jabaman Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Στην miui 6 οι εφαρμογές messenger, viber δεν βγάζουν pop ups. Καμία ιδέα; το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Θα πας Security -> Permissions -> Autostart και θα επιλέξεις τα προγράμματα που θες πχ Viber. Με Google Maps δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Ούτε με το Navigation. @prowler13 Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Ευχαριστούμε για την λύση! Edited November 6, 2014 by jabaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εχω ελεγξει permissions, απεγκατασταση και ξανα, clear cache και ακομα δεν κλειδωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgooros Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θα πας Security -> Permissions -> Autostart και θα επιλέξεις τα προγράμματα που θες πχ Viber. Με Google Maps δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Ούτε με το Navigation. @prowler13 Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Ευχαριστούμε για την λύση! Τελικά ήταν στα permissions του messenger και του viber ήταν μπλοκαρισμενα τα pop up notifications. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgooros Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εχει αλλος πρόβλημα με το κλειδωμα θεσης στο Google maps; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει αλλος πρόβλημα με το κλειδωμα θεσης στο Google maps; Stable 6 Και με την stable 5 πάλι αργεί μόνο στα maps. Αλλά το GPS μου δεν έχει θέμα. Κατέβασα το GPS Test και κλειδώνει πολύ γρήγορα, όπως επίσης και στο navigator Nlife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τελικά ήταν στα permissions του messenger και του viber ήταν μπλοκαρισμενα τα pop up notifications. Σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείτε ότι πάμε στο ασφάλεια - δικαιώματα - διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών και διαλέγουμε εμπιστευθειτε αυτή την εφαρμογή, σε όσες θέλουμε, ώστε να παίζουν τα pop up? Την αυτόματη εκκίνηση τους εννοείται ότι την έχουμε επιλέξει, όπως και την εξαίρεση τους από το Greenify.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 οσον αφορα το gps εχω βαλει από την αρχη που πηρα το κιν το gps status σαν υποβοηθηση κ κλειδωνει πολύ γρηγορα δορυφόρους. εχω την v6 την official αλλα κ στην 5 δεν ειχα θεμα. οσον αφορα τις αναβαθμίσεις,εχω μεινει στην τελευταια του σεπτεμβριου κ όλα είναι οκ!η miui μου αρεσε που διαφημιζοταν ως μια από τις καλυτερες (ισως κ η καλυτερη) αλλα σαν τις άλλες είναι με πολλα bugs που δεν επιλυονται αμεσως όπως θα επρεπε συναρτησει της φημης της..παλι καλα που δεν την πατησα να εθιστω στις αναβαθμίσεις...:p Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgooros Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εννοείτε ότι πάμε στο ασφάλεια - δικαιώματα - διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών και διαλέγουμε εμπιστευθειτε αυτή την εφαρμογή, σε όσες θέλουμε, ώστε να παίζουν τα pop up? Την αυτόματη εκκίνηση τους εννοείται ότι την έχουμε επιλέξει, όπως και την εξαίρεση τους από το Greenify.. Κέντρο ασφαλείας - δικαιώματα - πάλι δικαιώματα - κάτω κάτω pop up notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δε ξέρω μήπως αναφέρεσαι στη V6 φίλε μου.. Δε μου έχει κάτι σχετικό με ειδοποιήσεις εμένα στη V5, οπότε και επέλεξα "εμπιστευθειτε αυτή την εφαρμογή" δίνοντας της όλα τα δικαιώματα.. Το αποτέλεσμα λογικά είναι το ίδιο και με αυτές τις κινήσεις.. Το messenger μου έπαιξε καλά, αλλά το viber δεν ενεργοποιεί το led σε μήνυμα που δε διαβάστηκε άμεσα.. Έχει κανείς λύση, έστω και με έξτρα εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μετα απο wipe data τι προτεινετε για backup και restore; Backup app της miui ή titanium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τίποτα σαν το titanium Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) "Εχει αλλος πρόβλημα με το κλειδωμα θεσης στο Google maps; Stable 6" !!! Τελικα το προβλημα ηταν στα permissions του google play services και οχι των maps!!! Το βρηκα τυχαια σε forum. Edited November 7, 2014 by astan1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevsp Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν το φοβάμαι αυτό, απλά θα ναι σίγουρα αρκετό το παραπάνω ανταλλακτικό; Υπάρχει περίπτωση να χει χαλάσει και κάτι άλλο; Υπενθυμίζω ότι το κινητό δείχνει να δουλεύει κανονικά εκτός απο την touch screen καθώς και τα touch κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης. Παιδιά σόρρυ που πρήζω απλά πρέπει να σιγουρέψω δυο πράματα πριν παραγγείλω καινούριο digitizer + οθόνη. Γνωρίζει κάποιος αν τα κουμπιά αφής αποτελούν μέρος της οθόνης, οπότε αφού δεν λειτουργεί το touch είναι λογικό που δεν λειτουργούν ούτε αυτά; Επίσης υπάρχει πιθανότητα το παραπάνω ανταλλακτικό να μην είναι αρκετό; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με παραπέμψει κάπου θα εκτιμηθεί απίστευτα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά σόρρυ που πρήζω απλά πρέπει να σιγουρέψω δυο πράματα πριν παραγγείλω καινούριο digitizer + οθόνη. Γνωρίζει κάποιος αν τα κουμπιά αφής αποτελούν μέρος της οθόνης, οπότε αφού δεν λειτουργεί το touch είναι λογικό που δεν λειτουργούν ούτε αυτά; Επίσης υπάρχει πιθανότητα το παραπάνω ανταλλακτικό να μην είναι αρκετό; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με παραπέμψει κάπου θα εκτιμηθεί απίστευτα, ευχαριστώ! Τα κουμπιά είναι μέρος τις οθόνης συνολικά.. Αυτό που δείχνεις είναι όλο το μπροστά μέρος μαζί με την οθόνη οποτε λογικά δεν θα εχεις πρόβλημα άλλωστε το λέει για οτιδήποτε touch πρόβλημα έχεις είναι αυτό που πουλάει αυτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevsp Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Νομίζω η τελευταία dev. Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Νομίζω η τελευταία dev. Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα γραμματοσειρά οκ?για τσεκαρε τη καλα δημητρη κ πες μας αν είναι να προχωρήσω κ εγω.:) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 γραμματοσειρά οκ?για τσεκαρε τη καλα δημητρη κ πες μας αν είναι να προχωρήσω κ εγω.:) Προσεχε θα πρεπει την γραμματοσειρά να την διορθωσεις εσυ οπως λεει ενας φιλος παραπνω Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι με κάθε αναβάθμιση το κινητό γίνεται και χειρότερο. Μετά το τελευταίο update για παράδειγμα το κινητό κόλλησε και ήθελε επανεκκίνηση 3 φορές! Στο mi3 ποτέ δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι με κάθε αναβάθμιση το κινητό γίνεται και χειρότερο. Μετά το τελευταίο update για παράδειγμα το κινητό κόλλησε και ήθελε επανεκκίνηση 3 φορές! Στο mi3 ποτέ δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό! Στην τελευταια τι προβλημα ειδες; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Όπως έγραψα και πιο πάνω κόλλησε όλο το κινητό 3 φορές! Χωρίς να αλλάξω κάτι εννοείται. Δεν έβαλα η έβγαλα κάποια εφαρμογή. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι και πριν 3-4 βδομάδες όλα δούλευαν ρολόι. Μετά άρχισαν αν τα μικροπροβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Όπως έγραψα και πιο πάνω κόλλησε όλο το κινητό 3 φορές! Χωρίς να αλλάξω κάτι εννοείται. Δεν έβαλα η έβγαλα κάποια εφαρμογή. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι και πριν 3-4 βδομάδες όλα δούλευαν ρολόι. Μετά άρχισαν αν τα μικροπροβλήματα. Να φανταστω δεν ειχες προηγουμένως την stable και μετα εβαλες τηνdev; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το κινητό το έχω πολλούς μήνες. Από την αρχή την dev έχω χωρίς προβλήματα για αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το κινητό το έχω πολλούς μήνες. Από την αρχή την dev έχω χωρίς προβλήματα για αρκετό καιρό. Εσυ ξερεις καλύτερα δεν υπάρχει λόγος να σε αμφισβητισω κιόλας. Απλα καμια φορα συμβαίνουν καιαυτά, αυτο ειναι ισως το τιμημα της ηβης και της εβδομαδιαος αναβάθμισης Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Παιδια χτες παραλεβα και εγω :) Να ρωτισω ποια ειναι τα πρώτα πραγματα που πρεπει να κανω? Διαγραφη κατι , καποιο update κτλ Τελος.. "μενου" δεν θα εχω ε? Edited November 8, 2014 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πρώτον πρέπει να μας πεις ποια rom θα κρατήσεις? δηλαδή την αγγλοκινέζικη ή θα βάλεις την ελληνική, την χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία. Περισσότερα στην ελληνική κοινότητα τις xiaomi θα βρεις: http://www.xiaomi.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts