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, χώρις να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή καινούρια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποιο restore ίσως;

Πάντως, παιδιά, η κατανάλωση στην 7.1 είναι ΠΟΛΥ χειρότερη από την 7.0.χ :mad:

Γεια σας παιδιά!

Εδώ και κάτι μέρες βλέπω μάλλον μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, χώρις να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή καινούρια. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποιο restore ίσως;

Κάνει κάτι τέτοια περίεργα απο μόνο του κι εμένα.

Μια κρατάει κανονικά μια κρατάει λίγο.

Κλειστό και άνοιξε το ξανά και άφησε το έτσι δεν έχει πρόβλημα έχει γίνει το iOS αυτόνομο οτι θέλει κάνει

Nokia 8800 Scirocco

Κάνει κάτι τέτοια περίεργα απο μόνο του κι εμένα.

Μια κρατάει κανονικά μια κρατάει λίγο.

Κλειστό και άνοιξε το ξανά και άφησε το έτσι δεν έχει πρόβλημα έχει γίνει το iOS αυτόνομο οτι θέλει κάνει

Περιέγραψες αυτό που ήθελα να πω και δε μπορούσα να το προσδιορίσω ακριβώς! :happy:

Μία κρατάει κανονικά, μία κρατάει λίγο, χωρίς εμφανή λόγο! :confused:

Ελπίζω σε σύντομη 7.1.1 :X

Γεια σας παιδιά!

δοκίμασε το παρακάτω:

Facebook app |Ένας από τους ενόχους εξάντλησης της μπαταρίας σας!

Βρετανικό μου είπα και εμένα ότι είναι http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_60&product_id=156 στα 540 όμως αλλιώς αν ήθελα με τα 535 θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Πιστεύω θα το εκτιμήσει και με το παρά πάνω... Δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημέρωση για το κατάστημα μην γίνει καμιά παρεξήγηση

Εσύ έχεις κανένα θέμα με το σήμα φίλε μου??

Από εκεί πήρα κι εγώ πρόσφατα το δικό μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης σήμερα πήρα και δύο Note 3 για τον κουμπάρο μου και τον αδερφό του.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Από εκεί πήρα κι εγώ πρόσφατα το δικό μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης σήμερα πήρα και δύο Note 3 για τον κουμπάρο μου και τον αδερφό του.

δινει doa το συγκεκριμενο καταστημα?

Edited by maklovin1979

Εγω δεν έχω Facebook και μου τα κάνει αυτά.

Πρέπει όμως να έχω σίγουρα NSA

Nokia 8800 Scirocco

Εγω δεν έχω Facebook και μου τα κάνει αυτά.

Πρέπει όμως να έχω σίγουρα NSA

Αυτό που ξεσκίζει την μπαταρία είναι η χρήση 3G - 4G.

Σήμερα ήμουν έξω από τις 10 μέχρι τις 3. Έφαγε το 50% με ελάχιστη χρήση.

Καμία σχέση με την κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς wifi.

Επίσης αυτό που αναγράφεται σαν χρόνος χρήσης δεν έχει καμία σχέση με τον χρόνο οθόνης που αναγράφεται στα status των android.

Έγραφε 4,5 ώρες αλλά ζήτημα είναι αν είχα χρησιμοποιήσει την οθόνη 45-60 λεπτά.

Γενικά η αυτονομία ταιριάζει με τα όσα μπορείς να κανεις σε μια οθόνη 4 ιντσών. Οπότε αρκεί για μια μέρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό που ξεσκίζει την μπαταρία είναι η χρήση 3G - 4G.

Σήμερα ήμουν έξω από τις 10 μέχρι τις 3. Έφαγε το 50% με ελάχιστη χρήση.

Καμία σχέση με την κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς wifi.

Επίσης αυτό που αναγράφεται σαν χρόνος χρήσης δεν έχει καμία σχέση με τον χρόνο οθόνης που αναγράφεται στα status των android.

Έγραφε 4,5 ώρες αλλά ζήτημα είναι αν είχα χρησιμοποιήσει την οθόνη 45-60 λεπτά.

Γενικά η αυτονομία ταιριάζει με τα όσα μπορείς να κανεις σε μια οθόνη 4 ιντσών. Οπότε αρκεί για μια μέρα.

Αν έχεις χρήση τόσο πολύ ενώ δεν το έχεις χρησιμοποιήσει σημαίνει κάποια εφαρμογή δεν αφήνει το σύστημα να μπει σε deep sleep και έτσι δουλεύει ακόμα και με κλειστή οθόνη και καταναλώνει μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Μετα απο αρκετες μερες χρηση της 7.1 οντως βλεπω χειροτερη μπαταρια σε σχεη με την 7.0.6 που ειχα με ιδια ακριβως χρηση.

Και αυτο οφειλεται σιγουρα στον διακοπτη που δεν υπαρχει για το 3g γιατι το παρατηρω να πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια οταν δεν εχω καλη καλυψη δικτυου και το 3g ειναι ανοιχτο παντα και δεν μπορω να το κλεισω.

δινει doa το συγκεκριμενο καταστημα?

Έλα ντε?? εμένα μου είπε έχω κανονικά 1 χρόνο εγγύηση δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό

kTm Duke 690

Αρχίσανε πάλι οι αστάθειες... Όπως στις 7.0.x. Resprings κτλ .. Σε καμία περίπτωση δεν ειναι τελικά τέλεια η 7.1 ...
Samsung S21 Ultra

εμενα επισης καποιες φορες κατι φορτωνει συνεχεια πανω δεξια το κυκλακι ενω τα εχω διπλοτσεκαρει και ειναι ολα κλειστα. μετα απο ρεσταρτ το κινητο στρωνει αλλα μου το εχει κανει 3 φορες ως τωρα..

Αρχίσανε πάλι οι αστάθειες... Όπως στις 7.0.x. Resprings κτλ .. Σε καμία περίπτωση δεν ειναι τελικά τέλεια η 7.1 ...

Σε ποιες εφαρμογές κάνει respring, έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση στη 7.1;

Το FB εκλεισε 2 φορες στην ψυχρα. Επισης οταν ειναι κλειστο το κινητο, πατας power button, ανοιγει η οθονη, επιλεγεις να ανοιξεις την καμερα χωρις να το ξεκλειδωσεις, αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring...

Μηπως επειδη εχει πολυ λιγο αποθηκευτικο χωρο κανει τετοια; Πως να την περασω απο την αρχη με τις εφαρμογες που εγω θελω;

Samsung S21 Ultra

Το FB εκλεισε 2 φορες στην ψυχρα. Επισης οταν ειναι κλειστο το κινητο, πατας power button, ανοιγει η οθονη, επιλεγεις να ανοιξεις την καμερα χωρις να το ξεκλειδωσεις, αλλαζεις τον διακοπτη για το αθορυβο (να μην εχει ηχο το κινητο)... μπουμ... respring...

Μηπως επειδη εχει πολυ λιγο αποθηκευτικο χωρο κανει τετοια; Πως να την περασω απο την αρχη με τις εφαρμογες που εγω θελω;

Κι εμένα έχει πολλά crash. Ειδικά μέσα στα διαγνωστικά είναι γεμάτο.

Safari low memory και πολλά αλλά.

Και μπαταρία κάνει οτι θέλει.

Πριν 10 μέρες έκανα set up as new

Nokia 8800 Scirocco

Κάτι άλλο συμβαίνει το πρόβλημα είναι πιθανόν hardware καλό θα ήταν να επισκεφτείς το κατάστημα που το αγόρασες μιας που είναι στην εγγύηση, αφου κάνεις πρώτα όπως έκανε ο Τάσος ένα restore και setup as new, για να αποκλείσεις την περίπτωση softwsare και ξεφόρτωσέ το λίγο, δώσε του 1GB αέρα!

Κάτι άλλο συμβαίνει το πρόβλημα είναι πιθανόν hardware καλό θα ήταν να επισκεφτείς το κατάστημα που το αγόρασες μιας που είναι στην εγγύηση, αφου κάνεις πρώτα όπως έκανε ο Τάσος ένα restore και setup as new, για να αποκλείσεις την περίπτωση softwsare και ξεφόρτωσέ το λίγο, δώσε του 1GB αέρα!

Hardware δεν νομίζω.

Καλύτερα να κανεις backup οτι χρειάζεσαι και μετά απο το iTunes restore

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned