ddr2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ΩΩΩ ωραιος!!! Κατεβαινει ηδη.. Μου εκανε εντυπωση που δεν εβγαλε μηνυμα για την αναβαθμιση αλλα επρεπε να το κανω manual. Απο μονο του ελεγχει μια στο τοσο. Θα στην εβγαζε αυριο. Οσοι αναβαθμισατε, πειτε εντυπωσεις. Εγω ειμαι εξω και θα την κανω μαλλον αυριο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κάνε το εξής: Πήγαινε Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Εφαρμογές Sim και δες εάν έχει κάποια ρύθμιση για μηνύματα παρόχου, μήπως μπορείς να το σταματήσεις από εκεί. Καλησπέρα σας, συσκευές οι οποίες δεν είναι αγορασμένες από έλληνες παρόχους αναλαμβάνει την επισκευή η iSquare, και ισχύει για την Ελλάδα και Κύπρο 2 χρόνια εγγύηση. Εγγύηση Apple : Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα; Αγαπητε, επειδη το θεμα που θετεις με τη διετη εγγυηση ειναι πολυ σημαντικο και σοβαρο, υπαρχει καποιο λιγκ με το ΔΤ της απλ;; Να πω βεβαια οτι η απλ δεν λεει τιποτα αλλο απο το αυτονοητο (που ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να καταλαβει) οτι δηλαδη την εγγυηση στην παρεχει ο πωλητης, δηλαδη το καταστημα και οχι ο κατασκευαστης. Σου λεει κοιπον, εγω δινω 1 χρονο, αλλα αν ο μομος λεει 2, ισχυει ο νομος. Βρες τα με τον πωλητη σου που ειναι υπευθυνος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Απο μονο του ελεγχει μια στο τοσο. Θα στην εβγαζε αυριο. Οσοι αναβαθμισατε, πειτε εντυπωσεις. Εγω ειμαι εξω και θα την κανω μαλλον αυριο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγαπητε, επειδη το θεμα που θετεις με τη διετη εγγυηση ειναι πολυ σημαντικο και σοβαρο, υπαρχει καποιο λιγκ με το ΔΤ της απλ;; Να πω βεβαια οτι η απλ δεν λεει τιποτα αλλο απο το αυτονοητο (που ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει να καταλαβει) οτι δηλαδη την εγγυηση στην παρεχει ο πωλητης, δηλαδη το καταστημα και οχι ο κατασκευαστης. Σου λεει κοιπον, εγω δινω 1 χρονο, αλλα αν ο μομος λεει 2, ισχυει ο νομος. Βρες τα με τον πωλητη σου που ειναι υπευθυνος. Το θέμα στην Ελλάδα με την εγγύηση είναι ανάθεμα, καθώς έγγυται στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας οι οποίοι συνεργάζονται με την arvato. Εάν αγοράσετε τη συσκευή από το εξωτερικό έχετε πλήρη κάλυψη. Edited March 10, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Το θέμα στην Ελλάδα με την εγγύηση είναι ανάθεμα, καθώς έγγυται στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας οι οποίοι συνεργάζονται με την arvato. Εάν αγοράσετε τη συσκευή από το εξωτερικό έχετε πλήρη κάλυψη. Καταρχην, ειναι ενας απο τους λογους που δεν αγοραζω απο παροχους. Για να μην πεσω στα νυχια της αρβατο. Παντα εγγυηση απο infoquest! Edited March 10, 2014 by DINFUN Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Στην νέα αναβάθμιση έχουμε πάλι το γνωστό πρόβλημα με το σήμα! Ελπίζω ο συμφορουμιτης από εδώ να κάνει πάλι το θαύμα του κ να φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο για να μας βοηθήσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 εγω θα περιμενω αυτο πρωτα και μετα θα κανω την αναβαθμιση..αλλιως δεν θα παρω ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Στην νέα αναβάθμιση έχουμε πάλι το γνωστό πρόβλημα με το σήμα! Ελπίζω ο συμφορουμιτης από εδώ να κάνει πάλι το θαύμα του κ να φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο για να μας βοηθήσει! :) Θα σας παραπέμψω εδώ γιατί θαύματα δεν γίνονται!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5258626#post5258626 Edited March 11, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Στην νέα αναβάθμιση έχουμε πάλι το γνωστό πρόβλημα με το σήμα! Ελπίζω ο συμφορουμιτης από εδώ να κάνει πάλι το θαύμα του κ να φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο για να μας βοηθήσει! :) Καλημέρα, τι εννοείς λέγοντας "γνωστό προβλημα με το σήμα"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλημέρα, τι εννοείς λέγοντας "γνωστό προβλημα με το σήμα"; Το διακοπτη 2g/3g εννοει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά καλημέρα,μου συνέβη το εξής παράξενο σήμερα το πρωί και θα ήθελα τη γνώμη σας. Άκουγα μουσική -μέσω spotify δεν νομίζω να παίζει ρόλο- και ξαφνικά αισθάνθηκα στα αυτιά μου ένα τσαφ σαν ηλεκτρισμό. Βγάζω τα h/f τα οποία ήταν τα iLUV και εντελώς συμπτωματικά είχα στην τσάντα μου τα h/f του iphone. Τα βάζω συνεχίζω να ακούω μουσική, μετά απο λίγο πάλι το ίδιο ακούω ένα τσαφ και αισθάνομαι να ηλεκτρίζονται τα αυτιά μου. Τα βγάζω και αυτά και εννοείται σταμάτησα να ακούω μουσική. Τι κουλό είναι αυτό; Το έχει πάθει κανείς; Να φταίει η συσκευή μου;;; Πάντως δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο αλλά την ώρα που άκουγα μουσική πάτησα σε κάτι νερά με τα παπούτσια μου φυσικά -φαντάζομαι είναι άσχετο αλλά ξέρω γω;;;:blink::blink: Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά καλημέρα,μου συνέβη το εξής παράξενο σήμερα το πρωί και θα ήθελα τη γνώμη σας. Άκουγα μουσική -μέσω spotify δεν νομίζω να παίζει ρόλο- και ξαφνικά αισθάνθηκα στα αυτιά μου ένα τσαφ σαν ηλεκτρισμό. Βγάζω τα h/f τα οποία ήταν τα iLUV και εντελώς συμπτωματικά είχα στην τσάντα μου τα h/f του iphone. Τα βάζω συνεχίζω να ακούω μουσική, μετά απο λίγο πάλι το ίδιο ακούω ένα τσαφ και αισθάνομαι να ηλεκτρίζονται τα αυτιά μου. Τα βγάζω και αυτά και εννοείται σταμάτησα να ακούω μουσική. Τι κουλό είναι αυτό; Το έχει πάθει κανείς; Να φταίει η συσκευή μου;;; Πάντως δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο αλλά την ώρα που άκουγα μουσική πάτησα σε κάτι νερά με τα παπούτσια μου φυσικά -φαντάζομαι είναι άσχετο αλλά ξέρω γω;;;:blink::blink: Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, δοκιμάστε με την εφαρμογή της μουσικής μήπως και λόγω 3g έγινε αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, δοκιμάστε με την εφαρμογή της μουσικής μήπως και λόγω 3g έγινε αυτό.. δεν γίνεται αυτό γιατί χρησιμοποιώ το spotify :( Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 δεν γίνεται αυτό γιατί χρησιμοποιώ το spotify :( δοκιμάστε τότε το spotify με wifi όχι με 3G και πείτε μας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 δοκιμάστε τότε το spotify με wifi όχι με 3G και πείτε μας .. δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται γιατί το spotify είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείς στο δρόμο...οπότε εξυπηρετεί μόνο το 3G. Αλλά απο το 3G μπορεί να ηλεκτρίζεσαι; Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή και είναι απο αυτές τις περιπτώσεις που ακούμε οτι μπορεί να υπερθερμανθεί και να σκάσει ή κάτι τέτοιο; Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται γιατί το spotify είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείς στο δρόμο...οπότε εξυπηρετεί μόνο το 3G. Αλλά απο το 3G μπορεί να ηλεκτρίζεσαι; Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή και είναι απο αυτές τις περιπτώσεις που ακούμε οτι μπορεί να υπερθερμανθεί και να σκάσει ή κάτι τέτοιο; Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά γιατι εγώ αυτη τη στιγμή ακούω μουσική από την εφαρμογή σπίτι μου με κλειστό το 3G και ανοιχτό το Wifi τι εννοείται δεν γίνεται; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά γιατι εγώ αυτη τη στιγμή ακούω μουσική από την εφαρμογή σπίτι μου με κλειστό το 3G και ανοιχτό το Wifi τι εννοείται δεν γίνεται; :worry: εννοώ οτι το spotify οταν το χρησιμοποιείς στο δρόμο μετρο ή οπουδήποτε εκτός σπιτιού (εκεί που το χρησιμοποιω εγώ δλδ) χρησιμοποιείται μόνο με 3G. Στο σπίτι δεν το χρησιμοποιώ... Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) εννοώ οτι το spotify οταν το χρησιμοποιείς στο δρόμο μετρο ή οπουδήποτε εκτός σπιτιού (εκεί που το χρησιμοποιω εγώ δλδ) χρησιμοποιείται μόνο με 3G. Στο σπίτι δεν το χρησιμοποιώ... Κατάλαβα, θα ήθέλα λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι με wifi για να δούμε εάν ευθύνεται η εφαρμογή ή η σύνδεση 3G σε συνάρτηση με την εφαρμογή! Edited March 11, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Κατάλαβα, θα ήθέλα λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι με Wifi για να δούμε εάν ευθύνεται η εφαρμογή ή η σύνδεση 3G σε συνάρτηση με την εφαρμογή! αα οκ...εντάξει θα το χρησιμοποιήσω τότε με wifi για να δούμε...ευχαριστώ!:) Edited March 11, 2014 by DINFUN Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Έχετε καταφέρει να φαίνονται subscripted events (πχ γενέθλια απο facebook) στα notifications;Παρόλο που ενεργοποιώ το ημερολόγιο εμφανίζεται κενό στις ειδοποιήσεις. Πάντως -με την ίδια χρήση που κάνω κάθε μέρα-, χθές μετά το update σε 7.1 το φόρτισα και αυτή τη στιγμή έχω 78%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόβλημα με το χρώμα μαύρο λύθηκε στο 5s? Παρατήρησε κανείς το ίδιο θέμα με ξέβαμα στο 5s μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 big .......ξανα μανα κολπα να βαλουμε το 3g on /of αλλιως δεν την κανω την αναβαθμιση. γιατι δεν βαζει και τις 3 επιλογεσ η apple οπως σε αλλα τηλ δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόβλημα με το χρώμα μαύρο λύθηκε στο 5s? Παρατήρησε κανείς το ίδιο θέμα με ξέβαμα στο 5s μαύρο? Κανένα πρόβλημα σε λευκό. Στο μάυρο λογικά δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή. Απλά κάνει πιο εύκολα γρατζουνιές. Αλλά αν δεν το χτυπήσεις, δεν θα κάνει από μόνο του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κανένα πρόβλημα σε λευκό. Στο μάυρο λογικά δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή. Απλά κάνει πιο εύκολα γρατζουνιές. Αλλά αν δεν το χτυπήσεις, δεν θα κάνει από μόνο του. το μαυρο καταργήθηκε ως χρωματική απόχρωση, υπάρχει ως space grey, του οποίου το περίγραμμα είναι ασημι κι όχι μαύρο όπως στο black and slate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 το μαυρο καταργήθηκε ως χρωματική απόχρωση, υπάρχει ως space grey, του οποίου το περίγραμμα είναι ασημι κι όχι μαύρο όπως στο black and slate Είναι βαμμένο όμως (άρα κάνει γρατζουνιές), όχι σαν του λευκού που δεν έχει βαφή πάνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είναι βαμμένο όμως (άρα κάνει γρατζουνιές), όχι σαν του λευκού που δεν έχει βαφή πάνω. δεν το έχω δει από κοντά από φωτογραφίες το έχω δει.. καθώς έχω το gold.. μάλλον είχα το gold αλλά το πάσαρα στη γυναίκα μου.. και κράτησα το 5αρι σε μαύρο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 δεν το έχω δει από κοντά από φωτογραφίες το έχω δει.. καθώς έχω το gold.. μάλλον είχα το gold αλλά το πάσαρα στη γυναίκα μου.. και κράτησα το 5αρι σε μαύρο.. :) Και εγω ετσι, απο φωτογραφιες, δεν το εχω δει απο κοντα. χεχε, καλοι ειμαστε και οι δυο μας! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts