Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι drivers περνάνε αυτόματα. Θα το βρείς στο εικονίδιο Υπολογιστής, εκεί όπου βρίσκονται και όλοι οι σκληροί δίσκοι σου.

μηπως δεν εννοει αυτο ο φιλος αλλα πως μπορει να κανει εντοπισμο τησ συσκευης του πχ σε περιπτωση απωλειας? Αλλιως οτι ειπες ισχυει δεν χρειαζεται να κανει κατι.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πας πίνακας ελέγχου μετά υλικό και ήχος και τέλος συσκευές και εκτυπωτές σε H/Y Win7

Καλησπέρα,πως μπορώ μέσω υπολογιστή να βρώ που είναι η συσκευή μου?Πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή αρχικά?

ανοιγεις σε πισι το πλευστορ και πατας πανω δεξια το γραναζι-> διαχειριση συσκευης( πρεπει να εχεις ενεργοποιησει στο τηλεφωνο ως διαχειριστη συσκευης την σχετικη επιλογη απο πριν)

εχει αναλογη εφαρμογη και η miui :

https://i.mi.com/#phone

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• 2 weeks later...

Με την τελευταια αγγλοκινεζικη stable 6.7.4.0 νομιζω η διαρκεια της μπαταριας εχει αυξηθει . Πιο συγκεκριμενα σημερα με φορτιση απο το 96% με 8 ωρες ανοιχτο wifi , 4:20 ωρες ανοιχτη οθονη που στρημαρε βιντεο κυριως και λιγο σερφαρισμα και κανα 2ωρο ακροασης μουσικης απο mp3 βρισκομαι στο 55% .

Και τελος μια απορια , εχω το mi3 ( προφανως ) και χρησιμοποιω τα pistons σαν ακουστικα μεσω της εφαρμογης του miui music . Η ενταση αν και οριακα με καλυπτει δεν ειναι τοσο δυνατη οσο θα ηθελα να ειναι ( την εχω στο full συνεχεια οταν κινουμαι εκτος σπιτιου ) . Υπαρχει καποιος τροπος να την αυξησω χωρις να μπλεξω ιδιαιτερα ή αυτο ειναι ολο ;

Περιεργο, κι εγω τα v2 εχω αν δεν κανω λαθος . Επισης εχω ενεργοποιημενο το mi sound enhancer με επιλογη τα pistons . Με την στοκ εφαρμογη music ακους μουσικη ( αν και δε νομιζω να παιζει ρολο γιατι και στο youtube ιδια ενταση βγαζει ) ; Ισως να φταιει οτι φοραω την αγγλοκινεζικη stable , σε ενα mi note 2 με multi ρομ παιζουν αρκετα δυνατα .

Περιεργο, κι εγω τα v2 εχω αν δεν κανω λαθος . Επισης εχω ενεργοποιημενο το mi sound enhancer με επιλογη τα pistons . Με την στοκ εφαρμογη music ακους μουσικη ( αν και δε νομιζω να παιζει ρολο γιατι και στο youtube ιδια ενταση βγαζει ) ; Ισως να φταιει οτι φοραω την αγγλοκινεζικη stable , σε ενα mi note 2 με multi ρομ παιζουν αρκετα δυνατα .

ελληνικη developer φοραω απ τη πρωτη μερα. Και με την στοκ εφαρμογη και με poweramp μια χαρα ακουγεται. Στο ραδιοφωνο η ενταση πως ειναι?

Φίλοι καλησπέρα

Κάτοχος mi3 εδώ κ ενα χρόνο κ ξαφνικά, σταμάτησαν να με ακούνε όταν μιλάω σε κλήση!! Μόνο σε ανοιχτή ακρόαση η με Bluetooth ακούγομαι κανονικά!!

Τι factory reset, τι αλλαγή rom (τωρα φοράει την ελληνική απο το site), τι χτυπηματακια στη συσκευή μπας κ πάρει μπρος, τι viper, τι οδοντόβουρτσα να καθαρίσω το μικρόφωνο, ΤΙΠΟΤΑ!!!

Άλλες φορές χαζοακούγομαι, άλλες οχι!!!

Ειναι δυνατόν?? τι σόι καραγκιοζιλίκια απο τη μαμά εταιρεία ειναι αυτά!!! Ναυαρχίδα και μη σου πω τι άλλο!!!

Έλεος, μήπως καμμία ιδέα??

Ευχαριστώ!!

Επεξεργασία

• Administrators
Δεν υπάρχει κάτι πρωτότυπο να σου πούμε... προφανώς και κάποιος τεχνικός θα πρέπει να αλλάξει το μικρόφωνο της συσκευής σου.

Modpic.gif

Βάλε ένα λινκ αν μπορείς με την αγγλοκινεζικη

Μεσω OTA την εχω περασει , MIUI 6.7.4.0 (KXDCNCH) και δεν εχω link αλλα φανταζομαι ειναι ευκολο να βρεθει . Σημερα πριν μερικες ωρες εσκασε και το update για περασμα σε MIUI 7 αλλα ακομα δεν το εκανα .

ελληνικη developer φοραω απ τη πρωτη μερα. Και με την στοκ εφαρμογη και με poweramp μια χαρα ακουγεται. Στο ραδιοφωνο η ενταση πως ειναι?

Ιδια ενταση εχει και με το ραδιοφωνο , πιστευω λογω ρομ γινεται περιορισμος γιατι οταν εβαλα την επιλογη general στο sound enhancer αντι για pistons τοτε οντως επαιξαν αρκετα δυνατα αν και με χαλια eq.

Φίλοι καλησπέρα

Κάτοχος mi3 εδώ κ ενα χρόνο κ ξαφνικά, σταμάτησαν να με ακούνε όταν μιλάω σε κλήση!! Μόνο σε ανοιχτή ακρόαση η με Bluetooth ακούγομαι κανονικά!!

Τι factory reset, τι αλλαγή rom (τωρα φοράει την ελληνική απο το site), τι χτυπηματακια στη συσκευή μπας κ πάρει μπρος, τι viper, τι οδοντόβουρτσα να καθαρίσω το μικρόφωνο, ΤΙΠΟΤΑ!!!

Άλλες φορές χαζοακούγομαι, άλλες οχι!!!

Ειναι δυνατόν?? τι σόι καραγκιοζιλίκια απο τη μαμά εταιρεία ειναι αυτά!!! Ναυαρχίδα και μη σου πω τι άλλο!!!

Έλεος, μήπως καμμία ιδέα??

Ευχαριστώ!!

Επεξεργασία

[/color]

Μεσω OTA την εχω περασει , MIUI 6.7.4.0 (KXDCNCH) και δεν εχω link αλλα φανταζομαι ειναι ευκολο να βρεθει . Σημερα πριν μερικες ωρες εσκασε και το update για περασμα σε MIUI 7 αλλα ακομα δεν το εκανα .

Ιδια ενταση εχει και με το ραδιοφωνο , πιστευω λογω ρομ γινεται περιορισμος γιατι οταν εβαλα την επιλογη general στο sound enhancer αντι για pistons τοτε οντως επαιξαν αρκετα δυνατα αν και με χαλια eq.

Εγώ φίλοι μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την ένταση του FM-Radio ή των ακουστικών.!!!!!

Αλλά πάντα εγκαθιστώ την τελευταία ελληνική Miui.

Edited by geord211
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό ότι όταν χρησιμοποιώ skype με τη μπροστινή κάμερα και θέλω να στείλω βιντεομήνυμα ή βίντεο στο snapchat, η κάμερα κοκαλώνει. Αν καταφέρεις να δεις το βίντεο, είναι όντως κοκαλωμένο και ακούγεται ο ήχος. Το πρόβλημα υφίσταται μόνο με τη μπροστινή κάμερα. Έχει κανείς ιδέα τι κάνουμε για να το φτιάξουμε;

[/color]

Εγώ φίλοι μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την ένταση του FM-Radio ή των ακουστικών.!!!!!

Αλλά πάντα εγκαθιστώ την τελευταία ελληνική Miui.

λοιπον, το προβλημα ειναι στη ρομ!! εχει bug, γιαυτο το internal speaker δεν δουλευει!! με την omnirom δουλευει κανονικα!! εχω την τελευταια ελληνικη miui, θελει πολυ δουλεια ακομα.. και ειναι χαζομαρα να μην διορθωνουν ενα τοσο σημαντικο θεμα που απασχολει πολλους-ολα τα forum εχουν αντιστοιχα θεματα με το ιδιο προβλημα με την miui!!

η omnirom στηριζεται στην lollipop. το μονο προβλημα, δεν δουλευουν τα gapps.

ξερει κανεις ενα τροπο να περασω το Playstore και να δουλευει?

ευχαριστω

λοιπον, το προβλημα ειναι στη ρομ!! εχει bug, γιαυτο το internal speaker δεν δουλευει!! με την omnirom δουλευει κανονικα!! εχω την τελευταια ελληνικη miui, θελει πολυ δουλεια ακομα.. και ειναι χαζομαρα να μην διορθωνουν ενα τοσο σημαντικο θεμα που απασχολει πολλους-ολα τα forum εχουν αντιστοιχα θεματα με το ιδιο προβλημα με την miui!!

η omnirom στηριζεται στην lollipop. το μονο προβλημα, δεν δουλευουν τα gapps.

ξερει κανεις ενα τροπο να περασω το Playstore και να δουλευει?

ευχαριστω

https://userscloud.com/9km4mmoashaj

http://www.androidrootz.com/2015/03/download-android-51x-lollipop-pa-gapps.html

http://opengapps.org/?api=5.1&variant=nano

https://github.com/cgapps/vendor_google/blob/builds/arm/gapps-5.1-arm-2015-07-17-13-29.zip θα πατήσεις το View Raw.

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934550851

Κάποια καλή aosp έχετε να προτείνετε;

CyanogenMod 12.1

https://www.youtube.com/watch?v=C53n8CbXKI4 έχει τα link για ROM και Gapps

Edited by spideman3

Ευχαριστώ θα το τσεκαρω

Για μένα η CM 12.1 είναι η καλύτερη χωρίς απρόοπτα γιατί σε κάποιες άλλες costum είχα. Και φυσικά αν σε ενδιαφέρει το mobile internet 3G έχει καλό σήμα, εφάμιλλο της Miui. Επίσης καλή είναι αλλά έχει κάποιες ατέλειες μη ουσιώδεις για μένα η TeamEOS. Ελπίζω να βοήθησα και φυσικά όλα αυτά γίνονται μέσα από to recovery cwm.

• 2 weeks later...

Android 6.0 - Marshamallow Roms για Mi3W, Mi4 από Ivan, Omni Rom, Broken Rom, Cyanogenmod 13, EOS 6.0.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες rom beta με το android 6 όποιος θέλει να πειραματιστεί ακολουθεί το παρακάτω link: http://en.miui.com/thread-184303-1-1.html.

Κρατήστε back up κινητού σας για παν ενδεχόμενο. Αν κάτι πάει στραβά χρησιμοποιείστε την μέθοδο Fastboot.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τη miui και τους χάρτες της google? Κάνεις τη διαδρομή σου, φτάνεις, κλείνεις την εφαρμογή και το gps και η μπαταρία πέφτει. Πας και βλέπεις ότι η εφαρμογή χάρτες ακόμα σου καταναλώνει μπαταρία και ο τρόπος να σταματήσει είναι να κάνεις επανεκκίνηση. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος?

εγω ειχα παθει κατι αντιστοιχο με το navigon και με το runtastic (προγραμμα για τρεξιμο) δηλαδη 2 εφαρμογες που χρησιμοποιουν το gps. Εβαλα το greenify και προσθεσα τις συγκεκριμενες εφαρμογες και ηρεμησε. Αλλιως δοκιμασε να κλεισεις τις υπηρεσιες τοποθεσιας οταν δεν τις χρησιμοποιεις.

Καλησπέρα,

έχω mi3 και θέλω να το αλλάξω να πάρω mi4c

θα ήθελα μια βοήθεια στα εξής:

Για κάποιο λόγο το Mi Cloud μου κολλάει στο 4% ή στο 7% και μένει εκεί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω σε cloud όλα τα appdata και ρυθμίσεις, γενικά τα πάντα, κατευθείαν μετά στο mi4c?

Έχω dual boot στο mi3 και θέλω να το γυρίσω σε full stock μορφή με stable miui ελληνική και να έχει μόνο αυτή για boot, τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να μη χαλάσω κάτι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με ένα μπακ απ μέσα από το miui και αφού στήσεις τη νέα συσκευή μεταφέρεις το αρχείο και το περνάς θα σου φέρει τα περισσότερα από αυτά που ζητάς

Την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ... όταν συνδέω το κινητό για να το φορτίσω είναι σαν να μην κάνει καλή επαφή κ ακούγετε αυτός ο ήχος που κάνει οταν συνδέεται συνεχόμενα λες κ βάζω κ βγάζω το καλώδιο είπα μήπως φταίει ο φορτιστής δοκίμασα κ με άλλον κ τα ίδια... κ το κακό δεν είναι μόνο οτι μερικές φορές δεν φορτίζει καν.. άλλα κολαει το κινητό κ συμπεριφερετε λες κ βάζω κ βγάζω το καλώδιο συνεχόμενα Παίζει να είναι θέμα λογισμικού? Το ρωτάω αυτό γιατί πολλές φορές παλεύοντας να το κάνω να φορτίσει βγάζω το καλώδιο κ αυτο συνεχίζει να κάνει αυτόν τον ήχο της φορτισεις