kontz Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δεν χρειάζεται το zip μπαίνει από μόνο. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μπες στην Ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα απολύτως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Από εδώ κατεβάζεις τtην rom: http://download.mokeedev.com/?device=cancro&type= και τα gapps http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/5-1-x-5-0-x-4-4-x-pa-gapps-mirror-t3069879 Συγνώμη που άργησα να απαντήσω. κατα την εγκατασταση των gapps εχω προβλημα, λεει οτι δεν υπαρχει χωρος στο /system.. καμια ιδεα ( εχω δοκιμασει και με cwm kai twrp και διαφορες εκδοσεις των gapps);;;;;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) κατα την εγκατασταση των gapps εχω προβλημα, λεει οτι δεν υπαρχει χωρος στο /system.. καμια ιδεα ( εχω δοκιμασει και με cwm kai twrp και διαφορες εκδοσεις των gapps);;;;;; Χίλια συγνώμη έδωσα λάθος gapps. Είμαι έξω τώρα το μεσημέρι θα δώσω link ή ψάξε στο google: gapps mokee 5.1.1 cancro ή gapps mokee lp mi-3w. Βρήκα το link http://build.mokeedev.com/faq/ Edited July 15, 2015 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Χίλια συγνώμη έδωσα λάθος gapps. Είμαι έξω τώρα το μεσημέρι θα δώσω link ή ψάξε στο google: gapps mokee 5.1.1 cancro ή gapps mokee lp mi-3w. Βρήκα το link http://build.mokeedev.com/faq/ καπου διαβασα για repartition του /system σε 1.2gb. χρειαζεται να γινει κατι τετοιο; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 καπου διαβασα για repartition του /system σε 1.2gb. χρειαζεται να γινει κατι τετοιο; Για την mokee δεν χρειάζεται για κάποιες άλλες rom ναι. Αλλά αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις πίσω στην MIUI μπορείς να την περάσεις και στο extended partition 1.2 gb αλλά θα χάσεις την δυνατότητα dual boot. Αλλά ένας φίλος από την κοινότητα της xiaomi hellas με έδωσε ένα πρόγραμμα που ξανά γυρίζεις στο stock partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παίζει κανένας με cm 12.1 να πει εντυπώσεις; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτο θα ηθελα να μαθω και εγω αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ο κοπος να πας σε cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εντάξει δεν είναι και κανένας κόπος.. Ούτως ή άλλως προσωπικά aosp φοράω του Ivan πολύ καιρό τώρα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εντάξει δεν είναι και κανένας κόπος.. Ούτως ή άλλως προσωπικά aosp φοράω του Ivan πολύ καιρό τώρα Δοκίμασα την CM 12.1 του bittis09 αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου. Εγώ φοράω την Mokee. Του Ivan πολλή καλή αλλά το 3G και Η+ δεν έχουν καλή λειτουργία τα χειρότερα που έχω δει. ( δοκίμασα όλες της Rom). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Δοκίμασα την CM 12.1 του bittis09 αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου. Εγώ φοράω την Mokee. Του Ivan πολλή καλή αλλά το 3G και Η+ δεν έχουν καλή λειτουργία τα χειρότερα που έχω δει. ( δοκίμασα όλες της Rom). Του Ιβάν η lollipop εννοείς; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Του Ιβάν η lollipop εννοείς; Ναι για την lollipop μιλάω. Έβγαλε την 5.5.25 και από τότε καμιά βελτίωση για το σήμα του Mobile Data και είναι κρίμα έκανε φοβερή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 OFFICIAL???!!!! http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/orig-development/official-cyanogenmod-12-1-mi3-t3165513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 OFFICIAL???!!!! http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/orig-development/official-cyanogenmod-12-1-mi3-t3165513 Niiiice, επιτέλους..!! Από αύριο θα διαθέσουν την πρώτη nightly Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 δεν μπορω να καταλαβω πως flasharw την twrp...system 1 or system active 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 OFFICIAL???!!!! http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/orig-development/official-cyanogenmod-12-1-mi3-t3165513 εχουμε καπου τα + & -, δουλευει οκ; εχει θεματα με το 3g; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 εχουμε καπου τα + & -, δουλευει οκ; εχει θεματα με το 3g;[/quote Εκτός αν δουλεύουν τα 3G βρήκατε το link παιδιά για download? Πρέπει να αλλάξουμε Recovery αυτός που έχουμε (cwm) δεν κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggpats Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 παιδια καλημερα και καλο μηνα! θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας. εχω το mi3 μου απο τον σεπτεμβρη. εως τωρα κανενα προβλημα και δεν του εχω κανει ενημερωσεις στο λογσμικο του. Μου εχει σπασει 2 φορες η οθονη. Την πρωτη την αλλαξα και δεν ειχα προβλημα και τη δευτερη φορα την αλλαξα πριν λιγες μερες. Τωρα που μπαινω για να βγαλω βιντεο ο ηχος δεν ακουγεται παρα μονο ενα φσσ καπως σαν ανεμος. Η ηχογραφηση μου ομως και οταν περνω τηλεφωνο ειναι μια χαρα η φωνη μου. Εχει καποιος καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει και πως θα μπορουσα να το λυσω?? Σας ευχαριστω εκ τον προταιρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 παιδια καλημερα και καλο μηνα! θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας. εχω το mi3 μου απο τον σεπτεμβρη. εως τωρα κανενα προβλημα και δεν του εχω κανει ενημερωσεις στο λογσμικο του. Μου εχει σπασει 2 φορες η οθονη. Την πρωτη την αλλαξα και δεν ειχα προβλημα και τη δευτερη φορα την αλλαξα πριν λιγες μερες. Τωρα που μπαινω για να βγαλω βιντεο ο ηχος δεν ακουγεται παρα μονο ενα φσσ καπως σαν ανεμος. Η ηχογραφηση μου ομως και οταν περνω τηλεφωνο ειναι μια χαρα η φωνη μου. Εχει καποιος καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει και πως θα μπορουσα να το λυσω?? Σας ευχαριστω εκ τον προταιρων. Κάνε αυτή την ερώτηση στην κοινότητα του miui.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 παιδια αξιζει ακομα η αγορα του? (μεταχειρο 190) παιρνει usb host? (φλασακια κλπ) ποση μνημη μενει ελευθερη για εφαρμογες? μπαταρια αυτονομια τι λεει? βγαζει 1.5 μερα? απο υποστηριξη? (rom,updates,root,cwm κλπ) ευχαριστω!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αξίζει και με το παραπάνω... Έχει OTG,αφήνει 1 gb ram ανάλογα με τη rom βεβαια,μπαταρία με την miui 2 μέρες και υποστήριξη?? Κάθε εβδομάδα update ή miui και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή cygenmod official...5 και 5.1 στους xda όσες θέλεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 παιδια αξιζει ακομα η αγορα του? (μεταχειρο 190) παιρνει usb host? (φλασακια κλπ) ποση μνημη μενει ελευθερη για εφαρμογες? μπαταρια αυτονομια τι λεει? βγαζει 1.5 μερα? απο υποστηριξη? (rom,updates,root,cwm κλπ) ευχαριστω!! Ναι σε ολα! Για την τιμη αγορας ειναι δικο σου θεμα αλλα κατα τα αλλα ολα κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 παιδια αξιζει ακομα η αγορα του? (μεταχειρο 190) παιρνει usb host? (φλασακια κλπ) ποση μνημη μενει ελευθερη για εφαρμογες? μπαταρια αυτονομια τι λεει? βγαζει 1.5 μερα? απο υποστηριξη? (rom,updates,root,cwm κλπ) ευχαριστω!! Σαν συσκευή ναι συμφέρει,στα 190 μεταχειρισμένο όχι όμως,170 με το ζόρι πλέον ( για το 16άρι πάντα ) μιας και κάνει κάπου στα 200-210 καινούργιο. ( ασχέτως αν μπορείς να το πάρεις με τα cc ή όχι ) Ελεύθερη στο 16άρι θα έχεις 12 με 13gb Από rom έχεις εβδομαδιαία updates ,από μπαταρία έβγαζα 2 μέρες με fb/δεδομένα ανοιχτά/βιντεάκια στο youtube/και κανα μισάωρο παιχνίδια τη μέρα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σαν συσκευή ναι συμφέρει,στα 190 μεταχειρισμένο όχι όμως,170 με το ζόρι πλέον ( για το 16άρι πάντα ) μιας και κάνει κάπου στα 200-210 καινούργιο. ( ασχέτως αν μπορείς να το πάρεις με τα cc ή όχι ) Ελεύθερη στο 16άρι θα έχεις 12 με 13gb Από rom έχεις εβδομαδιαία updates ,από μπαταρία έβγαζα 2 μέρες με fb/δεδομένα ανοιχτά/βιντεάκια στο youtube/και κανα μισάωρο παιχνίδια τη μέρα ) ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ψαχνω να το παρω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ψαχνω να το παρω... Και γιατί δεν πας για το Mi4i που έχει προεγκατεστημένη την lollipop? Μπορεί να έχουμε capital controls αλλά συναλλαγές μέχρι ένα ποσό την ημέρα οι συστηματικές τράπεζες μπορούν να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 http://en.miui.com/thread-106338-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παιδια μια ερωτηση ξέρετε πως να κάνω defaultτο Google play market αντι για το mi store? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts