Jamesc Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έφτασε και σε σας παιδιά; Μπράβο εύχομαι να σας έχει βελτίωση κι εσάς στην αυτονομία της μπαταρίας! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το κατέβασε, αλλά πέταξε error και λέει couldn't be opened. Τώρα το κατεβάζει ξανά. Για να δούμε. Μια από τα ίδια και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 http://mynokiablog.com/2014/01/13/a-handful-of-users-reporting-of-update-error-80188309-with-lumia-black/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μια από τα ίδια και σε εμένα. Μηπως στο Preview for developers ειχατε κανει κλικ την επιλογη? Μιπως φταιει αυτο? Εγω δεν την ειχα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έφτασε και σε σας παιδιά; Μπράβο εύχομαι να σας έχει βελτίωση κι εσάς στην αυτονομία της μπαταρίας! υπαρχει βελτιωση στην καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μηπως στο Preview for developers ειχατε κανει κλικ την επιλογη? Μιπως φταιει αυτο? Εγω δεν την ειχα... Το εξηγείς λίγο αυτό; που το βλέπω στο κινητό; Με Amber είμαι κανονικά. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εδώ το photobeamer δουλεύει, αλλά το είχα από πριν, με την preview. Μόλις χθες είχα ένα update για το extras+info μέσω του sysappusher. Οσοι έχετε προβλήματα, μήπως χρειάζεται για την ομαλή μετάβαση σε black? Όταν λες "εδώ" μιλάς για το 920? γιατί με λίγο ψάξιμο είδα ότι αυτές οι δυο εφαρμογές είναι μόνο για 925 & 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 υπαρχει βελτιωση στην καμερα? Το φαινόμενο της ανεπαίσθητης αλλαγής χρωμάτων μετά την αποθήκευση παραμένει. Το τελικό αποτέλεσμα; Πιστεύω καλύτερο. Θέλει περισσότερο ψάξιμο όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες "εδώ" μιλάς για το 920? γιατί με λίγο ψάξιμο είδα ότι αυτές οι δυο εφαρμογές είναι μόνο για 925 & 1020 Το photobeamer σε 920 ναι, nokia story teller όχι δεν έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν μιλαω για το Photobeamer αλλα για το Nokia BEAMER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 καπου διαβασα οτι για να στηθει χωρισ σφαλμα η black πρεπει να υπαρχει ηδη εγκατεστημενη η GDR3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εμενα τι μου έκανε? Έβαλε μόνο την ενημέρωση της ΝΟΚΙΑ και όχι και της microsoft, ισως επειδή ήμουν σε preview, δεν ξέρω, περιμενω να δω... Edit: τελικά οπως το είπα, έβαλε μόνο την lumia black. Η Nokia black έχει ενσωματωμένη την GDR3 συν τα πρόσθετα της Nokia. Μόλις πέρασα κι εγώ την γερμανική χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και εγώ με σουηδική συσκευή και developer preview, έκανε update με την πρώτη, χωρίς κανένα σφάλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μια από τα ίδια και σε εμένα. Τα ίδια και εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το θέμα είναι σε όσους δεν έχουν developer preview αν γίνεται η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στη Δανέζικη πάντως παιδιά μου βγάζει συνεχώς σφάλμα!5 φορές δοκίμασα αλλά τίποτα το ίδιο συνέχεια!!Κρίμα γιατί είχα ενθουσιαστεί πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στη Δανέζικη πάντως παιδιά μου βγάζει συνεχώς σφάλμα!5 φορές δοκίμασα αλλά τίποτα το ίδιο συνέχεια!!Κρίμα γιατί είχα ενθουσιαστεί πολύ Τζάμπα ο ενθουσιασμός φίλε μου αν έχεις την preview. Ούτε nokia Beamer ούτε story teller. Εγώ διάφορα δεν είδα ακόμα :-P οπότε μην απογοητευεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τζάμπα ο ενθουσιασμός φίλε μου αν έχεις την preview. Ούτε nokia Beamer ούτε story teller. Εγώ διάφορα δεν είδα ακόμα :-P οπότε μην απογοητευεσαι Όχι δεν έχω την preview αλλά έστω και τα λίγα που προσφέρει η Black είναι κάτι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τζάμπα ο ενθουσιασμός φίλε μου αν έχεις την preview. Ούτε nokia Beamer ούτε story teller. Εγώ διάφορα δεν είδα ακόμα :-P οπότε μην απογοητευεσαι Ναι..παρατήρησα ότι ενώ έχω την black, δεν μπορώ να κατεβάσω το beamer και storyteller. Πάντως η glance screen 2 δουλέυει άψογα :D Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και εμενα μου βγάζει το σφάλμα όταν κατεβαίνει η αναβάθμιση είναι θέμα τις αναβάθμισης έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή και θέλει να κάνουμε κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά ένα τσεκ πριν το παραγγείλουμε για φίλο: - Φωτογραφίες βγάζει πολύ καλές, σωστά? :) - Σερφάρισμα άνετο με τον Internet Explorer και τις 4.5"? - Facebook κ Viber δουλεύουν κομπλέ? - Το GPS με το Nokia Drive είναι μια χαρά φαντάζομαι - Lag ούτε για δείγμα με τα WP8, σωστά? - Ραδιόφωνο ακούγεται μια χαρά, έχει δυνατή κεραία? - Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με root, custom rom κλπ, αλλά να πάρει ένα κινητό "multimedia", που απλά θα δουλεύει απροβλημάτιστα, το συστήνετε? :cool: - Λογικά απ' ότι διάβασα θα πάρει και Windows 8.1 όταν αυτά κυκλοφορήσουν με το καλό. - Με μερικές παραχωρήσεις (κλειστό NFC, GPS, BT όταν δεν χρειάζονται) και μέτρια χρήση βγαίνει μια μέρα μπαταρία, έτσι? (Έχω ανοίξει και το Θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5142880) Ευχαριστώ Είναι προσβλητικό που ρωτάς τα αυτονόητα.....χαχαχα ΝΑΙ σε όλα.- Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν παιδιά μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση σε δανέζικο 920, στο οποίο είχα περασμένη την GDR3 μέσω developer preview. Όλα καλά, κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ναι..παρατήρησα ότι ενώ έχω την black, δεν μπορώ να κατεβάσω το beamer και storyteller. Πάντως η glance screen 2 δουλέυει άψογα :D Στο 925 τα κατέβασα κανονικά. Μήπως παίζει κάτι με την preview που κάποιοι βάλατε??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πέρασα κι εγώ τη black. Εκτός από τις ειδοποιήσεις, πλέον η glance screen συμπεριφέρεται λες και το κινητό έχει amoled. Ενώ με την amber αναβε ολόκληρη η οθόνη, τώρα φαίνεται σαν να ανάβουν μόνο τα pixels που δείχνουν την ώρα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Error και εγώ δοκίμασα πάνω απο 5-6 φορές restart το κινητό έκανα αλλα τπτ... Ας περιμένουμε μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στο 925 τα κατέβασα κανονικά. Μήπως παίζει κάτι με την preview που κάποιοι βάλατε??? αυτες οι 2 εφαρμογες ειναι μονο για τα 925 και 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts