gdimitris Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Απλά εγώ θέλω το κινητό μου να είναι σα αγγλικά. Αν βάλω ελληνική ρομ μπορώ να το έχω στα αγγλικά το κινητό? Ευχαριστώ! Επίσης κάποιο λίνκ για την ελληνική ρομ? Φιλε κανε αυτο που σου ειπα και εγω αγγλικη ρομ εχω απλα κανε factory reset και μην κανεις τα update ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα... Σε μένα δεν έχει θέματα... Εάν το παρενοχλεις και το πειράζεις συνέχεια τότε ναι θα έχεις θέματα... Μα τι λες; ακους; τι σημαινει αμα το παρενοχλεις συνεχεια; απο την στιγμη που υπαρχει διαθεσιμο update θεωρηται παρενοχληση; δεν το ηξερα..! Και να πω και κατι τετοιο κινητο υποτιθετε το πηρα για να πειραζω και επεξεργαζομαι πολυ αλλιως θα πηγαινα σε καμια σαμσουνκ η μαμσουνγκ να τα ειχα οπως ηθελε η εταιρια ουτε ροοτ ουτε τιποτα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ευελπιστώ την Παρασκευή να το διορθώσουν επιτέλους το θέμα με τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπέρα, έχω πάρει το κινητό για τον αδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα κατευθείαν την MIUI Hellas GTV 4.10.11 έχω προσέξει πως αν πατήσουμε την εκκαθάριση μνήμης και κλείσουν όλα τα προγράμματα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία από τις εφαρμογές. Δηλαδή παίρνω τηλέφωνο στο viber και δεν χτυπάει ή στέλνω μήνυμα στο messanger και δεν έρχεται. Πρέπει να μπει ο ίδιος στην εφαρμογή να ανοίξει μια φορά και μετά να ξεκινήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω; Διορθώνεται; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπέρα, έχω πάρει το κινητό για τον αδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα κατευθείαν την MIUI Hellas GTV 4.10.11 έχω προσέξει πως αν πατήσουμε την εκκαθάριση μνήμης και κλείσουν όλα τα προγράμματα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία από τις εφαρμογές. Δηλαδή παίρνω τηλέφωνο στο viber και δεν χτυπάει ή στέλνω μήνυμα στο messanger και δεν έρχεται. Πρέπει να μπει ο ίδιος στην εφαρμογή να ανοίξει μια φορά και μετά να ξεκινήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω; Διορθώνεται; κεντρο ασφαλειας - αυτοματη εναρξη - και τις επιλεγεις πx viber messenger κανεις δεξια το διακοπτακι. αν εχει εγκαταστησει greenify δεν τις ΄΄πρασινιζει΄΄ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 κεντρο ασφαλειας - αυτοματη εναρξη - και τις επιλεγεις πx viber messenger κανεις δεξια το διακοπτακι. αν εχει εγκαταστησει greenify δεν τις ΄΄πρασινιζει΄΄ . σωστός!! Κέντρο ασφ. -> Αυτ. Έναρξη Greenify γιατί να χρησιμοποιούμε; Το κέντρο ασφάλειας γι'αυτό δεν υπάρχει; καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα???? Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Διαχείριση ειδοποιήσεων.. ή αλλιώς η πάνω απάντηση Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα???? Πρεπει να πας security->Permissions->autostart και να επιλεξεις με πορτοκαλι χρωμα αυτες που θες να σου στρελνουν ειδοποιησεις ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, έχω πάρει το κινητό για τον αδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα κατευθείαν την MIUI Hellas GTV 4.10.11 έχω προσέξει πως αν πατήσουμε την εκκαθάριση μνήμης και κλείσουν όλα τα προγράμματα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία από τις εφαρμογές. Δηλαδή παίρνω τηλέφωνο στο viber και δεν χτυπάει ή στέλνω μήνυμα στο messanger και δεν έρχεται. Πρέπει να μπει ο ίδιος στην εφαρμογή να ανοίξει μια φορά και μετά να ξεκινήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω; Διορθώνεται; Πρεπει να πας security->Permissions->autostart και να επιλεξεις με πορτοκαλι χρωμα αυτες που θες να σου στρελνουν ειδοποιησεις Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Είμαι μερικές μέρες τώρα με την aosp, την έχω φέρει Στα μέτρα Μου και δύσκολα θα γυρίσω στην miui αν δεν την ελαφρυνουν Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Είμαι μερικές μέρες τώρα με την aosp, την έχω φέρει Στα μέτρα Μου και δύσκολα θα γυρίσω στην miui αν δεν την ελαφρυνουν Δώσε πλήρης στοιχεία της ρομ όπου φοράς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Δώσε πλήρης στοιχεία της ρομ όπου φοράς... Αυτή εδώ είναι http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αυτή εδώ είναι http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html Μπορώ να έχω 2 ρομ;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μπορώ να έχω 2 ρομ;; Δεν είμαι σίγουρος Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μπορώ να έχω 2 ρομ;; με την συγκεκριμενη aosp ρομ οχι, με αλλη aosp οπως cyanogenmod, slimkat κλπ μπορεις, αλλα, η aosp στο system 1 και η miui στο system 2, αλλιως δεν παιζουν, εννοειτε με full wipe κλπ και στα 2 system, το εχω κανει και δουλευει, εδω υπαρχει ενας καλος οδηγος για οποιον ενδιαφερεται http://en.miui.com/thread-40991-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Να θυμίσω ότι οι αγγελίες απαγορεύονται δημόσια στο forum εκτός του Buy&Sell στο οποίο έχουν πρόσβαση παλιά μέλη με συγκεκριμένα κριτήρια. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Νομίζω τον Σταύρο θα τον βρεις μόνο μέσω PM στο φόρουμ πλέον, αν ψάχνεις συγκεκριμένα αυτόν.. Ξέρουμε user name? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ξέρουμε user name? gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAELIAS Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μηπως καποιος μπορει να με βοηθήσει εχω παρει το mi3 μερικές μερες και στην προσπάθεια μου να βάλω rom κόλλησε και πλεον δεν ανοίγει παρά μονο το σηματάκι. Το ίδιο και με την χρήση του reboot απλα ζε στενεύει με το σηματάκι μόνιμα ανοιχτό. Υπαρχει λύση η πρεπειβα το στείλω πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Πρέπει να περάσεις τη ρομ μέσω υπολογιστή τώρα με το fastboot Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ξερει κανείς πως να κανουμε αλλαγή τον ήχο της ειδοποίησης του ημερολογίου αλλα να μην χτυπα συνεχώς??? πχ αν παμε στο μενου στις ρυθμίσεις μεσα στο ημερολόγιο....προκαθορισμένη λειτουργία υπενθύμισης εχει 4 επιλογές Χωρίς υπενθύμιση Ειδοποιηση υπενθύμισης Αναδυομενη υπενθύμιση Ηχος υπενθύμισης ο ήχος κατω απενεργοποιείτε οταν παταμε τους τρεις πρωτους τρόπους . Αν ομως βαλουμε το ηχος και το αλλαξουμε οταν μας ειδοποιει χτυπαει συνεχώς και ειναι σπαστικο. Δεν υπαρχει τροπος να χτυπαει με διαφορετικο τροπο απο το deafult και να σταματαει???μονο μια φορα δηλαδη? σε v5 είμαι. Εμεινα εκεί γιατι δεν μου αρεσε η v6. To θελω να το κανω αυτο γιατι πλεον με τα τοσα προγραμματα που μας ειδοποιούν sms , messenger facebook, viber, email, ημερολογια ,,,,εχω καταμπερδευτεί και θα θελα να ξερω καθε φορα τι μήνυμα εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 παιδια ξερει κανεις αν διορθωθηκε το πρόβλημα με την γραμματοσειρά στο σημερινο update?κανα άλλο σοβαρο bug υπαρχει?εχω μεινει στην τελευταια του σεπτεμβριου ακομα..να ξερω αν είναι να κανω την ενημερωση..:p Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μην την κάνεις. Δεν το διορθώσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 μερικές φορες οταν πηγαίνω να το ξεκλειδώσω μου βγαζει μια συσκευή και λεει να μην πατήσω στα κόκκινα σημεία? η να πατήσω το volume up+back..αν καταλαβα σωστα! Τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Mαλλον εχεις ενεργοποιημενη την "αποτροπη λαθος χρησης", για οταν ειναι στην τσεπη (καλυπτεται ο αισθητηρας) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 οσοι εχουν aosp, ειστε ευχαριστημενοι; αξιζει η μεταβαση; υπαρχει κατι που δεν λειτουργει σωστα; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Όλα δουλεύουν Μια χαρά Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts