montoya_42 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μες στο μυαλό μου είσαι! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα οτι θα συμβεί!:p Δεν χρειάζεται να είσαι ο Αϊνστάιν για να το ξέρεις αυτό (αν και είμαι....:lol:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Γιατί "ανάπηρο λειτουργικό";; Μια χαρά το βρίσκω εύκολη μετάβαση απο το android εκτός και αν είσαι power user τότε κάτσε στο Android και τα ροοτ Εγώ τα βαρέθηκα θέλω σταθερότητα και lag free λειτουργία. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Γιατί "ανάπηρο λειτουργικό";; Μια χαρά το βρίσκω εύκολη μετάβαση απο το android εκτός και αν είσαι power user τότε κάτσε στο Android και τα ροοτ Εγώ τα βαρέθηκα θέλω σταθερότητα και lag free λειτουργία. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εντάξει δεν το λες και σούπερ το λειτουργικό...!!! παράδειγμα: σήμερα για κάποιο ηλίθιο λόγο δεν μου συγχρονίζει ένα αρχείο που βάζω σε ένα φάκελο στο skydrive στο pc με το αλμπουμ του Skydrive στο κινητό.. ο λόγος άγνωστος και επειδή βαριέμαι να κάνω επανεκκίνηση θα δω μήπως φτιάξει εκ θαύματος!!! :p Αν υπήρχε το dropbox τότε πιστεύω δεν θα είχα θέμα.. (τελικά το πέρασα στο κινητό μέσω του box)...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εντάξει δεν το λες και σούπερ το λειτουργικό...!!! παράδειγμα: σήμερα για κάποιο ηλίθιο λόγο δεν μου συγχρονίζει ένα αρχείο που βάζω σε ένα φάκελο στο skydrive στο pc με το αλμπουμ του Skydrive στο κινητό.. ο λόγος άγνωστος και επειδή βαριέμαι να κάνω επανεκκίνηση θα δω μήπως φτιάξει εκ θαύματος!!! :p Αν υπήρχε το dropbox τότε πιστεύω δεν θα είχα θέμα.. (τελικά το πέρασα στο κινητό μέσω του box)...!!! και γιατι να φταίει το κινητό και όχι κάτι αλλο. Π.χ. Το SkyDrive. Ή η εφαρμογή για το κινητό. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά το viber έχει πρόβλημα κάνα μήνα και δεν στέλνει ειδοποιήσεις μόνο το tile ενημερώνεται η φταίει κάτι στο δικο μου κινητό; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 και γιατι να φταίει το κινητό και όχι κάτι αλλο. Π.χ. Το SkyDrive. Ή η εφαρμογή για το κινητό. μπορεί... όμως ποτέ δεν είχα ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν με Dropbox και Android ή iOS... anyway, δεν έχω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά το viber έχει πρόβλημα κάνα μήνα και δεν στέλνει ειδοποιήσεις μόνο το tile ενημερώνεται η φταίει κάτι στο δικο μου κινητό; Εγω δεν έχω κάποιο θέμα. Κάνε μια επανεγκατάσταση καλύτερα. Μήπως έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό και το viber στο pc και δημιουργείται κάποιο μπέρδεμα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ μετά της 8, όλοι όσοι έχετε το 920/820, να ελέγξετε για ενημερώσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ μετά της 8, όλοι όσοι έχετε το 920/820, να ελέγξετε για ενημερώσεις ;) γνωρίζεις κάτι φιλε μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω δεν έχω κάποιο θέμα. Κάνε μια επανεγκατάσταση καλύτερα. Μήπως έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό και το viber στο pc και δημιουργείται κάποιο μπέρδεμα? πήγα να το ξανά κατεβάσω και στα σχόλια έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα περίεργο μιπως επειδή έχω gdr 3 preview? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά ένα τσεκ πριν το παραγγείλουμε για φίλο: - Φωτογραφίες βγάζει πολύ καλές, σωστά? :) - Σερφάρισμα άνετο με τον Internet Explorer και τις 4.5"? - Facebook κ Viber δουλεύουν κομπλέ? - Το GPS με το Nokia Drive είναι μια χαρά φαντάζομαι - Lag ούτε για δείγμα με τα WP8, σωστά? - Ραδιόφωνο ακούγεται μια χαρά, έχει δυνατή κεραία? - Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με root, custom rom κλπ, αλλά να πάρει ένα κινητό "multimedia", που απλά θα δουλεύει απροβλημάτιστα, το συστήνετε? :cool: - Λογικά απ' ότι διάβασα θα πάρει και Windows 8.1 όταν αυτά κυκλοφορήσουν με το καλό. - Με μερικές παραχωρήσεις (κλειστό NFC, GPS, BT όταν δεν χρειάζονται) και μέτρια χρήση βγαίνει μια μέρα μπαταρία, έτσι? (Έχω ανοίξει και το Θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5142880) Ευχαριστώ Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ναι σε όλα. Με μόνη επιφύλαξη για το viber που δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά ένα τσεκ πριν το παραγγείλουμε για φίλο: - Φωτογραφίες βγάζει πολύ καλές, σωστά? :) - Σερφάρισμα άνετο με τον Internet Explorer και τις 4.5"? - Facebook κ Viber δουλεύουν κομπλέ? - Το GPS με το Nokia Drive είναι μια χαρά φαντάζομαι - Lag ούτε για δείγμα με τα WP8, σωστά? - Ραδιόφωνο ακούγεται μια χαρά, έχει δυνατή κεραία? - Για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με root, custom rom κλπ, αλλά να πάρει ένα κινητό "multimedia", που απλά θα δουλεύει απροβλημάτιστα, το συστήνετε? :cool: - Λογικά απ' ότι διάβασα θα πάρει και Windows 8.1 όταν αυτά κυκλοφορήσουν με το καλό. - Με μερικές παραχωρήσεις (κλειστό NFC, GPS, BT όταν δεν χρειάζονται) και μέτρια χρήση βγαίνει μια μέρα μπαταρία, έτσι? (Έχω ανοίξει και το Θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5142880) Ευχαριστώ Σε όλα ΝΑΙ πες του καλορίζικο και τον περιμένουμε στο νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ μετά της 8, όλοι όσοι έχετε το 920/820, να ελέγξετε για ενημερώσεις ;) καλησπέρα, εχεις καμιά καλή πληροφορία? :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Για Ελληνικές συσκευές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ναι σε όλα. Με μόνη επιφύλαξη για το viber που δεν το χρησιμοποιώ. Σε όλα ΝΑΙ πες του καλορίζικο και τον περιμένουμε στο νήμα Ευχαριστώ για τις πολύ άμεσες απαντήσεις σας παιδιά. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Για Ελληνικές συσκευές;;; Αν ισχύει τότε θα είναι μάλλον για την Vodafone μόνο, γιατί αυτή ειναι "comming soon" στο site της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά το viber έχει πρόβλημα κάνα μήνα και δεν στέλνει ειδοποιήσεις μόνο το tile ενημερώνεται η φταίει κάτι στο δικο μου κινητό; Και εγώ το ίδιο θέμα έχω περιμένω να δω εάν θα φτιάξει με την black γιατί κι εγώ την preview έχω... Έκανα και επανεγκατάσταση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά πως αφαιρώ απο το μενου τα γράμματα-συντομεύσεις; μπήκαν μόνα τους , με ενοχλούν παρά πολύ, δε βρίσκω με τίποτα πως επαναφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά πως αφαιρώ απο το μενου τα γράμματα-συντομεύσεις; μπήκαν μόνα τους , με ενοχλούν παρά πολύ, δε βρίσκω με τίποτα πως επαναφέρεται Από όσο γνωρίζω, αυτό γίνεται γιατί εχεις ξεπεράσει πάνω από ένα αριθμό τις εγκατεστημενες εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- EDIT: Ξεκινησα να κατεβάζω την ενημέρωση.... έχω την Δανεζικη ρομ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Από όσο γνωρίζω, αυτό γίνεται γιατί εχεις ξεπεράσει πάνω από ένα αριθμό τις εγκατεστημενες εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- EDIT: Ξεκινησα να κατεβάζω την ενημέρωση.... έχω την Δανεζικη ρομ... και εμενα μου την κατεβαζει :) Κροατια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μόλις σετάρουμε 2 νέα λευκά Lumia 920. Τελικά δεν κρατήθηκα και το χτύπησα κι εγώ..! :D Πρώτες εντυπώσεις: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...!!! :D Τα άλλα είναι περιττά προς το παρόν. :lol: Μέχρι στιγμής δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση, άρα φαντάζομαι είναι με Amber (αλήθεια από πού το βλέπω??) και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μου εμφανίζει όλες τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο gmail, μόνο μερικές. Any Help? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Κατεβαίνει κι εδώ! Σουηδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 όπως το είπε ο φίλος παραπάνω, κατεβαίνει και εδώ στο κροατικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts