evelinalex Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μια ερώτηση παιδιά :) Wifi η lte μοντέλο? ? Βασικά κοιτάζω για κάποιο μεταχειρισμενο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει:worry: Έχω κ το note 3 !!έχω όμως ενθουσιαστεί με το πενάκι το οποίο σε μεγάλη οθόνη θα είναι σούπερ :cool: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μια ερώτηση παιδιά :) Wifi η lte μοντέλο? ? Βασικά κοιτάζω για κάποιο μεταχειρισμενο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει:worry: Έχω κ το note 3 !!έχω όμως ενθουσιαστεί με το πενάκι το οποίο σε μεγάλη οθόνη θα είναι σούπερ :cool: lte με snapdragon 800!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πολύ καλή επιλογή έχεις κάνει. Ελπίζω να είναι καλή η επιλογή... Η αλήθεια είναι πως έχω ένα μέτρο σύγκρισης (Note 3) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δε ξέρω... Πέμπτη θα μου έρθει... εσύ το έχεις? για πες εντυπώσεις... Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Όχι ιδιαίτερα!! Καμιά πρόταση υπάρχει για καμιά αξιόλογη flip θήκη; Edited November 24, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καμιά πρόταση υπάρχει για καμιά αξιόλογη θήκη; http://www.i-carer.com/product/2014-4-15/56.html την φοραω κανα 7μηνο....σουπερ ανθεκτικη,φοβερη προστασια,δερμα,ομορφη,πολυ καλη και σε ορθια αλλα και σε ξαπλα στηριξη. ενα μονο ελαττωμα,στην φορτιση πρεπει να ειναι ανοιχτη...μαλλον ξεχασαν να την τρυπησουν. αν ψαχτεις ebay νομιζω εχει κανα 25ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτή είναι, έτσι; thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτή είναι, έτσι; thx ναι....απο τιμη δεν ξερω τι παιζει και σε ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ναι....απο τιμη δεν ξερω τι παιζει και σε ebay την ίδια προστασία με την αυθεντική έχει .. στο πλάι δεν προστατεύει ..όπως και τις samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) την ίδια προστασία με την αυθεντική έχει .. στο πλάι δεν προστατεύει ..όπως και τις samsung... Δεν θα έχει πρόβλημα, μοιάζει αρκετά με τις θήκες Manna που βγαινουν για κινητά. Η αυθεντική δεν μου γεμίζει το μάτι να σου πω. Νομίζω οτι είδα πως έχει μαγνητάκι. Δεν πιστεύω να επηρρεάζει την ταμπλέτα όπως κάνουν οι αντίστοιχες στα κινητά; Αυτή η Samsung MicroSDHC 64GB καλή δεν είναι; Edited November 25, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δεν θα έχει πρόβλημα, μοιάζει αρκετά με τις θήκες Manna που βγαινουν για κινητά. Η αυθεντική δεν μου γεμίζει το μάτι να σου πω. Νομίζω οτι είδα πως έχει μαγνητάκι. Δεν πιστεύω να επηρρεάζει την ταμπλέτα όπως κάνουν οι αντίστοιχες στα κινητά; Αυτή η Samsung MicroSDHC 64GB καλή δεν είναι; καμμια σχεση με μαμισια....η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η icarer ειναι τσιμεντο μποστα στην θηκη της σαμσουγκ...βεβαια λιγο πιο παχια.το μαγνητακι τελειο,δεν επηρεαζει πουθενα την λειτουργεια και δεν ανοιγει μονη της η θηκη.εμενα με καραβολεψε.βεβαια τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.εγω απλα παραθετω την εμπειρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πρωτη μερα με το Note.. Πισω απο το αριστερο ηχειο κρυβεται κανα slot ή ειναι ελαττωματικο απλα? Οπως μπορειτε να δειτε στην φωτογραφια, το αριστερο ηχειο τρεμοπαιζει σαν μην ειναι κουμπωμενο καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδια καλησπερα,ειμαι σε βαθυτατες σκεψεις εδω και κανα μηνα περιπου για επιλογη ταμπλετ,ειμαι αναμεσα στο 12αρι wifi (exynos?)και το 10αρι wifi exynos,το μεγεθος οθονης στης 12 ιντσες δεν με ενοχλει μια και η χρηση ειναι αποκλειστικα εντος οικιας,το θελω κυριως για ταινιες 1080,browsing με παραλληλο Youtube,κανα βιλιο,κτλπ.Το 12αρι το ειδα σημερα στα 345 ευρω και το 10αρι στα 308,η διαφορα ειναι μικρη,επειδη θα κανω και την αναλογη ερωτηση και στο θεμα του 12,αξιζει η αγορα του?διαβασα αρκετα προβληματα με οθονες κολληματα κτλπ και για τα 2 μοντελα?τι θα μου προτεινατε?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre1 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπέρα είμαι καινούργιος!! και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! προχθές αγόρασα το galaxy note 10.1 lte 2014 και παρατήρησα πως όταν η οθόνη είναι μάυρη στο κάτω μέρος της μου αφήνει λίγο λευκό φωτισμό! ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα παιδια να ρωτησω ποιο αξιζει πιο πολυ , η εκδοση LTE η WIFI ? ειδα οτι εχουν αλλους επεξεργαστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα παιδια να ρωτησω ποιο αξιζει πιο πολυ , η εκδοση LTE η WIFI ? ειδα οτι εχουν αλλους επεξεργαστες Με snapdragon !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Με snapdragon !! ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση,προτεινεις να παω σε αγορα? εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση,προτεινεις να παω σε αγορα? εισαι ευχαριστημενος? Σε γενικές γραμμές ναι.... (θα ήθελα μια super amoled οθόνη,την σειρά S την χαραμησανε με το επεξεργαστή όλη παράπονα έχουν!!) πάντως ότι και εάν αποφασίσεις στην παρούσα χρονική περίοδο μόνο με snapdragon επεξεργαστή.....(όλα τα ταβλετ με exynos υστερούν ...εάν έρθει κάτι με τον 5433 το ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Συχνα πυκνα στην αναπαραγωγη ο ηχος παιζει κανονικα αλλα η εικονα παγώνει. ...εχει καμμια ιδεα κανενας? Εκανα απεγκτασταση ενημερωσεων, καθαρισμο data, cache....τι μπορει να συμβαινει?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πολυ απλα το tablet εχει κολληματα. Τιποτα αλλο δεν συμβαινει. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δοκιμάσατε με κάποια άλλη εφαρμογή αναπαραγωγής μήπως απλά δεν έχει σωστά codecs η προεπιλεγμένη και γι'αυτό κολλάει? Αν μιλάμε για ταινίες π.χ. τον Mx player που δίνει τη δυνατότητα και για sw και για hw player. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Συχνα πυκνα στην αναπαραγωγη ο ηχος παιζει κανονικα αλλα η εικονα παγώνει. ...εχει καμμια ιδεα κανενας? Εκανα απεγκτασταση ενημερωσεων, καθαρισμο data, cache....τι μπορει να συμβαινει?.... φταίει η έκδοση του YouTube!!! δοκίμασε μια άλλη έκδοση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 φταίει η έκδοση του YouTube!!! δοκίμασε μια άλλη έκδοση.....[/QUO φιλε δοκιμασε viral θα το βρεις play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Και μένα κολλάει που κ που στο note 3 το you tube:mad: Δευτέρα Τρίτη παραλαμβάνω κ εγώ το ταμπλετ :D:D Ελπίζω να με βολέψει :p Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή κ . οικονομική θήκη? ?:O Αυτές τύπου ντοσιέ είναι καλές ?? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το παρέλαβα και εγώ χτες... ακόμη είμαι στη διαδικασία του στησίματος... μου φαίνεται παντός αρκετά καλό... Ψάχνω τώρα για θήκη και πληκτρολόγιο.... έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο; Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ποια εκδοση πηρες φιλε μου?καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts