Idomeneas80 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Στο ebay θα βρεις επιλογές. Εγώ σήμερα παρέλαβα έναν ο οποίος είναι όπως το θες. Έχει θύρα usb και βάζεις ότι καλώδιο θες. Φυσικά η συσκευασία που μου ήρθε είχε και δικό της καλώδιο. Ορίστε και το σχετικό link... http://www.ebay.co.uk/itm/310763514844?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Eχει χαρακτηριστικα για iphone 5s? Eνννοω ειναι κομπλε η δεν επηρεαζει ετσι κ αλλιως ο ανταπτορας σε κατι και μονο το καλωδιο εχει σχεση?η ουτε το καλωδιο?με αυτο το καλωδιο που εχει η συσκευασια δλδ εισαι οκ? οσον αφορα τον ανταπτορα.Ποσα volt πρεπει να ειναι κλπ κλπ?Aυτος λεει 12 volt πχ. Edited March 27, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όλα τα αυτοκίνητα 12 volt ρεύμα δίνουν στις παροχές τους. Είτε μιλάμε για τον αναπτήρα, είτε για το boot πίσω αν έχεις κι εκεί υποδοχή. Θεωρώ ότι ο αντάπτορας δεν επηρεάζει σε κάτι, ούτε και το καλώδιο δηλαδή. Αν το φοβάσαι χρησιμοποίησε δικό σου κι όχι εκείνο της συσκευασίας. Άλλωστε πόσες φορτίσεις θα κάνουμε μέσα στο αυτοκίνητο. Υποτίθεται είναι για να μια ώρα ανάγκης. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδιά, σε πολλά ραντεβού του ημερολογίου, έχω προσθέσει και διευθύνσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πατάω στη διεύθυνση και να μου την ανοίγει στους χάρτες? Θα βοηθούσε πολύ… Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Στο ebay θα βρεις επιλογές. Εγώ σήμερα παρέλαβα έναν ο οποίος είναι όπως το θες. Έχει θύρα usb και βάζεις ότι καλώδιο θες. Φυσικά η συσκευασία που μου ήρθε είχε και δικό της καλώδιο. Ορίστε και το σχετικό link... http://www.ebay.co.uk/itm/310763514844?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Το καλωδιο δουλευει με το 5s?? Εγω οτι aftermarket εχω δοκιμασει (εκτος απο τα επωνημα) δεν το αναγνωριζει... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) θελω να αγορασω ενα φορτιστη αυτοκινητου.Γνωριζει να μου πει καποιος τι να προσεξω ωστε να μην εχω προβλημα με την φορτιση και την μπαταρια εννοειται? BTW το αμαξι μου εχει θυρα usb s αλλα δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω να δω αν φορτιζει.Το iphone 4 που ειχα δεν φορτιζε παντως.Ενω το samsung s3 φοριτζε.Τεσπα.Οποιος γνωριζει ας μου πει. Εdit:υπαρχει ανταπτορας για το αυτοκινητο που να σου δινει απλα usb ετσι ωστε να χρησιμοποιω το καλωδιο που ηδη εχω και ολα καλα?Και αν ναι ποιον προτεινετε? Εγω αυτόν εχω αγορασει από το πλαισιο και των εχω ένα χρονο και των χρησιμοποιω συνεχεια στο φορτηγο και στα χαρακτηριστικα είναι ιδιος με τον δικο του 5v-1000ma και εχει 2 ετη εγγυηση Πλαισιο. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/fortistes/Turbo-X-Usb-Fortisths-Autokinhtou-UCC-300-Black-CH101.htm Edited March 27, 2014 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 ποιον εχεις αγορασει? δεν βλεπω καποιο λινκ. Επισης ο φιλος παραπανω ειπε για 12 v.Καποιος υπευθυνα γνωριζει επι του θεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το παρέλαβα χθες. Ήταν άψογο από κατασκευή. Έγινε αμέσως JB και στήθηκε όπως πρέπει. Είναι όπως ακριβώς το περίμενα. Φοβερή ποιότητα υλικών, καλή κάμερα που εντυπωσιάζει στο video recording και πολύ καλός ήχος από το ηχείο. Με τα tweaks που του πέρασα λείπουν ελάχιστα πράγματα σε σχέση με android. Πάντως φαίνεται η αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό της οθόνης και περεταιρω βελτίωση του iOS ώστε να γίνονται πιο άμεσα οι διάφορες εργασίες. Από μπαταρία δεν τα παει άσχημα με την 7.0.4 που είμαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πια τουικς του περασες; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το παρέλαβα χθες. Ήταν άψογο από κατασκευή. Έγινε αμέσως JB και στήθηκε όπως πρέπει. Είναι όπως ακριβώς το περίμενα. Φοβερή ποιότητα υλικών, καλή κάμερα που εντυπωσιάζει στο video recording και πολύ καλός ήχος από το ηχείο. Με τα tweaks που του πέρασα λείπουν ελάχιστα πράγματα σε σχέση με android. Πάντως φαίνεται η αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό της οθόνης και περεταιρω βελτίωση του iOS ώστε να γίνονται πιο άμεσα οι διάφορες εργασίες. Από μπαταρία δεν τα παει άσχημα με την 7.0.4 που είμαι. Καλοριζικο! Προσπαθεις να εισαι συγκρατημενος, αλλα καταλαβαινω οτι εισαι πολυ ικανοποιημενος. :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλοριζικο! Προσπαθεις να εισαι συγκρατημενος, αλλα καταλαβαινω οτι εισαι πολυ ικανοποιημενος. :D εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλοριζικο! Προσπαθεις να εισαι συγκρατημενος, αλλα καταλαβαινω οτι εισαι πολυ ικανοποιημενος. :D Μπα δε νομίζω. Ρεαλιστής θα έλεγα. Έκανα κι εγώ πρόσφατα την αλλαγή και τον καταλαβαίνω... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο καταστημα? Αφου σου εχω πει απο που εχω αγορασει το δικο μου, ή μηπως οχι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Te salat καλοριζικο. Τι χρωμα το πηρες? Επιστρεφω κ γω στην apple αυτη τη βδομαδα και θα ηθελα να μου προτεινετε το καλυτερο απ τα φθηνα σκρουτσομαγαζα γιατι για μεταχειρισμενο 5s πηγαιναμε κ πλεον παμε σε καινουργιο. To city shop αξιζει? Eπισης γνωριζετε ποια μαγαζια δεν δινουν βρετανικο?Δεν θελω να μπλεξω με ανταπτορες. Τελος παιρνει nano sim ετσι? Τωρα εχω ενα note 3 με micro sim και ενα htc evo 3d με κανονικη sim στο ιδιο νουμερο. Τωρα αν παω για το ιδιο νουμερο σε nano θα ακυρωθουν τα αλλα δυο? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πια τουικς του περασες; Δεν έχω περάσει πολλά. Μόνο όσα μου είναι απαραίτητα. Springtomise, Push for Gmail, Attachments+ for mail, Action menu, Activator, Camera Tweak, exKey, iFile, iTouch Secure, Bio Protect, Metafrash, Note Creator και SSL Patch που περιέχει την διόρθωση ασφαλείας που δόθηκε με την 7.0.6 Καλοριζικο! Προσπαθεις να εισαι συγκρατημενος, αλλα καταλαβαινω οτι εισαι πολυ ικανοποιημενος. :D Γιάννη είμαι ικανοποιημένος γιατί θέλω συγκεκριμένα πράγματα απ αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα το αγόραζα αν έπρεπε να είναι η μοναδική μου συσκευή. Μετά απο λίγες μέρες θα κάνω ενα vs στην σχετική ενότητα. Απλά εδω θα πω τι δεν μου άρεσε. Η αίσθηση του Home button. Παραμένει οπως το ξερουμε, δηλαδή σκληρό, θέλει αρκετή πίεση και έχει μεγάλη διαδρομή. Η samsung εχει πολύ καλύτερη αίσθηση στο δικό της. Δεν έχει βελτιωθεί καθόλου η απόκριση στο touch αν δουλέψεις με το αριστερό χέρι η στις άκρες της οθόνης όπου η ακρίβεια δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Έχει αναφερθεί αυτό σε σχετικό άρθρο παλαιότερα. Παράδειγμα ειχα βάλει στο activator να πηγαίνει με μονό tap στην δεξιά πλευρά της notification bar, στο Note Creator ώστε να μπορώ να εχω μια γρήγορη σημείωση ενώ είμαι σε κάποια εφαρμογή η όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Όταν η εφαρμογή έχει μενού με επιλογές πάνω δεξιά, 8 στις 10 φορές το tap θα πέσει στο μενού και όχι στην μπάρα παρόλο που το κάνω προσεκτικά. Κι εδώ ο ανταγωνισμός την έχει ξεπεράσει. Χρειάζεται επανασχεδιαση το όλο σύστημα της οθόνης. Όποιος αμφιβάλλει κρίνοντας από το ιστορικό ένδοξο παρελθόν, δεν έχει πάρα να έλθει για ένα καφεδάκι και να το δει στην πράξη. Το άλλο μείον για εμάς του μεγαλύτερους αλλά και όσους περνάνε πολλές ώρες μπροστά σε οθόνες κουραζοντας τα μάτια τους, είναι ότι πολλές εφαρμογές τρίτων δεν έχουν ρυθμίσεις μεγέθους γραμματοσειρων. Πρώτες και χειρότερες οι εφαρμογές της Google και το Facebook. Δεν διαβάζονται σε portrait χωρίς γυαλιά. Αντιθέτως ο safari έχει εναλλακτικές αλλά και το ios μέσω ρυθμίσεων. Η μπαταρία όπως είπα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Μετά την δεύτερη φόρτιση έχασα 6% με μια ώρα χρήση οθόνης πραγματική, σε 1.5 ώρα από την φόρτιση. Με wifi και όλα ανοικτά. Εφαρμογές στο background, data και 3g ανοικτά, θέση για τις εφαρμογες που την χρειάζονται πραγματικά. Η κάμερα εκει που με ενδιέφερε είναι πολύ καλή. Υστερεί μονο σε μακρινά πλάνα οταν γίνει crop. Όμως σε εσωτερικούς χώρους δίνει καλύτερο αποτέλεσμα απο το S4 παρόλο που εκ πρώτης όψεως φαίνεται το αντίθετο. Το καταλαβαίνεις αν στο πλάνο υπάρχει κάποιο πρόσωπο. Εκεί το processing της samsung με το auto night mode, χάνει την λεπτομέρεια. Στα έπιπλα και σε αλλα αντικείμενα μπορεί να μην δείχνει, όμως στο πρόσωπο φαίνεται. Γενικά οποίος θέλει ένα μικρό ελαφρύ τηλέφωνο με ποιοτητα σε υλικά, φωτογραφία, ήχο, αξιοπιστία, υποστήριξη και προπαντός ισχυρό brand name είναι συμφέρουσα αγορά αυτη την εποχή. Απο θήκες εχω μια Zero 0.3mm που του επιτρέπει να χωρά με άνεση στο pouch της bugatti. Προφυλάσσει απο γρατσουνιές και μ αφήνει να το βάζω στην βάση - μανταλάκι που εχω στο αυτοκίνητο χωρίς να φοβάμαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 δεν με αφηνετε σε ησυχια τελικα εσεις... ρε τι παθαμε... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) οταν βγαινετε απο το app switcher γιατι η θοθνη δεν επανερχεται ομαλα και δεν φτανει με την μια μεχρι πανω αλλα "κρασαρει" για λιγο και μετα στρωνει και πιανει ολη την επιφανεια? δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω.βγειτε απο το app switcher και παρατηρηστε καλα απο τη στιγμη που πατατε το home button μια φορα μεχρι να σας επαναφερει στην αρχικη οθονη. Επισης εχω κατεβασει την 7.1 στο κινητο αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο στο κινητο αδικα. Πως μπορω να την "σβησω"; Edited March 28, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) οταν βγαινετε απο το app switcher γιατι η θοθνη δεν επανερχεται ομαλα και δεν φτανει με την μια μεχρι πανω αλλα "κρασαρει" για λιγο και μετα στρωνει και πιανει ολη την επιφανεια? δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω.βγειτε απο το app switcher και παρατηρηστε καλα απο τη στιγμη που πατατε το home button μια φορα μεχρι να σας επαναφερει στην αρχικη οθονη. Ε Δεν μπορουμε να παρατηρησουμε αυτο που λες, γιατι εχουμε κανει αναβαθμιση σε 7.1 που ολα αυτα εχουν διορθωθει και τρεχουν με απιστευτη ομαλοτητα. (Εεεεε, περιμενα μερες να στο πω.... :p Κανε την αναβαθμιση που σου λεμε!! ) @tesalat Νομιζω οτι ειναι το μεγεθος της οθονης που σε κανει να πατας λαθος στις ακρες. Το ειχα παρατηρησει και εγω, αλλα μετα απο προσεκτικη παρατηρηση, καταλαβα οτι αλλου νομιζα οτι παταω και αλλου πατουσα. Και δεν εχει να κανει με τις ακρες. Παραδειγμα, η εφαρμογη ishow , που για να πας απο το προγραμμα της μιας ημερας στο προγραμμα της αλλης, εχει κατι μικρα τοξακια, οχι στις ακρες, αλλα σχεδον στο μεσον της οθονης. Ε, θα δεις ποσο δυσκολο ειναι να τα πετυχεις. Γιατι αλλου νομιζω οτι παταω και αλλου παταω. Οταν το διαπιστωσα αυτο, δεν ξαναεχασα tap. Κατα τα λοιπα, σου ελεγα οτι η μπαταρια ειναι εκπληξη και δεν μοορω να καταλαβαω οσοι εχουν παραπονα τι χρηση κανουν και τι θα περιμεναν δηλαδη!!! Η καμερα ειναι καλη και το βιντεο ακομη καλυτερο. :) Edited March 28, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 οταν βγαινετε απο το app switcher γιατι η θοθνη δεν επανερχεται ομαλα και δεν φτανει με την μια μεχρι πανω αλλα "κρασαρει" για λιγο και μετα στρωνει και πιανει ολη την επιφανεια? δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω.βγειτε απο το app switcher και παρατηρηστε καλα απο τη στιγμη που πατατε το home button μια φορα μεχρι να σας επαναφερει στην αρχικη οθονη. Επισης εχω κατεβασει την 7.1 στο κινητο αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο στο κινητο αδικα. Πως μπορω να την "σβησω"; Γνωστό "πρόβλημα" το οποίο λύθηκε στο iOS 7.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 οταν βγαινετε απο το app switcher γιατι η θοθνη δεν επανερχεται ομαλα και δεν φτανει με την μια μεχρι πανω αλλα "κρασαρει" για λιγο και μετα στρωνει και πιανει ολη την επιφανεια? δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω.βγειτε απο το app switcher και παρατηρηστε καλα απο τη στιγμη που πατατε το home button μια φορα μεχρι να σας επαναφερει στην αρχικη οθονη. Επισης εχω κατεβασει την 7.1 στο κινητο αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο στο κινητο αδικα. Πως μπορω να την "σβησω"; Αν ήσουν JB δεν θα στο έκανε. Με το springtomise αυξάνοντας την ταχύτητα των εφε διορθώνεται. @ ddr2 Γιάννη δεν είναι θέμα μεγέθους οθόνης. Το παρατηρώ οπως είπες και αλλού. Σίγουρα βελτιώνεται οσο το συνηθίζεις. Ομως για παράδειγμα οταν γράφω ενα κειμενο στο S4 η ακομα και στο Nexus 4, αν θελήσω να πάω πίσω σε κάποιο σημείο μιας λέξης για μια διόρθωση το πετυχαίνω με την μια. Στο iphone πρέπει να πατήσω μέχρι να μου βγάλει το πλαίσιο με την μεγέθυνση αλλιώς δεν γίνεται. Είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τα iphone λιγότερο παραγωγικά σε σχέση με τα κορυφαία android. Πιστεύω στο 6 θα δούμε ενα εντελώς διαφορετικό iphone. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κωστα, επιμενω οτι πατας σε λαθος σημειο. Αν δεις με προσοχη που παραει το δακτυλο σου και που ειναι το κουμπι πραγματικα, θα καταλαβεις. Λογω μεγεθους οθονης, τα κουμπια σε καποιες εφαρφογες ειναι αρκετα μικρα (κακοσχεδιασμενα θα ελεγα). Αυτο που λες με το πληκτρολογιο, απλα παντα σε παει ειτε στην αρχη μιας λεξης, ειτε στο τελος της. Ετσι ειναι, δεν ειναι λογω μειωμενης ευαισθησιας της οθονης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κωστα, επιμενω οτι πατας σε λαθος σημειο. Αν δεις με προσοχη που παραει το δακτυλο σου και που ειναι το κουμπι πραγματικα, θα καταλαβεις. Λογω μεγεθους οθονης, τα κουμπια σε καποιες εφαρφογες ειναι αρκετα μικρα (κακοσχεδιασμενα θα ελεγα). Αυτο που λες με το πληκτρολογιο, απλα παντα σε παει ειτε στην αρχη μιας λεξης, ειτε στο τελος της. Ετσι ειναι, δεν ειναι λογω μειωμενης ευαισθησιας της οθονης. Γιάννη δεν μ ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτά που θέλω απο το iphone τα έχω. Και το σημαντικοτερο είναι οτι με το JB δεν υπάρχει καμία επίπτωση σε ομαλή λειτουργία και αυτονομία. Στο browsing και στο mail το μέγεθος αυξάνεται και διαβάζονται άνετα, οι περισσότερες εφαρμογές το ίδιο. Αν είχε και swipe πληκτρολόγιο θα ήταν τέλειο. Ευτυχώς έχει βελτιωθεί πολύ το λεξικό στο υπάρχων πληκτρολόγιο και σώζεται η κατάσταση. Με τον συνδυασμό iphone 5s + Pebble δεν χάνεις ειδοποίηση οπου κι αν βρίσκεσαι. Και φυσικά το Note 8 το οποίο είναι πραγματικά εργαλείο για όλες τις δουλειές. Θα ασχοληθώ πάλι του χρόνου τέτοιο καιρό που θα αγοράσω το iphone 6. Ισως παρω το iWatch αν προσφέρει κατι σημαντικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 το 5 ειχε θεμα με το touch... ειναι φοβερα ευαισθητο στο κεντρο της οθονης αλλα οχι τοσο στις ακρες και αυτο το ειχα καταλαβει και σε πολλα παιχνιδια... με το 5s δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 το 5 ειχε θεμα με το touch... ειναι φοβερα ευαισθητο στο κεντρο της οθονης αλλα οχι τοσο στις ακρες και αυτο το ειχα καταλαβει και σε πολλα παιχνιδια... με το 5s δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Στο δικο μου βλεπω οτι η ευαισθησια ειναι ιδια σε ολη την οθονη, Δημητρη Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 καλησπερα σας,εχει αγορασει κανεις απο cityshop?ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts