TanasiousR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το πολωνικό country variant πήρε επιτέλους τη black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλημέρα σε όλους. Το πήρα και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! Παρατήρησα μόνο από το εσωτερικό του όταν αλλάζει κλίση η συσκευή πάνω στον κάθετο άξονα ένα πολύ ελαφρύ τικ - τικ. Είναι κάποιος σένσορας? Ναι, αυτο που ακους είναι το OIS Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) αξίζει λέτε να πάρω ένα 920 η να περιμένω την παρουσίαση της nokia στο τέλος Φεβρουάριου ? Εγώ αποφάσισα να περιμένω. ...αλλά έχω ήδη το 520... Edited January 24, 2014 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αξίζει λέτε να πάρω ένα 920 η να περιμένω την παρουσίαση της nokia στο τέλος Φεβρουάριου ? Ο Φεβρουάριος είναι πολύ κοντά, απλώς ότι κυκλοφορήσει δεν θα είναι στα 200-250 ευρω ή 350 ευρω για το 1020 αλλά στα 500-650!!! Επειδή μαρεσει το 920 Συγγνώμη κιόλας αν γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή ακούω μουσική μόνο μέσω bluetooth υπάρχει κανένα equalizer στον ήχο ή έστω κάποια εφαρμογή γιαυτό Συγγνώμη αν κούρασα δεν σάς απασχολώ άλλο Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις κάτι τέτοιο.. κι εγώ από bluetooth ακούω μουσική πολλές φορές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 υπαρχει περιπτωση η υπερβολικη καταναλωση,γιατι 50-60% καταναλωση κατα την διαρκεια της νυχτας πιστευω ειναι πολυ,να οφειλετε και στο οτι το εχω μονιμα ενεργοποιημενο το 4G???αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλειξω σε λογικη εξηγηση για την καταναλωση της μπαταριας σε αυτα τα επιπεδα.....αποψε θα το ξανακοιταξω,ελπιζω να μην ξανακλεισει οπως χθες βραδυ η συσκευη και δεν χτυπησει ποτε το ξυπνητηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 υπαρχει περιπτωση η υπερβολικη καταναλωση,γιατι 50-60% καταναλωση κατα την διαρκεια της νυχτας πιστευω ειναι πολυ,να οφειλετε και στο οτι το εχω μονιμα ενεργοποιημενο το 4G???αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλειξω σε λογικη εξηγηση για την καταναλωση της μπαταριας σε αυτα τα επιπεδα.....αποψε θα το ξανακοιταξω,ελπιζω να μην ξανακλεισει οπως χθες βραδυ η συσκευη και δεν χτυπησει ποτε το ξυπνητηρι :) φυσικα και απο αυτο μπορει να ειναι, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο και ακομα μεγαλυτερο αν δεν εχεις 4g σημα και ψαχνεις συνεχεια. σε δοκιμη μου, με την ιδια χρηση μου εβγαλε με μια φορτιση (100% μεχρι 30%) σε 4g 7-8 ωρες και με 3g 18 ωρες + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) :) φυσικα και απο αυτο μπορει να ειναι, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο και ακομα μεγαλυτερο αν δεν εχεις 4g σημα και ψαχνεις συνεχεια. σε δοκιμη μου, με την ιδια χρηση μου εβγαλε με μια φορτιση (100% μεχρι 30%) σε 4g 7-8 ωρες και με 3g 18 ωρες + ναι αλλα οταν βλεπω το σημα,εχει μονιμα 4g δυο τρεις γραμμες...... κατι αλλο....το NFC πως το βρισκουμε στη συσκευη???? Edited January 24, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εμένα πλέον μετά απο σχεδόν δυο μήνες κατοχής η μπαταρία ομολογώ ότι με ικανοποιει. Βγαζει ανετα δυο ημέρες με μέτρια χρήση και κλειστό WiFi, data, 4g, double tap, τα ενεργοποιώ μόνο όταν τα χρειάζομαι δηλαδή. Μάλιστα το φόρτισα εχθές και σήμερα στις 7 το απογευμα ήταν στο 94%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ναι αλλα οταν βλεπω το σημα,εχει μονιμα 4g δυο τρεις γραμμες...... κατι αλλο....το NFC πως το βρισκουμε στη συσκευη???? ρυθμίσεις-άγγιμα+αποστολή Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικά η wireless φόρτιση είναι πολύ βολική!! Αυτό που είδα είναι ότι όταν φτάσει στο 100% το λαμπάκι σβήνει,αν το αφήσεις πάνω στην βάση τότε του κάνει συντήρηση και το φορτίζει για μερικά δευτερόλεπτα και σβήνει πάλι, Ακομα τώρα με την black μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορο και πιο βούτυρο. Ακομα μια απορία που έχω κάθε ποτέ το σβήνεται το κινητό σάς;;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ναι αλλα οταν βλεπω το σημα,εχει μονιμα 4g δυο τρεις γραμμες...... κατι αλλο....το NFC πως το βρισκουμε στη συσκευη???? Εννοείται ότι το 4g σου κάνει την ζημιά.. Σε όλες μα όλες τις συσκευές ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.. Κλειστο και θα δεις μεγάλη διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ακομα μια απορία που έχω κάθε ποτέ το σβήνεται το κινητό σάς;;; Ποτέ. Γιατί ρωτάς? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Παιδιά το λευκό λερώνετε? Το έχω εδώ και 15 μέρες περίπου, δεν λερώνει. :cool: Το πολωνικό country variant πήρε επιτέλους τη black Πάω να τσεκάρω για ενημερώσεις..!!! :) Παράλληλα, ψάχνω για θήκη, αν έχετε κάποια καλή πρόταση ευπρόσδεκτη! Edit: Και μία απορία: Ανοίγω το Nokia Camera (είμαι με Amber ακόμα) που αντικατέστησε τις προηγούμενες εφαρμογές κάμερας και περιμένω να δω το UI που χάζευα στα βίντεο παρουσίασης του Lumia 1020. Μάταια όμως. Τελικά δεν έχουμε αυτήν την εφαρμογή στο 920, ή είναι καμία κρυμμένη επιλογή και δεν την έχω πάρει πρέφα? Edited January 25, 2014 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικά το πρόβλημα με την μπαταρία φενετε να λύνετε...Ο συνδιασμος 4G NFC ανοικτό,WiFi δημιουργούσαμε την υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.... Χθες έκλεισα NFC,το γύρισα στο 3G ξυπνητηρι σε λειτουργια,και κατά την διάρκεια της νύχτας η κατανάλωση έπεσε μόλις 10%...βεβαια επειδή θέλω να το σιγουρέψω αποψε το βραδυ θα ανοιξω το 4G για να δω αν όντως αυτο είναι το πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τελικά το πρόβλημα με την μπαταρία φενετε να λύνετε...Ο συνδιασμος 4G NFC ανοικτό,WiFi δημιουργούσαμε την υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.... Χθες έκλεισα NFC,το γύρισα στο 3G ξυπνητηρι σε λειτουργια,και κατά την διάρκεια της νύχτας η κατανάλωση έπεσε μόλις 10%...βεβαια επειδή θέλω να το σιγουρέψω αποψε το βραδυ θα ανοιξω το 4G για να δω αν όντως αυτο είναι το πρόβλημα.... Φθκε μου χαίρομαι που έχεις βελτίωση αλλά χωρίς να θέλω να στην χαλάσω πιστεύω ότι και το 10% που σου τρωει είναι πάρα πολύ. Εμένα δεν έχω παρατηρήσει να τρώει πάνω απο 5%. Το έχω σε 2g όμως, μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ μήπως δεις διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ποτέ. Γιατί ρωτάς? Απο περιέργεια :) ΕΕγώ το σβήνω κάθε πρωί και το ανοίγω έτσι για να κάνει ένα reset καθώς βλεπω ότι τρέχει καλύτερα , Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Φθκε μου χαίρομαι που έχεις βελτίωση αλλά χωρίς να θέλω να στην χαλάσω πιστεύω ότι και το 10% που σου τρωει είναι πάρα πολύ. Εμένα δεν έχω παρατηρήσει να τρώει πάνω απο 5%. Το έχω σε 2g όμως, μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ μήπως δεις διαφορα; Επειδή εγώ έχω ανοικτό και τα δεδομενα,και το wi fi κατά την διάρκεια της νύχτας,θα προσπαθήσω αποψε να το γυρισω σε 2G ,να κλείσω wi fi,να μην βαλω ξυπνητήρι και γενικά να τα έχω όλα κλειστά,και να το βαλω απο πλήρης δοερηση,ώστε να δω τι κατανάλωση θα έχω με αυτες τις λειτουργίες κλειστές.... Απο την αλλη όμως,τι νόημα έχει μια τέτοια συσκευή,να πρέπει να κλείσεις όλα τα δεδομενα,και ασύρματες συνδέσεις,για να μην χαλάς μπαταρία...εγω δεν μπορώ να το δεχτώ αυτο,αλλιως δεν θα επερνα τέτοιου είδους συσκευές....θα είχα ένα απλό τηλέφωνο,να μου βγαζει και 5 μέρες η μπαταρία....Εγω θέλω να είναι συνδεμένη η συσκευή,έτσι κιαλλος αυτος είναι ο ρόλος της... Edited January 25, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Επειδή εγώ έχω ανοικτό και τα δεδομενα,και το wi fi κατά την διάρκεια της νύχτας,θα προσπαθήσω αποψε να το γυρισω σε 2G ,να κλείσω wi fi,να μην βαλω ξυπνητήρι και γενικά να τα έχω όλα κλειστά,και να το βαλω απο πλήρης δοερηση,ώστε να δω τι κατανάλωση θα έχω με αυτες τις λειτουργίες κλειστές.... Πως σου φαίνεται σε θέμα μπαταρίας σε σχέση με το GN; Είχες δεύτερη μπαταρία στο Samsung; Σε ξενίζει η ενσωματωμένη του 920 ή δεν σε απασχολεί το θέμα καθόλου; Ρωταω γιατί ειμαι στο δίλημμα 920/GN Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Πως σου φαίνεται σε θέμα μπαταρίας σε σχέση με το GN; Είχες δεύτερη μπαταρία στο Samsung; Σε ξενίζει η ενσωματωμένη του 920 ή δεν σε απασχολεί το θέμα καθόλου; Ρωταω γιατί ειμαι στο δίλημμα 920/GN Τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα....λοιπον το GN το έχω ακομα,αλλα δεν το χρησιμοποιώ πια,είναι στο συρτάρι....Λοιπον όταν πήρα την δεθτερη μπαταρία δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να άλλαζα τηλ και λειτουργικό,αλλα πήρα ένα 620 στην γυναικα μου,το είδα με καλό μάτι,και πήρα και για μένα το 920...οσο αφορα την μπαταρία τώρα,δεν το σκέφτηκα καθόλου που είναι unibody,δεν μ'αρεσει αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιως....Οσο αφορα την σύγκριση μεταξύ των μπαταριών στις δυο συσκευές,πιστεύω ότι του 920 είναι καλύτερη,τουλάχιστον έτσι μου δείχνει....αν σκεφτείς ότι και στα δυο,πάντα είχα και έχω ανοικτά δεδομενα και WI FI το 920 έχει καλύτερη απόδοση....παραδειγμα σήμερα,αθτη τη στιγμή ειμαι με 39% μπαταρία,μετά απο 20 ώρες απο την τελευταία σύνδεση,φυσικά απο τις 2-8 π.μ που ξύπνησα η συσκευή ήταν σε αναμονή,αλλα ανοικτό 4G,μέχρι το μεσημέρι,και φυσικά WI FI....τωρα το έχω γυρίσει σε 3G.... Εμένα παντός το 920 μου αρεσει....το GN έλεγα να το δώσω,αλλα δεν,προκειτε να το σκοτώσω κιόλας....με τα έξτρα που δινω,και την άψογη κατάσταση του,στα λεφτά που μου πρότειναν δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω....το κρατάω και το βλεπω.... Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.... Απλα το GN είναι ένα κινητό,που σε προδιαθέτει να το λιώσεις στα φλασαρισματα,και πίστεψε με δεν υπάρχει περίπτωση ότι και να γινει να μπρικαρει,και είναι και lag free..... Edited January 25, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Επειδή εγώ έχω ανοικτό και τα δεδομενα,και το wi fi κατά την διάρκεια της νύχτας,θα προσπαθήσω αποψε να το γυρισω σε 2G ,να κλείσω wi fi,να μην βαλω ξυπνητήρι και γενικά να τα έχω όλα κλειστά,και να το βαλω απο πλήρης δοερηση,ώστε να δω τι κατανάλωση θα έχω με αυτες τις λειτουργίες κλειστές.... Απο την αλλη όμως,τι νόημα έχει μια τέτοια συσκευή,να πρέπει να κλείσεις όλα τα δεδομενα,και ασύρματες συνδέσεις,για να μην χαλάς μπαταρία...εγω δεν μπορώ να το δεχτώ αυτο,αλλιως δεν θα επερνα τέτοιου είδους συσκευές....θα είχα ένα απλό τηλέφωνο,να μου βγαζει και 5 μέρες η μπαταρία....Εγω θέλω να είναι συνδεμένη η συσκευή,έτσι κιαλλος αυτος είναι ο ρόλος της... Συγγνώμη κιόλας..... Το βράδυ που κοιμάσαι θέλεις 3g να το κανεις τι; Κλείσε εντελώς τα data αφού σε καλύπτει το wifi σου και κοιμήσου ήσυχος με πολύ μικρότερη ακτινοβολία δίπλα σου. Εξάλλου αυτά τα καλούδια μας τα δίνουν για όταν τα θέλουμε πραγματικά, όχι να τρέχουν εφ όρου ζωής. Εγώ προσωπικά 3G ανοίγω ΜΟΝΟ οπταν θέλω να μιλήσω viber ή Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Συγγνώμη κιόλας..... Το βράδυ που κοιμάσαι θέλεις 3g να το κανεις τι; Κλείσε εντελώς τα data αφού σε καλύπτει το wifi σου και κοιμήσου ήσυχος με πολύ μικρότερη ακτινοβολία δίπλα σου. Εξάλλου αυτά τα καλούδια μας τα δίνουν για όταν τα θέλουμε πραγματικά, όχι να τρέχουν εφ όρου ζωής. Εγώ προσωπικά 3G ανοίγω ΜΟΝΟ οπταν θέλω να μιλήσω viber ή Skype. Να σου πω,δεν χρησιμοποιω το βραδυ το 3G αλλα απο συνηθεια το αφηνω παντα ανοικτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) 2 βδομάδες με τη black και έχω να πω τα εξής: 1. Ο ήχος στα μηνύματα ΔΕΝ ακούγεται ολόκληρος, αλλά περίπου στα 10'' σταματάει 2. Αν τύχει να ρθει μήνυμα και το δω με τη μια, ο ήχος ΔΕΝ σταματάει μέχρι να περάσουν τα περίπου 10'' Έχει κανείς λύση σ αυτά; Γιατί αν δεν υπάρχει λύση μιλάμε για "βλακ"-update. Τίποτα ουσιαστικό, με 2-3 προσθήκες που κι αυτές έχουν θέματα. Και κάτι έξτρα. Το quiet hours είναι η χειρότερη και πιο αναξιόπιστη εφαρμογή που υπάρχει. Εξαιτίας της σήμερα έχασα 7 επίγουσες κλίσεις και 3 μηνύματα!:mad: :shoot::kill: Black Update :rocket::whip: YΓ. Υπάρχει απάντηση και για αυτό; [Θέλω όταν είναι κλειστό το κινητό να προωθούνται οι κλήσεις σε άλλο αριθμό. Πώς γίνεται να το επιλέξω; Βρήκα που γίνεται η προώθηση, αλλά το θέμα είναι ότι μόλις το ενεργοποιήσεις ισχύει από εκείνη τη στιγμή..] Edited January 25, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Επειδή εγώ έχω ανοικτό και τα δεδομενα,και το wi fi κατά την διάρκεια της νύχτας,θα προσπαθήσω αποψε να το γυρισω σε 2G ,να κλείσω wi fi,να μην βαλω ξυπνητήρι και γενικά να τα έχω όλα κλειστά,και να το βαλω απο πλήρης δοερηση,ώστε να δω τι κατανάλωση θα έχω με αυτες τις λειτουργίες κλειστές.... Απο την αλλη όμως,τι νόημα έχει μια τέτοια συσκευή,να πρέπει να κλείσεις όλα τα δεδομενα,και ασύρματες συνδέσεις,για να μην χαλάς μπαταρία...εγω δεν μπορώ να το δεχτώ αυτο,αλλιως δεν θα επερνα τέτοιου είδους συσκευές....θα είχα ένα απλό τηλέφωνο,να μου βγαζει και 5 μέρες η μπαταρία....Εγω θέλω να είναι συνδεμένη η συσκευή,έτσι κιαλλος αυτος είναι ο ρόλος της... πάρε ένα active fuel φορητός φορτιστής και θα είσαι οκ. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 πάρε ένα active fuel φορητός φορτιστής και θα είσαι οκ. για στειλε κανα link:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Λοιπόν χθες βραδυ εκλεισα δεδομενα,wifi,bluetooth,nfc,το γυρισα και σε 2G και παρακολούθησα την μπαταρία,και την καταναλωση...ειχε 84% και το πρωί μετά απο περίπου 7 ώρες είχε φτάσει στο 81%...μηδενικη κατανάλωση....μετα ασχολήθηκα λίγο με το κινητό και σε διάστημα 2,5 ωρών είχε κατέβει στο 39%...ανοιγμενα μόνο τα δεδομενα και το 3G....εγω παντός βλεπω ότι σε αυτο το διάστημα κατανάλωσε 42% μπαταρία,που πιστεύω ότι είναι και πάλι μεγάλο ποσοστό....δηλ με 100% μπαταρία,το κινητό δεν σου δινει περισσότερο απο 4 ώρες ότι και αν κάνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts