Harry_Green Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ευχαριστω πολυ Dinfun.Συγνωμη που δεν τα ειχα δει πιο πριν. Μηπως μπορεις να κανεις μια εκτιμηση για το ποτε θα δουμε το ios 8? Η λογικη λεει απο σεπτεμβριο,ετσι? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ευχαριστω πολυ Dinfun.Συγνωμη που δεν τα ειχα δει πιο πριν. Μηπως μπορεις να κανεις μια εκτιμηση για το ποτε θα δουμε το ios 8? Η λογικη λεει απο σεπτεμβριο,ετσι? Μέσα στο Σεπτέμβριο, εκτός κι αν κλείσει η Άπλ πιο πριν, λόγω χρεών. :D:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μέσα στο Σεπτέμβριο, εκτός κι αν κλείσει η Άπλ πιο πριν, λόγω χρεών. :D:D Θα το δούμε στο WWDC 2014, και θα το έχουμε το ίδιο διάστημα με το επερχόμενο iPhone/iPhones. Φήμες για τα χαρακτηριστικά θα έχουμε μέσα στο Μάιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Θα το δούμε στο WWDC 2014, και θα το έχουμε το ίδιο διάστημα με το επερχόμενο iPhone/iPhones. Φήμες για τα χαρακτηριστικά θα έχουμε μέσα στο Μάιο. :) Ναι, εννοούσα διάθεση στο κοινό μέσα στο Σεπτέμβριο. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η 7 με την 7.1 έχουν διάφορα στην αξιοπιστία και στην ταχύτητα και στην μπαταρία. Νομίζω πρέπει να βάλεις 7.1 ίσως την έχει και μέσα ήδη. Jailbreak ίσως δεν χρειαστείς ποτέ ήδη έχει αρχίσει το λειτουργικό να προσφέρει παραμετροποιηση χωρίς jailbreak φυσικά σε μικρό βαθμό. Εννοώ πρόσβαση σε διάφορα από control center κλπ. Downgrade όχι δεν μπορείς για αυτό σκέψου το Στην μπαταρια που λες εννοεις χειροτερη η καλυτερη? Επισης μετα την 7.1 θα βγει καποια εκδοση πριν την 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι κάποιος απόλυτος για την χρησιμότητα η όχι του JB, αν δεν έχει χρησιμοποιήσει τα tweaks που υπάρχουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η μπαταρια ειναι καλυτερη η οχι στην 7.1? Γενικα θελω το μαξιμουμ για την μπαταρια γιατι εχω ανησυχισει με τις περιγραφες.Αν ειναι καλυτερη αυτο κ μονο αξιζει για να παω 7.1 Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η μπαταρια ειναι καλυτερη η οχι στην 7.1? Γενικα θελω το μαξιμουμ για την μπαταρια γιατι εχω ανησυχισει με τις περιγραφες.Αν ειναι καλυτερη αυτο κ μονο αξιζει για να παω 7.1 Τα ιδια ειναι Χαρυ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η μπαταρια ειναι καλυτερη η οχι στην 7.1? Γενικα θελω το μαξιμουμ για την μπαταρια γιατι εχω ανησυχισει με τις περιγραφες.Αν ειναι καλυτερη αυτο κ μονο αξιζει για να παω 7.1 Η μπαταρία από το 100%-90 πέφτει αργά. Από το 90-60% πέφτει σχετικά γρήγορα και μετά πέφτει νορμαλ. Η χρήση Ίντερνετ μέσω 3G & 4g καταπίνει και ζεσταίνει την συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Eχει θεμα με υπερθερμανση η κανονικα πραγματα? Τα παιχνιδια καταπινουν περισσοτερο και απο 3g? Ο φορτιστης του ipad μπορει να φορτισει το 5s? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Eχει θεμα με υπερθερμανση η κανονικα πραγματα? Τα παιχνιδια καταπινουν περισσοτερο και απο 3g? Ο φορτιστης του ipad μπορει να φορτισει το 5s? θέμα υπερθέρμανσης δεν έχει παρατηρηθεί, όσο αφορά τον φρορτιστή, το iPhone 5S καλό είναι να φορτίζεται με το δικό του φορτιστή τον 5 volt, καθώς του iPad είναι 10 volt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αε σχεση με την 7.06 πχ ειναι καλυτερη στην 7.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 απο την Κυριακη που επιστρεφω Ελλαδα θα το εχω και εγω στα χερια μου ενα 5s 32gb. Θα το εχω σαν αρχικη συσκευη ,με το Nexus 5 διπλα. πιστευω θα ειναι μια ενδιαφερουσα εβδομαδα....Εχω να κανω 3 ταξιδια προς αλλες περιοχες της Ελλαδας + μεγαλη χρηση σε ολους τους τομεις.Τον νικητη αν ολα πανε καλα θα τον ξερουμε την Κυριακη των Βαιων... :shifty: με εχετε καταστρεψει εδω μεσα... :angry: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 απο την Κυριακη που επιστρεφω Ελλαδα θα το εχω και εγω στα χερια μου ενα 5s 32gb. Θα το εχω σαν αρχικη συσκευη ,με το Nexus 5 διπλα. πιστευω θα ειναι μια ενδιαφερουσα εβδομαδα....Εχω να κανω 3 ταξιδια προς αλλες περιοχες της Ελλαδας + μεγαλη χρηση σε ολους τους τομεις.Τον νικητη αν ολα πανε καλα θα τον ξερουμε την Κυριακη των Βαιων... :shifty: με εχετε καταστρεψει εδω μεσα... :angry: Ούτως ή άλλως από το iPhone ξεκίνησες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 απο την Κυριακη που επιστρεφω Ελλαδα θα το εχω και εγω στα χερια μου ενα 5s 32gb. Θα το εχω σαν αρχικη συσκευη ,με το Nexus 5 διπλα. πιστευω θα ειναι μια ενδιαφερουσα εβδομαδα....Εχω να κανω 3 ταξιδια προς αλλες περιοχες της Ελλαδας + μεγαλη χρηση σε ολους τους τομεις.Τον νικητη αν ολα πανε καλα θα τον ξερουμε την Κυριακη των Βαιων... :shifty: με εχετε καταστρεψει εδω μεσα... :angry: Εγω το ξερω από τώρα το αποτέλεσμα. :) Πιο γρήγορο το N5 παντού, με καλύτερη οθονη και ακριβεστερο touch στα δύσκολα σημεία και στα μικρά εικονίδια. Όμως το i5s βγάζει καλυτερες φώτο και βίντεο, έχει μεγαλύτερη αυτονομία και πολυ καλύτερο ηχείο. Συν τα γνωστά πλεονεκτήματα του ios και του app store. Εχθές το συγκρινα παντού με το Nexus 4 που εχω. Μετά απο reboot και τα 2, το i5s είναι πιο γρήγορο στις περισσότερες εφαρμογές, αλλά με βραχεία κεφαλή. Δηλαδή ενα κλικ. Στο browsing ήταν μεγαλύτερη η διαφορά υπέρ του iphone. Εκεί που υπάρχει χάος υπερ του iphone, είναι η αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Χαος στην μπαταρια υπερ του iphone? Εδω αλλοι λενε πως το φορτιζουν 2 φορες την μερα,τι φαση με το nexus, 4 φορες την μερα? Αν θα θελα να καινοτομισει καπου η apple στο επομενο θα ηταν η μπαταρια επιτελους.Να βρουν τεχνογνωσια για να διαρκει 4 και 5 μερες.Δεν γινεται,καποτε θα φτασουμε και εκει Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Χαος στην μπαταρια υπερ του iphone? Εδω αλλοι λενε πως το φορτιζουν 2 φορες την μερα,τι φαση με το nexus, 4 φορες την μερα? Αν θα θελα να καινοτομισει καπου η apple στο επομενο θα ηταν η μπαταρια επιτελους.Να βρουν τεχνογνωσια για να διαρκει 4 και 5 μερες.Δεν γινεται,καποτε θα φτασουμε και εκει Η μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία γίνεται εν όσο είναι ανοικτή η οθόνη και τρέχουν απαιτητικές εφαρμογές. Γίνεται ακόμα μεγαλύτερη οταν χρησιμοποιείς 4g. To iphone έχει πλεονέκτημα ότι όσο είναι σε αναμονή έχει πολύ μικρότερη καταναλωση που στις 17 ωρες χρήσης μετράει. Έπειτα τα Nexus έχουν μικρότερη μπαταρία για τα δεδομένα των android. Συμφορουμιτης που έχει και τα δύο, πιστοποιεί οτι το i5s έχει μεγαλύτερη αυτονομία απο το N5. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ούτως ή άλλως από το iPhone ξεκίνησες :) δεν το ξεχναω ποτε αυτο. Γι αυτο και εχω αγορασει ολες τις εκδοσεις του. :) ακομα θυμαμαι την 1.0.1... σε περιπου μια εβδομαδα θα ανοιξω νημα στους διαξιφισμους για να αναλυσω την γνωμη μου. Για να δουμε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παρελαβα πριν 5 λεπτα απο citisshop που εν τελη στην αποδειξη γραφει creative image technologies σαν ονομασια καταστηματος. Στην αποδειξη δεν μου χει γραψει το ΙΜΕΙ,θα χω θεμα με εγγυηση?Μου παν οτι δινεται εγγυηση αντιπροσωπειας. Και στο extreme mobile που χα παρει το note με στυλο μου το χαν γραψει το ΙΜΕΙ αρα θεωρητικα μπορω να το γραψω και μονος μου διπλα στην σφραγισδα που μου βαλαν. Επομενο σχολιο οτι στην αποδειξη μου γραφει προηγουμενο υπολοιπο -265,5 και νεο υπολοιπο -265,5. Τι διαολο συμβαινει εδω? Αφου με εχει περασει στα βιβλια του με λογ/σμο 30 που ειναι οι πελατες λιανικης. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παρελαβα πριν 5 λεπτα απο citisshop που εν τελη στην αποδειξη γραφει creative image technologies σαν ονομασια καταστηματος. Στην αποδειξη δεν μου χει γραψει το ΙΜΕΙ,θα χω θεμα με εγγυηση?Μου παν οτι δινεται εγγυηση αντιπροσωπειας. Και στο extreme mobile που χα παρει το note με στυλο μου το χαν γραψει το ΙΜΕΙ αρα θεωρητικα μπορω να το γραψω και μονος μου διπλα στην σφραγισδα που μου βαλαν. Επομενο σχολιο οτι στην αποδειξη μου γραφει προηγουμενο υπολοιπο -265,5 και νεο υπολοιπο -265,5. Τι διαολο συμβαινει εδω? Αφου με εχει περασει στα βιβλια του με λογ/σμο 30 που ειναι οι πελατες λιανικης. Καταρχήν καλορίζικο, τις παρακάτω ερωτήσεις θα πρέπει να ρωτήσεις τους υπέυθυνους του καταστήματος, κάνε registrated τη συσκευή σου στην Apple ώστε να ισχύει η εγγύηση worldwide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παρελαβα πριν 5 λεπτα απο citisshop που εν τελη στην αποδειξη γραφει creative image technologies σαν ονομασια καταστηματος. Στην αποδειξη δεν μου χει γραψει το ΙΜΕΙ,θα χω θεμα με εγγυηση?Μου παν οτι δινεται εγγυηση αντιπροσωπειας. Και στο extreme mobile που χα παρει το note με στυλο μου το χαν γραψει το ΙΜΕΙ αρα θεωρητικα μπορω να το γραψω και μονος μου διπλα στην σφραγισδα που μου βαλαν. Επομενο σχολιο οτι στην αποδειξη μου γραφει προηγουμενο υπολοιπο -265,5 και νεο υπολοιπο -265,5. Τι διαολο συμβαινει εδω? Αφου με εχει περασει στα βιβλια του με λογ/σμο 30 που ειναι οι πελατες λιανικης. Ρώτα τους για την απόδειξη. Η εγγύηση ξεκινάει από την ενεργοποίηση της συσκευής, άρα μην σε ανησυχεί αν η απόδειξη γράφει ΙΜΕΙ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Η δικη σου αποδειξη Γιαννη εγραφε ΙΜΕΙ? Γενικα στην ατυχη στιγμη που εχεις προβλημα κ χρειαζεσαι εγγυηση στελνεις το τηλεφωνο απλα μαζι με την εγγυηση?Τους εχω στειλει εδω κ ωρα κ δεν εχουν απαντησει και αγχωθηκα λιγο.Ηξερα πως για να δεχθει το σερβις την συσκευη πρεπει να χεις την αποδειξη με το ΙΜΕΙ τυπωμενο πανω. Τι να πω,ελπιζω να παραλογιζομαι τωρα. Παντως στολιδι ειναι το ατιμο,παω να φτιαξω μια nano sim και ξεκιναει το σεταρισμα.Λιγο που το ανοιξα και το εκλεισα για να δω οτι ενεργοποιειται ειδα πως κλεινει με τον παλιο τροπο οποτε 7.06 θα εχει πανω. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Η δικη σου αποδειξη Γιαννη εγραφε ΙΜΕΙ? Γενικα στην ατυχη στιγμη που εχεις προβλημα κ χρειαζεσαι εγγυηση στελνεις το τηλεφωνο απλα μαζι με την εγγυηση?Τους εχω στειλει εδω κ ωρα κ δεν εχουν απαντησει και αγχωθηκα λιγο.Ηξερα πως για να δεχθει το σερβις την συσκευη πρεπει να χεις την αποδειξη με το ΙΜΕΙ τυπωμενο πανω. Τι να πω,ελπιζω να παραλογιζομαι τωρα. Παντως στολιδι ειναι το ατιμο,παω να φτιαξω μια nano sim και ξεκιναει το σεταρισμα.Λιγο που το ανοιξα και το εκλεισα για να δω οτι ενεργοποιειται ειδα πως κλεινει με τον παλιο τροπο οποτε 7.06 θα εχει πανω.Δεν θυμάμαι Χάρυ τι έγραφε η δική μου απόδειξη, αλλά μη σκας. Αν η συσκευή είναι οκ, δεν θα έχεις κανένα θέμα με σέρβις. Καλύτερα πάρε τους τηλ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πως μπορω να σβησω από το κινητο της εφαρμογες μεσα στο app store/updates/purchased που ειχα κανει εγκατασταση και τελικα της απεγκατεστησα ? Δεν θελω να υπαρχουν εκει ! Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Eβαλα την νανοσιμ και το ενεργοποιησα.Πολυ μικρη μου φαινεται η οθονη αλλα γουσταρω που το χειριζομαι με ενα χερι.Ειχα ξεχασει την ευκολια που δινουν τα compact κινητα.Πρωτες εντυπωσεις..Στα θετικα ο κατευθειαν συγχρονισμος του σαφαρι με τα tabs που εχω στο ipad και στο macbook και η πολυ καλη φωτογραφικη που εχει,το βραδυ θα ελεγξω και το φλας.Θελω να βρω τωρα πως μπορω να ανοιγω σελιδες που χω ανοιχτες σε αλλη ios συσκευη.Πως ενεργοποιω τα gestures που μου ανοιγουν το multitasking?Δεν θελω να παταω 2 φορες το κεντρικο κουμπι.Επισης πως περναω τις επαφες που ειχα στο παλιο μου κινητο και ειναι ηδη αποθηκευμενες στη διευθυνση google που εχω? Τελος βλεπω μια υστερηση στο touch σε καποια σημεια και με τρομαζει.Εκει που βλεπω την μεγαλη υστερηση ειναι οταν πληκτρολογω το συμβολο που σου βγαζει αριθμους,πρεπει να το πατησω αρκετα ψηλα για να πιασει.Περναω την 7.1 τωρα γιατι αποφασισα να το κρατησω clean μεχρι να βγαλουν το επομενο jb. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts