tomkam79 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 καλησπέρα παιδια, κατεβασα το phone info της Samsung, και κατω απο το ΙΜΕΙ στο DEVICE ID δεν γραφει τιποτα... να ανησυχησω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 καλησπέρα παιδια, κατεβασα το phone info της Samsung, και κατω απο το ΙΜΕΙ στο DEVICE ID δεν γραφει τιποτα... να ανησυχησω;; Το ίδιο και το δικό μου. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Το ίδιο και το δικό μου. ποια έκδοση του Phone info έχεις ; Με Phone info+ (plus) έκδοση 3.3.10 (με root συσκευή ,lte η έκδοση μου ) ΙΜΕΙ ....... μου δείχνει κανονικά αριθμό Android Serial number........μου δείχνει κανονικά αριθμό Samsung Serial number... μου δείχνει κανονικά αριθμό Edited January 6, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 phone info το τελευταιο αλλα οχι το plus. δεν ειμαι root και wifi version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μήπως στην wifi version δεν υπάρχει ΙΜΕΙ? Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν γίνεται να έχει IMEI η Wifi έκδοση αφού δεν παίρνει κάρτα SIM και δεν έχει 3G-4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 α,οκ. ευχαριστω για την πληροφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημέρα σε όλους. Πείτε μου σας παρακαλώ , το 4g δίκτυο της wind, υποστηρίζεται κανονικά από το τάμπλετ; Υπάρχει περιορισμός σε σχέση με τα υπόλοιπα δίκτυα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Βεβαιως και υποστηριζεται. Το εχω εδω και μηνες. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιδιά και κάτι άλλο. Το τελευταίο καιρό η οθόνη φλασάρει ξαφνικά για ένα δύο δευτερόλεπτα, και σταματάει. Δεν έχω καταλάβει αν το κάνει σε συγκεκριμένες συνθήκες ή το κάνει γενικά. Πάντως επειδή μου έχει συμβεί στα δικά μου μάτια 1 φορά, και κανα 3 με 4 φορές στα μέλη της οικογένειας δε μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα. Έχει συμβεί και σε εσάς; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι βοήθεια γιατί τις τελευταίες μέρες η οθόνη παγώνει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Τελικά αναγκάζομαι να κάνω reset από τον συνδυασμό των πλήκτρων. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή και να λυθεί με εργοστασιακή επαναφορά ή είναι hardware πρόβλημα και να το πάω στην αντιπροσωπεία; Είναι 11 μηνών αγορασμένο από πλαίσιο σε καλή κατάσταση χωρίς παρεμβάσεις, μόνο επίσημες αναβαθμίσεις και εφαρμογές, παιχνίδια από playstore. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι βοήθεια γιατί τις τελευταίες μέρες η οθόνη παγώνει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Τελικά αναγκάζομαι να κάνω reset από τον συνδυασμό των πλήκτρων. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή και να λυθεί με εργοστασιακή επαναφορά ή είναι hardware πρόβλημα και να το πάω στην αντιπροσωπεία; Είναι 11 μηνών αγορασμένο από πλαίσιο σε καλή κατάσταση χωρίς παρεμβάσεις, μόνο επίσημες αναβαθμίσεις και εφαρμογές, παιχνίδια από playstore. Ευχαριστώ πολύ Ξεκινά με μια εργοστασιακή επαναφορά (δεν το νομίζω ότι είναι hardware το πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι βοήθεια γιατί τις τελευταίες μέρες η οθόνη παγώνει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Τελικά αναγκάζομαι να κάνω reset από τον συνδυασμό των πλήκτρων. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή και να λυθεί με εργοστασιακή επαναφορά ή είναι hardware πρόβλημα και να το πάω στην αντιπροσωπεία; Είναι 11 μηνών αγορασμένο από πλαίσιο σε καλή κατάσταση χωρίς παρεμβάσεις, μόνο επίσημες αναβαθμίσεις και εφαρμογές, παιχνίδια από playstore. Ευχαριστώ πολύ Αρχικά κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφού πρώτα πάρεις αντίγραφα των αρχείων σου γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Όταν ανοίξει το tablet, ΧΩΡΊΣ να βάλεις κάποια τρίτη εφαρμογή, το αφήνεις για ένα χρονικό διάστημα ώστε να δεις αν στο ξανακάνει. Αν λοιπόν σου ξανασυμβεί το πρόβλημα, το πας σε service. Αν όμως δεις ότι δουλεύει σωστά, τότε βάζεις μια-μια τις εφαρμογές σου ελέγχοντας κάθε φορά τη συμπεριφορά της συσκευής, ώστε να εντοπίσεις ποιά σου δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkisaa Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημερίζω την παρέα. Ειμαι κάτοχος του Ρ600. Επειδή δεν εχει εχει ερθει η αναβαθμιση για την 5.1.1 και τελευταια τρωει την μπαταρία σε αναμονη με τρελους ρυθμους θα προχωρησω σε επαναφορά. Επι της ευκαιριας θα ηθελα να περασω την 5.1.1. Αν δεν ειναι κόπος σε καποιον να ποσταρει παρακαλω απο που την κατεβαζουμε και αναλυτικα τις κανουμε μετα με odin. To εχω κανει μια φορα παλιοτερα (ακολουθωντας παλι οδηγιες βημα βήμα) αλλα δεν το θυμάμαι. Κορυφαιο ταμπλετ, απαραδεκτο λογισμικο απο SAMSUNG. Οτι βγαζουν το παρατανε στην τύχη του. Για τον λογο (και για τις τιμες που τις εχει παει στο Θεο) θα το σκεφτω πολυ να την ξαναπροτιμήσω σαν εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars33 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ειμαι και εγω κατοχος ενος tab note 2014 edition lte απο περσυ. απο τοτε που το πηρα δεν εχω παρει καμια αναβαθμιση ειμαι με κιτ κατ οποτε παω στο software update μου βγαζει δεν υπαρχει τιποτα, ειναι ενταξει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ξεκινά με μια εργοστασιακή επαναφορά (δεν το νομίζω ότι είναι hardware το πρόβλημα) Αρχικά κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφού πρώτα πάρεις αντίγραφα των αρχείων σου γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Όταν ανοίξει το tablet, ΧΩΡΊΣ να βάλεις κάποια τρίτη εφαρμογή, το αφήνεις για ένα χρονικό διάστημα ώστε να δεις αν στο ξανακάνει. Αν λοιπόν σου ξανασυμβεί το πρόβλημα, το πας σε service. Αν όμως δεις ότι δουλεύει σωστά, τότε βάζεις μια-μια τις εφαρμογές σου ελέγχοντας κάθε φορά τη συμπεριφορά της συσκευής, ώστε να εντοπίσεις ποιά σου δημιουργεί το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση official firmware 5αρη να κατεβασω για να βαλω στο note 10.1 2014 lte. Μπορει καποιος να μου στειλει καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση official firmware 5αρη να κατεβασω για να βαλω στο note 10.1 2014 lte. Μπορει καποιος να μου στειλει καποιο λινκ? http://www.sammobile.com/firmwares/download/61982/P605XXU1EOI5_P605DBTEOJ1_DBT/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πήγα κι εγώ επιτυχώς στην Γερμανική 5.1.1, σαν καινούργιο τάμπλετ έγινε. Θέλω όμως να του κάνω root ....... υπάρχει τρόπος και αν ΝΑΙ που θα βρω οδηγίες ?????????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/how-to-root-sm-p600-p601-p605-running-5-t3289740 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγα κι εγώ επιτυχώς στην Γερμανική 5.1.1, σαν καινούργιο τάμπλετ έγινε. Θέλω όμως να του κάνω root ....... υπάρχει τρόπος και αν ΝΑΙ που θα βρω οδηγίες ?????????:confused: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/how-to-root-sm-p600-p601-p605-running-5-t3289740 Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/how-to-root-sm-p600-p601-p605-running-5-t3289740 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/how-to-root-sm-p600-p601-p605-running-5-t3289740 Τι είπες τώρα ρε φίλε ..... ψάχνω όλη μέρα στο Google ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ να σε καλά φιλαράκι :happy::D:lol::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ. Εμένα είναι αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ και νομίζω ότι φοράει ROM 4.4.2 (KOT49H.P605XXUDOB1). Δεν έχει έρθει ακόμα update για 5.1.1 βέβαια. Συνεπώς, αν πάω να περάσω μόνος μου τη Γερμανική που προτείνετε εδώ θα είμαι εντάξει (όχι προβλήματα, υποστήριξη ελληνικών, κλπ); Η διαφορά με την Ιταλική Vodafone που βλέπω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ποια είναι (μήπως συμφέρει, με την έννοια ότι έχω vodafone και έχω extra sim μόνιμα στο τάμπλετ). Ευχαριστώ! Edited January 21, 2016 by brath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Τι είπες τώρα ρε φίλε ..... ψάχνω όλη μέρα στο Google ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ να σε καλά φιλαράκι :happy::D:lol::cool: Το root στη 5.1.1 έγινε ;-) Xposed συμβατό υπάρχει. :O Edited January 21, 2016 by xalbag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Το root στη 5.1.1 έγινε ;-) Xposed συμβατό υπάρχει. :O Φυσικά και υπάρχει !! http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960 Edited January 21, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κι εγώ. Εμένα είναι αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ και νομίζω ότι φοράει ROM 4.4.2 (KOT49H.P605XXUDOB1). Δεν έχει έρθει ακόμα update για 5.1.1 βέβαια. Συνεπώς, αν πάω να περάσω μόνος μου τη Γερμανική που προτείνετε εδώ θα είμαι εντάξει (όχι προβλήματα, υποστήριξη ελληνικών, κλπ); Η διαφορά με την Ιταλική Vodafone που βλέπω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ποια είναι (μήπως συμφέρει, με την έννοια ότι έχω vodafone και έχω extra sim μόνιμα στο τάμπλετ). Ευχαριστώ! η ιταλική είναι branded....θα βάλεις την γερμανικη με odin,έχει ελληνικά,knox για θέμα εγγύησης 0χ0....βάλτην χωρίς φόβο,θ αλλάξει το ταμπλετάκι προς το καλύτερο.:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts