paloukaros Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μπορεις νομίζω σε ένα applestore να βρούν τον κάτοχο από το serial number.:) Υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα;Μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω.Κανένα στο Περιστέρι η κάπου κοντά γνωρίζουμε;Στο google δεν βρίσκω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα;Μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω.Κανένα στο Περιστέρι η κάπου κοντά γνωρίζουμε;Στο google δεν βρίσκω κάτι δεν έχετε κάποιον φορτιστή να το φορτίσετε; ώστε να ξαναδεχθείτε κλήση εάν όχι πηγαίνετε σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ζητήστε έναν φορτιστή αφού εξηγήσετε την κατάσταση.. Ούτως ή άλλως για εσάς είναι άχρηστη, δεν μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χωρίς passcode ή Apple ID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Φορτιστή μου έφερε συνάδελφος απο το γραφείο και το φορτίσαμε,αλλά πρέπει να βάλω PIN για να ανοίξει.Οταν είχα iphone 4 θυμάμαι το σύνδεες στο itunes σου έγραφε κάπου το email.Mήπως θα μπορούσα κάπως έτσι να επικοινωνήσω μαζί του;Κατέβασα τα itunes και ζητάει ενεργοποίηση για να οτιδήποτε περαιτέρω.Πήγα στην vodafone επειδή είναι vodafone η σιμ μέσα αλλά κατι πληκτρολογήσανε στα pc 2 κοπέλες εκεί και μου είπανε οτι δεν είναι αγορασμένο απο αυτούς.Μάλλον είναι παραεισαγωγής είπανε.Και οτι η sim δεν είναι δηλωμένη.αυτό πάλι πως γίνεται;Απο την sim δεν μπορούνε να βρούνε τον αριθμό και όλα τα στοιχεία του κατόχου πλέον; Edited April 4, 2014 by paloukaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Φορτιστή μου έφερε συνάδελφος απο το γραφείο και το φορτίσαμε,αλλά πρέπει να βάλω PIN για να ανοίξει.Οταν είχα iphone 4 θυμάμαι το σύνδεες στο itunes σου έγραφε κάπου το email.Mήπως θα μπορούσα κάπως έτσι να επικοινωνήσω μαζί του;Κατέβασα τα itunes και ζητάει ενεργοποίηση για να οτιδήποτε περαιτέρω.Πήγα στην vodafone επειδή είναι vodafone η σιμ μέσα αλλά κατι πληκτρολογήσανε στα pc 2 κοπέλες εκεί και μου είπανε οτι δεν είναι αγορασμένο απο αυτούς.Μάλλον είναι παραεισαγωγής είπανε.Και οτι η sim δεν είναι δηλωμένη.αυτό πάλι πως γίνεται;Απο την sim δεν μπορούνε να βρούνε τον αριθμό και όλα τα στοιχεία του κατόχου πλέον; Οι επιλογές που έχετε είναι οι εξής: 1. Αφήνετε ανοιχτή τη συσκευή μήπως ο κάτοχός της στείλει μήνυμα απο το Find My iPhone. 2. Βάζετε τη συσκυή σε DFU Mode και στη συνέχεια restore από το iTunes. Στη συνέχεια κάνοντας ενεργοποιήση φθάνοντας στο Apple ID θα σας ζητήσει password για το Apple ID στο οποίο έχει χρεωθεί η συσκευή. στείλτε email στη διεύθυνση και πείτε πως έχετε τη συσκευή. Εάν εκεί δεν γράφει τίποτε τότε βάλτε το δικό σας ή δημιουργήστε ένα και κρατήστε τη συσκευή έως ότου σας τη ζητήσουν. το πιο πιθανό είναι να ανήκει σε γυναίκα, από τη τοποθεσία που το βρήκατε. Edited April 4, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Οι επιλογές που έχετε είναι οι εξής: 1. Αφήνετε ανοιχτή τη συσκευή μήπως ο κάτοχός της στείλει μήνυμα απο το Find My iPhone. 2. Βάζετε τη συσκυή σε DFU Mode και στη συνέχεια restore από το iTunes. Στη συνέχεια κάνοντας ενεργοποιήση φθάνοντας στο Apple ID θα σας ζητήσει password για το Apple ID στο οποίο έχει χρεωθεί η συσκευή. στείλτε email στη διεύθυνση και πείτε πως έχετε τη συσκευή. Εάν εκεί δεν γράφει τίποτε τότε βάλτε το δικό σας ή δημιουργήστε ένα και κρατήστε τη συσκευή έως ότου σας τη ζητήσουν. το πιο πιθανό είναι να ανήκει σε γυναίκα, από τη τοποθεσία που το βρήκατε. Εαν του βάλω τα στοιχεία μου που είχα στο iphone4 και στο Ipad ,υπάρχει τρόπος ο ιδιοκτήτης να επικοινωνήσει μαζί μου;H θα μπλέξω και θα με κυνηγάνε αμα το έχουνε δηλώσει κλεμμένο η τίποτα τέτοιο;Για να μου στείλει κάποιο μήνυμα δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ με κάποιο τρόπο; Edited April 4, 2014 by paloukaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλημέρα. Πήγαινε στον Dialer γύρισε την συσκευή ώστε να βλέπεις που πατάς. Πήγαινε στο αγαπημένα και πάτα πανω στην μπάρα εκει που ειναι οι τελιτσες του σήματος. Θα δεις οτι χωρίς να ακουμπα καθόλου το δάχτυλο ενεργοποιειται το μενού αλλαγές που βρίσκεται πιο κάτω. Βάλε το δάχτυλο σου απο το πάνω μέρος της συσκευής ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν ακουμπάς στο σημείο αυτό. Παρόλα αυτά, στο πληκτρολόγιο είναι ακριβέστατο. Το ίδιο και στον safari και γενικά παντού εκτός από τις άκρες όπου παρατηρώ ότι κάποιες φορές δεν ακούει όπως πρέπει. Ενώ σε άλλες συσκευές σου δίνεται η εντύπωση ότι το touch αντιδρά πριν καν ακουμπήσεις, εδώ θέλει μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι η Apple δεν έχει βελτιώσει τον τομέα αυτό, εδώ και χρόνια. Δεν το εχω μαζι μου τωρα για να δω τον dialer, αλλα αυτο που λες για "πιεση" καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να ισχυει σε τετοιου ειδους οθονες. Μου κανει εντυπωση ομως που το συζητατε ακομη, γιατι αν υπηρχε τετοιο προβλημα θα ειχε βουιξει ο κοσμος, οπως συνηθως γινεται για το παραμικρο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εαν του βάλω τα στοιχεία μου που είχα στο iphone4 και στο Ipad ,υπάρχει τρόπος ο ιδιοκτήτης να επικοινωνήσει μαζί μου;H θα μπλέξω και θα με κυνηγάνε αμα το έχουνε δηλώσει κλεμμένο η τίποτα τέτοιο;Για να μου στείλει κάποιο μήνυμα δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ με κάποιο τρόπο; Για να σας στείλει μήνυμα θα πρέπει να βρίσκεται σε wifi. να μπλέξετε όχι δεν μπλέκετε καθώς το βρήκατε, δεν είστε νομικά υποχρεωμένος να το επιστρέψετε. Από τη στιγμή που δεν έχει εισάγει κάποιο Apple ID τότε δεν είναι και δηλωμένο στην Apple καθώς χρειάζεται Apple ID. το πιο πιθανό είναι να έχει Apple ID, όπτε έαν θέλετε τη συμβουλή μου, αφήστε μια-δυο μέρες σε περιβάλλον με wifi (unlocked) του σπιτιού σας, και στη συνέχεια προχωρήστε σε restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.Μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα τα δοκιμάσω όλα αυτά.Έχω σκεφτεί και να βάλω καμία ανακοίνωση στην παιδική χαρά αλλά φοβάμαι τα "καλόπαιδα" της γειτονιάς για τίποτα φάρσες και τα λοιπά.Ας ελπίσουμε να κάνουμε κάτι.Μία φορά είχα χάσει κινητό στην ζωή μου,ενα nokia 8850 και μου το είχανε επιστρέψει,θα ήθελα πολύ να ανταποδώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σωστος ο παλουκαρος.τετοιες ενεργειες πρεπει να επικροτουνται. Μακαρι να το βρει ο κατοχος. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σωστος ο παλουκαρος.τετοιες ενεργειες πρεπει να επικροτουνται. Μακαρι να το βρει ο κατοχος. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.Πιστεύω οτι όλα στην ζωή είναι δανεικά οτι δίνεις παίρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.Πιστεύω οτι όλα στην ζωή είναι δανεικά οτι δίνεις παίρνεις... Νασαι καλα.αυτο πιστευω και γω.απολυτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μπραβο φιλε.Μακαρι ολα να σου πανε καλα απο δω και περα. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μarvel θα σου πω για την μπαταρια με 7.1 Χθες μου ρθε το απογευμα και το βραδυ ειχε τελειωσει μονο με το σεταρισμα.Φορτισε πληρως σε μιαμιση ωρα (ισως κ λιγοτερο περιεργως) και ενεργοποιησα το μην ενοχλειτε,κατεβασα φωτεινοτητα,εβγαλα τα push mail και το αφησα καθε ωρα να μου τα δειχνει και εχω τωρα 13 ωρες αναμονη και 54 λεπτα οθονη με 91% μπαταρια. Το σημα μου ειναι αρκετα χαμηλο (2 το πολυ 3 βουλιτσες) ενω με τα αλλα μου τηλεφωνα εχω φουλ. Dinfun με ενδιαφερει να μπορω να βγαζω και να βαζω αμεσα την δονηση γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι σαν toggle. Πχ στο μεταπτυχιακο οταν θα παρουσιαζω κατι δεν θελω να ακουστει,πριν πεσω για υπνο δεν θελω δονηση,καποιες αλλες στιγμες επισης δεν θελω δονηση.Θα πρεπει χειροκινητα να μπαινω και να το κλεινω?Στην παλια μου συσκευη πχ εκτος απο toggle αν χαμηλωνες την ενταση στο κανε αθορυβο με δονηση,αν πατουσες αλλη μια φορα το κουμπι στο κανε αθορυβο χωρις καν δονηση.Αυτο με τα custom gestures ουτε στο ipad καταφερα να το λειτουργησω Τe salat εγω αυτο με την υστερηση το βλεπω οταν γραφω καποιο μηνυμα.Εκει που ειναι το συμβολο για να βαλω αριθμους θελει προσεκτικο πατημα για να με παει στους αριθμους. Υπαρχει τροπος το .com να υπαρχει ετοιομο στο πληκτρολογιο οπως γινοταν στα παλια iphone αν θυμαμαι καλα? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Μarvel θα σου πω για την μπαταρια με 7.1 Χθες μου ρθε το απογευμα και το βραδυ ειχε τελειωσει μονο με το σεταρισμα.Φορτισε πληρως σε μιαμιση ωρα (ισως κ λιγοτερο περιεργως) και ενεργοποιησα το μην ενοχλειτε,κατεβασα φωτεινοτητα,εβγαλα τα push mail και το αφησα καθε ωρα να μου τα δειχνει και εχω τωρα 13 ωρες αναμονη και 54 λεπτα οθονη με 91% μπαταρια. Το σημα μου ειναι αρκετα χαμηλο (2 το πολυ 3 βουλιτσες) ενω με τα αλλα μου τηλεφωνα εχω φουλ. Dinfun με ενδιαφερει να μπορω να βγαζω και να βαζω αμεσα την δονηση γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι σαν toggle. Πχ στο μεταπτυχιακο οταν θα παρουσιαζω κατι δεν θελω να ακουστει,πριν πεσω για υπνο δεν θελω δονηση,καποιες αλλες στιγμες επισης δεν θελω δονηση.Θα πρεπει χειροκινητα να μπαινω και να το κλεινω?Στην παλια μου συσκευη πχ εκτος απο toggle αν χαμηλωνες την ενταση στο κανε αθορυβο με δονηση,αν πατουσες αλλη μια φορα το κουμπι στο κανε αθορυβο χωρις καν δονηση.Αυτο με τα custom gestures ουτε στο ipad καταφερα να το λειτουργησω Τe salat εγω αυτο με την υστερηση το βλεπω οταν γραφω καποιο μηνυμα.Εκει που ειναι το συμβολο για να βαλω αριθμους θελει προσεκτικο πατημα για να με παει στους αριθμους. Υπαρχει τροπος το .com να υπαρχει ετοιομο στο πληκτρολογιο οπως γινοταν στα παλια iphone αν θυμαμαι καλα? Τα gestures θέλουν απο άκρη σε άκρη εκτος οθόνης στο iPhone. Στο ipad θέλει 4 δαχτυλα στην οθονη 1. Προς τα πάνω ανοίγει το app switcher, 2. Δεξια - αριστερά με 4 δάχτυλα περνάς απο τη μια εφαρμογή στην άλλη. 3. Με ανοιχτή παλαμη κλεινοντας τα δάχτυλα προς το κέντρο (zoom out) επαναφέρετε το iPad στην αρχική οθόνη. Σχετικά με το .com πατώντας παρατεταμένα την τελεία θα δείτε πολλές καταλήξεις Edited April 4, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Μarvel θα σου πω για την μπαταρια με 7.1 Χθες μου ρθε το απογευμα και το βραδυ ειχε τελειωσει μονο με το σεταρισμα.Φορτισε πληρως σε μιαμιση ωρα (ισως κ λιγοτερο περιεργως) και ενεργοποιησα το μην ενοχλειτε,κατεβασα φωτεινοτητα,εβγαλα τα push mail και το αφησα καθε ωρα να μου τα δειχνει και εχω τωρα 13 ωρες αναμονη και 54 λεπτα οθονη με 91% μπαταρια. Το σημα μου ειναι αρκετα χαμηλο (2 το πολυ 3 βουλιτσες) ενω με τα αλλα μου τηλεφωνα εχω φουλ. Dinfun με ενδιαφερει να μπορω να βγαζω και να βαζω αμεσα την δονηση γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι σαν toggle. Πχ στο μεταπτυχιακο οταν θα παρουσιαζω κατι δεν θελω να ακουστει,πριν πεσω για υπνο δεν θελω δονηση,καποιες αλλες στιγμες επισης δεν θελω δονηση.Θα πρεπει χειροκινητα να μπαινω και να το κλεινω?Στην παλια μου συσκευη πχ εκτος απο toggle αν χαμηλωνες την ενταση στο κανε αθορυβο με δονηση,αν πατουσες αλλη μια φορα το κουμπι στο κανε αθορυβο χωρις καν δονηση.Αυτο με τα custom gestures ουτε στο ipad καταφερα να το λειτουργησω Τe salat εγω αυτο με την υστερηση το βλεπω οταν γραφω καποιο μηνυμα.Εκει που ειναι το συμβολο για να βαλω αριθμους θελει προσεκτικο πατημα για να με παει στους αριθμους. Υπαρχει τροπος το .com να υπαρχει ετοιομο στο πληκτρολογιο οπως γινοταν στα παλια iphone αν θυμαμαι καλα? Για αμεση δονηση, βαζεις το διακοπτακι στο πλαι. Αυτο που λες στο πληκτρολογιο, ισως ειναι θεμα λογισμικου (mapping , για 2 χρονια υπηρχε τετοιο προβλημα στα ipads, αλλα επειδη δεν το εχω αντιμετωπισει, πιστευω οτι ειναι θεμα εξοικιωσης. Οπως πχ εγω πολυ συχνα παταω σ αντι για α στο ipad. Επειδη παντως βλεπω οτι ο καθενας σας (εσυ και ο te salat ) λετε διαφορετικα πραγματα (ο Κωστας λεει οτι το keyboard ειναι οκ) πιστευω ειναι θεμα συνηθειας , μεχρι να κανετε το downscalling απο τις μεγαλυτερες οθονες. Edited April 4, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα μετά από αντικατάσταση πού μου έκαναν με νέα συσκευή στη δουλειά μου έχω θέμα δεν μπορώ να συνδεθώ με τών υπολογιστή (XP λειτουργικό). Το τηλέφωνο φοράει 7.1 και στον υπολογιστή στην δουλειά δεν έχω το iTunes(το απαγορεύει η εταιρία που εργάζομαι) Με το παλιό τηλέφωνο έμπαινα στις φωτογραφίες πού αυτό μου είναι απαραίτητο . Καμιά ιδέα ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgeorge9 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα! Ένας φίλος ενδιαφέρεται για αγορά 5s και του πρότεινα τα μαγαζιά από skroutz αλλά είναι επιφυλακτικός. Εγώ έχω αγοράσει android κινητά από τέτοια μαγαζιά και ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πρέπει να προσέξει κάτι παραπάνω στο iphone πέρα από την ευρωπαική προέλευση. Εσείς που έχετε αγοράσει από αυτά δεν είχατε κάποιο θέμα με εγγύηση ή οτιδήποτε άλλο έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τα gestures θέλουν απο άκρη σε άκρη εκτος οθόνης στο iPhone. Στο ipad θέλει 4 δαχτυλα στην οθονη 1. Προς τα πάνω ανοίγει το app switcher, 2. Δεξια - αριστερά με 4 δάχτυλα περνάς απο τη μια εφαρμογή στην άλλη. 3. Με ανοιχτή παλαμη κλεινοντας τα δάχτυλα προς το κέντρο (zoom out) επαναφέρετε το iPad στην αρχική οθόνη. Σχετικά με το .com πατώντας παρατεταμένα την τελεία θα δείτε πολλές καταλήξεις Δεν εννοω αυτα τα gestures,αυτα τα χρησιμοποιω καθημερινα και χαλαστικα που δεν υπαρχουν στο iphone χωρις jb. Αναφερομαι στο μενου που σε αφηνει να δημιουργησεις μονος σου το gesture που θελεις και σε βαζει να τα σχεδιασεις.Δημιουργια χειρονομιας λεει το μενου.Δεν μπορεσα να το καταλαβω. ddr ηδη το συνηθισα.Εν αναμονη της μεγαλυτερης οθονης καποια στιγμη Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τελικα δεν ξερει κανεις για τον χωρο που καταλαμβανουν μερικες εφαρμογες οπως μηνυματα πχ που λεει αποθηκευμενα κλπ? οπως και 700 mb ειναι του λειτουργικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα μετά από αντικατάσταση πού μου έκαναν με νέα συσκευή στη δουλειά μου έχω θέμα δεν μπορώ να συνδεθώ με τών υπολογιστή (XP λειτουργικό). Το τηλέφωνο φοράει 7.1 και στον υπολογιστή στην δουλειά δεν έχω το iTunes(το απαγορεύει η εταιρία που εργάζομαι) Με το παλιό τηλέφωνο έμπαινα στις φωτογραφίες πού αυτό μου είναι απαραίτητο . Καμιά ιδέα ? Καλησπέρα σας, δικιμάστε να κάνετε το εξής: Απεγκαταστήστε όλα τα προγράμματα που αφορούν το iTunes (δεν διαγράφεται τίποτε από τις βιβλιοθήκες σας). Συγκεκριμένα απεγκαταστήστε τα παρακάτω: iTunes Apple Software Update Apple Mobile Device Support Bonjour Apple Application Support Στη συνέχεια εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση iTunes, τα προβλήματα έχουν προκείψει πιθανόν καθώς η Microsoft σταμάτησε να υποστηρίζει τα Windows XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Να ενημερώσω το θέμα λέγοντας οτι απο σήμερα το μεσημέρι το κινητό παραδώθηκε στον κάτοχο του.Mε το που έβαλα το κινητό σε DFU mode στα itunes έβγαλε το email και ζητούσε κωδικό.Πάλι καλά που το email ανήκε στον άντρα της κοπέλας που το είχε χάσει γιατί αυτή δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία.Το ζευγάρι σας ευχαριστεί όπως και εγώ για την βοήθεια σας.Τους είπα όλο το story όπως και το forum . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Να ενημερώσω το θέμα λέγοντας οτι απο σήμερα το μεσημέρι το κινητό παραδώθηκε στον κάτοχο του.Mε το που έβαλα το κινητό σε DFU mode στα itunes έβγαλε το email και ζητούσε κωδικό.Πάλι καλά που το email ανήκε στον άντρα της κοπέλας που το είχε χάσει γιατί αυτή δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία.Το ζευγάρι σας ευχαριστεί όπως και εγώ για την βοήθεια σας.Τους είπα όλο το story όπως και το forum . Τζαμι.οντως ευτυχως που το μειλ το διαχειριζοταν αλλος γιατι δε θα το βλεπε ποτε η κοπελα.και δε θα το εβρισκε ποτε,φυσικα. Μπραβο παλουκαρε. Εντιτ:ειπες στην κοπελα τωρα να κοιτα και τα μειλ της; Αλλα μαλλον ο αντρας της επρεπε να το πει..... Edited April 5, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Να ενημερώσω το θέμα λέγοντας οτι απο σήμερα το μεσημέρι το κινητό παραδώθηκε στον κάτοχο του.Mε το που έβαλα το κινητό σε DFU mode στα itunes έβγαλε το email και ζητούσε κωδικό.Πάλι καλά που το email ανήκε στον άντρα της κοπέλας που το είχε χάσει γιατί αυτή δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία.Το ζευγάρι σας ευχαριστεί όπως και εγώ για την βοήθεια σας.Τους είπα όλο το story όπως και το forum . Πολύ καλή εξέλιξη φαντάζομαι τη χαρά την πήρε ο άντρας που το πλήρωσε παρά η γυναίκα του :) Όπως και έχει είναι αξιέπαινη η πράξη σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Μπράβο σου, κάποιοι θα το κρατούσαν για τον εαυτό τους, αλλά εσύ έκανες το σωστό .Συγχαρητήρια !!!:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 22 ωρες και 4 λεπτα αναμονη 3 ωρες και 4 λεπτα χρηση με πολλαπλα download εφαρμογων και 52% και το 3g ανοιχτο.Νομιζω καλα νουμερα για μπαταρια.. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts