Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εχω εναν ανταπτορα απλο(δεν ειναι καποιας εταιριας) που συνδεεται σε αυτο της apple που ειναι για αγγλικες πριζες.Εχω καποιο προβηλμα?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω εχω εναν ανταπτορα απλο(δεν ειναι καποιας εταιριας) που συνδεεται σε αυτο της apple που ειναι για αγγλικες πριζες.Εχω καποιο προβηλμα?

Nope!

@dinfun, Κωστα νομιζω στο ios 5 γινοταν αναβαθμιση ota. Απο το 4 στο 5 δεν γινοταν. Νομιζω...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Προς Τε-Σαλατ:

Απο πιο καταστημα το αγοραζεις; Κοστος;

Απο Extreme mobile το παράγγειλα και το έχει απο χθες εκεί να με περιμένει την Τετάρτη που φτάνω Ελλάδα.

Το κατάστημα αυτό δεν είναι στο Skroutz.

Είναι γνωστός στα μέλη του φόρουμ, πουλά κυρίως αξεσουάρ και φέρνει συσκευές αν του ζητήσει κάποιος πελάτης. Είναι πολυ αξιόπιστος.

Προτίμησα Γερμανικη συσκευή παρόλο που οι Αγγλικές έρχονται φθηνότερα δηλ γύρω στα 530 - 540. Εμένα θα μου στοιχίσει λίγο παραπάνω. Το προτιμώ απο το να ψαχνω γις ανταπτορες καθώς εχω μια κακή εμπειρία απο τα ipad που μογ έφεραν απο Αμερική.

Αν ο ανταπτορας δεν κάνει καλή επαφή, καταστρέφει τον φορτιστή.

Επίσης τα περισσότερα που διαβάζουμε για power button που χορεύουν κλπ, αφορούν αγγλικές συσκευές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nope!

@dinfun, Κωστα νομιζω στο ios 5 γινοταν αναβαθμιση ota. Απο το 4 στο 5 δεν γινοταν. Νομιζω...

Έχεις δίκιο το επιβεβαίωσα οπότε γίνεται :)

Απο Extreme mobile το παράγγειλα και το έχει απο χθες εκεί να με περιμένει την Τετάρτη που φτάνω Ελλάδα.

Το κατάστημα αυτό δεν είναι στο Skroutz.

Είναι γνωστός στα μέλη του φόρουμ, πουλά κυρίως αξεσουάρ και φέρνει συσκευές αν του ζητήσει κάποιος πελάτης. Είναι πολυ αξιόπιστος.

Προτίμησα Γερμανικη συσκευή παρόλο που οι Αγγλικές έρχονται φθηνότερα δηλ γύρω στα 530 - 540. Εμένα θα μου στοιχίσει λίγο παραπάνω. Το προτιμώ απο το να ψαχνω γις ανταπτορες καθώς εχω μια κακή εμπειρία απο τα ipad που μογ έφεραν απο Αμερική.

Αν ο ανταπτορας δεν κάνει καλή επαφή, καταστρέφει τον φορτιστή.

Επίσης τα περισσότερα που διαβάζουμε για power button που χορεύουν κλπ, αφορούν αγγλικές συσκευές.

Εχω πολλες αμερικανικες και αγγλικες συσκευες με φθηνους ανταπτορες και αυτο που λες δεν παιζει. Ειναι πολυ πιο απλο με τον ευρωπαικο φορτιστη φυσικα. Επισης εχω δυο αγγλικες συσκευες, παλι δεν διαφερουν απο αλλες. Μηπως αυτα που στελνουν ελλαδα ειναι refurbished?

Take five..

Μου εβγαλε ενα μνμ τ κινητο για ιο και καλα πατηστε εδω για να κατεβασετε μια εφαρμογη αλλιως θα προκαλεσει μονιμες βλαβες το κινητο. Οταν πατησα ενα ακυρο λινκ στο φβ που ανεβασε ενας φιλος μου. Παιζει κατι τετοιο; Φυσικα δεν πατησα οκ εκει π ελεγε να κατεβασω την εφαρμογη. Τι παιζει;

Μου εβγαλε ενα μνμ τ κινητο για ιο και καλα πατηστε εδω για να κατεβασετε μια εφαρμογη αλλιως θα προκαλεσει μονιμες βλαβες το κινητο. Οταν πατησα ενα ακυρο λινκ στο φβ που ανεβασε ενας φιλος μου. Παιζει κατι τετοιο; Φυσικα δεν πατησα οκ εκει π ελεγε να κατεβασω την εφαρμογη. Τι παιζει;

Τίποτα δεν παίζει. Είναι απλά "διαφημίσεις" και διάφορα περίεργα sites που σκάνε όταν μπαίνεις σε διάφορες σελίδες. Το βγάζει σε όλα τα κινητά και σε όλα τα λειτουργικά. Όταν εμφανίζεται αυτό το μήνυμα απλά κλείνεις το παράθυρο με την συγκεκριμένη σελίδα και φυσικά δεν πατάς πουθενά για να "κατεβάσεις" ή να μεταφερθείς κάπου αλλού.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εχω πολλες αμερικανικες και αγγλικες συσκευες με φθηνους ανταπτορες και αυτο που λες δεν παιζει. Ειναι πολυ πιο απλο με τον ευρωπαικο φορτιστη φυσικα. Επισης εχω δυο αγγλικες συσκευες, παλι δεν διαφερουν απο αλλες. Μηπως αυτα που στελνουν ελλαδα ειναι refurbished?

Επιμένω ότι οι αντάπτορες της πλάκας είτε δεν είναι σφικτοί στην υποδοχή του φορτιστή είτε στην πρίζα. Αποτέλεσμα να κάνουν το χαρακτηριστικό τσιτσιρισμα που προκαλεί σπινθιρα και πολλές φορές υπερθέρμανση.

Φυσικά και υπάρχουν καλοί αντάπτορες αλλα χρειάζεται να ψάξεις δεν θα τους βρεις στο κατάστημα ηλεκτρικών της γειτονιάς.

Δεν ξέρω άν φέρνουν refurbished η απλά κάποιοι φέρνουν ελλατωματικές παρτίδες. Απλά στα διαφορα φόρα πολλές συσκευές όσων παραπονούνται είναι απο εισαγωγή αγγλίας.

Τα περισσότερα skroutz πουλάνε Αγγλίκες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Α,οκ και τρομαξα λεω τι εγινε.Οντως τα σκρουτζομαγαζα αγγλικες πουλανε τυχαιο?

Και εγω αγγλικο εχω και παιζει το κουμπι λιγο..

πως μπορω να ξερω επισης αν ο ανταπτορας μου δημιουργει προβλημα?

Edited by m4rvel

Αν εφαρμόζει σταθερά στον φορτιστή και στην πρίζα δεν έχει πρόβλημα.

Ποιο κουμπι παιζει?

τι εννοεις θα χαλασει η μπαταρια? εμενα ειναι αγγλικο το τηλεφωνο και ετσι ο ανταπτορας της apple δεν κανει για την πριζα μου εδω στην ελλαδα.οποτε απο το μαγαζι που αγορασα το κινητο μου εδωσαν εναν ανταπτορα που τον συνδεω σε αυτον της apple και ετσι το φορτιζω.Που ειναι το προβλημα?

Εννοώ αν χρησιμοποιείς άλλο φορτιστη όχι adaptor.

O adaptor δεν είναι τίποτα εννοείται θα το έχεις έτσι δεν μπορείς αλλιώς.

Όμως να βάλω φορτιστη από Samsung η οτιδήποτε που απλά έχει USB είναι λάθος.

Nokia 8800 Scirocco

Εννοώ αν χρησιμοποιείς άλλο φορτιστη όχι adaptor.

O adaptor δεν είναι τίποτα εννοείται θα το έχεις έτσι δεν μπορείς αλλιώς.

Όμως να βάλω φορτιστη από Samsung η οτιδήποτε που απλά έχει USB είναι λάθος.

Γιατί βρε Τάσο αν οι προδιαγραφές είναι ίδιες το πρόβλημα έχει;

Γιατί βρε Τάσο αν οι προδιαγραφές είναι ίδιες το πρόβλημα έχει;

Δείξε μας τις προδιαγραφές και ναι εντάξει μετά. Αλλιώς το κριτήριο ότι έχει υποδοχή USB είναι λάθος αυτό λέω

Nokia 8800 Scirocco

Επιμένω ότι οι αντάπτορες της πλάκας είτε δεν είναι σφικτοί στην υποδοχή του φορτιστή είτε στην πρίζα. Αποτέλεσμα να κάνουν το χαρακτηριστικό τσιτσιρισμα που προκαλεί σπινθιρα και πολλές φορές υπερθέρμανση.

Φυσικά και υπάρχουν καλοί αντάπτορες αλλα χρειάζεται να ψάξεις δεν θα τους βρεις στο κατάστημα ηλεκτρικών της γειτονιάς.

Δεν ξέρω άν φέρνουν refurbished η απλά κάποιοι φέρνουν ελλατωματικές παρτίδες. Απλά στα διαφορα φόρα πολλές συσκευές όσων παραπονούνται είναι απο εισαγωγή αγγλίας.

Τα περισσότερα skroutz πουλάνε Αγγλίκες.

Ειχα εναν ανταπτορα με τσιτσιρισμα και σπινθιρα για το λαπτοπ που ειναι αμερικανικο. Περα απο το οτι επρεπε μερικες φορες να πιεζω το φις μεσα δεν ειδα προβλημα στην μπαταρια (3.5 χρονια κρατησε πριν πεσει). Αν αυτο ηταν προβλημα ολες οι συςκευες σε Βορεια Αμερικη θα ειχαν προβλημα καθοτι κανουν το ιδιο τςιτςιριςμα εκει περα (οποιος εχει ζηςει εκει ξερει οτι τα φις δε εφαρμοζουν καλα στις πριζες). Οι ανταπτορες απο αγγλικη σε ευρωπαικη πριζα κανουν 1.5 λιρα απο το Τεσκο, εχω παρει 5-6 για χρηση απο iphone, ipad μεχρι σε ps3 και ηλεκτρικη σκουπα:lol:. Περα απο το ογκωδες του πραγματος δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημα. Αγοραστε αφοβα Αγγλικα προιοντα:p

Take five..

Ειχα εναν ανταπτορα με τσιτσιρισμα και σπινθιρα για το λαπτοπ που ειναι αμερικανικο. Περα απο το οτι επρεπε μερικες φορες να πιεζω το φις μεσα δεν ειδα προβλημα στην μπαταρια (3.5 χρονια κρατησε πριν πεσει). Αν αυτο ηταν προβλημα ολες οι συςκευες σε Βορεια Αμερικη θα ειχαν προβλημα καθοτι κανουν το ιδιο τςιτςιριςμα εκει περα (οποιος εχει ζηςει εκει ξερει οτι τα φις δε εφαρμοζουν καλα στις πριζες). Οι ανταπτορες απο αγγλικη σε ευρωπαικη πριζα κανουν 1.5 λιρα απο το Τεσκο, εχω παρει 5-6 για χρηση απο iphone, ipad μεχρι σε ps3 και ηλεκτρικη σκουπα:lol:. Περα απο το ογκωδες του πραγματος δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημα. Αγοραστε αφοβα Αγγλικα προιοντα:p

Πιθανώς να έτυχε και μου κάηκε ο φορτιστής του iPad.

Εγω τα φοβάμαι αυτά επειδή τα αφήνουμε στην πρίζα να φορτίζουν και δεν είμαστε πάντα δίπλα.

Δεν αγοράζω ποτέ πολυπριζα της πλάκας.

Αυτή την στιγμή εχω ενα ταμπλετακι της κορης μου και για να μην φεύγει συνεχώς ο ανταπτορας τον έχουμε πιάσει με μονοτικη ταινία πάνω στον φορτιστή :)

Εννοείται οτι δεν είναι απο μόνος του λόγος να μην αγοράζει κάποιος από Αμερική η Αγγλία.

Εγω παλι φορτιζω το iphone με τον φορτιστη απο το ipad air, δεν ξερω εαν κανω καλα για την μακροποθεσμη ζωη της μπαταριας το σιγουρο ειναι οτι κανω turbo φορτιση..:p

Τι λετε θα εχω θεμα με την διαρκεια της μπαταριας η με την χωρητικοτητα της στο μελλον?

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Εγω παλι φορτιζω το iphone με τον φορτιστη απο το ipad air, δεν ξερω εαν κανω καλα για την μακροποθεσμη ζωη της μπαταριας το σιγουρο ειναι οτι κανω turbo φορτιση..:p

Τι λετε θα εχω θεμα με την διαρκεια της μπαταριας η με την χωρητικοτητα της στο μελλον?

Απιθανο μου φαινεται εκτος και αν το κρατησεις για 5-6 χρονια. Πιο γρηγορα θα γινει obsolete λογω οτι το hardware δεν θα μπορεσει να τρεξει το καινουριο software παρα να πεσει η μπαταρια (ασε που αλλαζει πανευκολα). Φορτιζα το 3 GS με τον φορτιστη του iPad για δυο χρονια δεν ειδα καμμια εμφανη διαφορα στην μπαταρια.

Take five..

Απιθανο μου φαινεται εκτος και αν το κρατησεις για 5-6 χρονια. Πιο γρηγορα θα γινει obsolete λογω οτι το hardware δεν θα μπορεσει να τρεξει το καινουριο software παρα να πεσει η μπαταρια (ασε που αλλαζει πανευκολα). Φορτιζα το 3 GS με τον φορτιστη του iPad για δυο χρονια δεν ειδα καμμια εμφανη διαφορα στην μπαταρια.

Καλα ουτε καν... Κατσε να βγει το 6 με μεγαλυτερη οθονη..:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

το power button παιζει.

Για το home button ελεγε ο te salat.

Αλλα και το power button αν παιζει λιγο, δεν υπαρχει θεμα.

Ρε παιδιά πρίν καμια ώρα το είχα βάλει για φόρτιση κάτω απο ένα μαξιλάρι.Πάω τώρα να το πιάσω και έκαιγε..Μιλάμε για πολύ όμως όχι απλά να είναι ζεστή η πλάτη.Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν;;2 μήνες το 'χω πρώτη φορά το παθαίνει.

Ρε παιδιά πρίν καμια ώρα το είχα βάλει για φόρτιση κάτω απο ένα μαξιλάρι.Πάω τώρα να το πιάσω και έκαιγε..Μιλάμε για πολύ όμως όχι απλά να είναι ζεστή η πλάτη.Έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν;;2 μήνες το 'χω πρώτη φορά το παθαίνει.

Μην το ξανά κανείς γιατ θα πάρει φωτιά και δεν θα φταίει η apple.

Η μπαταρία ανεβάζει θερμοκρασία στην φόρτιση.

Αν το βαζεις κατω απο το μαξιλαρι η θερμανση που προκαλειτε απο την φορτιση της μπαταριας απο που θα φυγει?

Αν το ξαναβαλεις παλι κατω απο μαξιλαρι θα στο κανει και δευτερη φορα :P Να ξερεις οτι καλο ειναι ολες οι φορητες συσκευες να μην φορτιζονται καν πανω σε κουβερτες παπλωματα κτλ ποσο κατω απο μαξιλαρια.

Μην το ξανά κανείς γιατ θα πάρει φωτιά και δεν θα φταίει η apple.

Η μπαταρία ανεβάζει θερμοκρασία στην φόρτιση.

Φωτια δεν παιρνει απλα αν το κανει συνεχεια θα του χαλασει η μπαταρια. Οταν η συσκευη πιασει μια θερμοκρασια βγαζει μια ταμπελα και λεει για υπερθεμανση μετα απο εκει και περα ουτε φορτιζει αλλα ουτε δουλευει η συσκευη μεχρι να πιασει την σωστη θερμοκρασια

http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/06/iphone-temperature-1.jpg

Edited by morgan21
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned