Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Απλά εγώ θέλω το κινητό μου να είναι σα αγγλικά. Αν βάλω ελληνική ρομ μπορώ να το έχω στα αγγλικά το κινητό? Ευχαριστώ!

Επίσης κάποιο λίνκ για την ελληνική ρομ?

Φιλε κανε αυτο που σου ειπα και εγω αγγλικη ρομ εχω απλα κανε factory reset και μην κανεις τα update

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα... Σε μένα δεν έχει θέματα... Εάν το παρενοχλεις και το πειράζεις συνέχεια τότε ναι θα έχεις θέματα...

Μα τι λες; ακους; τι σημαινει αμα το παρενοχλεις συνεχεια; απο την στιγμη που υπαρχει διαθεσιμο update θεωρηται παρενοχληση; δεν το ηξερα..!

Και να πω και κατι τετοιο κινητο υποτιθετε το πηρα για να πειραζω και επεξεργαζομαι πολυ αλλιως θα πηγαινα σε καμια σαμσουνκ η μαμσουνγκ να τα ειχα οπως ηθελε η εταιρια ουτε ροοτ ουτε τιποτα

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

έχω πάρει το κινητό για τον αδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα κατευθείαν την MIUI Hellas GTV 4.10.11

έχω προσέξει πως αν πατήσουμε την εκκαθάριση μνήμης και κλείσουν όλα τα προγράμματα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία από τις εφαρμογές. Δηλαδή παίρνω τηλέφωνο στο viber και δεν χτυπάει ή στέλνω μήνυμα στο messanger και δεν έρχεται. Πρέπει να μπει ο ίδιος στην εφαρμογή να ανοίξει μια φορά και μετά να ξεκινήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω; Διορθώνεται;

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Καλησπέρα,

έχω πάρει το κινητό για τον αδερφό μου την προηγούμενη εβδομάδα και έβαλα κατευθείαν την MIUI Hellas GTV 4.10.11

έχω προσέξει πως αν πατήσουμε την εκκαθάριση μνήμης και κλείσουν όλα τα προγράμματα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις σε καμία από τις εφαρμογές. Δηλαδή παίρνω τηλέφωνο στο viber και δεν χτυπάει ή στέλνω μήνυμα στο messanger και δεν έρχεται. Πρέπει να μπει ο ίδιος στην εφαρμογή να ανοίξει μια φορά και μετά να ξεκινήσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις.

κεντρο ασφαλειας - αυτοματη εναρξη - και τις επιλεγεις πx viber messenger κανεις δεξια το διακοπτακι. αν εχει εγκαταστησει greenify δεν τις ΄΄πρασινιζει΄΄ .

καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα????

κεντρο ασφαλειας - αυτοματη εναρξη - και τις επιλεγεις πx viber messenger κανεις δεξια το διακοπτακι. αν εχει εγκαταστησει greenify δεν τις ΄΄πρασινιζει΄΄ .

σωστός!! Κέντρο ασφ. -> Αυτ. Έναρξη

Greenify γιατί να χρησιμοποιούμε; Το κέντρο ασφάλειας γι'αυτό δεν υπάρχει;

καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα????

Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Διαχείριση ειδοποιήσεων..

ή αλλιώς η πάνω απάντηση

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Πρεπει να πας security->Permissions->autostart και να επιλεξεις με πορτοκαλι χρωμα αυτες που θες να σου στρελνουν ειδοποιησεις

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα,

Πρεπει να πας security->Permissions->autostart και να επιλεξεις με πορτοκαλι χρωμα αυτες που θες να σου στρελνουν ειδοποιησεις

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Είμαι μερικές μέρες τώρα με την aosp, την έχω φέρει Στα μέτρα Μου και δύσκολα θα γυρίσω στην miui αν δεν την ελαφρυνουν
1+7 Pro

Είμαι μερικές μέρες τώρα με την aosp, την έχω φέρει Στα μέτρα Μου και δύσκολα θα γυρίσω στην miui αν δεν την ελαφρυνουν

Δώσε πλήρης στοιχεία της ρομ όπου φοράς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Αυτή εδώ είναι

http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html

Μπορώ να έχω 2 ρομ;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Μπορώ να έχω 2 ρομ;;

με την συγκεκριμενη aosp ρομ οχι, με αλλη aosp οπως cyanogenmod, slimkat κλπ μπορεις, αλλα, η aosp στο system 1 και η miui στο system 2, αλλιως δεν παιζουν, εννοειτε με full wipe κλπ και στα 2 system, το εχω κανει και δουλευει, εδω υπαρχει ενας καλος οδηγος για οποιον ενδιαφερεται http://en.miui.com/thread-40991-1-1.html

• Administrators
Να θυμίσω ότι οι αγγελίες απαγορεύονται δημόσια στο forum εκτός του Buy&Sell στο οποίο έχουν πρόσβαση παλιά μέλη με συγκεκριμένα κριτήρια. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης.

Modpic.gif

Μηπως καποιος μπορει να με βοηθήσει εχω παρει το mi3 μερικές μερες και στην προσπάθεια μου να βάλω rom κόλλησε και πλεον δεν ανοίγει παρά μονο το σηματάκι. Το ίδιο και με την χρήση του reboot απλα ζε στενεύει με το σηματάκι μόνιμα ανοιχτό. Υπαρχει λύση η πρεπειβα το στείλω πισω;

Ξερει κανείς πως να κανουμε αλλαγή τον ήχο της ειδοποίησης του ημερολογίου αλλα να μην χτυπα συνεχώς??? πχ αν παμε στο μενου στις ρυθμίσεις μεσα στο ημερολόγιο....προκαθορισμένη λειτουργία υπενθύμισης εχει 4 επιλογές

Χωρίς υπενθύμιση

Ειδοποιηση υπενθύμισης

Αναδυομενη υπενθύμιση

Ηχος υπενθύμισης

ο ήχος κατω απενεργοποιείτε οταν παταμε τους τρεις πρωτους τρόπους . Αν ομως βαλουμε το ηχος και το αλλαξουμε οταν μας ειδοποιει χτυπαει συνεχώς και ειναι σπαστικο. Δεν υπαρχει τροπος να χτυπαει με διαφορετικο τροπο απο το deafult και να σταματαει???μονο μια φορα δηλαδη? σε v5 είμαι. Εμεινα εκεί γιατι δεν μου αρεσε η v6. To θελω να το κανω αυτο γιατι πλεον με τα τοσα προγραμματα που μας ειδοποιούν sms , messenger facebook, viber, email, ημερολογια ,,,,εχω καταμπερδευτεί και θα θελα να ξερω καθε φορα τι μήνυμα εχω...

παιδια ξερει κανεις αν διορθωθηκε το πρόβλημα με την γραμματοσειρά στο σημερινο update?κανα άλλο σοβαρο bug υπαρχει?εχω μεινει στην τελευταια του σεπτεμβριου ακομα..να ξερω αν είναι να κανω την ενημερωση..:p
Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

μερικές φορες οταν πηγαίνω να το ξεκλειδώσω μου βγαζει μια συσκευή και λεει να μην πατήσω στα κόκκινα σημεία?

η να πατήσω το volume up+back..αν καταλαβα σωστα!

Τι ειναι αυτο?

Mαλλον εχεις ενεργοποιημενη την "αποτροπη λαθος χρησης", για οταν ειναι στην τσεπη (καλυπτεται ο αισθητηρας)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

οσοι εχουν aosp, ειστε ευχαριστημενοι; αξιζει η μεταβαση; υπαρχει κατι που δεν λειτουργει σωστα;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7