Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιά ερώτηση σέ όσους έχουν σχετική εμπειρία, η αγορά iphone απο το birdphone από ποιό service καλύπτεται; υπήρξαν προβλήματα πού δέν λύθηκαν ;

Να συμπληρώσω πως η εγγύηση για τα προϊόντα της Apple ισχύει worldwide από οπουδήποτε κι αν έχει αγοράστεί η συσκευή!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια. Εχω μερικες ερωτησουλες.

Το κινητο το εχω ενα μηνα στην κατοχη μου και υπαρχουν 2 προβληματα:

1) οταν το ξεκλειδωνω η βγαινω απο μια εφαρμογη δεν μπορω να αλλαξω σελιδα με την μια αλλα θελει να περασει ενα δευτερολεπτο

2) Οταν απο το multitasking πηγαινω σε καποια καρτελα η σελιδα κανει κατι σαν readjusting και επειτα ειναι διαθεσιμη για να κανω οτι θελω

Απο οτι διαβαζω γενικα σχεδον ολες οι συσκευες εχουν κατι τετοιο. Ειναι διαφορα bug που περιμενουμε με την 7.1 να ξεπεραστουν..;; Γνωριζουμε κατι..;;

Ευχαριστω πολυ..!!!

Για το δεύτερο που λες το είχα και εγω αυτο το πρόβλημα με την 7.0.2. Στην 7.03 ή .4 διορθώθηκε (και δεν εμφανίστηκε ποτε). Αν εισαι στην τελευταία έκδοση προσπάθησε να βάλεις κάποια αλλη εικόνα ή ξανα την ίδια και δες το.

πως μπορω να κλεισω μια εφαρμογη δηλαδη να μην κανει refresh πχ οταν εχω 1 μηνυμα στο viber να μην δειχνει το κυκλακι "1" στο εικονιδιο του viber και να μπαινω οποτε θελω εγω στο viber για να δω αν εχω το οτιδηποτε.Και αν γινεται αυτο σημαινει οτι δεν κανει refresh η απλα δεν θα δειχνει το κυκλακι?

υγ.Δεν μιλαω για το notification center.

Edited by m4rvel

πως μπορω να κλεισω μια εφαρμογη δηλαδη να μην κανει refresh πχ οταν εχω 1 μηνυμα στο viber να μην δειχνει το κυκλακι "1" στο εικονιδιο του viber και να μπαινω οποτε θελω εγω στο viber για να δω αν εχω το οτιδηποτε.Και αν γινεται αυτο σημαινει οτι δεν κανει refresh η απλα δεν θα δειχνει το κυκλακι?

Ρυθμίσεις/Κέντρο Γνωστοποιησεων και βγάζεις την εφαρμογή που θέλεις απο τις γνωστοποιησεις.

Έτσι δεν θα κανει σαν ενημέρωση οπως το λες αλλα μόνο οταν μπαίνεις εσυ.

Δεν ξέρω κατα πόσο βολεύει αυτο δοκίμασε το αλλα θα χάνεις μηνύματα νομιζω

Nokia 8800 Scirocco

Εάν ενδιαφέρεστε για μεμονομένες εφαρμογές, ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Κέντρο Γνωστοποιήσεων >Συμπεριληψη >επιίλέξετε Στιλ ειδοποίησης >Κανένα Ταμπέλα εικονιδίου >off Ήχοι >off και Σε οθόνη κλειδώματος >off

Έτσι μόνο όταν ανοίγετε την εφαρμογή θα δέχεστε την ενημέρωση.

Ενναλακτικά έαν η συσκευή σας είναι jailbroken έχετε να επιλέξετε διάφορα tweaks που κάνουν αυτή τη δουλειά για εσάς (OTA Begone, No AppStore Badges, και No Cydia Badges) είναι δωρεάν.

Να συμπληρώσω πως η εγγύηση για τα προϊόντα της Apple ισχύει worldwide από οπουδήποτε κι αν έχει αγοράστεί η συσκευή!

Ευχαριστώ πολύ γιά τήν απάντηση

Πάντως με το 4s πού έχω ,είχα δράματα με τήν arvato ,μεχρι καί μεταχειρισμένο μού στείλανε πρός αντικατάσταση καινούργιου 1 ημέρας[ελλατωματικο ακουστικό].Θεωρούσανε αυτονόητο ότι έπρεπε νά τό δεχθώ....

Ευχαριστώ πολύ γιά τήν απάντηση

Πάντως με το 4s πού έχω ,είχα δράματα με τήν arvato ,μεχρι καί μεταχειρισμένο μού στείλανε πρός αντικατάσταση καινούργιου 1 ημέρας[ελλατωματικο ακουστικό].Θεωρούσανε αυτονόητο ότι έπρεπε νά τό δεχθώ....

Και ποια ήταν η συνέχεια; Η αντικατάσταση γινεται με refurbrized (ανακατασκευασμένο, όχι μεταχειρισμένο) δεν αφορά όμως αγορά μιας ημέρας, εκει εμπίπτει στην εγγύηση DOA σφραγισμένη συσκεύη!

Για το δεύτερο που λες το είχα και εγω αυτο το πρόβλημα με την 7.0.2. Στην 7.03 ή .4 διορθώθηκε (και δεν εμφανίστηκε ποτε). Αν εισαι στην τελευταία έκδοση προσπάθησε να βάλεις κάποια αλλη εικόνα ή ξανα την ίδια και δες το.

Συμβαίνει σε όλα. Ωστόσο δεν με απασχολεί και τόσο να πώ την αλήθεια γτ περιμένω την 7.1 πώς και πώς, καθώς και αυτίο είναι ουσιαστικά θέμα των γραφικών. Άντε να γίνουν και αυτά πιο γρήγορα σιγά σιγά..!!!!

Γιατι οταν κλεινουμε μια εφαρμογη απο το background οταν την ξανα ανοιγουμε εχει μεινει απο εκει που την αφησαμε; Αφου υποτιθεται κλεινει και δεν τρεχει. Αυτο θα επρεπε να γινοταν μονο αν δεν την κλειναμε σωστα;δλδ θα πρεπει σε καθε τι που εχουμε ανοιχτο να πηγαινουμε πισω-πισω και μετα να την κλεινουμε καθε φορα αυτο το πραμα δλδ; Η αν την κλεινουμε ετςι χωρις να πηγαινουνε πισω-πισω και καθε φορα που θα την ξανα ανοιγουνε πρεπει να πηγαινουμε πισω-πισω; Τι βλακεια ρυθμιση ειναι αυτη; Μηπως τελικα δεν κλεινει η εφαρμογη ποτε; Κανονικα θα επρεπε καθε φορα που ανοιγεις μια κλειστη εφαρμογη να ανοιγει απο την αρχικη της θεση αλλιως ποιο το νοημα του κλεισιματος απο το background εκτος της μπαταριας και καλα αποτη στιγμη που η εφαρμογη ξεκιναει παντα απο εκει που την αφησες;αυτο σημαινει οτι δεν κλεινει ποτε η εφαρμογη αλλιως πως μπορει και κραταει την τελευταια θεση σου απο την στιγμη που την εκλεισες; Edited by m4rvel

Γιατι οταν κλεινουμε μια εφαρμογη απο το background οταν την ξανα ανοιγουμε εχει μεινει απο εκει που την αφησαμε; Αφου υποτιθεται κλεινει και δεν τρεχει. Αυτο θα επρεπε να γινοταν μονο αν δεν την κλειναμε σωστα;δλδ θα πρεπει σε καθε τι που εχουμε ανοιχτο να πηγαινουμε πισω-πισω και μετα να την κλεινουμε καθε φορα αυτο το πραμα δλδ; Η αν την κλεινουμε ετςι χωρις να πηγαινουνε πισω-πισω και καθε φορα που θα την ξανα ανοιγουνε πρεπει να πηγαινουμε πισω-πισω; Τι βλακεια ρυθμιση ειναι αυτη; Μηπως τελικα δεν κλεινει η εφαρμογη ποτε; Κανονικα θα επρεπε καθε φορα που ανοιγεις μια κλειστη εφαρμογη να ανοιγει απο την αρχικη της θεση αλλιως ποιο το νοημα του κλεισιματος απο το background εκτος της μπαταριας και καλα αποτη στιγμη που η εφαρμογη ξεκιναει παντα απο εκει που την αφησες;αυτο σημαινει οτι δεν κλεινει ποτε η εφαρμογη αλλιως πως μπορει και κραταει την τελευταια θεση σου απο την στιγμη που την εκλεισες;

Μήπως έχεις ανοιχτό το background app refresh; Αν ναι, λογικά αυτό ευθύνεται και ξεκινάνε από εκεί που τις άφησες τις εφαρμογές. Εγώ όποια εφαρμογή κλείσω αρχίζει από την αρχή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

οχι το settings καταρχας δεν υπαρχει καν στην επιλογη background app refresh.

Όπως πολύ καλά σας είπε Κωνσταντίνος ελέγξτε το app refresh σττην τοποθεσία Ρυθμίσεις >Γενικά >Ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο, έαν είναι η εναλλαγή στο off τότε κάντε ένα hard reset πατώντας παρατεταμένα home+power buttons για μία αναδιοργάνωση αρχείων.

μα εκει δεν εχει ολες τισ εφαρμογες. Εγω πχ θελω να τρεχουν οι εφαρμογες απο πισω οπως πχ το viber h to facebook αλλα οταν τις κλεινω δεν θελω να τρεχουν προφανως,Γιαυτο το λογο δεν ειναι το συρσιμο προς τα πανω? για να κλεινουν?

+ οτι μολις το εκανα και παλι στα settings px η στα μηνυματα ενω τις κλεινω τις εφαρμογες παλι οταν τις πρωτο ανοιγω εμφανιζονται απο εκει που τις αφησα.

Edited by m4rvel

μα εκει δεν εχει ολες τισ εφαρμογες. Εγω πχ θελω να τρεχουν οι εφαρμογες απο πισω οπως πχ το viber h to facebook αλλα οταν τις κλεινω δεν θελω να τρεχουν προφανως,Γιαυτο το λογο δεν ειναι το συρσιμο προς τα πανω? για να κλεινουν?

+ οτι μολις το εκανα και παλι στα settings px η στα μηνυματα ενω τις κλεινω τις εφαρμογες παλι οταν τις πρωτο ανοιγω εμφανιζονται απο εκει που τις αφησα.

Η συσκευή είναι jailbroken; την παράπανω ενέργεια για restart της συσκευής το επιχειρήσατε;

οχι δεν ειναι.ναι το δοκιμασα. αλλα σου ξσανα λεω οτι σε εκεινο το μενου που μου αναφερεις για το background app refresh δεν υπαρχουν ολες οι εφαρμογες. οπως τα μηνυματα πχ η τα settings η το viber.

και επισης οταν κλεινεις μια εφαρμογη σημαινει οτι πρεπει να ξεκινησει απο την αρχη .Αν δοκιμασεις και πας στα settings px και μπεις στο notification center και μετα βγεις και την κλεισεις την εφαρμογη και ξανα μπεις θα ειναι στο notification center και οχι στην αρχικη θεση των settings.

οχι δεν ειναι.ναι το δοκιμασα. αλλα σου ξσανα λεω οτι σε εκεινο το μενου που μου αναφερεις για το background app refresh δεν υπαρχουν ολες οι εφαρμογες. οπως τα μηνυματα πχ η τα settings η το viber.

και επισης οταν κλεινεις μια εφαρμογη σημαινει οτι πρεπει να ξεκινησει απο την αρχη .Αν δοκιμασεις και πας στα settings px και μπεις στο notification center και μετα βγεις και την κλεισεις την εφαρμογη και ξανα μπεις θα ειναι στο notification center και οχι στην αρχικη θεση των settings.

Tώρα κατάλαβα τι προσπαθείτε να μας πείτε, το ίδιο κάνει και σε έμενα αν και δεν το είχα προσέξει, πάντως έχει λογική να σας επαναφέρει εκεί που έχετε αφήσει την οθόνη σας. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω και θα επανέλθω!

@dinfun και @marvel

Αν δοκιμάσετε πχ να μπείτε στα settings, μετά στα notifications, κλείσετε την εφαρμογή από το multitasking και αμέσως μπείτε στα settings τότε θα σας βγάλει πάλι εκεί που αφήσατε την εφαρμογή. Αν όμως, αντί να μπείτε στα settings, κλειδώσετε την συσκευή και αμέσως την ξεκλειδώσετε και μπείτε στα settings τότε θα σας βγάλει στην αρχική οθόνη των settings. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Για την ιστορία έχω iPhone 5 και iOS 7.1 beta 5.

@dinfun και @marvel

Αν δοκιμάσετε πχ να μπείτε στα settings, μετά στα notifications, κλείσετε την εφαρμογή από το multitasking και αμέσως μπείτε στα settings τότε θα σας βγάλει πάλι εκεί που αφήσατε την εφαρμογή. Αν όμως, αντί να μπείτε στα settings, κλειδώσετε την συσκευή και αμέσως την ξεκλειδώσετε και μπείτε στα settings τότε θα σας βγάλει στην αρχική οθόνη των settings. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Για την ιστορία έχω iPhone 5 και iOS 7.1 beta 5.

Ισως το κραταει για λιγο ακομα,(μεχρι το κλειδωμα της οθονης) μηπως και το φειαστει ο χρηστης.

Παιδια, τωρα που πιασαμε τα κουλα, σημερα το πρωι, ημουν στο μενου των email, στα εισερχομενα. Τυχαια εκανα μια κινηση με τη συσκευη στο χερι σαν να το τιναζω, και μου εβγαλε ενα μηνυμα στην οθονη που δεν το πολυκαταλαβα (καδος ανακυκλωσης, κατι τετοιο). Μπορεσα να το κανω πολλες φορες, τιναζοντας το χερι μου, αλλα μετα σταματησε.

Εχετε κατι υποψη σας?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ισως το κραταει για λιγο ακομα,(μεχρι το κλειδωμα της οθονης) μηπως και το φειαστει ο χρηστης.

Παιδια, τωρα που πιασαμε τα κουλα, σημερα το πρωι, ημουν στο μενου των email, στα εισερχομενα. Τυχαια εκανα μια κινηση με τη συσκευη στο χερι σαν να το τιναζω, και μου εβγαλε ενα μηνυμα στην οθονη που δεν το πολυκαταλαβα (καδος ανακυκλωσης, κατι τετοιο). Μπορεσα να το κανω πολλες φορες, τιναζοντας το χερι μου, αλλα μετα σταματησε.

Εχετε κατι υποψη σας?

Μπορεί να είναι και αυτό Γιάννη. Ποτέ δεν είχα δώσει σημασία ούτε το είχα παρατηρήσει.

Μήπως έσβησες κάποιο email και επειδή κούνησες την συσκευή να σου έβγαλε μήνυμα να κάνει undo την διαγραφή του email; Είναι γνωστό ότι όταν κουνάς την συσκευή σου εμφανίζει την επιλογή undo. Το κάνει και όταν γράφεις.

Δες http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57602690-285/shake-your-ios-device-to-undo-actions-in-mail/

@dinfun και @marvel

εχεις απολυτο δικιο.. αρα τι παιζει? αν δεν κλειδωσει η οθονη δλδ τρεχει η εφαρμογη ακομα στο background (απο τη στιγμη που σε παει στην ιδια θεση?) γιατι το προσπθησα για πολυ ωρα ,μονο αν κλειδωσει η οθονη σε παει απο την αρχη η εφαρμογη.

Και κατι αλλο στο background app refresh αναφερεται μονο στις εφαρμογες που εχει απο κατω στη λιστα στο μενου η και σε ολες? αν πχ εχω κλειστη την επιλογη background app refresh δεν θα κανει ΚΑΜΙΑ εφαρμογη refresh στο background η μονο αυτες που υπαρχουν στην λιστα απο κατω?

Και κατι τελευταιο. Το viber πχ που δεν υπαρχει στην λιστα μια χαρα δεν κανει refresh στο background?Σαφως και οχι μονο το viber Αρα? Τι ακριβως ρολο βαραει αυτο το μενου background app refresh? Αντικρουονται λιγο αυτα τα 2 που εγραψα..

edit.. τωρα ειτε το κλειδωσω ειτε οχι με ξεκιναει εκει που σταματησα παντα στα settings px το δοκιμαζω...

Edited by m4rvel

Μπορεί να είναι και αυτό Γιάννη. Ποτέ δεν είχα δώσει σημασία ούτε το είχα παρατηρήσει.

Μήπως έσβησες κάποιο email και επειδή κούνησες την συσκευή να σου έβγαλε μήνυμα να κάνει undo την διαγραφή του email; Είναι γνωστό ότι όταν κουνάς την συσκευή σου εμφανίζει την επιλογή undo. Το κάνει και όταν γράφεις.

Δες http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57602690-285/shake-your-ios-device-to-undo-actions-in-mail/

Παντως να πω οτι σε εμενα, οταν κλεινω πχ τις ρυθμισεις, μετα με αρχιζει απο την αρχη (7.0.6).

Αυτο με το undo, δεν το ηξερα καθολου!!! Ωραιο, thx!! :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

εχεις απολυτο δικιο.. αρα τι παιζει? αν δεν κλειδωσει η οθονη δλδ τρεχει η εφαρμογη ακομα στο background (απο τη στιγμη που σε παει στην ιδια θεση?) γιατι το προσπθησα για πολυ ωρα ,μονο αν κλειδωσει η οθονη σε παει απο την αρχη η εφαρμογη.

Και κατι αλλο στο background app refresh αναφερεται μονο στις εφαρμογες που εχει απο κατω στη λιστα στο μενου η και σε ολες? αν πχ εχω κλειστη την επιλογη background app refresh δεν θα κανει ΚΑΜΙΑ εφαρμογη refresh στο background η μονο αυτες που υπαρχουν στην λιστα απο κατω?

Και κατι τελευταιο. Το viber πχ που δεν υπαρχει στην λιστα μια χαρα δεν κανει refresh στο background?Σαφως και οχι μονο το viber Αρα? Τι ακριβως ρολο βαραει αυτο το μενου background app refresh? Αντικρουονται λιγο αυτα τα 2 που εγραψα..

edit.. τωρα ειτε το κλειδωσω ειτε οχι με ξεκιναει εκει που σταματησα παντα στα settings px το δοκιμαζω...

Καλημέρα σας, μελετήστε λίγο το παρακάτω όποτε έχετε χρόνο και θα σας λυθούν οι απορίες

Ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο

Αν απενεργοποιήσετε την επιλογή "Ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο", καμία εφαρμογή δεν θα ενημερώνεται στο παρασκήνιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιτρέψετε σε ορισμένες μόνο εφαρμογές να ενημερώνονται στο παρασκήνιο.

δεν ισχυει αυτο καθως και με απενεργοποιημενη επιλογη το viber που δεν υπαρχει στην λιστα μια χαρα ανανεωσεις κανει αν δεν την κλεισω..οπως και ολες οι εφαρμογες θα ενημερωνονται.αυτη η επιλογη ειναι μονο για τα apps που εχει απο κατω? δεν μπορω να το καταλαβω.

Οσον αφορα το προηγουμενο ειναι κουλο τωρα ειτε το κλειδωσω ηειτε οχι με παει απο εκει που το αφησα.

Οσον αφορα το προηγουμενο ειναι κουλο τωρα ειτε το κλειδωσω ηειτε οχι με παει απο εκει που το αφησα.

το ιδιο κάνει και σε μένα, δεν είναι μόνο το δικό σου. θα ψάξω να δω εάν έχει αναφερθεί σε ξένα forums και θα επανέλθω :)

kai gia to background app refresh δεν ειναι απολυτα κατανοητο.Και να πω τι εννοω.Αν πχ απενεργοποιησω την επιλογη ισχυει για ολες τις εφαρμογες?Και αν ναι πως οταν την ενεργοποιω μπορω να επιλεξω απο κατω μονο συγκεκριμενες?Αν ενεργοποιησω του facebook πχ ,το viber δεν θα κανει ανανεωσεις? Μια χαρα θα κανει.Αρα μαλλον δεν αναφερεται αυτη η επιλογη σε ολες τις εφαρμογες.Σωστα?Αναφερεται μονο σε αυτες που υπαρχουν στη λιστα?

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned