VASKIR Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ευτυχής κάτοχος και γω , επισυναπτω εφαρμογη για οσους ξερουν μονο,αντιστοιχο του xposed installer. Εγκατασταση πρωτα της 4.4.2 και μετα τρεχετε το συνημμενο αρχειο. Εχει πολυ καλες modules, σε μενα δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα [θεματα επι πληρωμη κατεβαινουν και μπαινουν κανονικα, επιλογες για το framework, statusbar,clock ] Link https://www.dropbox.com/s/5il66t2hz9yiorl/WSMTools_v2.3.1_b04.apk [θεματα επι πληρωμη κατεβαινουν και μπαινουν κανονικα,... πως γίνεται αυτό με το wsmtools; απο ποια επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 το τεστ γνησιότητας φίλε οπωσδήποτε αρχικα....πηγαίνοντας στην σελιδα της xiaomi βαζεις εκει αριθμό IMEI και serial number και σου λεει αν ειναι γνήσιο. Υπάρχει βεβαια και καπου ενας οδηγός ακόμα πως βρισκουμε αν ειναι γνήσιο. Νομιζω αν το googlαρεις θα το βρεις δες και εδω ενας φίλος απο Ελλάδα που την πάτησε....http://youtu.be/imXGb0bWXpo στο cpu z το κατάλαβε....αλλα και παλι μερικοί τύποι τελευταία hakaρουν και τα στοιχεία των config files των antutu cpu z οπότε μπορεί να σου δείξει ότι θέλουν αυτοί και με αυτές τις εφαρμογές....και ενω σου τα δείχνει κανονικα να ειναι παλι fake...οποτε.. Τεστ γνησιοτητας ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω.Πρωτα-πρωτα θα δω αν ειναι και εξωτερικα γνησιο και αφετερου παμε στο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 μεχρι στιγμης δρουν ακαριαια στις παραγγελιες Πεμπτη παρηγγειλα, Σάββατο ηταν σινγκαπουρη σημερα εγινε dispatched.... ο φιλος LGakias περιμένει παραλαβή πιθανόν και σήμερα (εχει μπει Ελλαδα απο 9/5 το δεμα με τοMi3) οπότε σύντομα θα έχουμε ξεκάθαρα νεα... εγω παντως παρηγγειλα παρασκευη και ακομα τπτ. σημερα δεν εχουν απαντησει καθολου στο νημα τους. ας ελπισουμε να εχουμε καλα νεα απο τον@LGakias... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 [θεματα επι πληρωμη κατεβαινουν και μπαινουν κανονικα,... πως γίνεται αυτό με το wsmtools; απο ποια επιλογή; Μεσα απο την εφαρμογη κατεβαζεις το mitheme και το ενεργοποιεις, μετα επανεκκινηση. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlv500 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αδερφια θελω να αγορασω το μι3 16 η 64 θα δω το εχω βρει στο hotmid.com ρωταω αν εχει αγορασει κανεις απο εκει αν μπαινουν ελληνικα αν εχει το google play εγκατεστημενο εναλλακτικα σκεφτομαι οppo - zte nubia αλλα το μι3 φαινεται να ειναι το καλυτερο απο ολα απο καμερα τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αδερφια θελω να αγορασω το μι3 16 η 64 θα δω το εχω βρει στο hotmid.com ρωταω αν εχει αγορασει κανεις απο εκει αν μπαινουν ελληνικα αν εχει το google play εγκατεστημενο εναλλακτικα σκεφτομαι οppo - zte nubia αλλα το μι3 φαινεται να ειναι το καλυτερο απο ολα απο καμερα τι λεει? τοσα μαγαζια αυτο βρηκες να κανεις τα ψωνια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Επίσης θα ξαναρωτήσω μιας και δεν έχω βρει άκρη ακόμα αν έχει γοριλογυαλί και τι τιμές SAR, έχει τελικά το κινητό! Τελικά, μάθαμε σίγουρα αν το SAR είναι 1,29? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν μπορεί να μην έχει το MI3 κάποια προστασία γυαλιού , αν δεν είναι gorilla θα είναι dragontrail . Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Για μένα είναι το λιγότερο αυτό, απλά αν έχει τόση ακτινοβολία, εγώ που είμαι κάτοχος galaxy i-9000 θα είναι σαν να έχω 5.42 samsung πάνω μου :/ Γιατί δε δίνουν επίσημα αυτές τις μετρήσεις να ξέρουμε κ εμείς πώς θα κινηθούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αδερφια θελω να αγορασω το μι3 16 η 64 θα δω απο καμερα τι λεει? Παραδείγματα Photo του xiaomi mi3 από Πεκίνο: http://en.miui.com/thread-21025-1-1.html Θα μπορούσαν να είναι καλύτερες !!!!!! Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Λοιπον παιδια μου ηρθε σημερα ειδοποιητηριο οτι αυριο παραλαμβανω το Mi3 16GΒ απο ibuymi.Οποτε το απογευμα με βραδυ θα γραψω τις εντυπωσεις! Άντε να δούμε ότι είναι πραγματικό μαγαζί, γιατί ακούγονται διάφορα..... Μετά τσέκαρε και εδώ -> How to identify a fake Xiaomi phone Android 4.4 KitKat Developers version available for Xiaomi Mi3 Edited May 12, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Για μένα είναι το λιγότερο αυτό, απλά αν έχει τόση ακτινοβολία, εγώ που είμαι κάτοχος galaxy i-9000 θα είναι σαν να έχω 5.42 samsung πάνω μου :/ Γιατί δε δίνουν επίσημα αυτές τις μετρήσεις να ξέρουμε κ εμείς πώς θα κινηθούμε? Ως νεοέλλην καχύποπτος, λόγω μεγάλου SAR? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ως νεοέλλην καχύποπτος, λόγω μεγάλου SAR? :wacko: Συγγνώμη φίλε μου, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Συγγνώμη φίλε μου, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Υποψιάζομαι λόγω του μεγάλου SAR δεν ανακοινώνεται.... μια υπόθεση κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το εργαστήριο με τα SAR όλων των μοντέλων κινητών: http://sarshield.com/radiation-chart/ To find the SAR rating of your phone just enter the model in our search area. Επιτρεπόμενες τιμές SAR σε USA & Europe SAR US Rating(1.6W/kg) , SAR EU Rating (2.0W/Kg) Xiaomi MI2 1.37 Xiaomi Mi2A 1.62 Xiaomi Mi2A 1.37 Xiaomi Mi-3 1.29 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 @maddoctor δικιο ειχες!απατη ηταν και την πατησαμε λογω δελεστικης τιμης. οσοι πηραμε απο ibuymi παμε για dispute. κοιταξτε στο νημα τους, ποστ 170. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλά δεν είχε πει κάποιος οτι παρέλαβε απο αυτούς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το είχε γράψει στο θέμα του μαγαζιού αλλά τώρα πρέπει να δούμε πότε έγινε μέλος αυτός που το γράψε. Μιλούσε για ένα w200 πάντως. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Λοιπον παιδια μου ηρθε σημερα ειδοποιητηριο οτι αυριο παραλαμβανω το Mi3 16GΒ απο ibuymi.Οποτε το απογευμα με βραδυ θα γραψω τις εντυπωσεις! Να αυτό λεω, 2 σελίδες πριν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 δίκιο έχεις το είχα ξεχάσει...Απλά νομίζω ότι όπως λέγετε ήταν δόλωμα μαλλον από αυτούς για να αρχίσουν οι παραγγελίες μαζικά...Τι να πω, δεν ξέρω παραπάνω και γω. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 @maddoctor δικιο ειχες!απατη ηταν και την πατησαμε λογω δελεστικης τιμης. οσοι πηραμε απο ibuymi παμε για dispute. κοιταξτε στο νημα τους, ποστ 170. Εγω παρελαβα εχθες κ ηταν ολα μια χαρα!!!Μια αλλη παραγγελια εγινε dispached την παρασκευη κ σημερα ηθελα να παραγγειλω το Mi3 περιμενα βασικα τον Lgakia να μου πει εντυπωσεις...Παντως αυτο που παρελαβα ηταν ολα κομπλε κ το κινητο γνησιο!Τωρα τι παιχτηκε κ γιατι χαθηκαν δεν ξερω τι μπορει να εγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 δίκιο έχεις το είχα ξεχάσει...Απλά νομίζω ότι όπως λέγετε ήταν δόλωμα μαλλον από αυτούς για να αρχίσουν οι παραγγελίες μαζικά...Τι να πω, δεν ξέρω παραπάνω και γω. Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται αυτό, δεν μένει παρα να βγει το παιδί και να μας πρει τι γίνεται με αυτό που πήρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Υποψιάζομαι λόγω του μεγάλου SAR δεν ανακοινώνεται.... μια υπόθεση κάνω... Θα συμφωνήσω! Το εργαστήριο με τα SAR όλων των μοντέλων κινητών: http://sarshield.com/radiation-chart/ To find the SAR rating of your phone just enter the model in our search area. Επιτρεπόμενες τιμές SAR σε USA & Europe SAR US Rating(1.6W/kg) , SAR EU Rating (2.0W/Kg) Xiaomi MI2 1.37 Xiaomi Mi2A 1.62 Xiaomi Mi2A 1.37 Xiaomi Mi-3 1.29 Ναι από εκεί το είδα κι εγώ. Κάποια κινητά έχουν 2 μετρήσεις, αυτή είναι η μέτρηση της Αμερικής από ό,τι βλέπω. Για Ευρώπη τι ισχύει? Π.χ. στο Find 7a, που δεν υπάρχει σε αυτή τη λίστα, άλλη μέτρηση δίνεται για Ευρώπη και άλλη για Αμερική, αν καταλαβαίνω καλά από αυτή την εικόνα. Ή μήπως πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις 2 (δηλαδή 4) μετρήσεις? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45047&stc=1&d=1399974791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το εργαστήριο με τα SAR όλων των μοντέλων κινητών: http://sarshield.com/radiation-chart/ Τι εργαστήριο ρε παιδιά λέτε!!! Ενα μαγαζί της πλάκας είναι, που πουλάει "προϊόντα προστασιας", με σελιδα φτιαγμένη στο WordPress.. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τι εργαστήριο ρε παιδιά λέτε!!! Ενα μαγαζί της πλάκας είναι, που πουλάει "προϊόντα προστασιας", με σελιδα φτιαγμένη στο WordPress.. Αυτό που μας απασχολεί είναι αν ισχύει αυτή η τιμή... πρωτίστως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts