maddoctor Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Είπα να δω για πλάκα ένα συγκριτικό μεταξύ Xiaomi Mi3 και Iphone 6. Καλά, το Mi3 παρότι παλιό, το κερδίζει στα περισσότερα σημεία!!! http://www.versusos.com/xiaomi-mi3-vs-apple-iphone-6-comparison/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Tην 'εξυπναδα' παντως στην google την κανανε :( Πειτε 'Μακεδονία' και δειτε τι θα βγαλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είπα να δω για πλάκα ένα συγκριτικό μεταξύ Xiaomi Mi3 και Iphone 6. Καλά, το Mi3 παρότι παλιό, το κερδίζει στα περισσότερα σημεία!!! http://www.versusos.com/xiaomi-mi3-vs-apple-iphone-6-comparison/ Ευχαριστούμε για το τεστ και τι άψογη σελίδα, με πάρα πολλά τεστ. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tην 'εξυπναδα' παντως στην google την κανανε :( Πειτε 'Μακεδονία' και δειτε τι θα βγαλει.... Δεν συμβαίνει και τίποτε το τρομερό !!! , διότι το Google Now, είναι σε beta μορφή , ενώ αν το γράψεις στο κλασικό ψαχτήρι είναι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εχω μια απορια που ισως φανει (και είναι) ηλιθια..:O λοιπον,θελω να ενεργοποιησω την φωνητικη στα μηνυματα.εχω την επισημη αγγλικη ρομ.παω στο play store κ βρισκω μονο το ''google now launcher'' και το ''google'' (δεν βρηκα δηλαδή εφαρμογή ''google now'' όπως νομιζα).κατεβαζω την εφαρμογή google?επειτα κανω κατι άλλο ή απλα παω στις γλωσσες κ βρισκω την ελληνικη? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Θέλω να φλασάρω από την αρχή την τελευταία ROM που εχει βγαλει επίσημα η MIUI. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την developer. Ωστόσο στο site τους στην ενότητα με τις ROM για το MI3 δεν μπορώ να καταλάβω πια είναι η κατάλληλη για το δικό μας WCDMA. Αναφέρει διαφορα για Μαλαισία, Ινδία, κτλ ... αλλα εδώ για Ελλάδα εχει κανεις καμια ιδέα ποιο μπορω να χρησιμοποιησω;;; Ευχαριστώ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Θέλω να φλασάρω από την αρχή την τελευταία ROM που εχει βγαλει επίσημα η MIUI. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την developer. Ωστόσο στο site τους στην ενότητα με τις ROM για το MI3 δεν μπορώ να καταλάβω πια είναι η κατάλληλη για το δικό μας WCDMA. Αναφέρει διαφορα για Μαλαισία, Ινδία, κτλ ... αλλα εδώ για Ελλάδα εχει κανεις καμια ιδέα ποιο μπορω να χρησιμοποιησω;;; Ευχαριστώ... Και γιατί δεν βάζεις την τελευταία ελληνική;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 δεν το είχα σκεφτεί. Αν είναι root καλή ιδέα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Θέλω να φλασάρω από την αρχή την τελευταία ROM που εχει βγαλει επίσημα η MIUI. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την developer. Ωστόσο στο site τους στην ενότητα με τις ROM για το MI3 δεν μπορώ να καταλάβω πια είναι η κατάλληλη για το δικό μας WCDMA. Αναφέρει διαφορα για Μαλαισία, Ινδία, κτλ ... αλλα εδώ για Ελλάδα εχει κανεις καμια ιδέα ποιο μπορω να χρησιμοποιησω;;; Ευχαριστώ... China wcdma ειναι αυτο που θες Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ευχαριστώ πολύ...Καλό απόγευμα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 δεν το είχα σκεφτεί. Αν είναι root καλή ιδέα... Εννοείται ότι είναι ροοτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerogiannis1984 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας.Τις προάλλες μου έπεσε και τσαλακώθικε το πίσω καπάκι του mi3 μου,:cry:θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο να βρώ γνήσιο ανταλακτικό με nfc?Υπάρχει κάτι τέτοιο;Βρήκα απο merimobiles απο alliexpress και κανα δύο ακόμη σελίδες αλλα είναι γνήσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για δειξε μας τι ακριβως εγινε και τι βρηκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Γιατί χαλάει έτσι εύκολα!? Edited October 10, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerogiannis1984 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για δειξε μας τι ακριβως εγινε και τι βρηκες.. http://www.merimobiles.com/high-quality-original-xiaomi-mi3-phone-backcover_p/meri10332.htm μια ειναι αυτη και οι υπολοιπες αν στο aliexpress γραψεις mi3 battery back cover door θα σου τις εμφανισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Την περιγραφη ως γνησια πσντως... Εχεις κανενα βιντεακι για το πως θα το αποσυρναμολογισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 σβήσε τα δεδομένα τους (μάλλον δεν θα δουλέψουν) απεγκατάσταση και εγκατάσταση των εφαρμογών , (θα δουλέψουν) Τελικά ήθελε μια επανεκκίνηση απο μένα, εκτός απο αυτή που έγινε μόλις πέρασα την Ρομ. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerogiannis1984 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Την περιγραφη ως γνησια πσντως... Εχεις κανενα βιντεακι για το πως θα το αποσυρναμολογισεις; Αυτο ειναι,δεν ειναι και πολυ δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα πως μπορώ να βρω κάποιο εύκολο πρόγραμμα να βρω άχρηστα πράγματα στο τηλέφωνο; γιατί έχει γεμίσει χωρίς να έχω σχεδόν τίποτα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 αναβαθμιση σημερα δεν εχει; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όχι είχαν ενα πρόβλημα με το touch screen στην τελευταια έκδοση και την αποσυρανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα πως μπορώ να βρω κάποιο εύκολο πρόγραμμα να βρω άχρηστα πράγματα στο τηλέφωνο; γιατί έχει γεμίσει χωρίς να έχω σχεδόν τίποτα μεσα Clean master αναβαθμιση σημερα δεν εχει; Μάλλον όχι γιατί στο αγγλικό miui λένε ότι η εκδοση που βγάλανε έχει προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ρε παιδια εχω ενα 'θεματακι', μου αλλαζει συνεχως την ζωνη ωρας. Ενω την βαζω +3h αυτη μου γυριζει στο +2 ενω εχω κλειστα ολες τις αυτοματες ενημερωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 αναβαθμιση σημερα δεν εχει; [Changelog] MIUI ROM 4.10.10 Full Changelog. Mi 3W & Mi 4 Suspended. την εβγαλαν το πρωι και εξαιτιας καποιων bug την τραβηξαν MIUI ROM 4.10.10 for Mi 3W and Mi 4 suspended due to touch screen bugs. New version will be released soon. ενημερωτικα παντως, επειδη ειχαν γιορτες στην κινα εχει πολυ λιγες αλλαγες οποτε μικρο το κακο. MIUI ROM 4.10.10 Full Changelog Note: Changelog marked out for Mi 3/4/Pad is for MIUI 6, otherwise, it's for MIUI V5. [Contacts] New - Added 'Directory' group (Mi 3/4 W/C) (10-8) [Gallery] Optimization - Moved 'Share' button in cloud album to the bottom (Mi 3/4 W/C) (10-9) [Mi Life] New - Save Directory business number to contacts (Mi 3/4 W/C) (10-8) Optimization - Order of numbers searched from Directory when dialing a number (Mi 3/4 W/C) (10-8) Fix - It might show as blank when tracking a express shipment number (Mi 3/4 W/C) (10-8) Fix - Sometimes, it would FC when sending online messages (Mi 3/4 W/C) (10-8) The changelog is kind of short because of China National Holiday. Hope you understand. Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 To exo alla telo kapoio pou na moy vriskei k oti einai axristo giati exo 4gb free k 9 gemata xoris sxedon tipota mesa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όχι greeklish! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts