gianniskriti Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Γεια σας. Ηθελα να αναφερω τα εξης: 1) Το θεμα που ειχα με τον proximity sensor (ο αισθητηρας διπλα στην καμερα) που οταν επαιρνα τηλ εσβηνε αμεσως η οθονη πριν το πλησιασω στο αυτι μου λυθηκε με τον εξης απλο τροπο που βρηκα σε ξενο site: ανοιξα την συσκευη και φυσηξα με ενα ηλεκτρικο φυσερο εκει που ειναι η σχισμη του αισθητηρα και επανηλθε. Προφανως ειχε επικαθησει σκονη. Δεν εκανα βιδες ολη την προσοψη, απλα εβγαλα τις 2 κατω βιδες και ξεκουμπωσα το κατω καπακι ωστε να φανει η εσωτερικη πλατη. 2) Δυστυχως την ξαναπατησα με την μπαταρια. Φουσκωσε παλι και πιεζει την οθονη δημιουργωντας στιγμα. Υπενθυμιζω οτι το ιδιο ακριβως προβλημα είχε η συσκευη την 1η ημερα που αγοράστηκε με αποτελεσμα να χρειαστει 1,5 μηνας για την επισκευη (προφανωςαλλαγη μπαταριας ειχαν κανει;). Προχθες που ανοιξα την πλατη για να καθαρισω τον proximity sensor επιβεβαιωσα και τυπικα οτι το νεο στιγμα στην οθονη οφειλεται στο οτι η μπαταρια απο την μια μερια εχει φουσκωσει 2-3 χιλιοστα. Τι να πω...γκαντεμια; ...κακη παρτιδα μπαταριων; Το θεμα ειναι το εξης: καλυπτει η εγγυηση την μπαταρια 9 μηνες μετα την αγορα; Δηλαδη, μηπως η μπαταρια καλυπτεται με λιγοτερη εγγυηση απο οτι η υπολοιπη συσκευη; Τονιζω βεβαια οτι προκειται για σοβαρα ελλαττωματικη φουσκωμενη μπαταρια και οχι για απαιτηση προληπτικης αντικαταστασης ματαριας λογω πτωσης αυτονομιας...Αν δεν καλυτεται δεν θελω να πηγαινοερχεται Ελλαδα-εξωτερικο αδικα και να μεινω ξανα χωρις συσκευη 1,5 μηνα χωρις λογο (η ματαρια του στο ebay ειναι σχετικα οικονομικη (<20€) ). Να ενημερωσω οτι υστερα απο 1 μηνα και κατι μου επεστρεψε ξανα η συσκευη στα χερια μου. Ειναι η 2η φορα που χαλαει, αυτη την φορα μου ειπαν οτι μου αλλαξαν οθονη. Πιστευω οτι αλλαξαν και μπαταρια γιατι ηταν φουσκωμενη, το ειχα ανοιξει και το ειχα διαπιστωσει. Επιπλεον ή επισκευαστηκε ή απλως καθαριστηκε ο αισθητηρας εγγυητητας και τωρα δουλευει αψογα. Οφειλω και παλι ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια στο Nokia Care Ηρακλειου Κρητης (οδος Εβανς), για 2η φορα ηταν αψογοι στην εξυπηρετηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Για να εκμεταλλευτείς τη τεχνολογία Pureview, Νοκια Camera η οποία είναι ενσωματωμένη εδώ και καιρό με τη nokia smart camera. Για μεγαλύτερη ταχύτητα, Microsoft Camera. Να εκμεταλλευτεί το PureView στο 920 !? :lol: Αν ξέρεις απο φωτό και θες τις ρυθμίσεις, nokia camera. Αλλιώς την stock... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Να το αναφέρω και εδω. Είμαι με cyan από τον Αύγουστο ota και χτες μου ήρθε ενημέρωση για το 920. Δεν έχει αναφέρει κάνεις τίποτα και σκεφτόμουν τι παίζει.. Τελικά την έκανα, χωρίς να δω εμφανή διάφορα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι ειχα γυρίσει πριν καιρό σε Usa να δω Cortana και μου είχε βγάλει update επιπλέον ειδικά για usa. Μπορεί να αφορούσε αυτό..δε ξέρω.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Να εκμεταλλευτεί το PureView στο 920 !? :lol: Αν ξέρεις απο φωτό και θες τις ρυθμίσεις, nokia camera. Αλλιώς την stock... Ε καλά κι εσύ μια κουβέντα είπαμε :P Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Νέο, μεγάλο (σε μέγεθος και απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης) update για DP, 8.10.14176.243. Σπεύσατε :) EDIT: Τα πολύ σημαντικά νέα για εμάς είναι η τελευταία παράγραφο του http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/24/new-update-for-windows-phone-preview-for-developers/ όπου αναφέρει τις αλλαγές που επιφέρει το νέο update... Finally, we know that many of you Lumia users on Developer Preview have been patiently waiting for the Lumia Cyan update. We started delivering the Cyan update to a few Lumia devices a few weeks ago, and are targeting a whole lot more starting today. We’ll continue to add more Lumia devices every couple of days over the coming weeks until we bring everyone up to the latest. Υπομονή λοιπόν :) Edited September 25, 2014 by jkamb Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Νέο, μεγάλο (σε μέγεθος και απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης) update για DP, 8.10.14176.243. Σπεύσατε :) Είναι από χθές "στον αέρα" το update! WP 8.1 Developers Preview Is out !!!. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σήμερα συνέβη κάτι πολύ κουλό. Ξεκίνησα το πρωί με 97% μπαταρία, χρησιμοποίησα για πολύ λίγο το Gps και η μπαταρία έπεσε στο 72, με λίγη χρήση ακόμα όμως, και μετά παρέμεινε ζεστή για αρκετή ώρα καταναλώνοντας μπαταρία. Προφανώς κόλλησαν οι χάρτες στο παρασκήνιο. Αφού έφτασε στο 61% του κάνω ένα soft reset και μετά έδειχνε 43! Λέω πάει δε την βγάζουμε την μέρα.. Ως δια μαγείας όμως αφού κρύωσε η συσκευή η μπαταρία κόλλησε στο 41 για πολλή ώρα ενώ έκανα χρήση. Έκανα μια επανεκκίνηση αλλά η μπαταρία παρέμεινε στο 41. Φτάνοντας σπίτι και έχοντας χρησιμοποιήσει κι άλλο το τηλέφωνο χωρίς να θερμαίνεται δοκιμάζω ένα soft reset ακόμα μπας και ξεκολλήσει ο δείκτης μπαταρίας και το τηλέφωνο έδειξε 29. Ενώ τώρα έχει κολλήσει στο 18 εδώ και ώρα παρά το ότι μίλησα αρκετά. Χτες πάλι δεν έκανε ανανέωση το hub του Fb. Πολλά soft reset μαζευτήκατε και δε μου αρέσει...Μπορεί να μην έχω πρόβλημα στην ταχύτητα με τα cyan αλλά έχω χάσει πολύ σε σταθερότητα. Ίσως να χρειάζεται hard reset αλλά δεν έχω καμία διάθεση...Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που πήρα WP. Οσο ειχα το 920, σε καθε soft reset, εχανε πολυ μπαταρια. Ακομα και με την black. Επισης μου χαλαγε και την ρυθμιση της ωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν κάνεις soft reset μόλις μπεις στον IE σου διορθώνει την ώρα ημερομηνία μόνο του. (τουλάχιστο έτσι έκανε το δικό μου ) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν κάνεις soft reset μόλις μπεις στον IE σου διορθώνει την ώρα ημερομηνία μόνο του. (τουλάχιστο έτσι έκανε το δικό μου ) Ναι έτσι κάνει Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οντως, διορθωνεται μπαινοντας στον IE, αλλα χαλαει με το soft reset, κι εχει και πτωση μπαταριας, 5 εως 15%, απο οτι ειχα δει εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οντως, διορθωνεται μπαινοντας στον IE, αλλα χαλαει με το soft reset, κι εχει και πτωση μπαταριας, 5 εως 15%, απο οτι ειχα δει εγω! Δεν χρειάζεται να μπεις στον IE εμένα το διορθώνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα, αλλά όντως ρίχνει την μπαταρία. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octane Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια χαρά. Έχει συμβεί σε κανέναν να χάνει τον ήχο και να παίζει μόνο η δόνηση χωρίς να πειραχτούν οι ρυθμίσεις ,ύστερα απο την αναβάθμιση σε 8.1 ; Παράθεση Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια χαρά. Έχει συμβεί σε κανέναν να χάνει τον ήχο και να παίζει μόνο η δόνηση χωρίς να πειραχτούν οι ρυθμίσεις ,ύστερα απο την αναβάθμιση σε 8.1 ; Αρκετά έχω δει μετά την αναβάθμιση αλλά όχι αυτό που λες... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ειμαι με την 8.0.10517.150. Να κανω τη αναβαθμιση ή οχι? Βλεπω οι περισσοτεροι εχουν προβληματα... Δε βλεπω να χρειαζομαι κατι απο τα καινουρια χαρακτηριστικα της αναβαθμισης προς το παρον. Το μονο προβλημα που εχω με την τωρινη εκδοση ειναι οτι τα updates για τις εφαρμογες πλεον ζητανε να εχω τα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μια ερώτηση, ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ 8.1 με την DP σε λειτουργιες όχι σε μικρά (ή μεγαλα bug fixes). Ενα που ξέρω είναι οι "φακελοι" Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μια ερώτηση, ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ 8.1 με την DP σε λειτουργιες όχι σε μικρά (ή μεγαλα bug fixes). Ενα που ξέρω είναι οι "φακελοι" Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις νέες προσθήκες που φέρνει η Lumia Denim. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δηλαδή αν βαλω τώρα DP θα δω όλα αυτά που ειδα στο link; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δηλαδή αν βαλω τώρα DP θα δω όλα αυτά που ειδα στο link; Όσα αναφέρονται στα Windows Phone 8.1 Update 1, ναι! Εκτός βέβαια της Cortana που μπορείς να την έχεις με την γνωστή αλλαγή σε γλώσσα και περιοχή μιας και δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Ό,τι αναφέρεται κάτω από το "Unique Lumia experiences", όχι! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αρα, Cortana: δεν την εκμεταλλευόμαστε λόγο γλώσσας Live folders: Αυτό ναι ειναι ωραιοι το έχω δει. Apps Corner: Αδιάφορο SMS merge and forwarding: Αντι για copy-paste. Μμμ ετσι και ετσι. αν και με την αφαιρεση του FB απο το message hub, τεινει προς το αδιάφορο και αυτό Snooze Times: Αχρειαστο (για μενα) Consumer VPN: λειπουν πρωτόκολα για να πουμε ότι ειναι οκ Mobile Web Site improvements in IE: Δυνατό Store Live Tile (US only): Ενας απο τους λόγους που δεν βλέπω να ξεκολάει απο το 3-6% Μάλλον θα την βάλω Ευχαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octane Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Μου το έχει κάνει 3 φορές και επανέρχεται μόνο με reboot. Το ίδιο έχει συμβεί και σε 1520 ύστερα από τα 8.1.. ...Οψόμεθα Παράθεση Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εμείς που έχουμε DP δεν θα πάρουμε την cyan χωρίς downgrade???:Γιατι δεν έχω υπολογιστή αυτη την στιγμη για να πάω στα 8 ώστε να πάρω την αναβάθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εμείς που έχουμε DP δεν θα πάρουμε την cyan χωρίς downgrade???:Γιατι δεν έχω υπολογιστή αυτη την στιγμη για να πάω στα 8 ώστε να πάρω την αναβάθμιση.... Μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη η cyan για όλες τις συσκευές με DP χωρίς να χρειάζεται downgrade. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Ξέρει κανείς αν ενεργοποιείται απο κάπου ο αισθητήρας που υπάρχει δίπλα στην μπροστινή κάμερα; Μέχρι προχθές δούλευε. Σταμάτησε να δουλεύει μετα απο μια αναβάθμιση που μου ήρθε για τα windows πριν μερικές μέρες. Το παρατήρησα εχθές οτι όταν περνάω το χέρι απο πάνω δεν μου εμφανίζει την ώρα όπως έκανε παλαιότερα. Τελικά, για κάποιο λόγο απο μόνο του είχε απενεργοποιήσει τη γρήγορη ματιά. Edited October 1, 2014 by bazzil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τα βραδυ εγκατασταθηκε η 8.10.14176.243. Για να δούμε διορθώθηκαν τα κολλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σε 8,1 DP μόλις τωρα πήρα την cyan.... Ελληνική συσκευή της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts