Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μηπως γνωριζει κανεις καμια αξοιπιστη εταιρια στο σκρουτζ για να παραγγειλω το iphone 5s 16 gb white/silver ?? εχω στο μυαλο μου τν http://www.cityshop.gr/index.php (εχει πολυ καλες κριτηκες!! ) αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω απ το ιντερνετ μην την πατησω...

Απο εκει το πηρα και ειμαι ευχαριστημενος πελατης τους.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση σε όσους διαθέτουν και Mac.

Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το iphone με το Mac μέσω Air drop?

Κάνω κάτι λάθος η είναι μόνο για σύνδεση συσκευών ios με ios και mac os με mac os?

Πολύ κουφό αν είναι έτσι. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για ανταλλαγή αρχείων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ερώτηση σε όσους διαθέτουν και Mac.

Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το iphone με το Mac μέσω Air drop?

Κάνω κάτι λάθος η είναι μόνο για σύνδεση συσκευών ios με ios και mac os με mac os?

Πολύ κουφό αν είναι έτσι. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για ανταλλαγή αρχείων.

Δυστυχώς δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων μεταξύ mac και idevices. Μόνο μεταξύ mac ή μεταξύ idevices. Ίσως σε επόμενη αναβάθμιση να προστεθεί και αυτή η δυνατότητα. Θα μας λύσει τα χέρια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ουτε εγω καταλαβαινω το λογο να μην μπορεις.To airdrop του mac μονο με mac κ ετσι δεν επικοινωνει με το ipad μου. Kαι γω πιστευω οτι στην επομενη εκδοση αναβαθμισης θα μπορει να γινει

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Μακάρι παιδιά γιατί παει χαμένη η δυνατότητα.

Τωρα όσον αφορά το 5s μου, το έφερα στα μέτρα μου ας είναι καλά το dev team της Cydia. Είναι έτοιμο για απαιτητική χρήση και τα πάει πολυ καλά.

Θα ήθελα περισσότερη ram ωστε να μένουν πιο πολλές εφαρμογές σε in active κατάσταση για διατηρηση του αστραπιαιου ανοιγματος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μακάρι παιδιά γιατί παει χαμένη η δυνατότητα.

Τωρα όσον αφορά το 5s μου, το έφερα στα μέτρα μου ας είναι καλά το dev team της Cydia. Είναι έτοιμο για απαιτητική χρήση και τα πάει πολυ καλά.

Θα ήθελα περισσότερη ram ωστε να μένουν πιο πολλές εφαρμογές σε in active κατάσταση για διατηρηση του αστραπιαιου ανοιγματος.

Te-Salat υπαρχει καποιο tweek που να επιτρεπει με gesture το κλεισιμο της οθονης που βλεπω χωρις να με επιστρεφει στην home screen?Δηλαδη οχι ελαχιστοποιηση και μετα αφαιρεση της εφαρμογης με το μενου του multitasking αλλα κλεισιμο οριστικο μονο με gesture.Επισης υπαρχει τροπος να κλεινουν ολα τα ανοιχτα μαζι απ το menu του multitasking η μπορεις απλα 3 3 να τα πετας εξω? Τις εφαρμογες που χες γραψει απο cydia της ειχες αγορασει η ειναι free?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Te-Salat υπαρχει καποιο tweek που να επιτρεπει με gesture το κλεισιμο της οθονης που βλεπω χωρις να με επιστρεφει στην home screen?Δηλαδη οχι ελαχιστοποιηση και μετα αφαιρεση της εφαρμογης με το μενου του multitasking αλλα κλεισιμο οριστικο μονο με gesture.Επισης υπαρχει τροπος να κλεινουν ολα τα ανοιχτα μαζι απ το menu του multitasking η μπορεις απλα 3 3 να τα πετας εξω? Τις εφαρμογες που χες γραψει απο cydia της ειχες αγορασει η ειναι free?

Όλα γίνονται, αλλά τώρα είμαι έξω. Θα σου πω κάποια στιγμή.

Όλα τα καλά tweak είναι με πληρωμή.

Το πρώτο γίνεται με το activator που είναι δωρεάν.

Εγώ κλείνω την οθόνη με gesture συροντας το δάχτυλο μου στην οθόνη απο αριστερά προς τα δεξιά. Όπως κάνεις για να εμφανιστεί το control center αλλά αντι απο κατω προς τα πάνω το κάνεις απο αριστερά προς τα δεξιά.

Επίσης εχω tweak που εμφανίζει τις activated apps μεσα στο control center. Μεγάλη ευκολία και δεν ταλαιπωρείς το home button.

Edited by Te_salat

Καλημέρα.

Μήπως κάνει αυτό: MultitaskingGestures ;

G.A.M.M. Enterprises Inc.

λοιπόν με το jailbreak είναι εύκολα όσα ζητάς, αλλά θέλει ν' ασχοληθείς.

Μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου gestures με το activator

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qdRqhV9F1V0]Activator new flick icon gestures! - YouTube[/ame]

για να κλείσεις όλες μαζί τις εφαρμογές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Purge είναι free

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0MI3iFXpQzA]Close All Background Apps in iOS 7 | Purge Cydia Tweak Review - YouTube[/ame]

@ Harry_Green

Τις εφαρμογες να τις αφήνεις ήσυχες γιατί αν τις κλείνεις γίνεται αργό το άνοιγμα των εφαρμογών.

Θα κλείνεις μόνο όσες δεν πρόκειται να χρησιμοποιησεις μια μια.

Οταν κλικάρεις καποια εφαρμογή,η κανεις καποιες ρυθμισεις μεσα από της ρυθμισεις,δεν ακουγεται ο ηχος όταν κλικαρεις,ακουγεται μονο οταν γραφεις μηνυμα,ετσι πρεπει να είναι ?

Και κατι ακομα,αν κοληση το κινητο τι γινεται που δεν βγαινει η μπαταρια για να ξεκολλησει ?

Ευχαριστω !

Παιδιά καλησπέρα θελω να όταν μου έρχεται μήνυμα να μην φαίνεται στην αρχική οθόνη πως μπορώ να το κανω ;; Ευχαριστώ

καλησπέρα σας, Πηγαίνετε Ρυθμίσεις - Κέντρο Γνωστοποιήσεων - Μηνύματα - Προεπισκόπηση off και επανεκίνηση στη συσκευή σας!

Οταν κλικάρεις καποια εφαρμογή,η κανεις καποιες ρυθμισεις μεσα από της ρυθμισεις,δεν ακουγεται ο ηχος όταν κλικαρεις,ακουγεται μονο οταν γραφεις μηνυμα,ετσι πρεπει να είναι ?

Και κατι ακομα,αν κοληση το κινητο τι γινεται που δεν βγαινει η μπαταρια για να ξεκολλησει ?

Ευχαριστω !

Σχετικά με την πρώτη ερώτησή σου, ναι έτσι είναι, σχετικά με τη δεύτερη εάν κολλήσει το iPhone, πίεσε παρατεταμένα home+power buttons έως ότου δεις το μήλο, και αφήσέ το να κάνει επανεκκίνηση!

Edited by Itchrist86

Ευχαριστω !

Δεν νομίζω να γίνει ποτέ αυτό εγώ δεν έχω τύχει να κολλήσει στα τόσα χρόνια και να μην γίνεται απενεργοποίησης κανονικά

Nokia 8800 Scirocco

Σημερα εγινε η παραγγελια για 5s,αυριο θα το χω μαλλον. Επιστροφη στο μηλο. Dinfun και Te Salat ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Να στε καλα παιδια

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Σημερα εγινε η παραγγελια για 5s,αυριο θα το χω μαλλον. Επιστροφη στο μηλο. Dinfun και Te Salat ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Να στε καλα παιδια

Καλορίζικο. Γνωρίζοντας τι ζητάω και κρίνοντας το πολύ αυστηρά, έχω να πω οτι το i5s στην τιμή που το βρίσκεις τώρα, είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει μικρή συσκευή με ποιοτητα.

Δεν με εντυπωσίασε, αλλά δεν με απογοήτευσε.

Σημεία υπεροχής είναι: Design συσκευής + interface, Ασφαλεια με το finger print η οποία με jb γίνεται ακόμα ισχυρότερη αφού δεν απενεργοποιειται χωρίς το αποτύπωμα. Ηχος αναπαραγωγής και βιντεοσκοπισης, πιστότητα χρωμάτων στην οθόνη και στις φωτογραφίες, ευκολία στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, καλή αυτονομία με την 7.0.4 που είμαι.

Παράδειγμα:

Το φορτίζω πάντα από το macbook μου και το αφήνω όλο το βράδυ.

Σήμερα το έβγαλα, μίλησα στο viber 15 λεπτά και άλλα 5 λεπτά που είδα mail και FB. 21 λεπτά χρήση σε 25 αναμονή και δεν κουνήθηκε από το 100%. Γνωστό αυτό βέβαια αφού μάλλον το 100% δεν είναι το όριο φόρτισης και αν το αφήνεις περισσότερη ώρα πάει παραπάνω.

Όμως δεν παύει να έχει μικρή κατανάλωση. Μου βγάζει άνετα την μέρα με όλα ανοικτά, κακό σήμα από codmote (1-2 γραμμές που ποτέ δεν είναι 3g. Η υπόθεση σήμα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι αστείο.)

Καλορίζικο. Γνωρίζοντας τι ζητάω και κρίνοντας το πολύ αυστηρά, έχω να πω οτι το i5s στην τιμή που το βρίσκεις τώρα, είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει μικρή συσκευή με ποιοτητα.

Σημεία υπεροχής είναι: Design συσκευής + interface, Ασφαλεια με το finger print η οποία με jb γίνεται ακόμα ισχυρότερη αφού δεν απενεργοποιειται χωρίς το αποτύπωμα. Ηχος αναπαραγωγής και βιντεοσκοπισης, πιστότητα χρωμάτων στην οθόνη και στις φωτογραφίες, ευκολία στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, καλή αυτονομία με την 7.0.4 που είμαι.

Παράδειγμα:

Σήμερα το έβγαλα, μίλησα στο viber 15 λεπτά και άλλα 5 λεπτά που είδα mail και FB. 21 λεπτά χρήση σε 25 αναμονή και δεν κουνήθηκε από το 100%. Γνωστό αυτό βέβαια αφού μάλλον το 100% δεν είναι το όριο φόρτισης και αν το αφήνεις περισσότερη ώρα πάει παραπάνω.

Όμως δεν παύει να έχει μικρή κατανάλωση. Μου βγάζει άνετα την μέρα με όλα ανοικτά, κακό σήμα από codmote (1-2 γραμμές που ποτέ δεν είναι 3g. Η υπόθεση σήμα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι αστείο.)

Μακαρι Κωστα να ειχαν και οι αλλοι αναλογα ποιοτικες προτασεις για να ειχα και περισσοτερες επιλογες. Το θεμα της ποιοτητας και της αισθητικης δεν μπορω να τα βαλω σε δευτερη μοιρα, δυστυχως, οσο και αν το προσπαθησα.

Παράδειγμα:

Προσωπικα το πηρα επειδη οπως καταλαβα και απ την χρηση του note μου δεν μπορω χωρις ποιοτητα στα υλικα.Με το note ζοριζομουν να κανω τα βασικα και ολα οσα ειχε προσωπικα μου ταν αχρειαστα.Τωρα η ερωτηση ειναι to jailbreak or not to jailbreak.. Γνωριζουμε ποτε αναμενετε το jb για την 7.1? Σκεφτομαι να ξεκινησω με 7.1 κ να περιμενω να βγαλουν το νεο jb οταν αυτο βγει

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Προσωπικα το πηρα επειδη οπως καταλαβα και απ την χρηση του note μου δεν μπορω χωρις ποιοτητα στα υλικα.Με το note ζοριζομουν να κανω τα βασικα και ολα οσα ειχε προσωπικα μου ταν αχρειαστα.Τωρα η ερωτηση ειναι to jailbreak or not to jailbreak.. Γνωριζουμε ποτε αναμενετε το jb για την 7.1? Σκεφτομαι να ξεκινησω με 7.1 κ να περιμενω να βγαλουν το νεο jb οταν αυτο βγει

Το πιθανότερο είναι να βγει με την 8.

Θα σου έλεγα να το κανεις και αν δεν σ αρέσει πας στην 7.1

Πήγαινε στην 7.1 κατά τη γνώμη μου, εκτός κι αν δεν μπορείς χωρίς jb

Tελικα αυριο μεσημερι παραλαμβανω. Μαλλον θα ξεκινησω χωρις jb επειδη δε μου παει η καρδια να το σπασω απ την πρωτη μερα και στην πορεια αν δω οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε τα tweaks του θα περιμενω το νεο jb. Downgrade δε μπορω να κανω αν βαρεθω την 7.1 κ θελησω 7.0.4 με jb?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Tελικα αυριο μεσημερι παραλαμβανω. Μαλλον θα ξεκινησω χωρις jb επειδη δε μου παει η καρδια να το σπασω απ την πρωτη μερα και στην πορεια αν δω οτι χρειαζομαι οπωσδηποτε τα tweaks του θα περιμενω το νεο jb. Downgrade δε μπορω να κανω αν βαρεθω την 7.1 κ θελησω 7.0.4 με jb?

Η 7 με την 7.1 έχουν διάφορα στην αξιοπιστία και στην ταχύτητα και στην μπαταρία. Νομίζω πρέπει να βάλεις 7.1 ίσως την έχει και μέσα ήδη.

Jailbreak ίσως δεν χρειαστείς ποτέ ήδη έχει αρχίσει το λειτουργικό να προσφέρει παραμετροποιηση χωρίς jailbreak φυσικά σε μικρό βαθμό.

Εννοώ πρόσβαση σε διάφορα από control center κλπ.

Downgrade όχι δεν μπορείς για αυτό σκέψου το

Nokia 8800 Scirocco

Παραμετροποιηση και αλλαγη εστω ανεπαισθητη στα εικονιδια και στο userface δεν μπορω να κανω χωρις jb ετσι? Βασικα θελω εφαρμογες που θα με κανουν να παταω οσο λιγοτερο γινεται το κεντρικο κουμπι για τον ελεγχο της συσκευης γιατι εχω 2 ασχημες εμπειριες απο προηγουμενα iphone's. Επισης bluetooth εβαλαν η ακομα? Το airdrop θα με βολεψει στο να μεταφερω αρχεια με το ταμπλετ μου αλλα με γνωστους κ φιλους θα χω θεμα. Τελος υπαρχει εφαρμογη που να με αφηνει να βαλω 3g διακοπτη στο control center? Για να μη μπαινω στο μενου? Λετε δε μπορεις να κανεις attach αρχειου σε mail,δεν υπαρχει τροπος να παταω σε καποιο ppt πχ και να κανω διαμοιρασμο αρχειου στο mail μου οπως το android? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.Εχει καιρο που εφυγα απο ios σε κινητο κ δεν ξερω ποσα αλλαξαν.Στο ipad δεν τα πολυεψαξα γιατι οσα ηθελα τα βρηκα

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Βασικα θελω εφαρμογες που θα με κανουν να παταω οσο λιγοτερο γινεται το κεντρικο κουμπι για τον ελεγχο της συσκευης γιατι εχω 2 ασχημες εμπειριες απο προηγουμενα iphone's. Επισης bluetooth εβαλαν η ακομα? Το airdrop θα με βολεψει στο να μεταφερω αρχεια με το ταμπλετ μου αλλα με γνωστους κ φιλους θα χω θεμα. Τελος υπαρχει εφαρμογη που να με αφηνει να βαλω 3g διακοπτη στο control center? Για να μη μπαινω στο μενου? Λετε δε μπορεις να κανεις attach αρχειου σε mail,δεν υπαρχει τροπος να παταω σε καποιο ppt πχ και να κανω διαμοιρασμο αρχειου στο mail μου οπως το android? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.Εχει καιρο που εφυγα απο ios σε κινητο κ δεν ξερω ποσα αλλαξαν.Στο ipad δεν τα πολυεψαξα γιατι οσα ηθελα τα βρηκα

Τι επιλογές έχεις χωρίς jailbreak

Παραμετροποιηση και αλλαγη εστω ανεπαισθητη στα εικονιδια και στο userface δεν μπορω να κανω χωρις jb ετσι? = ΟΧΙ

να παταω οσο λιγοτερο γινεται το κεντρικο κουμπι για τον ελεγχο της συσκευης γιατι εχω 2 ασχημες εμπειριες απο προηγουμενα iphone's.

Πηγαινεις Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - Assistive touch θα δεις ένα μαύρο πλήκτρο που μέσα από αυτό θα μπορείς από οπουδήποτε να επιστρέφεις στην οθόνη αφετηρίας.

Επισης bluetooth εβαλαν η ακομα? =ΟΧΙ

Τελος υπαρχει εφαρμογη που να με αφηνει να βαλω 3g διακοπτη στο control center?=ΟΧΙ

Λετε δε μπορεις να κανεις attach αρχειου σε mail,δεν υπαρχει τροπος να παταω σε καποιο ppt πχ και να κανω διαμοιρασμο αρχειου στο mail μου οπως το android?

iOS 7 : Απαντήστε σε email προσθέτοντας έγγραφο ή φωτογραφία!

Για κάθε ερώτησή σου έχω δημιουργήσει εικονογραφημένο οδηγό, θα ανατρέχεις πρώτα εδώ και στη συνέχεια θα ρωτάς. :)

Οδηγοί : Να σας συστήσουμε το λειτουργικό iOS 7

Edited by DINFUN

Κάνε JB και θα είσαι μια χαρά και με όσα χρειάζεσαι. Κι όπως είπε κι ο Κώστας αν αλλάξεις γνώμη απλά πας στη 7.1

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned