PAPAKITOU Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μόνο Singapore post, απλό ταχυδρομείο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια διαβαζω εδω και καιρο το νημα και νομιζω πως ηρθε και η δικη μου ωρα να αποκτησω το mi3 64Gb . Ειμαι αναμεσα στο vickmall και στο minideal. Το minideal το εχει 375$ ενω το vickmall 395$ ομως απ οτι εχω καταλαβει απ τα σχολια σας ειναι το πιο αξιοπιστο. Σε συγκριση τιμης και αξιοπιστιας ποιο θα μου προτεινατε να επιλεξω? Επισης το vickmall προσφερει τη δυατοτητα αποστολης με Netherland Post-Registered Airmail. Εψαξα στο νημα αλλα δε βρηκα καπου να αναφερεται τι προσφερει αυτος ο τροπος αποστολης. Ισως γλιτωνεις σιγουρα το τελωνειο? Εχω παραλαβει και με τις δυο ταχυδρομικες,πολυ καλες και χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Guys, μία γρήγορη ερώτηση, πήγα να αλλάξω sim και κόλλησε το tray.. έχει σφηνώσει και δεν βγαίνει.. τι προτείνουμε? :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τον ήπιες με λίγα λόγια... πάτα στο YouTube , xiaomi mi3 SIM κάτι θα βρεις Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εχω παραλαβει και με τις δυο ταχυδρομικες,πολυ καλες και χωρις προβλημα Γνωριζεις ποια ειναι η διαφορα τους? Σχετικα με τα 2 καταστηματα ποια θα μου προτεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Γνωριζεις ποια ειναι η διαφορα τους? Σχετικα με τα 2 καταστηματα ποια θα μου προτεινες? δεν εχω αγορασει ποτε απο το μινιντιλ,το βικμολ ειναι πολυ αξιοπιστο,εχω παραγγειλει πολλα απο εκει,και με πολυ καλη εξυπηρετηση μετα την αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Παιδια εχετε προβλημα με το ακουστικο του τηελφωνου? Τι εννοω? Λοιπον οταν ενεργοποιω το τηλεφωνο και ακουμπαω το αυτι μου στο ακουστικο ακουγεται ενας ηχος ψηλης συχνοτητας σαν να βουιζει το αυτι μου μετα απο δυνατη μουσικη και κατα την διαρκεια των κλησεων μπορω να πω οτι ειναι καπως εκνευριστικο, εχετε κατι παρομοιο και εσεις? Δοκιμαστε το και πειτε μου οσο ειναι ενεργοποιημενο το κινητο σας και βαλετε το αυτι στο ακουστικο, ακουτε καποιο ηχο? Αν οχι πειτε να ξερω Edited October 18, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια εχετε προβλημα με το ακουστικο του τηελφωνου? Τι εννοω? Λοιπον οταν ενεργοποιω το τηλεφωνο και ακουμπαω το αυτι μου στο ακουστικο ακουγεται ενας ηχος ψηλης συχνοτητας σαν να βουιζει το αυτι μου μετα απο δυνατη μουσικη και κατα την διαρκεια των κλησεων μπορω να πω οτι ειναι καπως εκνευριστικο, εχετε κατι παρομοιο και εσεις? Δοκιμαστε το και πειτε μου οσο ειναι ενεργοποιημενο το κινητο σας και βαλετε το αυτι στο ακουστικο, ακουτε καποιο ηχο? Αν οχι πειτε να ξερω Όχι βέβαια, δεν ακούγεται το παραμικρό. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Και βέβαια.. το ακουστικό και γενικά εκεί ο μηχανισμός είναι λίγο χαλαρός με αποτέλεσμα ένα μικροτριξιμο και συντονισμό εκεί των εξαρτημάτων.. το καταλαβαινεις και αν το χτυπήσεις με το δάχτυλο στη πίσω μεριά του ακουστικού.. Το ίδιο διαπίστωσα και σε φίλης που παρήγγειλα.. Οπότε και για να το διαβάζω τώρα και από σένα, μάλλον έτσι θα συμβαίνει σε πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Όχι βέβαια, δεν ακούγεται το παραμικρό. Ισως να μην παιζει ρολο αλλα τη ρομ εχεις? (Εκδοση) γιατι εκανα wipe cache και καπως διορθωθηκε οχι ομως εντελως Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Guys, μία γρήγορη ερώτηση, πήγα να αλλάξω sim και κόλλησε το tray.. έχει σφηνώσει και δεν βγαίνει.. τι προτείνουμε? :p κάτι τέτοιο ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6583-%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-SIM-slot-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7/ Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ισως να μην παιζει ρολο αλλα τη ρομ εχεις? (Εκδοση) γιατι εκανα wipe cache και καπως διορθωθηκε οχι ομως εντελως Έχω την τελευταία ελληνική ROM GTV-4.10.17 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) κάτι τέτοιο ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6583-%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-SIM-slot-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7/ Κάααπως έτσι.. Ξέρουμε κανα μαγαζάκι που να αναλαμβάνει τέτοιες επισκευουλες?.. Στο τη. που ανέφερα, έχει φρακάρει το tray αφού έκλεισε πρώτα.. δεν εξέχει καθόλου δηλ.. Edited October 20, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κάααπως έτσι.. Ξέρουμε κανα μαγαζάκι που να αναλαμβάνει τέτοιες επισκευουλες?.. Στο τη. που ανέφερα, έχει φρακάρει το tray αφού έκλεισε πρώτα.. δεν εξέχει καθόλου δηλ.. Πάρε τον Σταύρο , αν μπορεί θα σε βοηθήσει. http://experts-mobiles.gr/ Υπηρεσίες βελτίωσης-επιδιόρθωσης και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από εμάς Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πάρε τον Σταύρο , αν μπορεί θα σε βοηθήσει. http://experts-mobiles.gr/ Υπηρεσίες βελτίωσης-επιδιόρθωσης και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από εμάς Νομίζω τον Σταύρο θα τον βρεις μόνο μέσω PM στο φόρουμ πλέον, αν ψάχνεις συγκεκριμένα αυτόν.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmiklo Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαιρετώ την Παρέα! Έχω την V6, και στα αγγλικά. Στα τελευταία 2 update μου έχει γίνει το εξής. Τα ελληνικά πλέον δεν εμφανίζονται κανονικά σε κάποια αππλικεισο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις εξής screenshot για να με βοηθήσετε αν μπορείτε. plaesae help! thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κάααπως έτσι.. Ξέρουμε κανα μαγαζάκι που να αναλαμβάνει τέτοιες επισκευουλες?.. Στο τη. που ανέφερα, έχει φρακάρει το tray αφού έκλεισε πρώτα.. δεν εξέχει καθόλου δηλ.. με έναν συνδετήρα (η το εργαλείο που έχει) , αν ανοίξει λίγο , το τραβάς απαλά , και αν μπορέσεις να βάλεις ένα κομμάτι ζελατίνας ανάμεσα στην sim και στις επαφές θα βγει , με πολύ προσοχή αυτά Αν ο Σταύρος δεν μπορεί , σε Γερμανό αν το αναλάβουν , δύσκολο , εγώ το πήγα σε κατάστημα cyta που έγραφε και service (20 με 30 ευρώ για να κολλήσουν τις επαφές που ξήλωσα) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαιρετώ την Παρέα! Έχω την V6, και στα αγγλικά. Στα τελευταία 2 update μου έχει γίνει το εξής. Τα ελληνικά πλέον δεν εμφανίζονται κανονικά σε κάποια αππλικεισο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις εξής screenshot για να με βοηθήσετε αν μπορείτε. plaesae help! thnx! κανε factory reset και μην κανεις μετα το update, εχει γενικα θεμα το update to τελευται και το προτελευταιο Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχει παρατηρήσει κάνεις ένα κίτρινο σημάδι πάνω αριστερά στην οθόνη του mi3; Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 κανε factory reset και μην κανεις μετα το update, εχει γενικα θεμα το update to τελευται και το προτελευταιο Καλημέρα... Σε μένα δεν έχει θέματα... Εάν το παρενοχλεις και το πειράζεις συνέχεια τότε ναι θα έχεις θέματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Χαιρετώ την Παρέα! Έχω την V6, και στα αγγλικά. Στα τελευταία 2 update μου έχει γίνει το εξής. Τα ελληνικά πλέον δεν εμφανίζονται κανονικά σε κάποια αππλικεισο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις εξής screenshot για να με βοηθήσετε αν μπορείτε. plaesae help! thnx![/QUOT]Καλημέρα φίλε.Έτσι είναι όντως στις τελευταίες δύο αναβαθμίσεις.Εγώ με mi4 πήγα σε ελληνική και τελείωσα με αυτά.Συν το ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα,σε δύο λεπτά έχεις απάντηση από τα παιδιά στο φόρουμ εκεί. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Χαιρετώ την Παρέα! Έχω την V6, και στα αγγλικά. Στα τελευταία 2 update μου έχει γίνει το εξής. Τα ελληνικά πλέον δεν εμφανίζονται κανονικά σε κάποια αππλικεισο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις εξής screenshot για να με βοηθήσετε αν μπορείτε. plaesae help! thnx![/QUOT]Καλημέρα φίλε.Έτσι είναι όντως στις τελευταίες δύο αναβαθμίσεις.Εγώ με mi4 πήγα σε ελληνική και τελείωσα με αυτά.Συν το ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα,σε δύο λεπτά έχεις απάντηση από τα παιδιά στο φόρουμ εκεί. Απλά δεν έχουν σωστή μετάφραση η αγγλικόκινέζικη ρομ.. Και έχουν αφαίρεση την ελληνική γλώσσα... Μπορείς να βάλεις όμως την ελληνική ρόμ με πλήρης σχεδόν μετάφραση στα ελληνικά... Από την ελληνικό φόρουμ που γράφω στην υπογραφή μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmiklo Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Απλά εγώ θέλω το κινητό μου να είναι σα αγγλικά. Αν βάλω ελληνική ρομ μπορώ να το έχω στα αγγλικά το κινητό? Ευχαριστώ! Επίσης κάποιο λίνκ για την ελληνική ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εννοείται όποια γλώσσα θέλεις διαλέγεις.Και Εγώ αγγλικά εχω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) όνομα της URL Edited October 22, 2014 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts