Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται το zip μπαίνει από μόνο. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μπες στην Ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένα απολύτως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Από εδώ κατεβάζεις τtην rom: http://download.mokeedev.com/?device=cancro&type=

και τα gapps http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/5-1-x-5-0-x-4-4-x-pa-gapps-mirror-t3069879

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.

κατα την εγκατασταση των gapps εχω προβλημα, λεει οτι δεν υπαρχει χωρος στο /system..

καμια ιδεα ( εχω δοκιμασει και με cwm kai twrp και διαφορες εκδοσεις των gapps);;;;;;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατα την εγκατασταση των gapps εχω προβλημα, λεει οτι δεν υπαρχει χωρος στο /system..

καμια ιδεα ( εχω δοκιμασει και με cwm kai twrp και διαφορες εκδοσεις των gapps);;;;;;

Χίλια συγνώμη έδωσα λάθος gapps. Είμαι έξω τώρα το μεσημέρι θα δώσω link ή ψάξε στο google: gapps mokee 5.1.1 cancro ή gapps mokee lp mi-3w.

Βρήκα το link http://build.mokeedev.com/faq/

Edited by spideman3

Χίλια συγνώμη έδωσα λάθος gapps. Είμαι έξω τώρα το μεσημέρι θα δώσω link ή ψάξε στο google: gapps mokee 5.1.1 cancro ή gapps mokee lp mi-3w.

Βρήκα το link http://build.mokeedev.com/faq/

καπου διαβασα για repartition του /system σε 1.2gb. χρειαζεται να γινει κατι τετοιο;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

καπου διαβασα για repartition του /system σε 1.2gb. χρειαζεται να γινει κατι τετοιο;

Για την mokee δεν χρειάζεται για κάποιες άλλες rom ναι. Αλλά αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις πίσω στην MIUI μπορείς να την περάσεις και στο extended partition 1.2 gb αλλά θα χάσεις την δυνατότητα dual boot. Αλλά ένας φίλος από την κοινότητα της xiaomi hellas με έδωσε ένα πρόγραμμα που ξανά γυρίζεις στο stock partition.

Εντάξει δεν είναι και κανένας κόπος.. Ούτως ή άλλως προσωπικά aosp φοράω του Ivan πολύ καιρό τώρα
1+7 Pro

Εντάξει δεν είναι και κανένας κόπος.. Ούτως ή άλλως προσωπικά aosp φοράω του Ivan πολύ καιρό τώρα

Δοκίμασα την CM 12.1 του bittis09 αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου. Εγώ φοράω την Mokee. Του Ivan πολλή καλή αλλά το 3G και Η+ δεν έχουν καλή λειτουργία τα χειρότερα που έχω δει. ( δοκίμασα όλες της Rom).

Δοκίμασα την CM 12.1 του bittis09 αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου. Εγώ φοράω την Mokee. Του Ivan πολλή καλή αλλά το 3G και Η+ δεν έχουν καλή λειτουργία τα χειρότερα που έχω δει. ( δοκίμασα όλες της Rom).

Του Ιβάν η lollipop εννοείς;

1+7 Pro

Του Ιβάν η lollipop εννοείς;

Ναι για την lollipop μιλάω. Έβγαλε την 5.5.25 και από τότε καμιά βελτίωση για το σήμα του Mobile Data και είναι κρίμα έκανε φοβερή δουλειά.

Niiiice, επιτέλους..!! Από αύριο θα διαθέσουν την πρώτη nightly

εχουμε καπου τα + & -, δουλευει οκ; εχει θεματα με το 3g;

εχουμε καπου τα + & -, δουλευει οκ; εχει θεματα με το 3g;[/quote

Εκτός αν δουλεύουν τα 3G βρήκατε το link παιδιά για download? Πρέπει να αλλάξουμε Recovery αυτός που έχουμε (cwm) δεν κάνει?

παιδια καλημερα και καλο μηνα! θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας. εχω το mi3 μου απο τον σεπτεμβρη. εως τωρα κανενα προβλημα και δεν του εχω κανει ενημερωσεις στο λογσμικο του. Μου εχει σπασει 2 φορες η οθονη. Την πρωτη την αλλαξα και δεν ειχα προβλημα και τη δευτερη φορα την αλλαξα πριν λιγες μερες. Τωρα που μπαινω για να βγαλω βιντεο ο ηχος δεν ακουγεται παρα μονο ενα φσσ καπως σαν ανεμος. Η ηχογραφηση μου ομως και οταν περνω τηλεφωνο ειναι μια χαρα η φωνη μου. Εχει καποιος καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει και πως θα μπορουσα να το λυσω?? Σας ευχαριστω εκ τον προταιρων.

παιδια καλημερα και καλο μηνα! θα ηθελα σας παρακαλω τη βοηθεια σας. εχω το mi3 μου απο τον σεπτεμβρη. εως τωρα κανενα προβλημα και δεν του εχω κανει ενημερωσεις στο λογσμικο του. Μου εχει σπασει 2 φορες η οθονη. Την πρωτη την αλλαξα και δεν ειχα προβλημα και τη δευτερη φορα την αλλαξα πριν λιγες μερες. Τωρα που μπαινω για να βγαλω βιντεο ο ηχος δεν ακουγεται παρα μονο ενα φσσ καπως σαν ανεμος. Η ηχογραφηση μου ομως και οταν περνω τηλεφωνο ειναι μια χαρα η φωνη μου. Εχει καποιος καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει και πως θα μπορουσα να το λυσω?? Σας ευχαριστω εκ τον προταιρων.

Κάνε αυτή την ερώτηση στην κοινότητα του miui.gr.

παιδια αξιζει ακομα η αγορα του? (μεταχειρο 190)

παιρνει usb host? (φλασακια κλπ)

ποση μνημη μενει ελευθερη για εφαρμογες?

μπαταρια αυτονομια τι λεει? βγαζει 1.5 μερα?

απο υποστηριξη? (rom,updates,root,cwm κλπ)

ευχαριστω!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αξίζει και με το παραπάνω...

Έχει OTG,αφήνει 1 gb ram ανάλογα με τη rom βεβαια,μπαταρία με την miui 2 μέρες και υποστήριξη?? Κάθε εβδομάδα update ή miui και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή cygenmod official...5 και 5.1 στους xda όσες θέλεις....

ευχαριστω!!

Ναι σε ολα! Για την τιμη αγορας ειναι δικο σου θεμα αλλα κατα τα αλλα ολα κομπλε!

ευχαριστω!!

Σαν συσκευή ναι συμφέρει,στα 190 μεταχειρισμένο όχι όμως,170 με το ζόρι πλέον ( για το 16άρι πάντα ) μιας και κάνει κάπου στα 200-210 καινούργιο. ( ασχέτως αν μπορείς να το πάρεις με τα cc ή όχι )

Ελεύθερη στο 16άρι θα έχεις 12 με 13gb

Από rom έχεις εβδομαδιαία updates ,από μπαταρία έβγαζα 2 μέρες με fb/δεδομένα ανοιχτά/βιντεάκια στο youtube/και κανα μισάωρο παιχνίδια τη μέρα )

Σαν συσκευή ναι συμφέρει,στα 190 μεταχειρισμένο όχι όμως,170 με το ζόρι πλέον ( για το 16άρι πάντα ) μιας και κάνει κάπου στα 200-210 καινούργιο. ( ασχέτως αν μπορείς να το πάρεις με τα cc ή όχι )

Ελεύθερη στο 16άρι θα έχεις 12 με 13gb

Από rom έχεις εβδομαδιαία updates ,από μπαταρία έβγαζα 2 μέρες με fb/δεδομένα ανοιχτά/βιντεάκια στο youtube/και κανα μισάωρο παιχνίδια τη μέρα )

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ψαχνω να το παρω...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις...ψαχνω να το παρω...

Και γιατί δεν πας για το Mi4i που έχει προεγκατεστημένη την lollipop? Μπορεί να έχουμε capital controls αλλά συναλλαγές μέχρι ένα ποσό την ημέρα οι συστηματικές τράπεζες μπορούν να κάνουν.

Παιδια μια ερωτηση ξέρετε πως να κάνω defaultτο Google play market αντι για το mi store?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι