Itchrist86 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Από ότι βλέπω η διαφορά είναι στις μπάντες που υποστηρίζει... μπερδεύτηκα... το 1457 μάλλον δεν είναι διαθέσιμο στην Αμερική και το 1533 δεν υποστηρίζει την LTE band 7. Ποιο δίκτυο τη χρησιμοποιεί? http://www.techwalls.com/iphone-5s-a1533-a1453-a1457-a1530-differences/ μα ποια η λογική να έχουν τόσα διαφορετικά μοντέλα? Και στο πρώτο ποστ του θέματος, απαριθμούνται συνοπτικά όλα τα μοντέλα του iPhone 5S. Ο λόγος που κυκλοφορούν τόσα διαφορετικά μοντέλα, είναι διότι οι τύποι δικτύων είναι τόσοι πολλοί που επιβάλουν διαφορετικό hardware. Εκ των πραγμάτων, είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βγάλει ένα μοντέλο με τέτοιο hardware, το οποίο να έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλα τα δίκτυα. Εν κατακλείδι, με το μοντέλο A1533, θα είσαι καλυμμένος στην Ελλάδα από πλευράς 4G-LTE. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 εγω που εχω το Α1457 δεν ειμαι καλλυμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Τη λίστα στο πρώτο post, την είδες; Αν την έχεις δει, δε θα πρέπει να ρωτάς αυτό το πράγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Nαι αρα γιατι λενε να παρει την εκδοση Α1533? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειδή στην Αμερική δεν κυκλοφορεί το 1457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μακάρι Γιάννη γιατί εχω τρομοκρατηθεί. Ξέρεις θα βρίσκομαι Ελλάδα για 15 μερες μόνο και δεν προλαβαίνω αντικατάσταση. Μετά δεν υπάρχει τρόπος να μου το στείλουν γιατί θα πέσει τελωνείο και το DHL κοστίζει πάνω απο 50 ευρώ. Περιμένω να τσεκάρω μόνος μου γιατί σε όλες τις συσκευές υπάρχουν γκρινιαρηδες αλλά και άτομα που κάνουν λάθος πράγματα. Το σίγουρο είναι οτι και στο ios χρειάζεται setup like new μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις, συν ότι το OTA επειδή δεν περνάει όλη την rom, πολλές φορές δεν κάθεται καλα. Κώστα μη φοβάσαι. Μια χαρά θα είναι η συσκευή. Εγώ μετά από 5 μέρες, το έχω φέρει στα μέτρα μου και το απολαμβάνω μια χαρά. Κανένα θέμα ούτε H/W ούτε S/W. Ίσως αφού το παίρνουμε καθυστερημένα να αγοράζουμε και πιο απροβλημάτιστη συσκευή. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ειναι και σε μενα χαλαρο το power button αλλα δε μου δημιουργει καποιο προβλημα. 1.5 μηνα που το χω τωρα το τηλ φυσαει. Αυτο που χω καταλαβει ειναι οτι καλο ειναι να μην αγοραζεις μια συσκευη με το που ερχεται γιατι συνηθως τα πρωτα εχουν τα προβληματα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγετε περίεργα "προβλήματα" hardware χωρίς πραγματικά να υπάρχουν και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Το 5s λειτουργεί στην εντέλεια από την πρώτη ημέρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.. Η 7.1 είναι καλή αλλά προσωπικά βλέπω να έχει αυξηθεί η κατανάλωση μπαταρίας και αναβάθμισα μέσω iTunes και όχι ΟΤΑ. Παρόλα αυτά, χειρότερη μου φαίνεται, εμένα τουλάχιστον η μπαταρία. Και 2 απορίες από τη μέρα που πέρασα την 7.1 https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0049.PNG Κάτω από την φωτεινότητα εμφανίζεται η Μουσική. Άλλες φορές εμφανίζεται το Safari. Με τις 7.0.χ δεν εμφανιζόταν τίποτα. Νέο "feature" είναι αυτό ή κάτι δεν κάνω σωστά; (Δε μπορώ με τίποτα να το κάνω να μην εμφανίζει τίποτα παρόλο που κλείνω τα πάντα). https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0050.PNG Στον Safari όταν όλες οι καρτέλες είναι κλειστές και είμαι στην αρχική "Αναζήτηση ή όνομα ιστοτόπου" και πατήσω το νέα καρτέλα κάτω δεξιά, εμφανίζεται στα αριστερά χαμηλά εκείνη η μικρή γραμμούλα που βλέπετε. Εμφανίζεται σε όλους; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγετε περίεργα "προβλήματα" hardware χωρίς πραγματικά να υπάρχουν και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Το 5s λειτουργεί στην εντέλεια από την πρώτη ημέρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.. Η 7.1 είναι καλή αλλά προσωπικά βλέπω να έχει αυξηθεί η κατανάλωση μπαταρίας και αναβάθμισα μέσω iTunes και όχι ΟΤΑ. Παρόλα αυτά, χειρότερη μου φαίνεται, εμένα τουλάχιστον η μπαταρία. Και 2 απορίες από τη μέρα που πέρασα την 7.1 https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0049.PNG Κάτω από την φωτεινότητα εμφανίζεται η Μουσική. Άλλες φορές εμφανίζεται το Safari. Με τις 7.0.χ δεν εμφανιζόταν τίποτα. Νέο "feature" είναι αυτό ή κάτι δεν κάνω σωστά; (Δε μπορώ με τίποτα να το κάνω να μην εμφανίζει τίποτα παρόλο που κλείνω τα πάντα). https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0050.PNG Στον Safari όταν όλες οι καρτέλες είναι κλειστές και είμαι στην αρχική "Αναζήτηση ή όνομα ιστοτόπου" και πατήσω το νέα καρτέλα κάτω δεξιά, εμφανίζεται στα αριστερά χαμηλά εκείνη η μικρή γραμμούλα που βλέπετε. Εμφανίζεται σε όλους; Καλησπέρα φίλε μου όσο αφορά το πρώτο είναι νέο χαρακτηριστικό (αδιάφορο) το οποίο εμφανίζει την τελευταία πηγή ήχου, είτε είναι ανοιχτή η εφαρμογή είτε όχι. Όσο για το δεύτερο δοκίμασε να αλλάξεις το wallpaper που έχεις μήπως εξαφανιστεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγετε περίεργα "προβλήματα" hardware χωρίς πραγματικά να υπάρχουν και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Το 5s λειτουργεί στην εντέλεια από την πρώτη ημέρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.. Η 7.1 είναι καλή αλλά προσωπικά βλέπω να έχει αυξηθεί η κατανάλωση μπαταρίας και αναβάθμισα μέσω iTunes και όχι ΟΤΑ. Παρόλα αυτά, χειρότερη μου φαίνεται, εμένα τουλάχιστον η μπαταρία. Και 2 απορίες από τη μέρα που πέρασα την 7.1 https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0049.PNG Κάτω από την φωτεινότητα εμφανίζεται η Μουσική. Άλλες φορές εμφανίζεται το Safari. Με τις 7.0.χ δεν εμφανιζόταν τίποτα. Νέο "feature" είναι αυτό ή κάτι δεν κάνω σωστά; (Δε μπορώ με τίποτα να το κάνω να μην εμφανίζει τίποτα παρόλο που κλείνω τα πάντα). https://dl.dropboxusercontent.com/u/92283136/IMG_0050.PNG Στον Safari όταν όλες οι καρτέλες είναι κλειστές και είμαι στην αρχική "Αναζήτηση ή όνομα ιστοτόπου" και πατήσω το νέα καρτέλα κάτω δεξιά, εμφανίζεται στα αριστερά χαμηλά εκείνη η μικρή γραμμούλα που βλέπετε. Εμφανίζεται σε όλους; Μιας και για το πρώτο σου απάντησαν ήδη , για το δεύτερο, ναι, το εμφανίζει και σε εμένα. Αλλά, πού το παρατήρησες ρε θηρίο?? ίσα που φαίνεται. Δείχνει βέβαια ότι το Ios 7 έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί σε γραφικό επίπεδο και σε επίπεδο φινιρίσματος... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μιας και για το πρώτο σου απάντησαν ήδη , για το δεύτερο, ναι, το εμφανίζει και σε εμένα. Αλλά, πού το παρατήρησες ρε θηρίο?? ίσα που φαίνεται. Δείχνει βέβαια ότι το Ios 7 έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί σε γραφικό επίπεδο και σε επίπεδο φινιρίσματος... Σε μένα δεν εμφανίζει κάτι :( http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42612&stc=1&d=1395153984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τι να πώ.... εμένα το βγάζει, μην ανεβάζω screenshot τώρα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πώς βλέπουμε την ημερομηνία κατασκευής? Η συσκευή μου θα παραληφθεί από το κατάστημα την Παρασκευή και προέρχεται από Γερμανία. Θα την παραλάβω την επόμενη εβδομάδα που θα έλθω Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πώς βλέπουμε την ημερομηνία κατασκευής? Η συσκευή μου θα παραληφθεί από το κατάστημα την Παρασκευή και προέρχεται από Γερμανία. Θα την παραλάβω την επόμενη εβδομάδα που θα έλθω Ελλάδα. Καλημέρα, βάζοντας τo serial number στον παρακάτω σύνδεσμο θα δεις αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή σου! http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κι εγω εχω ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.. Ελπιζω σε επομενο update να διορθωθει Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billtsaf Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδια μολις αγορασα απο μαγαζι του skroutz το iPhone 16gb αλλα ειναι το αμερικανικο. θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδια μολις αγορασα απο μαγαζι του skroutz το iPhone 16gb αλλα ειναι το αμερικανικο. θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Καλορίζικο, απολύτως κανένα, από τη στιγμή που είναι factory unlocked, μπορώ να σου πω πως όφελος θα έχει καθώς το service το αναλαμβάνει η iSquare. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλορίζικο, απολύτως κανένα, από τη στιγμή που είναι factory unlocked, μπορώ να σου πω πως όφελος θα έχει καθώς το service το αναλαμβάνει η iSquare. :) Ακριβώς!! Παιδιά, να προτιμάται συσκευές που δεν ειναι των παροχών!!! Πολύ σημαντικό. Και φτηνότερα τις αγοράζετε και καλύτερο Σερβις θα έχετε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλό είναι μόνο να αποφεύγετε τις Αγγλικές γιατί πολλά κομμάτια με τα γνωστά προβλήματα στα button προέρχονται από εκεί. Σύμπτωση; δεν νομίζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλό είναι μόνο να αποφεύγετε τις Αγγλικές γιατί πολλά κομμάτια με τα γνωστά προβλήματα στα button προέρχονται από εκεί. Σύμπτωση; δεν νομίζω. δεν αντεξες απο οτι βλεπω... και μαλλον ετοιμαζομαι και εγω μια και ανοιγει ο καιρος... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 δεν αντεξες απο οτι βλεπω... και μαλλον ετοιμαζομαι και εγω μια και ανοιγει ο καιρος... :lol: Αντε γιατι πολυ κρατησε το αστειο! :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 δεν αντεξες απο οτι βλεπω... και μαλλον ετοιμαζομαι και εγω μια και ανοιγει ο καιρος... :lol: Συνετρεξαν πολλοί λόγοι για την επιστροφη μου. Πρώτον είμαι συνεχώς με το tablet (Note8), οπότε ένα μεγάλο τηλέφωνο μου είναι άχρηστο. Δεύτερον βρέθηκα με το Nexus 4 σαν δεύτερη συσκευή το οποίο αποδεικνύεται αθάνατο αφού την γλύτωσε από μπάνιο στην WC και πέσιμο σήμερα από 1,5 μέτρο χωρίς θήκη. Έτσι θα έχω δύο πανέμορφα ποιοτικά smartphones και ένα τάμπλετ-εργαλείο. Αν συνηθίσεις να δουλεύεις σε 8 ίντσες, δεν σου κάνουν διαφορά οι 4" από τις 5". Οπότε ήταν ευκαιρία να απολαυσω λίγο ποιότητα υλικών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά, λίγο τα φώτα σας. Στη λίστα αγνόησης έχω καταχωρήσει κάποιους αριθμούς , μεταξύ των οποίων και κάποια τηλέφωνα από τα οποία καλούν για διάφορες προσφορές από δίκτυα κινητής κλπ, ξέρετε, αυτοί που καλούν ότι ώρα να είναι και μας πρήζουν. Σήμερα, δέχτηκα μια κλήση λοιπόν. Το κινητό χτυπούσε κανονικά. Αντί αναγνώρισης, μου έβγαζε «ο αριθμός αυτός έχει αναγνωριστεί ως spam». Απάντησα και πράγματι ήταν από δίκτυο κινητής για προσφορα κλπ. Κλείνοντας, κοιτάζω στο ιστορικό κλήσεων, δεν υπήρχε αριθμός συγκεκριμένος, αλλά στη θέση του αριθμού που με πήρε υπήρχε η ένδειξη «ο αριθμός αυτός έχει αναγνωριστεί ως spam» και ήταν ήδη στη λίστα αγνόησης. Αλλά, κατάφερε να με καλέσει και το κινητό χτυπούσε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μην χτυπήσει το κινητό?? Μπορούν με κάποιο τρόπο να παρακάμπτουν τη ρύθμιση αυτή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι απο παροχο; Εγω το πηρα απο public Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Σε μένα δεν εμφανίζει κάτι :( http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42612&stc=1&d=1395153984 Όταν έχεις το εξ' ορισμού wallpaper τότε το εμφανίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts