ddr2 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 22 ωρες και 4 λεπτα αναμονη 3 ωρες και 4 λεπτα χρηση με πολλαπλα download εφαρμογων και 52% και το 3g ανοιχτο.Νομιζω καλα νουμερα για μπαταρια.. Τα λεγα εγω...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 αυτα τα νουμερα με την 7.1 δεν προκειται να τα δω ποτε.εγω με κλειστα ολα εκτος wifi η 3g οπου δεν εχω wifi,12 ωρες αναμονη και 5 ωρες χρηση ποτε παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 αυτα τα νουμερα με την 7.1 δεν προκειται να τα δω ποτε.εγω με κλειστα ολα εκτος wifi η 3g οπου δεν εχω wifi,12 ωρες αναμονη και 5 ωρες χρηση ποτε παραπανω. Και γω εκει ειμαι απο την πρώτη φόρτιση οπότε μην ανησυχείς...το σκιζουμε το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 αυτα τα νουμερα με την 7.1 δεν προκειται να τα δω ποτε.εγω με κλειστα ολα εκτος wifi η 3g οπου δεν εχω wifi,12 ωρες αναμονη και 5 ωρες χρηση ποτε παραπανω. Eχω απενεργοποιησει siri,σχεδον ολα οσα τρεχουν στο background και δινουν ενημερωσεις,εβγαλα το push στο mail και επελεξα καθε μια ωρα να ψαχνει,εχω την φωτεινοτητα στο 50 οπου κ ειναι υπεραρκετη και κλεινω τις εφαρμογες μου οταν δεν θα τις χρησιμοποιησω.Εισαι σιγουρος πως εχεις απενεργοποιησει καθε τι αχρηστο? Βεβαια με gaming πεφτει παρα παρα παρα πολυ γρηγορα,εκει δειχνει οτι δεν εχει καλη μπαταρια.Μπορει δηλαδη μια μερα ολοκληρη να κραησει και να εχει 40% κ μετα να παιξω κανα 15 λεπτο και να παει στο 20%. Κατι ασχετο παιδια,περιμενω διαφανη θηκη απ το ebay αυτη τη βδομαδα αλλα προλαβε ρε ****το απ το πουθενα και χωρις να ακουμπησει πουθενα να μου κανει ενα σημαδακι στην diamond cut ακρη διπλα στο home button,τι διαολο,απ το πουθενα μπορει να κανει σημαδια?Στεναχωρεθηκα ασχημα. Nα βαλω tempered glass στην οθονη?Αξιζει Τελος υπαρχει καποιος τροπος οταν με παιρνει καποιος τηλ αλλα θελω εκεινη την στιγμη να μην ακουω τον ηχο κλησης η την δονηση πχ να κανω κατι?Πχ ειμαι σε δουλεια και χτυπησει ξαφνικα,μπορω εκεινη την στιγμη να κανω κατι για να μην ακουγεται τπτ?Στο android πχ γυρνουσες αναποδα την συσκευη και στο note μπορουσες απλα να βαλεις το χερι σου πανω απ την οθονη. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Eχω απενεργοποιησει siri,σχεδον ολα οσα τρεχουν στο background και δινουν ενημερωσεις,εβγαλα το push στο mail και επελεξα καθε μια ωρα να ψαχνει,εχω την φωτεινοτητα στο 50 οπου κ ειναι υπεραρκετη και κλεινω τις εφαρμογες μου οταν δεν θα τις χρησιμοποιησω.Εισαι σιγουρος πως εχεις απενεργοποιησει καθε τι αχρηστο? Βεβαια με gaming πεφτει παρα παρα παρα πολυ γρηγορα,εκει δειχνει οτι δεν εχει καλη μπαταρια.Μπορει δηλαδη μια μερα ολοκληρη να κραησει και να εχει 40% κ μετα να παιξω κανα 15 λεπτο και να παει στο 20%. Κατι ασχετο παιδια,περιμενω διαφανη θηκη απ το ebay αυτη τη βδομαδα αλλα προλαβε ρε ****το απ το πουθενα και χωρις να ακουμπησει πουθενα να μου κανει ενα σημαδακι στην diamond cut ακρη διπλα στο home button,τι διαολο,απ το πουθενα μπορει να κανει σημαδια?Στεναχωρεθηκα ασχημα. Nα βαλω tempered glass στην οθονη?Αξιζει Τελος υπαρχει καποιος τροπος οταν με παιρνει καποιος τηλ αλλα θελω εκεινη την στιγμη να μην ακουω τον ηχο κλησης η την δονηση πχ να κανω κατι?Πχ ειμαι σε δουλεια και χτυπησει ξαφνικα,μπορω εκεινη την στιγμη να κανω κατι για να μην ακουγεται τπτ?Στο android πχ γυρνουσες αναποδα την συσκευη και στο note μπορουσες απλα να βαλεις το χερι σου πανω απ την οθονη. Μία φόρα πατάς το power button κατά την ώρα της κλήσης και σταματά να χτυπά χωρίς να την απορρίπτει, μέ δεύτερο πάτημα τη στελνει στον τηλεφωνητή. Εάν όμως θέλεις από πρίν αφαιρείς τη δόνηση, κι όταν μπεις για meeting πχ βάζεις τη συσκευή στο αθόρυβο από το πλάϊ ! Edited April 6, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ευχαριστω μεγαλε :) Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Ευχαριστω μεγαλε :) Παρακαλώ! Λεποτμέρειες για τις χρήσεις του Power button μπορείς να βρεις εδώ. Οι κρυφές λειτουργίες του πλήκτρου ενεργοποίησης του iPhone! Edited April 6, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τελικα λυση για να ξαναεμφανισουμε το 3g ον οφ στην 7.1 βρηκαμε οπως πιο παλια με το κολπο του big? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Γεια σας, θα ηθελα να μου απαντησει καποιος αν γνωριζει τα παρακατω ερωτηματα. 1) πως μπορω να συνγχρονισω τις επαφες μου, τις φοτογραφιες μου και το e-mail μου με το Icloud ? και αν τα συνχρονισω μετα θα καταλαμβανουν χωρο στο icloud και θα απελευθερωθει χωρος στο κινητο ? 2) ποσο χωρο εχει το icloud ? 3) Πως μπορω να στειλω φοτογραφιες απ τον υπολογιστη στο κινητο μου? Υ.Γ το iphone το αγορασα πριν 2 μερες !! Edited April 6, 2014 by vaggelis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αφού δεν έχουμε jb, πως θα περάσουμε fix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 θελω να αγορασω 2 καλωδια φορτισης για iPhone 5s και είναι εκδοση 7.1,αν αγορασω καλωδια εκτος της apple θα τα αναγνωρίζει το iPhone η θα εχω προβλημα στην φορτιση,γιατι μονο για φορτιση τα θελω ! Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αφού δεν έχουμε jb, πως θα περάσουμε fix; μα δεν χρειαζεται jb. Oσον αφορα την μπαταρια εγω τα εχω ολα κλειστα και οχι μερικα οπως λες εσυ και φωτεινοτητα στο 25% οχι στο 50,4-5 ωρες χρηση και 12-15 αναμονη με την 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μία φόρα πατάς το power button κατά την ώρα της κλήσης και σταματά να χτυπά χωρίς να την απορρίπτει, μέ δεύτερο πάτημα τη στελνει στον τηλεφωνητή. Εάν όμως θέλεις από πρίν αφαιρείς τη δόνηση, κι όταν μπεις για meeting πχ βάζεις τη συσκευή στο αθόρυβο από το πλάϊ ! Βασικα οποιο κουμπι και να πατησεις μπαινει στο αθορυβο απλα απο το power button μπορουμε να κανουμε και απορριψη με δευτερο πατημα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γεια σας, θα ηθελα να μου απαντησει καποιος αν γνωριζει τα παρακατω ερωτηματα. 1) πως μπορω να συνγχρονισω τις επαφες μου, τις φοτογραφιες μου και το e-mail μου με το Icloud ? και αν τα συνχρονισω μετα θα καταλαμβανουν χωρο στο icloud και θα απελευθερωθει χωρος στο κινητο ? 2) ποσο χωρο εχει το icloud ? 3) Πως μπορω να στειλω φοτογραφιες απ τον υπολογιστη στο κινητο μου? Υ.Γ το iphone το αγορασα πριν 2 μερες !! 1) Εάν έχεις τις επαφές στη συσκευή κι έχεις δημιουργήσει Apple ID πήγαινε Ρυθμίσεις - iCloud και θέσε την ενναλλαγή στο on. Στη συνέχεια στο PC σου πληκτρολόγησε http://www.icloud.com και δες εάν έχεις όλες τις επαφές στο iCloud. Τα emails σου θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις στην τοποθεσία Ρυθμίσεις -Mail, Επαφές, Ημερολόγια - Προσθήκη email. Το iCloud διατηρεί τις 1000 τελευταιες φωτογραφίες. Αυτό γίνεται ώστε να έχεις το χρόνο να τις αποθηκεύσεις στο PC σου, εκεί δεν είναι για αποθήκευση. Δεν καταλαμβανουν χώρο στο iCloud. Καταλαμβάνουν όμως χωρο οι φωτογραφίες του camera roll ως backup στο iCloud. 2) Στο iCloud δικαιούσαι 5GB χώρο αποθήκευσης, με δυνατότητα επέκτασης με ετήσια συνδρομή. 3) Φωτογραφίες μπορείς να συγχρονίσεις μέσω itunes. Δημιούργησε έναν φάκελο στη επιφάνεια εργασίας, μέσα ρίξε φακέλους με φωτογραφίες ταξινομημένες όπως θέλεις. Στη συνέχεια σύνδεσε τη συσκευή σου, ανοίξε το itunes και στο tab photos επέλεξε τον φάκελο απο την επιφάνεια που δημιούργησες και sync - Apply. Περισσότερα στην ενότητα ΟΔΗΓΟΙ - Apple iOS - Γνωρίστε μαζί μας το iOS 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 μα δεν χρειαζεται jb. Oσον αφορα την μπαταρια εγω τα εχω ολα κλειστα και οχι μερικα οπως λες εσυ και φωτεινοτητα στο 25% οχι στο 50,4-5 ωρες χρηση και 12-15 αναμονη με την 7.1 Εγω δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα, όλα ανοιχτά τα χω με 3G πλέον παντα...άμα παίξω και κανά παιχνίδι ούτε 4,5 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Για τον harry green λεω για την μπαταρια.για σενα ειπα που ειπες οτι θελει jb πανω σε αυτο που ρωτησε το παλικαρι για τον διακοπτη του 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πολύ παράξενη απόκλιση τιμών την οποία δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Βασικα οποιο κουμπι και να πατησεις μπαινει στο αθορυβο απλα απο το power button μπορουμε να κανουμε και απορριψη με δευτερο πατημα Για να ακριβολογούμε, μπορούμε να θέσουμε σε σίγαση τη συσκευή είτε από volume buttons ή το Power button (εάν πατήσουμε το home δεν μπαίνει σε σίγαση). Τώρα θεωρώ ως πιο αποτελεσματικό το Power button καθώς όπως πολύ σωστά αναφέρεις με το δεύτερο πάτημα προωθεί την κλήση στον τηλεφώνητή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Για να ακριβολογούμε, μπορούμε να θέσουμε σε σίγαση τη συσκευή είτε από volume buttons ή το Power button (εάν πατήσουμε το home δεν μπαίνει σε σίγαση). Τώρα θεωρώ ως πιο αποτελεσματικό το Power button καθώς όπως πολύ σωστά αναφέρεις με το δεύτερο πάτημα προωθεί την κλήση στον τηλεφώνητή :) Πολυ σωστα το εθεσες. Εμενα με βολευει επειδη καποιες φορες το εχω στην τσεπη και δεν βγαζω την συσκευη παταω οποιο πλαινο κουμπι πιασει το δαχτυλο μου εκεινη την στιγμη. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) 1) Εάν έχεις τις επαφές στη συσκευή κι έχεις δημιουργήσει Apple ID πήγαινε Ρυθμίσεις - iCloud και θέσε την ενναλλαγή στο on. Στη συνέχεια στο PC σου πληκτρολόγησε http://www.icloud.com και δες εάν έχεις όλες τις επαφές στο iCloud. Τα εκανα ολα μια χαρα. Οι φοτογραφιες μπηκανε. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τις επαφες μου στο icloud, πηγα ρυθμισεις - iCloud και ηταν ειδη στο on. μπηκα στο http://www.icloud.com και δεν ειχα ουτε μια επαφη μεσα στο iCloud. αποσυνδεσα το κινητο απ τον υπολογιστη , το ξανασυνδεσα και παλι τιποτα. Ενω στο ημερολογειο που εβαλα καποιες υπενθυμησεις για καποιες συναντησεις που εχω, τις ειχε ολες στο iCloud Edited April 6, 2014 by vaggelis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους... Αύριο θα γίνει η αγορά του iphone 5s μία ερώτηση όμως θα ήθελα να κάνω... Radio έχει και αν όχι μπορούμε να βάλουμε από app store? Edited June 11, 2014 by Itchrist86 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τα εκανα ολα μια χαρα. Οι φοτογραφιες μπηκανε. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω τις επαφες μου στο icloud, πηγα ρυθμισεις - iCloud και ηταν ειδη στο on. μπηκα στο http://www.icloud.com και δεν ειχα ουτε μια επαφη μεσα στο iCloud. αποσυνδεσα το κινητο απ τον υπολογιστη , το ξανασυνδεσα και παλι τιποτα. Ενω στο ημερολογειο που εβαλα καποιες υπενθυμησεις για καποιες συναντησεις που εχω, τις ειχε ολες στο iCloud τις επαφές από που τις πέρασες στο iPhone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους... Αύριο θα γίνει η αγορά του iphone 5s μία ερώτηση όμως θα ήθελα να κάνω... Radio έχει και αν όχι μπορούμε να βάλουμε από app store? Καλησπέρα σας, Ράδιοφωνο στο iPhone μπορείς να έχεις μόνο μέσω internet, θα σε συμβούλευα να κάνεις συνδρομή στο spotify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους... Αύριο θα γίνει η αγορά του iphone 5s μία ερώτηση όμως θα ήθελα να κάνω... Radio έχει και αν όχι μπορούμε να βάλουμε από app store? Μονο radio μεσω ιντερνετ. Υπαρχουν ολες οι γνωστες εφσρμογες (e radio για ελληνικους σταθμους, τους ςχει ολους, tune in radio κλπ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 tune in radio και music 50 τα καλυτερα για μενα. Εχει κανεις καμμια καλη λιστα με medical εφαρμογες γενικου περιεχομενου? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts