Jump to content

myphone POLL: Θα αγοράσετε smartwatch;

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε smartwatch;  

982 members have voted

1. 1. Θα αγοράσετε smartwatch;

• Ναι
      103
    • Όχι
      538
    • Έχω ήδη!
      34
    • Περιμένω να δω περισσότερα...
      295
    • Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ
      12

Recommended Posts

Όχι, δεν θα αγοράσω. Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον, αλλά επί του παρόντος όχι. Δεν έχει καμία χρησιμότητα και δεν φοράω και ρολόι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

• Απαντήσεις 163
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα ρολοι δεν χανει την αξια του...δεν εχει να κανει η τεχνολογια στο ρολοι...δεν γινεται ποτε αυτα τα γυφτογκατζετ να αντικαταστησουν ενα ρολοι καλο.

Ρολόι παιδιά είναι αυτό http://calibre11.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/04/CV201AH.BA0725-TAG-HEUER-CARRERA-CALIBRE-16-PACKSHOT-2013.jpg και αυτό http://i.imgur.com/rnRdk5E.png , κατ' εμέ και όχι μόνον.

Ρε παιδιά δεν λέω καλή η τεχνολογία και της τα "σκάω" κανονικότατα... Αλλά άλλο να μου βγάζεις ένα φανταστικό τηλέφωνο ή ένα εξαιρετικό λάπτοπ και άλλο να μου βάζεις στο χέρι μου ένα ρολόι που θα μου βγάζει τα email μου. Και το κινητό που έχω στην τσέπη θα το πετάξω μετά από αυτό το μίνι "θαύμα";;; ΟΧΙ γιατί έχω πέντε ίντσες οθόνη, 4 πυρήνες και πιο εύκολα θα αποχωριζόμουν το λάπτοπ μου παρά το κινητό. Άρα γιατί smart watch; Για να έχω εις διπλούν τα ίδια πράγματα;

Tώρα, ρολόι με οθόνη μπορεί να έχει μια x πέραση στα δεκάχρονα... θυμάμαι στα δέκα μου είχα ένα ρολόι με τον Μίκη από την Disneyland της Αμερικής, συλλεκτικό και το έκανα στη μπάντα για μια μ@λ@κι@ casio... Σήμερα ακόμη φοράω το ρολόι με τον Μίκη ενίοτε και casio με τίποτα... Οι δείκτες όπως και να το κάνεις είναι πιο classy...

Υγ. Για σκονάκια στη σχολή όπως διάβασα εδώ ή σε άλλο forum θα είναι μια χαρά... :D

Έχω τρέλα με τα αναλογικά ρολόγια και δη τα αυτόματα έχοντας κάποια στην συλλογή μου και θεωρώ ένα όμορφο αξεσουάρ το ρολόι στο χέρι ενός άντρα. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να φορέσω τέτοιου είδους ρολόι εκτός αν στο μέλλον προσφέρουν κάτι που πραγματικά θα μου διευκολύνει απόλυτα την καθημερινοτητα μου.. Όπως να γεννάει χρήματα λχ :p

περιμενω πως και πως την απαντηση της αππλε!

Διαφορετικα αυτο εδω ειναι οτι καλυτερο υπαρχειhttp://www.imsmart.com/el/store/buy-i-m-watch/color-buy:)

Το imwatch είναι τομχειρότερο smartwatch που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

http://notjusthitech.blogspot.gr/2013/04/smartwatch-is-it-really-smart-watch-if.html

Παραπάνω μπορείς να δεις την έως τώρα εμπειρία μου με τα smartwatches.

Και μένα θα μου άρεσε μία φανταστική συσκευή, που μπορεί να βγεί μετά από 20 χρόνια. Το θέμα όμως είναι αυτά που έχουμε τώρα μπροστά μας - άντε και κανά δυό γενιές μπροστά...

τωρα υπαρχει το μπλεδοντι... για οσους το χρησιμοποιουν μια ευχρηστια την παρεχει χωρις να μιλας σαν τον κιτ...

Έχω ήδη το Pebble το οποίο είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Το Galaxy Gear έχει πολύ ενδιαφέρον και ναι θα το πάρω και φυσικά το toq με τη mirasol οθόνη δείχνει υποσχόμενο.

Το έχω επανειλημμένα τονίσει ότι πιστεύω πως τα smartwatch είναι το next big thing στην κινητή τηλεφωνία.

'Οταν (και αν) χαλάσει ποτέ το suunto που έχω για το τρέξιμο, ίσως να το αντικαταστήσω με κάποιο smartwatch, αρκεί να μην κοστίζει πάνω από €150. Θα το χρησιμοποιώ μόνο στο τρέξιμο και όταν φοράω φόρμα.

Δεν είμαι από αυτούς που φοράνε ρολόγια. Τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να φοράει ρολόι είναι στο δημοτικό. Ωστόσο επειδή μου αρέσουν τα gadgets δεν θα είχα πρόβλημα να φορέσω ένα smartwatch! Ούτε το θεωρώ κόσμημα για να με χαλάει η ΄΄ηλεκτρονική΄΄ του μορφή, ούτε τπτ. Φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω στο άμεσο μέλλον αφού μαζεύω λεφτά για Note 3 ενώ θα περιμένω και την 2η ή 3η γενιά για να πω οτι θέλω smartwatch.

Περιμενω να δω περισσοτερα.

Το σιγουρο ειναι οτι,χωρις να δω το ρολοι της apple,το αποκλειω.

Αμα δεν εχει bt...

Να μου λειπουν τα συννεφα και τα itunes:lost:

Εχω να φορέσω ρολόι χρόνια. Δεν βρίσκω πρακτικό λόγο υπαρξης τους απο την στιγμή που υπάρχουν κινητά και βλέπουμε την ώρα.

Παρόλα αυτά υπάρχει λόγος υπαρξης των ρολογιών ως κοσμήματα ή για κάποιες εξειδικευμένες ενδείξεις που μπορεί να έχουν.

Στην παρούσα φάση λοιπόν δεν θα αγόραζα ένα smartwatch. Είναι αισθητικά άσχημα και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον κάτοχο κάποιου smartphone. Στο μέλλον, και αν φτιάξουν λίγο την αισθητική τους...ίσως (αν και αμφιβάλω).

Όχι δεν πρόκειται να αγοράσω γιατί είναι ψηφιακό ρολόι και είμαι πάνω από 12 ετών.
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Περιμενω να δω περισσοτερα.

Το σιγουρο ειναι οτι,χωρις να δω το ρολοι της apple,το αποκλειω.

Αμα δεν εχει bt...

Να μου λειπουν τα συννεφα και τα itunes:lost:

Γιατί να μην έχει bluetooth?

Όλες οι συσκευές τις έχουν.

Γιατί να μην έχει bluetooth?

Όλες οι συσκευές τις έχουν.

Με τις λεξεις θα παιζουμε;;;

Κλειδωμενο...

OFF TOPIC.

Μην κάνετε το θέμα Apple Vs the world...

On topic.

Το ρολόι είναι για μένα κάτι διαφορετικό από απλά κάτι να σου δείχνει την ώρα. Αυτή τη στιγμή φοράω ένα αρεκτά υψηλής ωρολογοποιίας και δεν θα το άλλαζα για ένα "γκατζετάκι", οπότε στο "Οχι" θα με βρείτε.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Κι εγώ προς το παρών σίγουρα όχι γιατί από το kinetic να πάω στο φόρτιση κάθε μέρα για ρολόι λίγο δύσκολο. Στο μέλλον όμως δεν το αποκλείω ειδικά με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η τεχνολογία.

Δεν πρόκειται να πάρω τέτοια προιόντα πάρα μόνο όταν θα θέλουν φόρτιση κάθε τρίμηνο. Αρκετό άγχος έχουμε με την αυτονομία των τωρινών συσκευών, δε θέλω να βάλω στο κεφάλι μου άλλο ένα.

Έχω ένα της Nike το οποίο έχει GPS και ειναι για το τρέξιμο μου αν δε πάθει κατι δε το αλλάζω έχει μπαταρία αθάνατη.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Δεν θα φορουσες κατι που ειναι στην μοδα....αλλα θα αγοραζες να φορεσεις το ρολοι απλ που θα γινει μοδα.

Μόδα πλέων είναι μόνο το android αλλά και μόδα να γινόταν δεν θα με ένοιαζε καθόλου εφόσον έχει σχέση με την τεχνολογία.

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Όχι δεν πρόκειται να αγοράσω γιατί είναι ψηφιακό ρολόι και είμαι πάνω από 12 ετών.

από τις καλύτερες ατάκες που εχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό!! :P

____

θα μου άρεσε σαν gadget. θα μου αρέσουν περισσότερο οι επόμενες γενιές που θα έχουν βελτιωθεί. μέχρι εκεί. νομίζω είναι πολύ ακριβά, για τα δικά μου στάνταρ τουλάχιστον με δεδομένο ότι για κινητό δεν φεύγω πάνω από την κατηγορία των 200-300€, οπότε και σε αυτή τη φάση, και εφόσον δεν μου χρησιμεύει παρά μονο σαν γκατζετάκι δεν με βλέπω να παίρνω κάτι.. ίσως αμα δω οτι δυσκολεύομαι να πάρω πτυχίο να πάρω αυτο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=P_qoWxuOeDM]How to pass any exam -24kupi Watch - YouTube[/ame] :P

ναι θα επαιρνα και θελω να παρω. όταν βρω καποιο οικονομικο βέβαια.

δε με απασχολεί η φόρτιση, ας είναι όμως κάθε 2-3 μέρες(δε γνωρίζω πόσο αντέχουν)

αυτό που θέλω είναι να βλέπω τα sms, κλησεις, καμιά εικόνα, word, pdf.

απο αυτα που κυκλοφορουν ποιο κάνει αυτά που ζηταω;

Ό,τι να 'ναι.

Κι εγώ είμαι πάνω από δώδεκα και δε φοράω αναλογικό ρολόι γιατί μεγάλωσα και την έμαθα την ώρα με δείκτες, οπότε δε χρειάζεται άλλο training.

Ναι, εαν με αυτό μπορω να αντικαταστήσω το Bluetooth Handset.... Edited by vga
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)