Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να σβησω από το κινητο της εφαρμογες μεσα στο app store/updates/purchased που ειχα κανει εγκατασταση και τελικα της απεγκατεστησα ?

Δεν θελω να υπαρχουν εκει !

Ευχαριστω !

Θα πρέπει να μπεις στο account απο το iTunes και να τις διαγράψεις iTunes - Store - view my acount - purchased - delete

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eβαλα την νανοσιμ και το ενεργοποιησα.Πολυ μικρη μου φαινεται η οθονη αλλα γουσταρω που το χειριζομαι με ενα χερι.Ειχα ξεχασει την ευκολια που δινουν τα compact κινητα.Πρωτες εντυπωσεις..Στα θετικα ο κατευθειαν συγχρονισμος του σαφαρι με τα tabs που εχω στο ipad και στο macbook και η πολυ καλη φωτογραφικη που εχει,το βραδυ θα ελεγξω και το φλας.Θελω να βρω τωρα πως μπορω να ανοιγω σελιδες που χω ανοιχτες σε αλλη ios συσκευη.Πως ενεργοποιω τα gestures που μου ανοιγουν το multitasking?Δεν θελω να παταω 2 φορες το κεντρικο κουμπι.Επισης πως περναω τις επαφες που ειχα στο παλιο μου κινητο και ειναι ηδη αποθηκευμενες στη διευθυνση google που εχω? Τελος βλεπω μια υστερηση στο touch σε καποια σημεια και με τρομαζει.Εκει που βλεπω την μεγαλη υστερηση ειναι οταν πληκτρολογω το συμβολο που σου βγαζει αριθμους,πρεπει να το πατησω αρκετα ψηλα για να πιασει.Περναω την 7.1 τωρα γιατι αποφασισα να το κρατησω clean μεχρι να βγαλουν το επομενο jb.

Tι εννοεις να το κρατησεις clean μεχρι να βγει το jb?τωρα με αυτην την εκδοση δεν εισαι clean δλδ?

Απλα πρεπει να το πατησεις. Παρατηρησε που ακριβως παει το δακτυλο σου οταν το πατας και θα δεις! Το ειχα και εγω στην αρχη αυτο. Δεν εχει να κανει με το touch. Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Περασε τοσος καιρος τελικα με την μπαταρια τι παιζει με την 7.1 σε σχεση με την 7.06? Σκευτομαι σημερα η αυριο να βαλω την 7.1 γιαυτο ρωταω.

To συνηθισα ηδη αυτο με το touch.Στην αρχη ηταν το σοκ της μεταβασης απο note.Αυτο ομως ειναι τηλεφωνο επιτελους,το αλλο ηταν μικρο ταμπλετ. Η οθονη δυστυχως εχει μεινει πισω,καμμια σχεση με του σαμσουνγκ.Πρεπει η apple στο επομενο να δωσει κατι πολυ καλο επιτελους. Γιαννη πως ενεργοποιω τα gestures του multitasking? Δε μπορω να τα βρω.Στις επαφες τον εκανα τον συγχρονισμο αλλα μου βγηκαν αρκετες 2 φορες.Πως μπορω να σβησω αρκετες μαζι χωρις να μπαινω σε καθε επαφη μεσα και να την σβηνω λιγο λιγο? Συγνωμη για τις χαζες μου αποριες,λειπω χρονια απ το ios.Μarvel clean εννοω το να μην κανω jb. Θα περιμενω το επομενο.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Προσβασιμοτητα>assistive touch. Νομιζω αυτο ζητας.

Για τα υπολοιπα, συνηθισετο πρωτα και τ ξαναλεμε, ειδικα για την ποιοτητα της απεικονισης.

Eννοω το swype με τα 4 δαχτυλα για να εμφανιστει το multitasking για να μην παταω δυο φορες το κεντρικο κουμπι.Αυτο υπαρχει στο ipad. Επισης δεν υπαρχει πλεον swype για να κλεισει η εφαρμογη και να με φερει στο home screen? Πρεπει να υπαρχει γιατι διαβαζα που λεγατε εδω οτι βελτιωθηκε η ταχυτητα των εφε με την 7.1. Σε ποια εφε αναφεροσασταν αν οχι για το εφε κλεισιματος εφαρμογης.Απ οτι βλεπω το μονο gesture που ισχυει ειναι το swype με ενα δαχτυλο για να παω στην προηγουμενη σελιδα στο σαφαρι.

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Αυτα ειναι μονο στο ipad.

Μην το φοβασαι το κουμπι.

Θα πρέπει να μπεις στο account απο το iTunes και να τις διαγράψεις iTunes - Store - view my acount - purchased - delete

Δε διαγραφονται ετσι ομως.απλα "κρυβονται" (hidden)...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδια 2 τελευταιες ερωτησεις αν εχετε την καλοσυνη. Πρωτον στο σαφαρι στα tabs μου εμφανιζει μονο του macbook τις ανοιχτες καρτελες και οχι του ipad. Δευτερον τι γινεται με τον φορτιστη? Ο ανταπτορας ζοριζετε ασχημα για να μπει στον αγγλικο φορτιστη και τωρα που το εβαλα να φορτιζει δεν εχει κουμπωσει πληρως πανω στο φορτιση.Με το που ηρθε ο φορτιστης και ο ανταπτορας το πιεσα σφιχτα να μπει μεσα και μετα δεν εβγαινε με τπτ γιαυτο κ ειπα να δοκιμασω να το βαλω να φορτισει χωρις να ναι πληρως κουμπωμενος ο φορτιστης στον ανταπτορα,εσεις που εχετε βρετανικη συσκευη τι κανατε?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Δε διαγραφονται ετσι ομως.απλα "κρυβονται" (hidden)...

Σωστά, λάθος διατύπωση :)

δηλαδη πως διαγράφονται ?

δεν διαγράφονται καθώς έχουν χρεωθεί στο λογαριαμό σας, έαν δεν έχετε αγορασμένο υλικό μπορείτε να δημιουργήσετε νέο account, αν επιτρέπεται γιατί θέλετε να τα διαγράψετε; δεν σας επιβαρύνουν σε τίποτα, κι αν θέλετε να τα κρύψετε από τρίτους, μπορείτε μέσω iTunes :confused:

δεν διαγράφονται καθώς έχουν χρεωθεί στο λογαριαμό σας, έαν δεν έχετε αγορασμένο υλικό μπορείτε να δημιουργήσετε νέο account, αν επιτρέπεται γιατί θέλετε να τα διαγράψετε; δεν σας επιβαρύνουν σε τίποτα, κι αν θέλετε να τα κρύψετε από τρίτους, μπορείτε μέσω iTunes :confused:
ρωταω αν διαγράφονται γιατι αν κατεβαζω πολλες εφαρμογες για να της δοκιμασω αν μου αρεσουνε,τοτε θα κανω μια τεραστεια λιστα με εφαρμογες που μου ειναι αχρηστες !

ρωταω αν διαγράφονται γιατι αν κατεβαζω πολλες εφαρμογες για να της δοκιμασω αν μου αρεσουνε,τοτε θα κανω μια τεραστεια λιστα με εφαρμογες που μου ειναι αχρηστες !

αυτό είναι αλήθεια αλλά δεν γίνετια, γι αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να τις κρύψουμε είναι σαν να τις διαγράφουμε αφού δεν φαίνονται στα purchases :)

Απλα πρεπει να το πατησεις. Παρατηρησε που ακριβως παει το δακτυλο σου οταν το πατας και θα δεις! Το ειχα και εγω στην αρχη αυτο. Δεν εχει να κανει με το touch.

Γιάννη υπάρχει θέμα. Πρέπει να βάζεις το δάχτυλο κάτω από το σημείο όχι ακριβώς πάνω του. Δεν μιλώ για την περιοχή του πληκτρολογίου. Πήγαινε ψηλά και πατα θα δεις να κατεβαίνει η μπάρα.

Δεν είναι θέμα μεγέθους οθόνης γιατί υπάρχουν και σε άλλες συσκευές πολύ μικρά εικονίδια.

Το είχα παρατηρήσει και στο 4s και μάλιστα επειδή το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο νόμιζα ότι έχει γίνει αλλαγή στην οθόνη.

@Χαρη δεν υπάρχουν gestures χωρίς JB.

Εγώ πλέον προσπαθώ να συνηθίσω να μην πατάω το home button.

Έχω gestures για τα πάντα. Οι ανοιχτές εφαρμογές εμφανίζονται στο control center με το auxo.

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/829/elj9.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω που εχω βρετανικη συσκευη κουμπωνει καλα νομιζω. Δυσκολευτηκα να το κουμπωσω απο αποψη δυναμης αλλα κανει μια χαρα επαφη απο κει και περα, λες να εχω θεμα και εγω;

Kαι γω το κουμπωσα αλλα δεν ειναι φυσιολογικο να θελει τοση δυναμη για να κουμπωσει.Μου βγηκε η παναγια να το ξεκουμπωσω.Νομιζω πως δεν ειναι φυσιολογικο να ναι ετσι και το αφησα πιο χαλαρο καπως (στη μεση της διαδρομης περιπου) Μου φορτισε πολυ γρηγορα παντως και θελω να πιστευω πως θα στρωσει κ αλλο η μπαταρια με τον καιρο.Η οθονη του μονο μου φαινεται θολη και παλια αλλα φταιει η συγκριση με αυτη του note αλλα και αυτη του ταμπλετ.Ρετινα και οι 2 αλλα βλεπω τεραστια διαφορα στην ευκρινεια.Ισως επηρεαζομαι απ το μεγεθος της οθονης και το στεναχωρο browsing σε αυτες τις ιντσες.Παντως η αισθηση στο χερι,το simplicity και το interaction με το οικοσυστημα της apple που διαθετω με κανουν να θελω να μεινω για καιρο.

Καλα που το πες αυτο για την οθονη te salat γιατι νομιζα εχει θεμα το touch μου. Λιγη συνηθεια που να πατας θελει.Και γω θα περιμενα καλυτερη αποκριση παντως στα δυσκολα σημεια.Εβαλα την 7,1 οποτε ξεχναω το jb για την ωρα.Με κοβω να το κανω με το που βγει το καινουργιο γιατι τα swipes τα χρειαζομαι σιγουρα.

Μια ερωτηση.Τι γινεται με την δονηση?Για να την ενεργοποιω και να την απενεργοποιω πρεπει να μπαινω στο μενου??

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Eμενα παντως δεν ξεκουμπωνει τοσο δυσκολο απλα κουμπωνει δυσκολα.

Πες μου εντυπωσεις με την 7.1 για την μπαταρια καποια στιγμη γιατι εγω δεν την βαζω ακομα λογω του οτι δνε μπορεις να κλεισεις τοξν διακοπτη 3g και σε περιοχες που δεν εχεις καλο σημα η μπαταρια γονατιζει.Και εκτος αυτου θελω να το κλεινω το 3g οποτε θελω.

Τελος,η δονηση πρεπει να μπεις απο το μενου εκτος και αν βαλεις δονηση μονο στην σιγαση πχ,οποτε με το αριστερο κουμπι να βαζεις το κινητο σε σιγαση και να μπαινει και η δονηση η αναποδα.

Γιατι ενω εχω επιλεξει το touch id και στις αγορες μεσω appstore καμια φορα μου ζηταει κωδικο ακομα? Επισησ δεν εχω κανεναν μηνυμα αλλα καταλαμβανουν χωρο 151kb και λεει σε παρενθεση (αποθηκευμενα)που εχω αποθηκευμενα μηνυματα?Το ιδιο και στο μαιλ 250 kb ενω δεν εχω σεταρει κανενα λογαριασμο μαιλ.Μονο icloud οπου δεν εχω αποθηκευσει και εκει τπτ,οπως και ημερολογια και υπομνησεις μου πιανουν τα γεγονοτα λεει 400 kb..Μολις εκανα restore και set up as knew.γιατι μου καταλαμβανουν χωρο αυτα οπως και 704mb σε χρηση λεει,αυτα να φανταστω οτι ειναι το λειτουργικο?

Edited by m4rvel

Kαι γω το κουμπωσα αλλα δεν ειναι φυσιολογικο να θελει τοση δυναμη για να κουμπωσει.Μου βγηκε η παναγια να το ξεκουμπωσω.Νομιζω πως δεν ειναι φυσιολογικο να ναι ετσι και το αφησα πιο χαλαρο καπως (στη μεση της διαδρομης περιπου) Μου φορτισε πολυ γρηγορα παντως και θελω να πιστευω πως θα στρωσει κ αλλο η μπαταρια με τον καιρο.Η οθονη του μονο μου φαινεται θολη και παλια αλλα φταιει η συγκριση με αυτη του note αλλα και αυτη του ταμπλετ.Ρετινα και οι 2 αλλα βλεπω τεραστια διαφορα στην ευκρινεια.Ισως επηρεαζομαι απ το μεγεθος της οθονης και το στεναχωρο browsing σε αυτες τις ιντσες.Παντως η αισθηση στο χερι,το simplicity και το interaction με το οικοσυστημα της apple που διαθετω με κανουν να θελω να μεινω για καιρο.

Καλα που το πες αυτο για την οθονη te salat γιατι νομιζα εχει θεμα το touch μου. Λιγη συνηθεια που να πατας θελει.Και γω θα περιμενα καλυτερη αποκριση παντως στα δυσκολα σημεια.Εβαλα την 7,1 οποτε ξεχναω το jb για την ωρα.Με κοβω να το κανω με το που βγει το καινουργιο γιατι τα swipes τα χρειαζομαι σιγουρα.

Μια ερωτηση.Τι γινεται με την δονηση?Για να την ενεργοποιω και να την απενεργοποιω πρεπει να μπαινω στο μενου??

Σχετικά με τη δόνηση, υπάρχει λόγος να το κάνεις συχνά, εάν εννοείς την αθόρυβη λειτουργία-δόνηςη υπάρχει ο διακόπτης στα αριστερά της συσκευής.

Γιάννη υπάρχει θέμα. Πρέπει να βάζεις το δάχτυλο κάτω από το σημείο όχι ακριβώς πάνω του. Δεν μιλώ για την περιοχή του πληκτρολογίου. Πήγαινε ψηλά και πατα θα δεις να κατεβαίνει η μπάρα.

Δεν είναι θέμα μεγέθους οθόνης γιατί υπάρχουν και σε άλλες συσκευές πολύ μικρά εικονίδια.

Το είχα παρατηρήσει και στο 4s και μάλιστα επειδή το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο νόμιζα ότι έχει γίνει αλλαγή στην οθόνη.

@Χαρη δεν υπάρχουν gestures χωρίς JB.

Εγώ πλέον προσπαθώ να συνηθίσω να μην πατάω το home button.

Έχω gestures για τα πάντα. Οι ανοιχτές εφαρμογές εμφανίζονται στο control center με το auxo.

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/829/elj9.jpg

Για να κατέβει η μπάρα χρειάζεται να σύρεις την οθόνη προς τα κάτω κι όχι να πατήσεις στη γραμμή το ίδιο και από το κάτω μέρος για το κέντρο ελέγχου. Τέλος υπάρχουν πολλές χειρονομίες στο safari, στα μηνυματα, στο ημερολόγια στα email, στα menu της συσκευής και με το assistive touch μπορείτε να δημιουργήσετε και άλλες και στις clean συσκευές. Η διαφορά είναι πως δεν μπορείτε να τις προσαρμόσετε όπως με το activator.

Γιάννη υπάρχει θέμα. Πρέπει να βάζεις το δάχτυλο κάτω από το σημείο όχι ακριβώς πάνω του.

Ακριβως ετσι νομιζα και εγω στην αρχη, αλλα μετα παρατηρησα οτι, νομιζοντας οτι παταω απο κατω, στην πραγματικοτητα πατουσα ακριβως.

Ή Κωστα, για να μην ειμαι απολυτως, μπορει να ειναι θεμα καποιων συγκεκριμενων εφαρμογων κσι να μην εχει να κανει με την οθονη καθολου. Στις ΟΕΜ εφαρμογες εχεις παρστηρησει κατι ?

Πχ, στο σαφαρι παταω με ακριβεια και τα πιο μικρα λιγκς.

Edited by ddr2

Καλημέρα σας,την Κυριακή είχα πάει την κόρη μου στις κούνιες και βρήκε σε ένα παγκάκι δίπλα ένα μαύρο iphone 5s.Είχε 3 % μπαταρία και ήταν γεμάτο κλήσεις ,δυστυχώς μόλις πήγα να πάρω τηλέφωνο απο τον τηλεφωνικό κατάλογο το νούμερο που έλεγε σπίτι έσβησε απο μπαταρία,δεν μου έκοψε να πάρω απο το δικό μου.Υπάρχει τρόπος να το ανοίξω και να να επικοινωνήσω με τον κάτοχο;Άφησα βέβαια σημείωμα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μήπως και αλλά δεν είδα φως ακόμα.

Ακριβως ετσι νομιζα και εγω στην αρχη, αλλα μετα παρατηρησα οτι, νομιζοντας οτι παταω απο κατω, στην πραγματικοτητα πατουσα ακριβως.

Ή Κωστα, για να μην ειμαι απολυτως, μπορει να ειναι θεμα καποιων συγκεκριμενων εφαρμογων κσι να μην εχει να κανει με την οθονη καθολου. Στις ΟΕΜ εφαρμογες εχεις παρστηρησει κατι ?

Πχ, στο σαφαρι παταω με ακριβεια και τα πιο μικρα λιγκς.

Καλημέρα. Πήγαινε στον Dialer γύρισε την συσκευή ώστε να βλέπεις που πατάς. Πήγαινε στο αγαπημένα και πάτα πανω στην μπάρα εκει που ειναι οι τελιτσες του σήματος. Θα δεις οτι χωρίς να ακουμπα καθόλου το δάχτυλο ενεργοποιειται το μενού αλλαγές που βρίσκεται πιο κάτω.

Βάλε το δάχτυλο σου απο το πάνω μέρος της συσκευής ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν ακουμπάς στο σημείο αυτό.

Παρόλα αυτά, στο πληκτρολόγιο είναι ακριβέστατο. Το ίδιο και στον safari και γενικά παντού εκτός από τις άκρες όπου παρατηρώ ότι κάποιες φορές δεν ακούει όπως πρέπει. Ενώ σε άλλες συσκευές σου δίνεται η εντύπωση ότι το touch αντιδρά πριν καν ακουμπήσεις, εδώ θέλει μεγαλύτερη πίεση.

Νομίζω ότι η Apple δεν έχει βελτιώσει τον τομέα αυτό, εδώ και χρόνια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορεις νομίζω σε ένα applestore να βρούν τον κάτοχο από το serial number.:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned