Jump to content

kfyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kfyros

  1. Το ξέρω ότι το τέλος ενεργοποίησης είναι 30 ευρώ. Το λέει και στον τιμοκατάλογο (η έκπτωση δεν ισχύει για φορητότητα). Στον τιμοκατάλογο όμως αναφέρει και τα παρακάτω, δηλαδή δεν είναι λεφτά που τα χάνεις. 5.Η διάρκεια του προαγορασμένου χρόνου ομιλίας, από τη στιγμή της πρώτης ανανέωσης, ισχύει για 3 μήνες και το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής για 12 μήνες. Αν ο προαγορασμένος χρόνος ομιλίας δεν καταναλωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 3 μηνών, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας παραγράφεται αυτόματα. ...... 8.Τα ποσό που επιστρέφεται από το Τέλος Ενεργοποίησης Καρτοκινητής (όλοι οι τύποι) μόλις ενεργοποιηθεί το Καρτοκινητό, μπορεί να καταναλωθεί σε οποιοδήποτε είδος χρήσης (ομιλία, SMS, Mobile Internet) καθώς και για ενεργοποίηση πακέτων καρτοκινητής εκτός από κλήσεις και SMS σε ειδικούς αριθμούς (VAS, Special Numbers). Το εκνευριστικό είναι ότι στην εφαρμογή myQ που είχα εγκαταστήσει στο κινητό από την πρώτη μέρα, το ποσό αυτό εμφανιζόταν διαθέσιμο ως τις 24/4. Μέχρι και τις 22/2 που έληγε ο μήνας και είχα φάει περίπου 8 ευρώ σε πακέτα και σκέτα μηνύματα που έστελνα, γιατί στις 23 απ' τα 22 + ευρώ που είχα υπόλοιπο σε χρήματα , μου σήκωσαν τα 19. Δηλαδή μου άφησαν 3 ευρώ για τυρόπιτα; Και φυσικά με άφησαν χωρίς χρόνο ομιλίας την καθαρά δευτέρα, γιατί φοβήθηκα να βάλω λεφτά να μου τα ξαναφάνε. Δεν υπάρχει λογική στην απάντηση τους με αυτά που έκαναν, αυτό μου τη δίνει. Ούτε υπάρχουν πράγματα στο μιλητό. Εδώ η εφαρμογή τους μου έλεγε ότι είχε 22 και κάτι ευρώ. Το ποσό δεν με προβληματίζει και υπάρχουν περίοδοι που θα τρώω ένα πενηντάρικο και βάλε το μήνα μόνο σε data, η αναξιοπιστία με εξοργίζει. και νομίζω ότι είναι κοινή πρακτική σε όλους, γιατί κάτι τέτοιες μαγκιές έκαναν κι απ' τη vodafone στη γυναίκα μου όταν είχε καρτοκινητή και της χρέωσαν κλήσεις κανένα 30άρι ευρώ ενώ το κινητό ήταν κλειστό για μέρες από μπαταρία. Σηκώθηκε κι έφυγε αλλά αυτοί τα φράγκα τα τσέπωσαν.
  2. 22 Γενάρη έκανα ενεργοποίηση καρτοκινητού Q με φορητότητα. Δίνω τα 30 ευρώ και μου τα βάζουν στο λογαριασμό μου με διαθεσιμότητα έως 24/4. Κάνω εγκατάσταση κατευθείαν το myQ app και τσεκάρω λογαριασμό , ενεργοποιώ προγράμματα data και ομιλίας . Στις 22 Φλεβάρη , είχαν μείνει 22 και κάτι ευρώ στο λογαριασμό διαθέσιμα έως 24/4 (επίτηδες το κοίταξα 22 / 2 το απόγευμα μετά από μήνυμα που μου έστειλαν ότι λήγουν τα προγράμματα ομιλίας και internet που είχα). Στις 23/2 το πρωί μου έχουν τραβήξει 19 ευρώ από μέσα νταβατζιλίκι, και με αφήνουν με 3 ευρώ υπόλοιπο όταν το μικρότερο πρόγραμμα χρόνου ομιλίας έκανε 3,02 ευρώ. Διαθέσιμα φυσικά έως 24/4 . Τους στέλνω αίτημα στη φόρμα επικοινωνίας της wind να μου γυρίσουν τα λεφτά που πήραν, πίσω στο λογαριασμό. Μου απαντάνε σήμερα (1/3) , ότι τα λεφτά της ενεργοποίησης μπορώ να τα καταναλώσω μέσα σε 30 μέρες. Ψάχνω στο σάιτ , δεν αναφέρεται πουθενά αυτό. Δεν μου έχουν πει τίποτα τέτοιο στο κατάστημα. Ο άυλος χρόνος στην Q έχει 3 μήνες διάρκεια γενικά. Ξέρει κανείς τι παίζει; Με έκλεψαν ή ισχύει αυτό που μου απάντησαν; Δεν το γράφουν πουθενά πάντως και δεν μου έχει πει κανείς κάτι τέτοιο. Αύριο θα πάω σε κατάστημα, αν δεν μου αποδείξουν ότι έχουν δίκιο ή δεν μου γυρίσουν πίσω τα λεφτά, θα παίξει καταγγελία ΕΕΤΤ και συνήγορο καταναλωτή, και θα ψάξω και για άλλα θύματα για συλλογική αγωγή (υπεξαίρεση - απάτη).
  3. Καλό το site, αν και λίγα τα προϊόντα. Για να δούμε, θα το τιμήσουν όσοι γκρίνιαζαν για το ότι δεν έρχονται κάποιες καλές φθηνές Κινέζικες μάρκες στην Ελλάδα; Ορίστε κύριοι, έλληνας έμπορος - ελληνική εγγύηση, ούτε τελωνεία ούτε ιστορίες.
  4. Ελπίζω να ξεκολλήσουν τα fanboys και να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει οπαδισμός στην τεχνολογία.
  5. Thl5000. Δικαρτο 5'' full hd με kitkat, 13mpixel Sony camera module με καλό led φλας και hdr-panoramic κλπ., και 5000 μιλλιαμπερ μπαταρία. Τούμπανο.
  6. Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η apple και όλοι όσοι αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου.. (χιχιχι) Βασικά ξαναζεσταμένο φαγητό είναι . Όσοι έχουν τα φράγκα να βάλουν honeywell, και διάφορα άλλα ακριβά smart home gadgets , θα μπορούν να τα κάνουν αυτά με οποιοδήποτε wifi device και όχι μόνο της apple. Τα wearables (τα πιο άχρηστα gadgets κατ' εμέ) ήδη τα έχουν φέρει άλλοι, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη είναι και στα cloud services. Όλο το πακέτο είναι για πολύ ακριβά βαλάντια. Κι επειδή το real estate θα κάνει δεκαετίες να επανέλθει, κανείς δεν ξηλώνει τα ηλεκτρολογικά και δεν κάνει μερεμέτια σε όλο το σπίτι για πλάκα, βλέπω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την διάδοση όλων αυτών..
  7. Εγώ έχω απο11/8 dispatched to overseas απο Singapore post. Από το minideal. Είχα διαλέξει ems, και με συμβούλευσαν να το αλλάξουν σε Singapore γιατί κάποιες παραγγελίες με ems πέρασαν τελωνείο. Όσες φορές πάντως ψώνισα από Κίνα κάτω από 2 εβδομάδες δεν παρέλαβα. 1 βδομάδα να ρθουν από Κίνα, και το υπόλοιπο για την εσωτερική διανομή από το Βενιζέλος!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με νηστικα γαϊδούρια φαίνεται γίνεται η διανομή εντός Αττικής. Πέφτουν μακριά και τα Σπάτα...
  8. Απέκτησα κι εγώ δύο γραμμές θαμπες στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης με τα ψησίματα του Πάσχα, μάλλον από ζέστη και στάχτη.. Δεν αλλάζω digitizer και οθόνη για αυτό το πράγμα.
  9. Χρόνια Πολλά σε όλους. Καλή τύχη σε εμένα :-P
  10. καλή μας τύχη. Και μια σημείωση. Οι 13άρες κάμερες συμπεριφέρονται σαν 8άρες γιατί είναι 8άρες. Με software γυρνάνε στα 13mpixels 16/9..
  11. 11 με το ζόρι στο παλαιό φάληρο σε wind-tellas. Το βράδυ δε, άστα να πάνε.. Δεν έχω torrents, κανένα streaming θέλω να δω καμιά φορά, νορμάλ σερφάρισμα και καμιά δουλειά με remote access, και ψιλομαρτυράω.. Και δεν είναι θέμα χρημάτων (με κάποια λογική εννοείται!). Αν θέλεις καλύτερη ταχύτητα πρέπει να περάσεις μόνος σου οπτική ίνα (αν δεν είσαι πολύ πολύ πολύ τυχερός και περνάει καμία εκεί απέξω). Απλά άθλιες όλες οι εταιρίες σε αυτό το θέμα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει βελτίωση αφού το δίκτυο δεν θα αλλάξει.. Επίσης και οι εταιρίες κινητής που χρησιμοποιούσα κατά καιρούς ως εναλλακτική, το έχουν ξεφτιλίσει πλέον και έχει πέσει κατά πολύ και η δική τους ταχύτητα λόγω του πιταρίσματος των δικτύων με το 4g (αφού το δίνουν αβέρτα κοροϊδεύοντας τους χρήστες χωρίς να ανεβάζουν το bandwidth του κορμού ). η voda που έχω, κλάφτα.. Σκέφτομαι να βάλω ote-tv μπας και φιλοτιμηθούν και ασχοληθούν (τουλάχιστον αυτοί που διαχειρίζονται το χαλκό και το last mile), το κακό είναι ότι με 8-9 down αυτοί στριμάρουν μια χαρά, οπότε πάλι τζίφος.. Θα μας αναγκάσουν να παίρνουμε 2 και 3 γραμμές και να κάνουμε join (νομίζω έχουν αρχίσει και παίζουν ρουτεράκια αρκετά καλά με αυτό το κόλπο) μπας και δούμε ταχύτητες τις προκοπής. Αλλά ούτε spare χαλκοί της προκοπής δεν υπάρχουν πλέον σε πολλές περιοχές , άσε που θέλει εγκατάσταση για να τραβήξεις έξτρα γραμμές στον κατανεμητή και στο σπίτι..
  12. Σου φαίνεται.! Το note2 μου δεν έγινε dtr λόγω ανάλυσης. Το note3 δεν έχει τέτοιο θέμα. Το desktop το χρησιμοποιώ για surfing, mails κλπ. κάτι που κάνω άνετα με το note2, και πρόσφατα με το ZP980+. Το οποίο όμως δεν έχει mhl. Για οποιαδήποτε δουλειά θέλω pc έχω κατεβάσει τις αντίστοιχες εφαρμογές από το playstore και για το κινητό. Έχω και το σχετικό dock της Samsung το οποίο δίνει 3 usb και hdmi, και παίζει κανονικά και ασύρματος δέκτης για set wireless keyboard-mouse, και σύνδεση με usb hub. Έχω επίσης εφαρμογές για εκτύπωση σε printers που έχω. Κάτι άλλο;
  13. Έχω αγοράσει ένα sony smartwatch. Δεν υπάρχει πιο άχρηστο πράγμα. Είναι ένα κακής ποιότητας ρολόι με απλές λειτουργίες bluetooth remote controller του κινητού, και κάποιες εφαρμογούλες επιπέδου feature phones τέλους δεκαετίας 90. Σου τρώει τη μπαταρία του κινητού χωρίς να χρησιμεύει σε τίποτα, κι έχεις να φορτίσεις κι αυτό.. Το Samsung gear κάνει 2 πράγματα παραπάνω, είναι γκομουτσα και κακόγουστο, και σου αχρηστεύει ένα χέρι αν θες να μιλήσεις μέσω αυτού. Απίστευτη ανοησία. Μόνο ως αυτόνομη συσκευή που θα είναι και κινητό ίσως έχει κάποια χρησιμότητα για αυτούς που δέχονται να θυσιάσουν το μέγεθος για τη φορητότητα.
  14. Πες μου πως μπορώ να το κάνω αυτό με MHL στο note2 και σε παραδέχομαι. Δηλαδή να ανέβει η ανάλυση στα 1024p στην οθόνη. Πρόσεξε, δεν μιλάω για video streaming με το samsung all share / dlna κλπ., που το κάνει μόνο του transmit σε 1024. Μιλάμε για χρήση του κινητού από την οθόνη με το hdmi σε 1024. Έφαγα το internet, δεν βρήκα τρόπο. Κατά τα λοιπά , όπως έγραψα και στο ποστ μου, αυτές οι συσκευές πλέον είναι desktop replacements. Πιο δυνατές από πολλά tablets και desktops. Με το usb3 , έχουν και αποθηκευτικούς χώρους desktop συσκευών σε χαμηλά κόστη... Me 3giga RAM, το ίδιο. Υπεραρκετά για το μέσο desktop χρήστη. Ειδικά αν χρησιμοποιεί cloud apps (e docs/office365 κλπ.).. Δεν απευθύνονται σε χρήστη που θέλει απλώς ένα τηλέφωνο. Τέτοιο (και μάλιστα smartphone) μπορεί κάποιος να πάρει με 100 ευρώ. Μιλάμε για τα top high end μηχανάκια της κάθε φίρμας. Δεν είναι για όλους. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πες μου πως θα το κάνω στο Note 2 αυτό με MHL σε οθόνη Full HD. Από θεωρίες άλλο τίποτα...
  15. Για την οθόνη του κινητού μια χαρά είναι το 720.και πολύ μη σου πω. Για προβολή όμως σε μόνιτορ - tv μέσω mhl είναι λίγη. Διάβασε και το υπόλοιπο ποστ μου που αναφέρομαι σε desktop replacement.. Συνδυαστική σκέψη λέγεται, αν το έχει κάποιος δεν απορεί με τα ποστς τόσο συχνά .. ^o^
  16. Έχω το note2. Εξαιρετικό λογισμικό, εξαιρετική υλοποίηση, σίγουρα όχι εύχρηστο για ανθρώπους με μικρά έως κανονικά χέρια. 2 όμως ήταν τα σοβαρά του ελαττώματα. 1. Δεν ήταν full hd. 2. Δε βγαίνει dual sim. Το note3 είναι fullhd και μάλιστα με usb3 και 3 γιγα μνήμη γίνεται desktop replacement άνετα!!! Αν βγει και dual sim το παίρνεις και ξενοιαζεις!!! Ούτε pc δε χρειάζεσαι μετά, μόνο μόνιτορ πληκτρολόγιο, ποντίκι, εξ. σκληρό. Ευπρόσδεκτες βέβαια και οι εξαιρετικές βελτιώσεις του s-pen, που φαντάζομαι μπορούν να γίνουν map σε mouse button!!
  17. θέλω κι εγώ !! (δεν έχω κερδίσει τίποτα ποτέ σε διαγωνισμούς, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)..
  18. Όταν αναφέρονται 2 παρόμοια περιστατικά στο ίδιο κατάστημα τότε, συγγνώμη , αλλά οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος δεν θα τα θεωρήσει "ξεχωριστές περιπτώσεις". Η λογική απάντηση, έστω και για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, είναι "ευχαριστούμε για την υπόδειξη, και θα την εξετάσουμε". Αυτονόητο είναι ότι "κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά". Γι αυτό και δεν έχουν γίνει ποτέ ανακλήσεις κινητών, ή μαζικές επιστροφές χρεώσεων λόγω προβλημάτων. ;) Να μην ξαναχρησιμοποιήσουμε και κινητό , τότε.:p Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, η ζωή μου ήταν μια χαρά και πριν την έλευση των κινητών. Αν δεν υπήρχε επαγγελματική ανάγκη, θα είχα μόνο για ώρα ανάγκης, και θα ήταν τις περισσότερες ώρες κλειστό.
  19. Επανέρχομαι σχετικά με τις αμφισβητήσεις χρεώσεων που αναφέρονται σε παλιότερο post μου (το παρακάτω). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2591409#post2591409 Τελικά με τα πολλά, αφού μιλήσαμε με τεχνικούς - account managers - τμήμα χρεώσεων κλπ. της Vodafone, και αφού στείλαμε εξώδικο με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ και στο συνήγορο του καταναλωτή, μας ενημέρωσε η εταιρία προχθές ότι θα πιστωθεί το αμφισβητούμενο ποσό στον επόμενο λογαριασμό μας (περίπου 1700 ευρώ τα οποία δεν τα είχαμε πληρώσει) .. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι το ίδιο πρόβλημα με το Ν96 το ανέφερε και άλλος πελάτης (ιδιώτης) στο ίδιο κατάστημα της εταιρίας (Νέα Ιωνία στη Λ. Ηρακλείου), ο οποίος το αντιλήφθηκε νωρίς (ευστυχώς για αυτόν), και το χαράτσι του δεν ξεπέρασε τα 250 ευρώ (απ΄ότι μας είπαν από το κατάστημα). Στην τελευταία επικοινωνία μας με την εταιρία, αναφέραμε ότι υπήρξε και άλλο περιστατικό που αναφέρθηκε στο ίδιο κατάστημα με την ίδια συσκευή, και πως θα έπρεπε να το εξετάσουν γενικότερα.. Η απάντηση ξέρετε ποια ήταν ?? "Εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά"!!!! Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά, ότι όποιος το πάρει χαμπάρι και δεν χαριστεί, μπορεί και να μην πληρώσει τα κερατιάτικα. Όποιος δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να ασχοληθεί, τα πληρώνει και σε καλή μεριά. Όταν στο ίδιο κατάστημα αναφέρονται 2 (τουλάχιστον) περιπτώσεις με το ίδιο πρόβλημα και την ίδια συσκευή δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Αλλά, γιατί να ασχοληθούμε? Όπου τ' αρπάξουμε... Ωραία τακτική:mad: Και για να μην κατηγορώ μόνο τη Vodafone, έχω την εντύπωση ότι μία από τις μεγαλύτερες απάτες με υπερχρεώσεις τα τελευταία χρόνια είναι τα προγράμματα δεδομένων των εταιριών κινητής. Όχι τόσο για τη χρέωση ανύπαρκτου traffic (που και αυτό δεν το αποκλείω αλλά είναι τραβηγμένο), αλλά κυρίως με τις περίεργες ρυθμίσεις που υιοθετούν οι πάροχοι και τις προβληματικές εφαρμογές των κινητών, με τις οποίες υπερχρεώνονται οι καταναλωτές χωρίς να το γνωρίζουν. Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί με data traffic είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο... Και δεν φταίνε σε όλες τις περιπτώσεις οι χρήστες.
  20. Καλώστονε. Θα μαζευτούν κι άλλοι απ' ότι βλέπω. Ίδια προβλήματα , απλά είσαι τυχερός που έχεις σύνδεση με κάρτα και δε σε χρεώσανε 2 χιλιάρικα όπως εμάς.
  21. Την συσκευή την έδωσε η Vodafone και την ρύθμισε η ίδια. Οι χρεώσεις και οι συνδέσεις έγιναν χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Δεν εμφανίζεται πουθενά κανένα μήνυμα σύνδεσης. Ο ορισμός του καταχρηστικού. Θα ζητήσω λεπτομέρειες φίλε thanosz και θα επανέλθω. Φίλε maximusv ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει global ρύθμιση που να υποχρεώνει τις συσκευές να ζητούν από το χρήστη επιβεβαίωση για σύνδεση δεδομένων. Όσες επιλογές τέτοιου είδους βρήκε ο συνεργάτης τις είχε ενεργές (να τον ρωτάει πάντα). Ακόμη και στο Vodafone Live δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, αλλά σου δίνει μόνο την επιλογή να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος ή να συνδέεσαι όταν χρειάζεται. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία των συσκευών και των υπηρεσιών που παρέχει βάσει νόμου. Αυτό για τους wap drivers δεν το ξέρω (αν είναι της nokia ή αν ρυθμίστηκαν από τη vodafone). Όσο για την καλή ρύθμιση της συσκευής (που έκανε η ίδια η vodafone) , δε νομίζω ότι είναι λογικό να κάνεις uninstall εφαρμογές , drivers και ρυθμίσεις για να σταματήσει να σε χρεώνει αβέρτα. Το 90% των χρηστών δεν μπορεί να το βρει και να το κάνει αυτό, και θα μπει σε μια λογική είτε να δώσει τη συσκευή στο service είτε να την πετάξει... Έχω χρησιμοποιήσει όλων των ειδών τις συσκευές και όλα τα λειτουργικά (handspring , palm treo, siemens, sonyerricsson, nokia, qtek, hp-ipaq κλπ.) και τέτοιο χουνέρι δεν μου έχει ξανατύχει.
×
×
  • Create New...