DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εχει κανεις καμμια καλη λιστα με medical εφαρμογες γενικου περιεχομενου? δεν ξέρω εάν θα σε βοηθούσε κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ευχαριστω dinfun αλλα θα ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο αν τυχανει να εχει κανενας καποια εφαρμογη κατεβασμενη.Οταν λεω λιστα εννοουσα αν ηξερε κανεις 2,3 καλες εφαρμογες στον τομεα της υγειας.Δυστυχως το τοπικ με τις εφαρμογες ειναι λιγο ψοφιο γιαυτο κ ποσταρα εδω,sorry και για το off topic Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μονο radio μεσω ιντερνετ. Υπαρχουν ολες οι γνωστες εφσρμογες (e radio για ελληνικους σταθμους, τους ςχει ολους, tune in radio κλπΤο e radio εχει ολους τους ελληνικους σταθμούς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Το e radio εχει ολους τους ελληνικους σταθμούς ? Ετσι ομιζω, αν και δεν την χρησιμοποιω πια. Με καλυπτει το tune in. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τις επαφές από που τις πέρασες στο iPhone... Επειδη ειχε γινει ενα μπερδεμα με τν καρτα SIM, οταν την εβαλα δεν ειχα καμια επαφη μεσα και ετσι αναγκαστηκα να τις περασω ολες μια μια . Αυτο που εκανα ηταν να παω, Επαφες και μετα προσθηκη επαφης (+) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Επειδη ειχε γινει ενα μπερδεμα με τν καρτα SIM, οταν την εβαλα δεν ειχα καμια επαφη μεσα και ετσι αναγκαστηκα να τις περασω ολες μια μια . Αυτο που εκανα ηταν να παω, Επαφες και μετα προσθηκη επαφης (+) . Ωραία εάν πας http://www.iCloud.com και βάλεις Apple ID και Password στην εφαρμογή επαφές δεν σου βγάζει καμία; είσαι σε wifi ή 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 και κατι σημαντικο γιατ tune in.Λειτουργει και χωρις ακουστικα. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 και κατι σημαντικο γιατ tune in.Λειτουργει και χωρις ακουστικα. Και εχει και χρονοδιακοπτη για τον υπνο!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ωραία εάν πας http://www.iCloud.com και βάλεις Apple ID και Password στην εφαρμογή επαφές δεν σου βγάζει καμία; είσαι σε wifi ή 3G; οπ τωρα που μπηκα απο wi-fi τα εχει κανονηκα ολα !!! δεν ξερω τι εφταιγε προηγουμενος αλλα τωρα ολα ειναι κομπλε!! ευχαριστω πολυ αγορινα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ευχαριστω dinfun αλλα θα ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο αν τυχανει να εχει κανενας καποια εφαρμογη κατεβασμενη.Οταν λεω λιστα εννοουσα αν ηξερε κανεις 2,3 καλες εφαρμογες στον τομεα της υγειας.Δυστυχως το τοπικ με τις εφαρμογες ειναι λιγο ψοφιο γιαυτο κ ποσταρα εδω,sorry και για το off topic https://itunes.apple.com/gr/app/calculate-medical-calculator/id361811483?mt=8 https://itunes.apple.com/gr/app/read-personalized-medical/id574041839?mt=8 Αυτες μου αρεσουν πολυ.και το medscape ειναι καλο αλλα δεν τοχω.τοχω στο android. Sorry για off topic Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εψαχνα για κατι πιο κατανοητο στο μεσο χρηστη οπως συμβουλες συμπτωματων,πρωτες βοηθειες κτλ γιατι δεν ειμαι και γιατρος,απλο ενδιαφερον εχω.Θα τις τσεκαρω παντως αυτες που εγραψες. Nα σαι καλα φιλε μου..Ευχαριστω. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εψαχνα για κατι πιο κατανοητο στο μεσο χρηστη οπως συμβουλες συμπτωματων,πρωτες βοηθειες κτλ γιατι δεν ειμαι και γιατρος,απλο ενδιαφερον εχω.Θα τις τσεκαρω παντως αυτες που εγραψες. Nα σαι καλα φιλε μου..Ευχαριστω. Ειναι αρκετα εξειδικευμενες.μακαρι να σε βολεψουν.θα δω μηπως βρω κατι σε αυτο που ζητας :) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 εγινε ρε ντοκτορ :shifty: Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Στο notification bar στο today view εχω ενεργο το reminders οπως και το tomorrow summary, οπως και το calendars day view οπως και το today summary( ολα εναργα ειναι δλδ εκτος απο το stokes. Εφτιαξα για δοκιμη ενα reminder για σημερα και ενα για αυριο οπως επισης στο calendar εφτιαξα ενα event για σημερα και ενα για αυριο. Αλλα οταν τραβαω το notification bar και πηγαινω στο today view δεν βλεπω κανενα reminder οπως και κανενα event. Επισης οταν τσεκαρω το today summary και οταν το ξετσεμαρω δεν βλεπω καμια διαφορα στο today view.τι παιζει ακριβως και τι κανει το καθενα τελικα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παιδιά γεια σας !! απο βδομάδα λεω να κανω την αλλαγή απο το 4s στο 5s ...βασικά ηθελα να ρωτήσω αν το βλέπετε λογικο κ αν αξιζει περαν του δικού μου θελω.... 2ον κ σημαντικό, οσες εφαρμογες κ μαλιστα αγορασμένες εχω στο 4s πως μπορω να της περάσω στο 5s ???? κάνω backup στο itunes?? κ μετα ?? ευχαριστώ προκαταβολικα... ΥΓ To 4s ειναι 32gb ενω το 5s που θελω 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παιδιά γεια σας !! απο βδομάδα λεω να κανω την αλλαγή απο το 4s στο 5s ...βασικά ηθελα να ρωτήσω αν το βλέπετε λογικο κ αν αξιζει περαν του δικού μου θελω.... 2ον κ σημαντικό, οσες εφαρμογες κ μαλιστα αγορασμένες εχω στο 4s πως μπορω να της περάσω στο 5s ???? κάνω backup στο itunes?? κ μετα ?? ευχαριστώ προκαταβολικα... ΥΓ To 4s ειναι 32gb ενω το 5s που θελω 16gb Εάν δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις το επερχόμενο τον Σεπτέμβριο, ναι αξίζει η αγορά. Για να φτιάξεις την καινούρια συσκευή πανομοιότυπη με την παλιά: σύνδεσε τη συσκευή στο itunes κι επέλεξε backup now. Στη συνέχεια σύνδεσε τη νέα και επέλεξε restore from backup. Μπορεις να το κάνεις και απο το iCloud. Ρυθμίσεις-iCloud-Αποθήκευση και αντίγραφα - αντίγραφο τώρα (στη παλιά συσκευή). Στη νέα κατά την εναργοποίηση επέλεξε restore from icloud backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Φίλε μου σ ευχαριστω για την απάντηση! Βασικά ένας λόγος που θελω να παω άμεσα σε αλλαγή ειναι το ότι θα δώσω τωρα το 4s κ ίσως πιάσει κατι για να παρω το 5s...το Σεπτέμβριο δεν θα εχει καμία αξία !!! Τωρα ίσον αφορά το backup μπορώ να περάσω όσες εφαρμογές θελω μια μια;; Γιατι έχω αρκετές άχρηστες....με το buckup περνάνε κ τα τηλέφωνα η μόνο εφαρμογές ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Φίλε μου σ ευχαριστω για την απάντηση! Βασικά ένας λόγος που θελω να παω άμεσα σε αλλαγή ειναι το ότι θα δώσω τωρα το 4s κ ίσως πιάσει κατι για να παρω το 5s...το Σεπτέμβριο δεν θα εχει καμία αξία !!! Τωρα ίσον αφορά το backup μπορώ να περάσω όσες εφαρμογές θελω μια μια;; Γιατι έχω αρκετές άχρηστες....με το buckup περνάνε κ τα τηλέφωνα η μόνο εφαρμογές ;; Ναι μπορείς, οι εφαρμογές σου είναι χρεωμένες στο Apple ID σου, εσύ επιλέγεις τι θα εγκαταστήσεις και θα διαγράψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 To λειτουργικο καταλαμβανει χωρο περιπου 700 mb? γτ 700 mb παραπανω εχω και δεν ξερω απο που.. Επισης και ενω εχω σβησει τα μηνυματα πχ λεει οτι πιανουν χωρο και σε παρενθεση λεει αποθηκευμενα.Εχω αποθηκευσει μηνυματα που δεν ξερω που ειναι ? και αν ναι πως μπορω να τα βρω και να τα σβησω πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ΟΤ... iPhone 5s ιν δε χαουζ. 5s vs N5 απο σημερα... Ον Τοπικ. ειχα ξεχασει ποσο μικρο ειναι...σαν αστειο φαινεται... ομορφο ομως. gold. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Μεγεις,και γω gold τσιμπησα πριν λιγες μερες.Να το χαρεις Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ειναι οντως πολυ ωραιο και σε σχεση με ολα τα αλλα της αγορας νομιζεις οτι κρατας ενα κοσμιμα. Μπορει να εβριζα την Apple που δεν ανεβασε τις 4 ιντσες αλλα οταν πιανεις τις 5 (και εχω μεγαλα χερια) καταλαβα την διαφημιση. Θεωρω οτι μετα τις 4,5 ειναι υποχρεωτικα τα δυο χερια για χρηση κινητου. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) ειχα ξεχασει ποσο μικρο ειναι...σαν αστειο φαινεται... Ειναι.... Συντομο αστειο! Αχαχαχαχα!! Καλοριζικο και περιμενω αποτελεσματα.:) Edited April 8, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 ΟΤ... iPhone 5s ιν δε χαουζ. 5s vs N5 απο σημερα... Ον Τοπικ. ειχα ξεχασει ποσο μικρο ειναι...σαν αστειο φαινεται... ομορφο ομως. gold. Το πραγματικά ωραίο και φρέσκο είναι άλλο, είναι όμως και πολύ μεγάλο. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ποιοοο ποιοοο? :) Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts