steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) εμενα τι μου έκανε? Έβαλε μόνο την ενημέρωση της ΝΟΚΙΑ και όχι και της microsoft, ισως επειδή ήμουν σε preview, δεν ξέρω, περιμενω να δω... Edit: τελικά οπως το είπα, έβαλε μόνο την lumia black. Edited January 13, 2014 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το κατέβασε, αλλά πέταξε error και λέει couldn't be opened. Τώρα το κατεβάζει ξανά. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το κατέβασε, αλλά πέταξε error και λέει couldn't be opened. Τώρα το κατεβάζει ξανά. Για να δούμε. ισως να γινεται χαμος απο τραφικ ... ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το κατέβασε, αλλά πέταξε error και λέει couldn't be opened. Τώρα το κατεβάζει ξανά. Για να δούμε. Μια απο τα ιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και το δικό μου Δανέζικο και κατεβαίνει!!Είμαι πολύ χαρούμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ισως να γινεται χαμος απο τραφικ ... ξαναδοκιμασε Μα το κατέβασε, install δε μπορεί να κάνει. Μια απο τα ιδια.... Αφήνω την οθόνη ανοιχτή να δω μήπως αλλάξει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα, πάλι τα ίδια. Το error έχει αριθμό (80188309) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μα το κατέβασε, install δε μπορεί να κάνει. Αφήνω την οθόνη ανοιχτή να δω μήπως αλλάξει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα, πάλι τα ίδια. Το error έχει αριθμό (80188309) Ναι αφησε την, μπορει να κατεβαζει κατεστραμενα αρχεια με ελλειψεις. εμενα τελειωσε και κανω restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τα Ιταλικά πάντως ακόμα τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μα το κατέβασε, install δε μπορεί να κάνει. [/color]Τίποτα, πάλι τα ίδια. Το error έχει αριθμό (80188309) Εκανα αναζητηση sto ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικα με αυτο το error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ναι αφησε την, μπορει να κατεβαζει κατεστραμενα αρχεια με ελλειψεις. εμενα τελειωσε και κανω restart Θα προσπαθήσω πάλι αργά το βράδυ αν είναι, γιατί λογικά κάποιο πρόβλημα έχει το αρχείο που δώσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το κατέβασε, αλλά πέταξε error και λέει couldn't be opened. Τώρα το κατεβάζει ξανά. Για να δούμε. Και μένα το ίδιο ρε π........ή!!!Το ξανακατεβάζω και εγώ να δούμε ελπίζω να είμαι τυχερός τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ. Σε ιταλικό 920 είδε την αναβάθμιση, την κατέβασε, έκανε προετοιμασία εγκατάστασης και μετά βγάζει error 80180864 κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εκανα αναζητηση sto ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικα με αυτο το error για έλλειψη ελεύθερου χώρου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ είμαι με 3G, όταν το καταφέρετε θα το κατεβάσω πάλι. Δε θέλω να φύγουν κι άλλα mb κι ας έχω 10gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 για έλλειψη ελεύθερου χώρου φαίνεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση..... Δεσμευμένα έχω 9,1 gb και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 για έλλειψη ελεύθερου χώρου φαίνεται. Αποκλείεται να οφείλεται σε έλλειψη χώρου. Άπειρο χώρο έχει, 3 εφαρμογές όλες κι όλες κι ούτε καν αρχεία multimedia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 για έλλειψη ελεύθερου χώρου φαίνεται. Μα μολις χτες του εκανα επαναφορα και τωρα εχει 24 gb τι ελειψη χωρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Πάντως εδώ μπήκε κανονικά! 3051.40000.1349.0003 Edited January 13, 2014 by phonee .jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τα Ιταλικά πάντως ακόμα τίποτα... :( Ti εκδοση ειναι? γιατι η country viariant και η Vodafone εκδοση ειναι οκ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Η αναβάθμιση έγινε, εχω ένα θέμα όμως με 2 εφαρμογές, τα storyteller & Beamer δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω... μου βγάζει ότι πρέπει να εχω την black!!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 συνεχίζω την προσπάθεια αλλά μάταια ιταλικό 920, ελεύθερος χώρος περίπου 20 GB, κατεβαίνει η έκδοση, προετοιμασία για εγκατάσταση και είναι η πέμπτη φορά που βγάζει error 80188309 καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 επιβεβαιώνω και γω για γερμανικό 920 αλλά και σε μένα βγάζει λάθος στην εγκατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Η αναβάθμιση έγινε, εχω ένα θέμα όμως με 2 εφαρμογές, τα storyteller & Beamer δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω... μου βγάζει ότι πρέπει να εχω την black!!!? Εδώ το photobeamer δουλεύει, αλλά το είχα από πριν, με την preview. Μόλις χθες είχα ένα update για το extras+info μέσω του sysappusher. Οσοι έχετε προβλήματα, μήπως χρειάζεται για την ομαλή μετάβαση σε black? Edited January 13, 2014 by phonee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 και σε μενα βγαζει σφαλμα...ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εδώ το photobeamer δουλεύει, αλλά το είχα από πριν, με την previev. Μόλις χθες είχα ένα update για το extras+info μέσω του sysappusher. Οσοι έχετε προβλήματα, μήπως χρειάζεται για την ομαλή μετάβαση σε black? Στοκ είναι όλα, λογικά κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο αρχείο. Δεν ασχολούμαι, ας το λύσουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts