kostia Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μολονότι είμαστε στην αρχή του συγκεκριμένου τομέα, θεωρώ ότι είναι ένα gadget που λίγο πολύ όλοι θα θέλαμε. Έχουν τη χρησιμότητά τους και η όποια διευκόλυνση παρέχουν στην καθημερινότητά μας είναι ευπρόσδεκτη. Εγώ δεν ζω χωρίς ρολόι γενικότερα, άρα ένα smartwatch δεν μου μοιάζει για κακή ιδέα. Παράθεση Goodbye and hello... Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αλλο το κινητο αλλο το ρολοι αλλο δυο πυροσβετες αλλο η λεγεωνα των ξενων κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το ρολόι είναι κόσμημα. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω το κόσμημα με ένα εξάρτημα/εργαλείο. Και εξάλλου σε τι θα μου είναι χρήσιμο; Σε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Στην παρούσα φάση οχι γιατί χρειάζεται εξέλιξη. Πιστεύω ότι σε 2 χρόνια όλοι θα έχουμε απο ένα. Λόγο της εξάπλωσης θα κοστίζουν 100€. Η ιδια αρνητική διάθεση υπήρχε για το iPad και ακόμα περισσότερο για το πρώτο Note. Δείτε τι γίνεται όμως τώρα μετά από 3 χρονια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsunami Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ναι.Το Smartwatch της Sony μου αρέσει μέχρι στιγμής και θεωρώ θα είναι πρακτικό. Παράθεση Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laiacher Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εχω ήδη εδω και 9 μηνες... http://www.imsmart.com/en/i-m-watch/overview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εχω ήδη εδω και 9 μηνες... http://www.imsmart.com/en/i-m-watch/overview Πώς σου φαίνεται; Ρωτώ γιατί το είχα και ήταν απλά τραγικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfyros Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Έχω αγοράσει ένα sony smartwatch. Δεν υπάρχει πιο άχρηστο πράγμα. Είναι ένα κακής ποιότητας ρολόι με απλές λειτουργίες bluetooth remote controller του κινητού, και κάποιες εφαρμογούλες επιπέδου feature phones τέλους δεκαετίας 90. Σου τρώει τη μπαταρία του κινητού χωρίς να χρησιμεύει σε τίποτα, κι έχεις να φορτίσεις κι αυτό.. Το Samsung gear κάνει 2 πράγματα παραπάνω, είναι γκομουτσα και κακόγουστο, και σου αχρηστεύει ένα χέρι αν θες να μιλήσεις μέσω αυτού. Απίστευτη ανοησία. Μόνο ως αυτόνομη συσκευή που θα είναι και κινητό ίσως έχει κάποια χρησιμότητα για αυτούς που δέχονται να θυσιάσουν το μέγεθος για τη φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Είμαι λατρης των extreme sports και για αυτό το λόγω έχω έχω ένα suunto για καταδύσεις και ένα garmin για ανάβαση σε βουνά. Πρόσφατα πήρα το pebble διότι ήταν πολύ φτηνό. Στο χέρι μου φαίνεται σαν παιχνίδι αλλά τελικά με βολεψε με το νοτε2 και το bluetooth. Μπορούσα στη δουλειά να δω ποιος παίρνει τηλ και να απαντήσω.Το κινητό είναι στην τσέπη σε θήκη μανα και στο αθόρυβο και δουλεύω στα επείγοντα οπότε ούτε να το πιασω δ2ν μπορώ. Στους συναδέλφους και ειδικά στις γυναίκες άρεσε. Σημειωση , φοράω εδώ και πολλά χρόνια μηχανικά αυτόματα ρολόγια και μάλιστα ΠΟΛΥ μεγάλα και βαριά πχ invicta. Θα με ενδιέφερε ένα smartwatch μεταλλικό με κινέτικ φόρτιση μπαταρίας που απεικονίζει πχ βάθος ή υψόμετρο η ταχύτητα και καρδιακό ρυθμό μέσω Bt σύνδεσης από το κινητό και ας ήταν μόνο μια γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 καλη τιμη κ εξαιρετικη μπαταρια κ θα το σκεφτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Οχι. Ρολοι μονο μηχανικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 είναι μεγάλη ποζεριά!!:p Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ακομα οχι,στο μελλον ισως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αυτό πιο πολύ ενδιαφέρων έχει. http://www.koolnews.gr/tech/irthe-h-wra-sou-avto-to-daxtylidi-mporei-na-shmanei-to-telos-twn-rologiwn/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Έχω πάρει το pebble πριν λίγο καιρό και νομίζω ότι κανένα από τα υπόλοιπα με κανονική οθόνη δε θα μπορέσει ever να φτάσει την αυτονομία του. Εγώ σε συνδυασμό με το nexus 4 το φορτίζω κάθε 4 περίπου μέρες. Και επίσης μου αρέσει που περνιέται άνετα για ρολόι, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που φαίνεται ότι κάτι βρωμάει! :p (σα να ακούω διάλογο: "τι είναι αυτή η γκουμούτσα που έχεις στο χέρι σου;; δε σου έφταναν 5.5 ίντσες στην κωλότσεπη;;" :lol::lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 ας βγαλουν κ κατι να κρεμιετε στο λαιμο .φαντασου μια οθόνη 1,5ιντσ με αλυσιδα , σε αναμονη μπορει να δειχνει κ ενα σταυρο(διπλη δουλεια).:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μπα δεν το βλεπω ουτε τωρα ουτε στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπαρχουν χωροι και επαγγελματα που θα βολευει με μια ματια στο ρολοι να δεις αν...εχεις κατι ή με δονηση στο χερι (το κινητο δεν το καταλαβαινω στην τσεπη). Θεωρω πως στην δική μου περίπτωση θα μου ελυνε τα χερια γιατι δουλευω σε χωρο με δυνατή μουσική και στο ενα χερι εχω καμερα. Καλυτερη αυτονομια και χρησιμες λειτουργιες θα με επειθαν να παρω ενα αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ακόμα νωρίς ειναι.......στο μέλλον αμα βγει κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα το αγοράσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν και είμαι νέος αναγνωρίζω πως η αξία ενός καλού αναλογικού ρολογιού δεν αντικαθίσταται από κανένα gadget. Ακόμη και μόδα να γίνει δε μπορώ να φανταστώ έναν άνδρα με τέτοιο ρολόι. Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μου θυμίζει κάτι ρολόγια που είχαν κομπιουτεράκι πριν καμία 25αριά χρόνια. Για αυτούς που κάνουν sport ή με πολύ ανεπίσημο ντύσιμο δεν είναι τόσο άσχημο. Όταν όμως ντυθείς καλά δεν ταιριάζει. Το αναλογικό ρολόι έχει άλλη χάρη και ομορφιά που δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όταν λυθούν διάφορα προβλήματα, όπως αυτονομία, εύκολος τρόπος για πληκτρολόγιση, ομιλία που να μην απαιτεί να έχω μόνιμα ένα bt μαζί μου. Τότε ναι αλλά μέχρι τότε θα περιμένω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ρολόι μόνο μηχανικό! Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indiangr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν αντέχει και έχει και κάποια καλή εμφάνιση , γιατί όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgdmc Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Θα το αγόραζα μόνο αν μαζί εδειναν και τον ΚΙΤ!!!!!! ;) Οχι φυσικά δεν μου φαίνεται χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts