Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι φλασαρατε ιταλική cv unbranded rom και πήρατε cyan, λειτουργεί η εκμάθηση πληκτρολογιου στα ελληνικα; δηλαδή αν πατήσετε επάνω σε μια λέξη που δεν την εμφανίζει στις προτάσεις, σας βγάζει το "+" δίπλα στη νέα λέξη για να την προσθέσετε στο λεξικό;

Σε μένα όχι :( τώρα το πρόσεξα αυτό γιατί άραγε;;λόγο Rom ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε μένα όχι :( τώρα το πρόσεξα αυτό γιατί άραγε;;λόγο Rom ;;

Υποθέτω πως ναι. Κρίμα γιατί εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απαραίτητο χαρακτηριστικό. Οποτε υπομονή για αναβαθμιση της ελληνικής cv rom σε 8.1 cyan.

Edited by protsimer

Υποθέτω πως ναι. Κρίμα γιατί εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απαραίτητο χαρακτηριστικό. Οποτε υπομονή για αναβαθμιση της ελληνικής cv rom σε 8.1 cyan.

Στην πολωνική το είχα με τα 8 άρια

Τώρα με την 8.1 σε ιταλικό cv δεν υπάρχει.μπορεί κάποιος με ιταλικό cv που δεν έχει βάλει τα 8.1 να μας πει αν το έχει;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Τα φώτα σας!

Θα ταξιδεψω στο εξωτερικο και θελω να απενεργοποιήσω καθε δυνατοτητα του τηλεφωνου να κατεβαζει data μεσω δικτυου περιαγωγης κ να μπορει αυστηρα και μονο απο wifi. (Προφανως ομως θελω να μην κλεισω την sim ωστε να λειτουργει ως τηλεφωνο)

Επισης αν φορτωσω απο τωρα χαρτες Ισπανιας οι διαφορες εφαρμογες πλοηγησης Here Maps, City Lens κλπ θα λειτουργουν χωρις data μονο με το gps;

Απλά απενεργοποίησε τα δεδομένα απο τις ρυθμίσεις κι ασε ανοιχτό μόνο το WiFi τι πιο απλό; Όσο για τους χάρτες φυσικά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις και χωρίς δεδομένα αφου τους έχεις κατεβάσει. Δεν ειμαστε google εδω...Ίσως στην αναζήτηση να μη σου βγαζει όλα τα αποτελέσματα αλλα γενικά δε θα έχεις πρόβλημα στην πλοήγηση. Και καλά να περάσεις!

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Οπως θα εξηγουσες σε ένα παιδι; (βημα βημα):O

Το here maps θα λειτουργεί γιατι θα έχεις αποθηκευμένους τους χάρτες. Τωρα πρόσεξα ότι αναφερεις και το here lens. Αυτο θέλει δεδομενα όποτε μόνο όταν έχεις WiFi, όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές. Εν κατακλείδι μόνο το here maps θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς δεδομένα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

παιδια απο που το πηρατε?μονο ενα μαγαζι το βλεπω να το εχει διαθεσιμο

Φαντάζομαι το είδες στο skroutz. Ψάξε και στο Bestprice το έχει σε περισσότερα μαγαζιά αλλά ακριβότερο. Λογικό είναι πάντως να μην το βρίσκεις εύκολα αφού είναι πλέον διετίας...Ενώ η τιμή του έχει ανέβει λίγο πάλι, και γιατί σπανίζει καινούριο αλλά και γιατί εξακολουθεί να παραμένει πολύ καλό παρά τα καινούρια μοντέλα που κυκλοφορούν. Θα σου πρότεινα να ψάξεις και για μεταχειρισμένο θα βρεις σχετικά εύκολα. Το 920 είναι αρκετά ανθεκτικό και αξιόπιστο άλλωστε.;)

235€ το πήρα εγώ από το birdphone τα Χριστούγεννα

Και μια απορία που έχω ,μπορώ να συνδέσω το PC μου στο ίντερνετ μέσω του 920 ;; υπάρχει τρόπος;

Να είναι καλά ο οτε δεν έχω ίντερνετ και πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάτι που θέλει ιντερνετ για ενεργοποίηση.

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Μα είναι "πάλιο" πλέον. Πιο εύκολα θα βρεις το 925 η το 930 πλέον
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Παλιο μεν, ανθεκτικο και καλυτερο στα σημεια εναντι του 925. Φυσικα δεν ειναι 930, αλλα για μια συσκευη σχεδον 2 χρονων στην αγορα, συναγωνιζεται ανετα πολλες νεοτερες της.

Και μια απορία που έχω ,μπορώ να συνδέσω το PC μου στο ίντερνετ μέσω του 920 ;; υπάρχει τρόπος;

Να είναι καλά ο οτε δεν έχω ίντερνετ και πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάτι που θέλει ιντερνετ για ενεργοποίηση.

ναι, αν ο υπολογιστής σου εχει wifi, κανεις το 920 hotspot

Παλιο μεν, ανθεκτικο και καλυτερο στα σημεια εναντι του 925. Φυσικα δεν ειναι 930, αλλα για μια συσκευη σχεδον 2 χρονων στην αγορα, συναγωνιζεται ανετα πολλες νεοτερες της.

Ισως το 920 να υπερεχει σε καποια σημεια, ομως : καιει σαν διαολος μετα τα 15 λεπτα surfing με wifi/3g/4g, τεραστιο χωρις λογο, βαρυ χωρις λογο, αυτονομια μιση μερα με λιγο βαρια χρηση, φουσκωνει η μπαταρια (εμενα 2 φορες χωρις υπαιτιοτητα μου), η καμερα εχει χοντρα θεματα...Βγηκε σκαρτο

Ισως το 920 να υπερεχει σε καποια σημεια, ομως : καιει σαν διαολος μετα τα 15 λεπτα surfing με wifi/3g/4g, τεραστιο χωρις λογο, βαρυ χωρις λογο, αυτονομια μιση μερα με λιγο βαρια χρηση, φουσκωνει η μπαταρια (εμενα 2 φορες χωρις υπαιτιοτητα μου), η καμερα εχει χοντρα θεματα...Βγηκε σκαρτο

Εκτός από το θέμα με την υπερθέρμανση, το οποίο έχουν σχεδόν όλα τα Lumia, όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν τα έχω πάθει ποτέ και μάλλον και οι περισσότεροι από το φόρουμ γιατί θα το είχανε αναφέρει. Ο σχεδιασμός που αναφέρεις σε μερικούς αρέσει, εγώ η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το 925 αλλά μόνο σε αυτό τον τομέα, οπότε είναι υποκειμενικό το θέμα. Μην γενικεύεις λοιπόν. Θεωρώ πως το 920 είναι το πιο value for money μοντέλο για κάποιον που θέλει ένα δυνατό WP8 χωρίς να τα σκάσει.

Εκτός από το θέμα με την υπερθέρμανση, το οποίο έχουν σχεδόν όλα τα Lumia, όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν τα έχω πάθει ποτέ και μάλλον και οι περισσότεροι από το φόρουμ γιατί θα το είχανε αναφέρει. Ο σχεδιασμός που αναφέρεις σε μερικούς αρέσει, εγώ η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το 925 αλλά μόνο σε αυτό τον τομέα, οπότε είναι υποκειμενικό το θέμα. Μην γενικεύεις λοιπόν. Θεωρώ πως το 920 είναι το πιο value for money μοντέλο για κάποιον που θέλει ένα δυνατό WP8 χωρίς να τα σκάσει.

Μα εκτός απο αυτά που λες κι εσύ αδερφέ, το έχω ξανακάνει θέμα εδώ και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.. ΑΝ ένα κινητό δε σας αρέσει, μην έρχεστε εδώ να γράφετε τα χειρότερα... Πειτε ένα ξερό, "δε με βολεύει" και τελειώνει η συζήτηση. Το "βαρύ και μεγάλο χωρίς λόγο", είναι εντελώς κουφά να μας τα λεει ο φίλος.. Δε το έπιασες πριν το πάρεις, για να δεις βάρος;; Δε το ειδες πουθενά για να καταλάβεις το μέγεθος;; Το μονο που θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι οτι η κάμερα έχει τρελά θέματα!!! Και σκέψου οτι γι αυτό και μόνο πήρα το κινητό. Γιατί όλα τα άλλα, πάνω κάτω, τα κάνουν και τα άλλα κινητά. Πλοήγηση, μειλ, κτλ κτλ... Αλλά η κάμερα ήταν τοσο πολυδιαφημισμένη, που περίμενα "μπάνικα" πράγματα αλλά μετά την περυσινή αναβάθμιση, τη πήρε και τη σήκωσε τη κάμερα... Γι αυτό και ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ να έρθει η CYAN, μπας και έχει βελτιωθεί η κάμερα..

Και πάμε στο θέμα μας τώρα που μας καίει...

Τι θα γίνει ρε ΝΟΚΙΑ με αυτή την ανάβαθμιση;;; Δανέζικο κινητό κι ακόμα περιμένουμε... ΆΙΝΤΕ!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!!

Αλλά η κάμερα ήταν τοσο πολυδιαφημισμένη, που περίμενα "μπάνικα" πράγματα αλλά μετά την περυσινή αναβάθμιση, τη πήρε και τη σήκωσε τη κάμερα... Γι αυτό και ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ να έρθει η CYAN, μπας και έχει βελτιωθεί η κάμερα..

Τι θα γίνει ρε ΝΟΚΙΑ με αυτή την ανάβαθμιση;;; Δανέζικο κινητό κι ακόμα περιμένουμε... ΆΙΝΤΕ!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!!

Θα βελτιωθεί η κάμερα με τα 8.1? Άντε να δούμε...

Όντως πολυδιαφημισμένη κάμερα, Pure view και τα σχετικά κι αν δεν ήταν η εφαρμογή Nokia Camera θα είχα ξενερώσει και γω αρκετά. Όχι γιατί είναι άσχημη. Ίσα ίσα που πουλάει μούρη σε όλους τους άλλους, ειδικά στις βραδινές λήψεις..Αλλά είναι που περιμέναμε το κάτι παραπάνω. Είναι που ήρθε η Amber να διώξει τη θολούρα κ η Black τα έκανε Μαύρα χάλια τη κιτρινίλα της μέσα.. Γι αυτό περιμένω πώς και πώς τη cyan. Μήπως δώσει αυτό το κάτι που χρωστάει. Έχω ρωτήσει 2-3 φορές σχετικά και κάποιος ανέφερε ότι είδε βελτίωση. Λεπτομέρειες όμως δε ξέρουμε ακόμα :/
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Δηλαδη εσυ με την μπαταρια και την καμερα εισαι ικανοποιημενος ;

Μα εκτός απο αυτά που λες κι εσύ αδερφέ, το έχω ξανακάνει θέμα εδώ και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.. ΑΝ ένα κινητό δε σας αρέσει, μην έρχεστε εδώ να γράφετε τα χειρότερα... Πειτε ένα ξερό, "δε με βολεύει" και τελειώνει η συζήτηση. Το "βαρύ και μεγάλο χωρίς λόγο", είναι εντελώς κουφά να μας τα λεει ο φίλος.. Δε το έπιασες πριν το πάρεις, για να δεις βάρος;; Δε το ειδες πουθενά για να καταλάβεις το μέγεθος;; Το μονο που θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι οτι η κάμερα έχει τρελά θέματα!!! Και σκέψου οτι γι αυτό και μόνο πήρα το κινητό.....

Μην αρπαζεσαι φιλαρακι, δεν βγηκα να το κραξω, απλως απαντησα στον φιλο tfd1978 ο οποιος ανεφερε καποια πραγματα περι υπεροχης του. Κι εγω πιστευω οτι αυτα που προσφερει ειναι παρα πολλα σε σχεση με την τιμη του αλλα δυστυχως στην πραξη αποδειχτηκε οτι εχει πολλα φάουλ. Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι θιγονται ασχημα μολις ακουσουν καποιο μειον. Ρε χαλαρωστε! Κινητο ειναι, δεν ειναι η μανα μας! Λες και μας σχολιαζουν την μανα κανουμε ορισμενοι! Οταν πεφτουν οι μασκες οφειλουμε να μην χαιδευουμε αυτακια. Οχι τιποτα αλλα για να ενημερωσουε και τους υποψηφιους κατοχους.

Όντως πολυδιαφημισμένη κάμερα, Pure view και τα σχετικά κι αν δεν ήταν η εφαρμογή Nokia Camera θα είχα ξενερώσει και γω αρκετά. Όχι γιατί είναι άσχημη. Ίσα ίσα που πουλάει μούρη σε όλους τους άλλους, ειδικά στις βραδινές λήψεις..Αλλά είναι που περιμέναμε το κάτι παραπάνω. Είναι που ήρθε η Amber να διώξει τη θολούρα κ η Black τα έκανε Μαύρα χάλια τη κιτρινίλα της μέσα.. Γι αυτό περιμένω πώς και πώς τη cyan. Μήπως δώσει αυτό το κάτι που χρωστάει. Έχω ρωτήσει 2-3 φορές σχετικά και κάποιος ανέφερε ότι είδε βελτίωση. Λεπτομέρειες όμως δε ξέρουμε ακόμα :/

Ειδατε ? αν συνοψισουμε τα μενονωμενα παραπονα σας θα δουμε οτι ολοι συμφωνειτε με τα θεματα που ανεφερα, μονο για την φουσκωμενη μπαταρια δεν υπαρχουν αναφορες γιατι απλα δεν σας εχει τυχει (και σας ευχομαι να μην σας τυχει).

Edited by gianniskriti

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να δώσω Internet σε ένα λάπτοπ με windows Xp και δεν το βλέπει κάν το 920...μήπως ξέρει κανείς πως λύσουμε αυτο το θέμα;

Γιαννη (kriti) δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες. Αλλα ειναι και θεμα τυχης. Η συσκευη μου ειναι απο τις τελευταιες, παραγωγη 12ος του '13. Οτι ζεστενεται ειναι αληθεια, δεν διαφωνω. Αλλα ολα τα αλλα ειναι θεματα προσωπικα. Το βαρος/μεγεθος με καλυπτει χωρις να με ενοχλει καθολου. Η καμερα ανταξια και ανωτερη του 5S που εχω, το οποιο εχει μπει σε δευτερη μοιρα απο τοτε που πηρα το 920 και εβαλα το 8.1.1 . Σιγουρα ομως θα ηθελα (οπως και στο 5S αλλωστε) μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας, αλλα και να μην ζεστενεται! Αλλα οπως και να'χει με τα 150€ που εδωσα για να το παρω (μεταχειρισμενο 5μηνων) , δυσκολα θα εβρισκα αντοιστοιχα καλη συσκευη στο συνολο της, και να μου αρεσει οσο αυτη (καθαρα προσωπικη επιλογη) . Εγω δεν παρεξηγω, ο καθενας εχει την γνωμη του, ειναι σεβαστη και βασιζεται στην προσωπικη μας εμπειρια!

Δηλαδη εσυ με την μπαταρια και την καμερα εισαι ικανοποιημενος ;

Μην αρπαζεσαι φιλαρακι, δεν βγηκα να το κραξω, απλως απαντησα στον φιλο tfd1978 ο οποιος ανεφερε καποια πραγματα περι υπεροχης του. Κι εγω πιστευω οτι αυτα που προσφερει ειναι παρα πολλα σε σχεση με την τιμη του αλλα δυστυχως στην πραξη αποδειχτηκε οτι εχει πολλα φάουλ. Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι θιγονται ασχημα μολις ακουσουν καποιο μειον. Ρε χαλαρωστε! Κινητο ειναι, δεν ειναι η μανα μας! Λες και μας σχολιαζουν την μανα κανουμε ορισμενοι! Οταν πεφτουν οι μασκες οφειλουμε να μην χαιδευουμε αυτακια. Οχι τιποτα αλλα για να ενημερωσουε και τους υποψηφιους κατοχους.

Ειδατε ? αν συνοψισουμε τα μενονωμενα παραπονα σας θα δουμε οτι ολοι συμφωνειτε με τα θεματα που ανεφερα, μονο για την φουσκωμενη μπαταρια δεν υπαρχουν αναφορες γιατι απλα δεν σας εχει τυχει (και σας ευχομαι να μην σας τυχει).

Η μπαταρία του θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά δεν κυμαίνεται μακρυά από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού (σε πραγματικές συνθήκες μιλάμε όχι χρόνος αναμονής κλπ. Από την κάμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος και την κιτρινίλα που αναφέρεις την πρόσεξα και γώ τώρα επειδή ακριβώς το είπες διαφορετικά μου είναι ανεπαίσθητη. Στον υπολογιστή φαίνονται μια χαρά αν και θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη ανάλυση. Ευπρόσδεκτο φυσικά να βελτιωθεί με τη Cyan (όποτε αξιωθούμε να την πάρουμε). Και να σου πω επίσης ότι δεν χαϊδεύω κανενός τα αυτάκια ούτε έχω κανέναν λόγο να το κάνω. Την Nokia και της MS την έχω κράξει αρκετές φορές άλλωστε. Εσύ είναι αυτός που ισοπεδώνεις το κινητό. Εγώ προσωπικά στα λεφτά που το πήρα το θεωρώ άκρως πετυχημένη αγορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει WP8 τηλέφωνο. Πίστεψε με αν το είχα μετανιώσει θα το έγραφα...;)

Μα εκτός απο αυτά που λες κι εσύ αδερφέ, το έχω ξανακάνει θέμα εδώ και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.. ΑΝ ένα κινητό δε σας αρέσει, μην έρχεστε εδώ να γράφετε τα χειρότερα... Πειτε ένα ξερό, "δε με βολεύει" και τελειώνει η συζήτηση. Το "βαρύ και μεγάλο χωρίς λόγο", είναι εντελώς κουφά να μας τα λεει ο φίλος.. Δε το έπιασες πριν το πάρεις, για να δεις βάρος;; Δε το ειδες πουθενά για να καταλάβεις το μέγεθος;; Το μονο που θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι οτι η κάμερα έχει τρελά θέματα!!! Και σκέψου οτι γι αυτό και μόνο πήρα το κινητό. Γιατί όλα τα άλλα, πάνω κάτω, τα κάνουν και τα άλλα κινητά. Πλοήγηση, μειλ, κτλ κτλ... Αλλά η κάμερα ήταν τοσο πολυδιαφημισμένη, που περίμενα "μπάνικα" πράγματα αλλά μετά την περυσινή αναβάθμιση, τη πήρε και τη σήκωσε τη κάμερα... Γι αυτό και ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ να έρθει η CYAN, μπας και έχει βελτιωθεί η κάμερα..

Αμα εχει wp 8.1 dp ...δεν θα σου ερθει update.

Η μπαταρία του θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά δεν κυμαίνεται μακρυά από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού (σε πραγματικές συνθήκες μιλάμε όχι χρόνος αναμονής κλπ. Από την κάμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος και την κιτρινίλα που αναφέρεις την πρόσεξα και γώ τώρα επειδή ακριβώς το είπες διαφορετικά μου είναι ανεπαίσθητη. Στον υπολογιστή φαίνονται μια χαρά αν και θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη ανάλυση. Ευπρόσδεκτο φυσικά να βελτιωθεί με τη Cyan (όποτε αξιωθούμε να την πάρουμε). Και να σου πω επίσης ότι δεν χαϊδεύω κανενός τα αυτάκια ούτε έχω κανέναν λόγο να το κάνω. Την Nokia και της MS την έχω κράξει αρκετές φορές άλλωστε. Εσύ είναι αυτός που ισοπεδώνεις το κινητό. Εγώ προσωπικά στα λεφτά που το πήρα το θεωρώ άκρως πετυχημένη αγορά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει WP8 τηλέφωνο. Πίστεψε με αν το είχα μετανιώσει θα το έγραφα...;)

Οκ φιλε! Και συμφωνουμε, και διαφωνουμε, εγω λεω να αφησουμε τωρα το οφ τοπικ !