michanikos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και θα πρέπει πάλι να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση? 3 μέρες έκανα να το σετάρω το τηλέφωνο. Πάντως έχει κάποια bugs το Z1 ή ιδέα μου είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και θα πρέπει πάλι να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση? 3 μέρες έκανα να το σετάρω το τηλέφωνο. Πάντως έχει κάποια bugs το Z1 ή ιδέα μου είναι? η καθαρη εγκατασταση δεν ειναι υποχρεωτικη..εγω παντα κανω απο πανω και αν εχω κανα θεματακι την κανω καθαρη μετα..γιατι να παιδευεσαι αν παιζει σωστα? οσο για τα bugs, τι αντιμετωπιζεις? εγω θα ελεγα οτι εχει αυτο το θεμα με το swype και γενικα με τη συνεχη ροη του δαχτυλου στην οθονη, το χανει, και ισως το οτι η καμερα θελει καλυτερο λογισμικο για να αποδωσει αυτα που μπορει. τι αλλο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Λοιπόοοον, ας πω και εγώ την ιστορία μου. Πριν ενα μιση χρόνο πούλησα το iPhone 4 Μου για χάρη του Samsung Gallaxy S3. Μέγα λάθος. Κατέληξα να έχω ένα κινητό, που παρ ότι τετραπύρηνο και με πολλές άλλες διθυραμβικές φανφάρες, το μόνο που κατάφερε ήταν να μου ανεβάσει την πίεση. 1 παράδειγμα και μόνο, δε μπορώ να χαρώ τη μουσική μέσα απο τον Player της συσκευής. Το έχω στην τσέπη με τα πάντα κλειστά, 3g, wifi, εφαρμογές που μπορεί να τρώνε πόρους, με παρα πάνω απο τη μιση μνήμη ελευθερη. Αυτό που κάνει κάθε 5 λεπτα είναι σα να τρώει σκάλωμα και τραβάει κολλήματα ο Player. Με 2 λόγια, τετραπύρηνο κινητό των 700+€(όταν βγήκε) δε μπορεί να παίξει μουσική και κάθε τόσο κάνει μικρά κολληματακια του μισου δευτερολέπτου, λες και τα τρέχει απο CD και τρώει σκάλωμα το ματάκι. Και μην ακούσω "μα υπάρχει αυτή η εφαρμογή που τα τρέχει αψογα όλα". Όχι φίλε μου, όταν δίνεις χρήματα για ένα κινητό που υπόσχεται παπάδες, το λιγότερο που περιμένεις είναι να κάνει τα ίδια πράγματα με μια συσκευή των 150€, πράγμα που δεν κάνει. Η ερώτηση μου λοιπόν, τέτοια θέματα παίζουν στο Ζ1? Θέματα τα οποία απ ότι φαντάζομαι είναι αδυναμίες του λογισμικού( ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην κομπλεξικη την Apple είναι η σταθερότητα του iOS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Λοιπόοοον, ας πω και εγώ την ιστορία μου. Πριν ενα μιση χρόνο πούλησα το iPhone 4 Μου για χάρη του Samsung Gallaxy S3. Μέγα λάθος. Κατέληξα να έχω ένα κινητό, που παρ ότι τετραπύρηνο και με πολλές άλλες διθυραμβικές φανφάρες, το μόνο που κατάφερε ήταν να μου ανεβάσει την πίεση. 1 παράδειγμα και μόνο, δε μπορώ να χαρώ τη μουσική μέσα απο τον Player της συσκευής. Το έχω στην τσέπη με τα πάντα κλειστά, 3g, wifi, εφαρμογές που μπορεί να τρώνε πόρους, με παρα πάνω απο τη μιση μνήμη ελευθερη. Αυτό που κάνει κάθε 5 λεπτα είναι σα να τρώει σκάλωμα και τραβάει κολλήματα ο Player. Με 2 λόγια, τετραπύρηνο κινητό των 700+€(όταν βγήκε) δε μπορεί να παίξει μουσική και κάθε τόσο κάνει μικρά κολληματακια του μισου δευτερολέπτου, λες και τα τρέχει απο CD και τρώει σκάλωμα το ματάκι. Και μην ακούσω "μα υπάρχει αυτή η εφαρμογή που τα τρέχει αψογα όλα". Όχι φίλε μου, όταν δίνεις χρήματα για ένα κινητό που υπόσχεται παπάδες, το λιγότερο που περιμένεις είναι να κάνει τα ίδια πράγματα με μια συσκευή των 150€, πράγμα που δεν κάνει. Η ερώτηση μου λοιπόν, τέτοια θέματα παίζουν στο Ζ1? Θέματα τα οποία απ ότι φαντάζομαι είναι αδυναμίες του λογισμικού( ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην κομπλεξικη την Apple είναι η σταθερότητα του iOS). Επειδή ακούω μουσική συνέχεια δεν παίζει κανένα τέτοιο θέμα.Ειδικά εγώ από ακούω από το bkuetooth δεν μου έχει κολλήσει ούτε για δείγμα.Γενικά το τηλέφωνο είναι αλαγκαριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Η ερώτηση μου λοιπόν, τέτοια θέματα παίζουν στο Ζ1? Θέματα τα οποία απ ότι φαντάζομαι είναι αδυναμίες του λογισμικού( ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην κομπλεξικη την Apple είναι η σταθερότητα του iOS). Δεν έχει τέτοια θέματα η συσκευή. Δεν κολλάει πουθενά και δεν έχει το υπερβολικό bloatware που συναντώνται στα Samsung και "γονατίζει" το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 ρε παιδια το τελευταιο διαστημα η διαχειρηση της μπαταριας δεν ειναι καλη οπως αρχικα.μεσα σε μια μερα κια κατι καπουτ.και οκ τρωει γυρω στο 10% η αναζητηση σηματος γιατι εχω προβλημα με το σημα στο σπιτι ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ η οθονη το τσακιζει.που δε την εχω στο φουλ,κατω απο τα μισα ειναι ,αλλα τρωει γυρω στο 35%.μαλιστα διαβαζω καιτ πχ στο ιντερνετ και χανει μεσα σε 2-3 λεπτα 1 με 3 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 ρε παιδια το τελευταιο διαστημα η διαχειρηση της μπαταριας δεν ειναι καλη οπως αρχικα.μεσα σε μια μερα κια κατι καπουτ.και οκ τρωει γυρω στο 10% η αναζητηση σηματος γιατι εχω προβλημα με το σημα στο σπιτι ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ η οθονη το τσακιζει.που δε την εχω στο φουλ,κατω απο τα μισα ειναι ,αλλα τρωει γυρω στο 35%.μαλιστα διαβαζω καιτ πχ στο ιντερνετ και χανει μεσα σε 2-3 λεπτα 1 με 3 % Μηπως εβαλες καμια εφαρμογη, τιποτα, που το τσακιζει? εμενα κραταει σταθερα 2 μερες, ειχα ζωντανη ταπετσαρια να εναλασει τις φωτογραφιες και ειδα αυξημενη καταναλωση, δεν εκλεινε η 2η μερα ευκολα, αλλα τωρα με σταθερη φωτο πισω ειναι κομπλε. επισης η αναζητηση σηματος ειναι μεγαλο προβλημα, το οτι σου λεει 10% ισως να μην ειναι το πραγματικο και να το λιωνει..ειδικα αν δεν πιανει καθολου, αφου και η μεταβαση απο 2G σε 3G καταναλωνει επισης. αν δεν μπορεις να το ελεγξεις καπως, μια επαναφορα και καθαρη εγκατασταση ειναι το σιγουρο βημα που θα δειξει αν φταιει κατι αλλο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μηπως εβαλες καμια εφαρμογη, τιποτα, που το τσακιζει? εμενα κραταει σταθερα 2 μερες, ειχα ζωντανη ταπετσαρια να εναλασει τις φωτογραφιες και ειδα αυξημενη καταναλωση, δεν εκλεινε η 2η μερα ευκολα, αλλα τωρα με σταθερη φωτο πισω ειναι κομπλε. επισης η αναζητηση σηματος ειναι μεγαλο προβλημα, το οτι σου λεει 10% ισως να μην ειναι το πραγματικο και να το λιωνει..ειδικα αν δεν πιανει καθολου, αφου και η μεταβαση απο 2G σε 3G καταναλωνει επισης. αν δεν μπορεις να το ελεγξεις καπως, μια επαναφορα και καθαρη εγκατασταση ειναι το σιγουρο βημα που θα δειξει αν φταιει κατι αλλο.. οχι δεν εχω βαλει τιποτα.... επισης παντα ειχα φωτογραφια φοντο.και ακομα αρεα και που μου βγαζει και μεγαλη χρηση ματαριας απο το ειδησες-καιρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το συγκεκριμένο το έχω σουτάρει. Για βγάλε το να δούμε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτό το είδατε; http://www.gadgetguy.com.au/sonys-z1-misses-out-on-4k-and-its-a-hardware-issue/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sonys-z1-misses-out-on-4k-and-its-a-hardware-issue Οπότε μάλλον τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Ζ2 δεν το κόβω να τα παίρνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αυτό το είδατε; http://www.gadgetguy.com.au/sonys-z1-misses-out-on-4k-and-its-a-hardware-issue/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sonys-z1-misses-out-on-4k-and-its-a-hardware-issue Οπότε μάλλον τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Ζ2 δεν το κόβω να τα παίρνουμε. ποιος χεστηκε για το 4Κ βιντεο..ας φτιαξουν λιγο το λογισμικο της καμερας να μην σηκωνει το iso στο θεο για πλακα και δε μας νοιαζει. Εγω ακομα και ταινιες κατεβαζω στα 720p και ειναι τελειες στην 40" τηλεοραση μου, το 4K μας μαρανε??? Κατα ταλλα το Ζ1 ειναι αριστο, και τιποτα να μην παρει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ποιος χεστηκε για το 4Κ βιντεο..ας φτιαξουν λιγο το λογισμικο της καμερας να μην σηκωνει το iso στο θεο για πλακα και δε μας νοιαζει. Εγω ακομα και ταινιες κατεβαζω στα 720p και ειναι τελειες στην 40" τηλεοραση μου, το 4K μας μαρανε??? Κατα ταλλα το Ζ1 ειναι αριστο, και τιποτα να μην παρει. Δεν διαφωνώ , το κινητό είναι τέλειο έτσι όπως είναι.Αλλά το Ζ2 έχει πολλά καλούδια που δεν έχει το Ζ1 και ελπίζω να τα πάρει , αν όχι όλα,τα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβληματάκι. Μέχρι τώρα η μπαταρία στο Ζ1 μου ήταν τέλεια. Για τη χρήση που του κάνω κρατούσε 4 24ωρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση παρουσίασε ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα πλέον δεν κρατάει 4 24ωρα αλλά 3. Επίσης το φορτίζω το βράδυ 100% και καπάκι το κλείνω (τελείως off) αλλά το πρωί που το ανοίγω είνια στο 96-97%. Σήμερα π.χ το άνοιξα και ήταν 97% και μέσα σε 2 ωρες με μία κλήση ενός λεπτού κια 10 λεπτά στο ιντερνετ για browsing ξαφνικά έπεσε στο 88%. και σκεφτείτε ότι πριν σε 1 24ωρο πήγαινε στο 75%. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι όσο είναι πάνω από 50% η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα ενώ όταν είνια κάτω από 50 ή 40% πέφτει πιο αργά. Όλα αυτά που σας λέω είναι σίγουρα γιατί η χρήση που κάνω είνια στάνταρ καθημερινά τόσους μήνες που το έχω στην κατoχή μου. Κατά τ'άλλα όλα μια χαρά το ευχαριστιέμαι είναι απίθανο!!! Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? υπάρχει κάτι να κάνω για να επανέλθει? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβληματάκι. Μέχρι τώρα η μπαταρία στο Ζ1 μου ήταν τέλεια. Για τη χρήση που του κάνω κρατούσε 4 24ωρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση παρουσίασε ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα πλέον δεν κρατάει 4 24ωρα αλλά 3. Επίσης το φορτίζω το βράδυ 100% και καπάκι το κλείνω (τελείως off) αλλά το πρωί που το ανοίγω είνια στο 96-97%. Σήμερα π.χ το άνοιξα και ήταν 97% και μέσα σε 2 ωρες με μία κλήση ενός λεπτού κια 10 λεπτά στο ιντερνετ για browsing ξαφνικά έπεσε στο 88%. και σκεφτείτε ότι πριν σε 1 24ωρο πήγαινε στο 75%. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι όσο είναι πάνω από 50% η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα ενώ όταν είνια κάτω από 50 ή 40% πέφτει πιο αργά. Όλα αυτά που σας λέω είναι σίγουρα γιατί η χρήση που κάνω είνια στάνταρ καθημερινά τόσους μήνες που το έχω στην κατoχή μου. Κατά τ'άλλα όλα μια χαρά το ευχαριστιέμαι είναι απίθανο!!! Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? υπάρχει κάτι να κάνω για να επανέλθει? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Φιλε και εγω εχω αρχισει να εχω θεματακια με την μπαταριασ.πανω-κατω οπως τα λες και συ με τη δαφορα οτι εγω κανω αλλη χρηση και οπως και να χει κραταει λιγοτερο.Ομως η ουσια ειναι μια.οτι και σε σενα και σε μενα με την ιδια χρηση εχει πιο μικρη αντοχη. Για αρχη θα σου ελεγα να δεις λιγο τη χρηση κανι για αναζητηση ησματος.Ειναι μια πολυβαρια για την μπαταρια χρηση αυτη και πιθανα καποια αδυναμια-βλαβη του παροχου σουη να εχει παιξει και αυτη καποιον ρολο. Τωρα για το αν παιζει ρολο η αναβαθμση τι να σου πω.Για να ω την αληθεια εγω δε θυμαμαι αν τα ...προβληματα αρχισαν απο τοτε η πιο πριν. Ελπιζω να αφορα θεμα λογισμικου η σημαος σε καθε περίπτωση γιατι αν ειναι καθαρο θεμα μπαταρις αστα να πανε Και κατι ακομα .σε μενα σχετικα συχνα βλεπω να εχει φαει ενα σημαντικο μερος της μπαταρις η μαμισια εφαρμογη ειδησεις -καιρος.γι τσεκαρε το και συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδες δεν εχω παρατηρησει πτωση της αποδοσης της μπαταριας, καθως κανω την ιδια χρηση και κραταει σταθερα 2 μερες, για να μην πω οτι αφοτου πουλησα το asus κινητο μου που το ειχα παραλληλα, κανω μεγαλυτερη. Παρολα αυτα τυχον εφαρμογες οπως αυτη που λετε μπορει να επηρεαζουν. εγω παντα απενεργοποιω οσες περισσοτερες μπορω, που δεν τις χρειαζομαι. για καιρο εχω κρατησει το widget του accuweather. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παίδες κατεβάστε το wakelock detector για να δείτε τι σας "ξυπνάει" τη συσκευή. Αν αυτά τα προβλήματα είναι μετά την τλευταία αναβάθμιση, ίσως φταίει αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παίδες κατεβάστε το wakelock detector για να δείτε τι σας "ξυπνάει" τη συσκευή. Αν αυτά τα προβλήματα είναι μετά την τλευταία αναβάθμιση, ίσως φταίει αυτό εγώ δεν είμαι rooted αρα δεν μπορω να το τσεκαρω αυτο:( ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε και εγω εχω αρχισει να εχω θεματακια με την μπαταριασ.πανω-κατω οπως τα λες και συ με τη δαφορα οτι εγω κανω αλλη χρηση και οπως και να χει κραταει λιγοτερο.Ομως η ουσια ειναι μια.οτι και σε σενα και σε μενα με την ιδια χρηση εχει πιο μικρη αντοχη. Για αρχη θα σου ελεγα να δεις λιγο τη χρηση κανι για αναζητηση ησματος.Ειναι μια πολυβαρια για την μπαταρια χρηση αυτη και πιθανα καποια αδυναμια-βλαβη του παροχου σουη να εχει παιξει και αυτη καποιον ρολο. Τωρα για το αν παιζει ρολο η αναβαθμση τι να σου πω.Για να ω την αληθεια εγω δε θυμαμαι αν τα ...προβληματα αρχισαν απο τοτε η πιο πριν. Ελπιζω να αφορα θεμα λογισμικου η σημαος σε καθε περίπτωση γιατι αν ειναι καθαρο θεμα μπαταρις αστα να πανε Και κατι ακομα .σε μενα σχετικα συχνα βλεπω να εχει φαει ενα σημαντικο μερος της μπαταρις η μαμισια εφαρμογη ειδησεις -καιρος.γι τσεκαρε το και συ Στο τηλεφωνο δεν αλλαξα τιποτα . Ειναι το ιδιο και πριν και μετα το update. Αμεσως μετα το update μου εμφανισε το προβλημα. Αρα ειναι 99,9% προβλημα της αναβαθμισης. Το θέμα είναι να λυθεί με κάποιο fix ή με κάποιο τρικ τελος παντων διαφορετικα θα περιμενουμε 4.4 μηπως δουμε φως. Θα προσπαθησω να τσεκαρω τις εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια. Αλλα εμένα χάνει και κλειστό..εκει ειναι το θεμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φιλε μου τσεκαρε αυτο που σου ειπα με το wakelovk doctor και μετα θα ψαξουμε λυσεις. Πρεπει πρωτα να δουμε τι το προκαλει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φιλε μου τσεκαρε αυτο που σου ειπα με το wakelovk doctor και μετα θα ψαξουμε λυσεις. Πρεπει πρωτα να δουμε τι το προκαλει! το εγκατεστησα και θα το τσεκαρω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παίδες κατεβάστε το wakelock detector για να δείτε τι σας "ξυπνάει" τη συσκευή. Αν αυτά τα προβλήματα είναι μετά την τλευταία αναβάθμιση, ίσως φταίει αυτό Το προγραμμα αυτο,οταν το ανοιξεις και βγαλει καποια στοιχεια,σου λεει οτι για να δουλεψει πληρως,πρεπει το τηλεφωνο να ειναι ρουτ.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το προγραμμα αυτο,οταν το ανοιξεις και βγαλει καποια στοιχεια,σου λεει οτι για να δουλεψει πληρως,πρεπει το τηλεφωνο να ειναι ρουτ.:confused: Μολις μπηκα στο SuperUser (root) και η εφαρμογη δεν μου χει ζητησει δικαιωματα root. Αστο μια μερα μετα απο restart.. Δες εκει που λεει wakeup triggers. Και εχει ενα ρολοι εικινιδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά, για να φλασάρω unbranded rom είναι πολύ βαβούρα? Πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Η εγγύηση χάνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα! Φίλος ενδιαφέρεται για το z1 αφού δεν την παλεύει άλλο με το s3! Έχει κανένας άποψη συγκριτικά με το g2 γιατί είναι ανάμεσα στις δύο αυτές συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημέρα! Φίλος ενδιαφέρεται για το z1 αφού δεν την παλεύει άλλο με το s3! Έχει κανένας άποψη συγκριτικά με το g2 γιατί είναι ανάμεσα στις δύο αυτές συσκευές? αναλογα τι ζητας.. ως προς την ταχυτητα νομιζω ειναι ιδια, με τη διαφορα οτι το μενου της LG ειναι μαπα, και προσωπικα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να αλλαζω home launcher κτλ, οποτε το θεωρω μειονεκτημα. Απο την αλλη το Ζ1 μπορει να σου κατσει παρτιδα με οθονη πιο μετρια, οπου απλα απεικονιζει το μπλε πιο ξεθωριασμενο, στα αλλα χρωματα η διαφορα ειναι μικρη, αλλα οσο πλησιαζεις στο μπλε το καταλαβαινεις πολυ πιο εντονα. πχ εικονιδιο viber/facebook. Τελος το Ζ1 ειναι πιο ογκωδες νομιζω (και πιο μικρη οθονη) αλλα αδιαβροχο που για μενα ηταν στα πλεονεκτηματα που μετρανε, καθως δε ζω με το αγχος στην καφετερια αν θα πεσει κανα νερο, ή στην ταβερνα κτλ και δεν χανω κλησεις, το εχω πανω στο τραπεζι μπροστα μου. Γενικα νομιζω σαν συνολο ειναι ενα κλικ καλυτερο, αν ομως βασικο σου κριτηριο ειναι η οθονη και τα bezel, πας για Ζ2. Α! επισης το σερβις της σονυ το εχει η αρβατο, που ειναι μια απο τις χειροτερες εταιρειες. φιλου το Ζ1 του καηκε η οθονη (απο κακη χρηση αλλα δε φαινοταν) και οταν το πηγε, δεν το δεχτηκαν καν, εγινε μεγαλη ιστορια για να το δεχτουν στο σερβις..τελικα το εφτιαξαν αλλα και μονο οτι ενα κινητο που δειχνει αθικτο δε στο δεχονται ειναι μεγαλο μειον. προσωπικα το ρισκαρω σε αυτο το θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει πουθενά για κατέβασμα η ελληνική 14.2.A.1.136 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts