emm_stra Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τι εννοείς;;;; όλα δουλεύουν αρκεί το κινητό να έχει NFC! ;) :( αυτό είναι σίγουρο; κ δοκιμασμένο; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ναι, μια είναι η τεχνολογία NFC. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι. 1.Υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε ποιες εφαρμογές ή λειτουργίες του τηλεφώνου δουλεύουν στο παρασκήνιο και να τις κλείνουμε αν θέλουμε; 2.Άνοιξα το here maps και αφού έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορα κλειδώνει δορυφόρους και βγάζει πορεία, ακόμα και μέσα στο σπίτι που κανένα άλλο gps δεν πιάνει, προσπάθησα να κλείσω την λειτουργία του και δεν μπόρεσα, παρά μόνον αφού έκλεισα το τηλέφωνο.Υπάρχει τρόπος να κλείνουμε το gps κάπως; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 1.Ναι κρατάς παρατεταμένα το "βελάκι πίσω". 2.Πατάς το πίσω και κλείνει. Αμα πατήσεις το κεντρικό σε πάει στην αρχική και δουλεύει στο παρασκήνιο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) μπορείς να συνδέσεις το gmail account ως exchange account με διεύθυνση m.gmail.com αυτό εχω κάνει και μου έρχονται τα μυνήματα απ ευθείας Ευχαριστώ για την απάντηση..Επειδή όμως είμαι λίγο άσχετη, πως το κάνω αυτό;; Edited December 10, 2013 by nev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση..Επειδή όμως είμαι λίγο άσχετη, πως το κάνω αυτό;; Μα σου είπε. Πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο πίσω (βελάκι κάτω αριστερά) και εμφανίζεται ότι τρέχει. Πατάς στην εφαρμογή που θέλεις να κλείσεις και ανοίγει. Μετά πατάς πάλι το βελάκι (στιγμιαία) και κλείνει. Σύντομα θα έχουμε update που θα βελτειωνει το κλείσιμο...;) Όποτε θέλεις μα βγεις απο μια εφαρμογή θα πατάς το βελάκι και όχι το μενού (μεσαίο πλήκτρο) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Νομίζω κάποιος μπερδεύτηκε... :lol: Για το gmail μιλάει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Μα σου είπε. Πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο πίσω (βελάκι κάτω αριστερά) και εμφανίζεται ότι τρέχει. Πατάς στην εφαρμογή που θέλεις να κλείσεις και ανοίγει. Μετά πατάς πάλι το βελάκι (στιγμιαία) και κλείνει. Σύντομα θα έχουμε update που θα βελτειωνει το κλείσιμο...;) Όποτε θέλεις μα βγεις απο μια εφαρμογή θα πατάς το βελάκι και όχι το μενού (μεσαίο πλήκτρο) Η ερώτηση μου αφορά την σύνδεση του gmail account ως exchange account και όχι το κλείσιμο των εφαρμογών.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Έγραψα πριν τροποποιηθεί το ποστ οπότε κάπου το έχασα....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 1.Ναι κρατάς παρατεταμένα το "βελάκι πίσω". 2.Πατάς το πίσω και κλείνει. Αμα πατήσεις το κεντρικό σε πάει στην αρχική και δουλεύει στο παρασκήνιο. Γιώργο, όλα οκ. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μπορείς να συνδέσεις το gmail account ως exchange account με διεύθυνση m.gmail.com αυτό εχω κάνει και μου έρχονται τα μυνήματα απ ευθείας Ευχαριστώ για την απάντηση..Επειδή όμως είμαι λίγο άσχετη, πως το κάνω αυτό;; Λοιπόν έχουμε και λέμε Πας ρυθμισεις, λογαριασμοί και email, προσθήκη λογαριασμού, επιλέγεις outlook, βάζεις διεθυνση email και password, πατάς sign in και περιμένεις να σου βγάλει σφάλμα. μόλις σου βγάλει σφάλμα πας στο τελευταίο πεδίο που έχει (domain) και του βάζεις m.gmail.com :) voilà Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε Πας ρυθμισεις, λογαριασμοί και email, προσθήκη λογαριασμού, επιλέγεις outlook, βάζεις διεθυνση email και password, πατάς sign in και περιμένεις να σου βγάλει σφάλμα. μόλις σου βγάλει σφάλμα πας στο τελευταίο πεδίο που έχει (domain) και του βάζεις m.gmail.com :) voilà Δεν μου δουλεύει. Λέει δεν ήταν δυνατή η εύρεση των ρυθμίσεων σας και λέει να πληκτρολογήσω τις ρυθμίσεις του διακομιστή. Στο τελευταίο πεδίο βάζω μόνο το m.gmail.com σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ακριβώς nev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ακριβώς nev Και φαντάζομαι ότι πρέπει να σβήσουμε τον λογαριασμό από το google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Και φαντάζομαι ότι πρέπει να σβήσουμε τον λογαριασμό από το google; Ε ναι δε χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ε ναι δε χρειαζεται Δεν μου δουλεύει. "δεν ήταν δυνατή η εύρεση των ρυθμίσεων σας"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 από 1/1/2013 δυστυχώς η google δεν επιτρέπει την σύνδεση ΝΕΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ μέσω exchange server στους λογαριασμούς της. όσοι είχαν συνδέσει κάποια συσκευή πριν από αυτή την ημερομηνία μπορούν και δουλεύουν κανονικά, ακόμα και αν την αποσυνδέσουν και την επανασυνδέσουν. όμως, ακόμα και αν έχουμε ενεργό λογαριασμό exchange και προσπαθήσουμε να προσθέσουμε μία νέα συσκευή, η σύνδεση αυτή δεν πρόκειται να λειτουργήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 από 1/1/2013 δυστυχώς η google δεν επιτρέπει την σύνδεση ΝΕΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ μέσω exchange server στους λογαριασμούς της. όσοι είχαν συνδέσει κάποια συσκευή πριν από αυτή την ημερομηνία μπορούν και δουλεύουν κανονικά, ακόμα και αν την αποσυνδέσουν και την επανασυνδέσουν. όμως, ακόμα και αν έχουμε ενεργό λογαριασμό exchange και προσπαθήσουμε να προσθέσουμε μία νέα συσκευή, η σύνδεση αυτή δεν πρόκειται να λειτουργήσει.... Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας..Πάντως είναι ελαφρώς απαράδεκτη η στάση της google :mad: .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Υπάρχει μία εφαρμογή, Gmail free. Έχετε δοκιμάσει μ' αυτήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Παιδες για δείτε αυτο Παίρνουμε αυτές τις δύο ενημερώσεις Microsoft Update 8.0.10521.155 Microsoft Update 8.0.10517.150 Edited December 11, 2013 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι για όσους έχουν την GDR3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι για όσους έχουν την GDR3. Ναι σωστά το λες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ναι σωστά το λες. ωραία το εβαλα χθες το βραδυ καμια διαφορα.. Αλλα ειναι ευπρόσδεκτο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδία, να ρωτήσω. Όταν έχεις την amber έχεις σύμφωνα με την Νοκια την δυνατότητα όταν γυρίζεις το τηλέφωνο ανάποδα να μην χτυπάει. Εμένα, γιατί δεν το κάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αμα πας ρυθμίσεις και ήχος σειρης μετα προς αριστερα έχει να το ενεργοποιήσεις Δεν ξέρω αν δουλευει αμα το Έχεις. Ανάποδα η αμα το γυρίσεις ενώ χτυπάει δεν το έχω δοκιμασει Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts