paok4270 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για εγγραφη βιντεο εκτος απο stock kai nokia camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για εγγραφη βιντεο εκτος απο stock kai nokia camera? To nokia camera είναι εξαιρετικό νομίζω... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παρατηρησα πως ενω εχω ρυθμισει το κινητο να τραβαει βιντεο 1080p 30fps,το περναω στον υπολογιστη μου και παταω στις λεπτομεριες του βιντεο και μου λεει πως ειναι 720p το εχει παρατηρησει κανεις αυτο το πραγμα η δεν κανω εγω κατι σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα παιδια...ισως καποιοι θα με θυμουνται απο το προβλημα της υπεθερμανσης...τελοσπαντων..για πειτε λιγο την γνωμη σας σχετικα με τα χρωματα....οσοι εχετε το κιτρινο σας εχει κουρασει με τον χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα,μετά απο 30 λεπτά χρήσης η συσκευή πίσω θερμαίνετε αρκετα...το έχετε παρατηρήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα,μετά απο 30 λεπτά χρήσης η συσκευή πίσω θερμαίνετε αρκετα...το έχετε παρατηρήσει??? για γινε λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς 30 λεπτά χρήσης. Παιχνίδια,YouTube,τι ακριβως ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λογικά βαριά χρηση. GPS, 3d gaming, 4G Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 για γινε λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς 30 λεπτά χρήσης. Παιχνίδια,YouTube,τι ακριβως ;; κατά κύριο λόγο πλοήγηση με 3G..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 κατά κύριο λόγο πλοήγηση με 3G..... Καλά είναι... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Με 3g όλα ζεσταίνονται μετα απο λίγο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 οσοι εχετε το κιτρινο σας εχει κουρασει με τον χρονο? μια χαρά είμαι εγώ με το κιτρινάκι, δε το έχω βαρεθεί στο 4μηνο που το έχω!!! Κι εμένα θερμαίνεται τρελά και μάλιστα από τα πρώτα 5 λεπτά που είναι συνδεμένο με 3G και μιλάω στο im+!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μετά την black έχω δει ότι δεν ζεσταίνεται τόσο όταν το βαζω στον wireless φορτιστή ,ακομα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία!!! Πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του 920 . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπερα παιδια...ισως καποιοι θα με θυμουνται απο το προβλημα της υπεθερμανσης...τελοσπαντων..για πειτε λιγο την γνωμη σας σχετικα με τα χρωματα....οσοι εχετε το κιτρινο σας εχει κουρασει με τον χρονο? Δεν πρόκειται να σε κουράσει το κιτρινάκι, είναι υπέροχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Θέλω αν ρωτήσω κάτι σχετικά με το wi-fi. Παρατήρησα ότι δε μπορώ να συνδεθώ σε ''μεγάλα'' ανοικτά hotspots. Παράδειγμα 1: Οποιοδήποτε starbucks. Βρίσκει κανονικά το hotspot της forthnet, μου βγάζει συνδεδεμένο και δε μου εμφανίζει πουθενά τη σελίδα για να μπω να βάλω τους κωδικούς του εκάστοτε καταστήματος (αν ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω). Εννοείτε ο browser δε μπαίνει πουθενά. Παράδειγμα 2: Σήμερα πήγα στο The Mall και ενώ συνδέθηκε στο hotspot του εμπορικού, το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν έμπαινα σε καμμία σελίδα. Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Δοκίμασε με UC Browser. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημερα παιδια...Στα γρηγορα τα γραφω γιατι τα εχω παιξει με το τηλεφωνακι εδω και τρεις μερες..Ενω ολα πηγαιναν ρολοι ξαφνικα εχω τρελλο battery drain..Koιταξα στις εφαρμογες παρασκηνιου και εκτος απο τις συνηθισμενες εχει εμφανιστει και κατι που γραφει @C:\Data\Programs\{f71cf54b-d8e3-4 Tι να κανω? Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση, η αν ειναι κατι αλλο αυτο. Μιλαμε οτι με ελαχιστη χρηση σε μιση μερα αδειαζει απο 100%...Πριν με την ιδια χρηση κρατουσε 1μιση μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κλείστο για κανα 5' και βλέπουμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εκανα soft reset και απεγκατασταση το battery..Σταματησε τελειως..τωρα τι εφταιγε ο θεος κ η ψυχη του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δημιουργώ ένα δωμάτιο για εμένα και την κοπέλα μου και δεν μπορεί να συνδεθεί με την πρόσκληση που της στέλνω. Αυτή δεν μπορεί να φτιάξει καθόλου (έχει το 720). Γίνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παρατηρησα πως ενω εχω ρυθμισει το κινητο να τραβαει βιντεο 1080p 30fps,το περναω στον υπολογιστη μου και παταω στις λεπτομεριες του βιντεο και μου λεει πως ειναι 720p το εχει παρατηρησει κανεις αυτο το πραγμα η δεν κανω εγω κατι σωστα?? Μήπως δεν έχεις το 920; :lol: Έλεγξε πάλι τις ρυθμίσεις και πάτα αποθήκευση.. Καλημέρα,μετά απο 30 λεπτά χρήσης η συσκευή πίσω θερμαίνετε αρκετα...το έχετε παρατηρήσει??? Soft reset. Με την portico είχα συχνά θέματα υπερθέρμνσης, χωρίς 3G, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Αν έπαιζα κανα παιχνίδι ή έβλεπα τπτ σε youtube, έψηνες αυγό στην πλάτη του! :p Ευτυχώς όλα αυτά ξαφνικά τέλειωσαν και ειδικά από amber και μετά δεν υπάρχει ούτε λίγη ζεστη..Μεγάλη και η διαφορά στο Skype, για όσους το χρησιμοποιούν. Στις αρχές, από 100% και με ταυτόχρονη φόρτιση, στη μια ώρα το κινητό έσβηνε και ήταν έτοιμο να λιώσει από τη ζέστη. Πλέον, μιλάω 30' με μόλις 13-15% κατανάλωση και ελάχιστη ζεστασιά στο σημείο του επεξεργαστή. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το μοναδικο wifi δικτυο που μπορω να συνδεθω ειναι αυτο που συνδεεται και το pc μου. Σε οποιοδηποτε αλλο wifi μου βγαζει σφαλμα.Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα!!!Σημερα μου επεσε το 920 4 φορες απο την τσεπη καθος επαιζα μπασκετ...Παρολο που του φορουσα αυθεντικη θηκη η οθονη εσπασε πολυ λιγο στο bezel με αποτελεσμα να δημιουργηθει μια διαγωνια μεγαλη γρατζουνια στο gorila glass....Παρολο που λειτουργει αψογα θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να το αλλαξω μονος μου(αν ωινεται δλδ απο θεμα δυσκολοας) η να το παρω σε καποιο καταστημα να μου το επισκευασει?Γιατι το να το φτιαξω μονος μου μπορει να ειναι πιο φτηνη λυση αλλα καλυτερα να το δωσω σε καποιον που ξερει μην κανω καμια γκαφα...Τι λετε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Σημερα πηρα τηλ ενα Nokia Care για να παω να μου φλκασαρουν το 920,αλλα μου ειπανε οτι πριν απο λιγο καιρο ηταν free,ενω τωρα εχουν παρει εντολη απο την Nokia να χρεωνουν την διαδικασια με 16 ευρω ,επειδη δεν ειναι προβλημα της συσκευης... εγω προσπαθω να του κατεβασω την rom αλλα μου βγαζει error κατα την διαδικασια ....εχω αλλαξει το αρχειο userconfiguration tools αλλα και παλι δεν μου την κατεβαζει...καμια ιδεα??? Edited February 27, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σημερα πηρα τηλ ενα Nokia Care για να παω να μου φλκασαρουν το 920,αλλα μου ειπανε οτι πριν απο λιγο καιρο ηταν free,ενω τωρα εχουν παρει εντολη απο την Nokia να χρεωνουν την διαδικασια με 16 ευρω ,επειδη δεν ειναι προβλημα της συσκευης... εγω προσπαθω να του κατεβασω την rom αλλα μου βγαζει error κατα την διαδικασια ....εχω αλλαξει το αρχειο userconfiguration tools αλλα και παλι δεν μου την κατεβαζει...καμια ιδεα??? Πλέον δεν κατεβάζουμε rom με το Nokia care suite, αλλα με το Nokia data package manager. Googlαρε καιι κατέβασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Πλέον δεν κατεβάζουμε rom με το Nokia care suite, αλλα με το Nokia data package manager. Googlαρε καιι κατέβασε το. ok ευχαριστω αλλα οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα username και ενα password....τι βαζουμε εκει??? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον δεν κατεβάζουμε rom με το Nokia care suite, αλλα με το Nokia data package manager. Googlαρε καιι κατέβασε το. ok ευχαριστω αλλα οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα username και ενα password....τι βαζουμε εκει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts