gdimitris Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) μόλις πήρα και εγώ το κινητό. (πήρα το mi3 και το mi4) όλα δουλεύουν τέλεια στο κινητό, αλλά προσπαθώ να κάνω update το MIUI 4.8.22 (Weekly update), αλλά δεν το κατεβάζει με τίποτα. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; το κινητό το πήρα μόνο με αγγλικά και κινέζικα, άρα δεν έχει γίνει root. επίσης βλέπω τώρα που κατεβάζω το google apps ότι κάνει πάρα πολύ ώρα να τα κατεβάσει... π.χ έχει 2 λεπτά που προσπαθεί να κατεβάσει το google chrome και είναι ακόμα στο 18%. το Mi4 που το έχω δίπλα του, τα κατέβασε όλα και τα δουλεύω και όλας... καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει? φιλε την 4.8.22 πρεπει να την βαλεις χειροκινητα αλλα σου προτεινω να βαλεις την v6 αν θες να βαλεις σταβλε βαλε την με το recovery mode για να σου δουλεψει ΚΑι Οχι με τον updager γιατι ια εχεις προβλημα Edited September 27, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) φιλε την 4.8.22 πρεπει να την βαλεις χειροκινητα αλλα σου προτεινω να βαλεις την v6 αν θες να βαλεις σταβλε βαλε την με το recovery mode για να σου δουλεψει ΚΑι Οχι με τον updager γιατι ια εχεις προβλημα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. την v6 την έχεις δοκιμάσει; δεν έχει προβληματάκια; σκεφτόμουν να την αφήσω λίγο να περάσει τα bug κτλ και να την έβαζα μετά. να ρωτήσω κάτι ακόμα. τα τελευταία χρόνια είχα huawei, και είχε επιλογή να βλέπω σε στυλ παραθύρων τα apps που έχω ανοιχτά κτλ. και με ένα κουμπί να μπορώ να τα κλείσω όλα μαζί ή απλά να πετάγομαι απο το ένα στο άλλο πιο γρήγορα. υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ γιατί δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Edited September 28, 2014 by kitsis_6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. την v6 την έχεις δοκιμάσει; δεν έχει προβληματάκια; σκεφτόμουν να την αφήσω λίγο να περάσει τα bug κτλ και να την έβαζα μετά. να ρωτήσω κάτι ακόμα. τα τελευταία χρόνια είχα huawei, και είχε επιλογή να βλέπω σε στυλ παραθύρων τα apps που έχω ανοιχτά κτλ. και με ένα κουμπί να μπορώ να τα κλείσω όλα μαζί ή απλά να πετάγομαι απο το ένα στο άλλο πιο γρήγορα. υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ γιατί δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Κοιτα προβληματα τυπου bug δεν βλεπω εγω, δεν ξερω μπορει να μην τα καταλαβαινω στην αρχη οταν εβαλα την v6 δεν μου αρεσε καθολου γιατι αλλαξαν πολλα πραγματα, αλλα τωρα που την εμαθα ειναι πιο ωραια(για εμενα δεν σε παιρνω στο λαιμο μου) και πιο καλη. Την δευτερη ερωτηση δεν την καταλαβα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδια περνωντας την 4.9.26 ,θα ειναι ολα οπως πριν αν ενεργοποιησω τα αντιγραφα που εχω δημιουργησει? εννοω τα αντιγραφα απο τον Nova και τα αντιγραφα συστηματος κ εφαρμογων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. την v6 την έχεις δοκιμάσει; δεν έχει προβληματάκια; σκεφτόμουν να την αφήσω λίγο να περάσει τα bug κτλ και να την έβαζα μετά. να ρωτήσω κάτι ακόμα. τα τελευταία χρόνια είχα huawei, και είχε επιλογή να βλέπω σε στυλ παραθύρων τα apps που έχω ανοιχτά κτλ. και με ένα κουμπί να μπορώ να τα κλείσω όλα μαζί ή απλά να πετάγομαι απο το ένα στο άλλο πιο γρήγορα. υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ γιατί δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Βάλε την v6 και το θέμα pop είναι ακριβως οτι ζητάς .η εναλλαγή γίνεται με το σύρσιμο δυο δακτύλων. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Βάλε την v6 και το θέμα pop είναι ακριβως οτι ζητάς .η εναλλαγή γίνεται με το σύρσιμο δυο δακτύλων. ευχαριστώ φίλε. θα την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του κινητού εχω 2-3 απορίες αν μπορει κάποιος να με φωτίσει. 1)Υπαρχει καποιο μαγαζι που να το στελνει ΧΩΡΙΣ τελονειο? το εχω βρει εδω http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html στα 279.99$ 220€ και εδω http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-3G-Qualcomm-800-Quad-Core-2-3GHz-Mobile-Phone-2GB/1153179_1780359776.html στα 250€ Αξιζει να το παρω απο το προτο καταστημα ή θα μου σταματήσει? (Ο δευτερος πρωτα τα στελνει στον εαυτο του αρα ειναι SAFE απο φιλους (αρκετους) που μου εχουν πει). 2)Me την android έκδοση τι γίνεται? μπορω να βαλω 4.4.4? γιατι και στα 2 screenshots βλεπω 4.3 και μαλιστα στο 2 καταστημα εχει κ ενα W διπλα στο ονομα του τηλεφωνου (πιστευω ειναι απλα το WHITE). Απλα διαβασα καποιες σελιδες και βλεπω οτι εχει αρκετες rom κτλ κτλ.. ειμαι λιγο ασχετος με τα update (eixe motorola moto G οποτε αναβαθμίσεις έπαιρνα αυτοματα) Ευχαριστω παρα πολυ Edited September 29, 2014 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα σε ολους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του κινητού εχω 2-3 απορίες αν μπορει κάποιος να με φωτίσει. 1)Υπαρχει καποιο μαγαζι που να το στελνει ΧΩΡΙΣ τελονειο? το εχω βρει εδω http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html στα 279.99$ 220€ και εδω http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-3G-Qualcomm-800-Quad-Core-2-3GHz-Mobile-Phone-2GB/1153179_1780359776.html στα 250€ Αξιζει να το παρω απο το προτο καταστημα ή θα μου σταματήσει? (Ο δευτερος πρωτα τα στελνει στον εαυτο του αρα ειναι SAFE απο φιλους (αρκετους) που μου εχουν πει). 2)Me την android έκδοση τι γίνεται? μπορω να βαλω 4.4.4? γιατι και στα 2 screenshots βλεπω 4.3 και μαλιστα στο 2 καταστημα εχει κ ενα W διπλα στο ονομα του τηλεφωνου (πιστευω ειναι απλα το WHITE). Απλα διαβασα καποιες σελιδες και βλεπω οτι εχει αρκετες rom κτλ κτλ.. ειμαι λιγο ασχετος με τα update (eixe motorola moto G οποτε αναβαθμίσεις έπαιρνα αυτοματα) Ευχαριστω παρα πολυ Εγω λεω να το παρεις απο vickmall εμενα και πολλων αλλων δεν περασε τελωνειο, τωρα δεν ξερω τι θα γινει με το καθενα. Επισης ειναι πολυ πιο ασφαλες να χρησιμοποιεις paypal παρα οτιδηποτε αλλο Οσον αφορα για το W ειναι η ευρωπαιηκη εκδοση(Wcdma) Δεν εχει αρκετες ρομ ΑΛΛΑ 2 την stable και την developer που ειναι και οι δυο επισημες(η πρωτη ειναι χωρις root η δευτερη με ροοτ αλλα και στις δυο περιπτωσεις νομιζω οτι δεν χανεις εγγυηση) p.s. πως πηγε ετσι το δολλαριο ρε μαμωτο εγω στα 212 το πηρα :/ Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα σε ολους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του κινητού εχω 2-3 απορίες αν μπορει κάποιος να με φωτίσει. 1)Υπαρχει καποιο μαγαζι που να το στελνει ΧΩΡΙΣ τελονειο? το εχω βρει εδω http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html στα 279.99$ 220€ και εδω http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-3G-Qualcomm-800-Quad-Core-2-3GHz-Mobile-Phone-2GB/1153179_1780359776.html στα 250€ Αξιζει να το παρω απο το προτο καταστημα ή θα μου σταματήσει? (Ο δευτερος πρωτα τα στελνει στον εαυτο του αρα ειναι SAFE απο φιλους (αρκετους) που μου εχουν πει). 2)Me την android έκδοση τι γίνεται? μπορω να βαλω 4.4.4? γιατι και στα 2 screenshots βλεπω 4.3 και μαλιστα στο 2 καταστημα εχει κ ενα W διπλα στο ονομα του τηλεφωνου (πιστευω ειναι απλα το WHITE). Απλα διαβασα καποιες σελιδες και βλεπω οτι εχει αρκετες rom κτλ κτλ.. ειμαι λιγο ασχετος με τα update (eixe motorola moto G οποτε αναβαθμίσεις έπαιρνα αυτοματα) Ευχαριστω παρα πολυ Στις παρακάτω εικόνες έβαλα την έκδοση της ρομ όπου φοράω... Όσο για το W που γράφει είναι το μοντέλο για τα δίκτυα μας... Εγώ το πήρα από το http://www.to2c.com και έκανε ακριβώς 16 μέρες να έρθει δεν είχα κανένα πρόβλημα με το τελωνείο διότι επάνω στο δέμα έγραφε ανταλλακτικά είδη κήπου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ηρθε και η δικιά μου παραγγελία μετά απο 1 μήνα απο vickmall.άψογο το τηλέφωνο .απλά προς ενημέρωση μην βάλετε converter για την sim γιατί μετά δεν θα ανοίγει (την έπαθα και τρελάθηκα μέχρι να βρω πως ανοίγει) .και να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν με την αγορά και τις γενικές πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Εγω λεω να το παρεις απο vickmall εμενα και πολλων αλλων δεν περασε τελωνειο, τωρα δεν ξερω τι θα γινει με το καθενα. Επισης ειναι πολυ πιο ασφαλες να χρησιμοποιεις paypal παρα οτιδηποτε αλλο Οσον αφορα για το W ειναι η ευρωπαιηκη εκδοση(Wcdma) Δεν εχει αρκετες ρομ ΑΛΛΑ 2 την stable και την developer που ειναι και οι δυο επισημες(η πρωτη ειναι χωρις root η δευτερη με ροοτ αλλα και στις δυο περιπτωσεις νομιζω οτι δεν χανεις εγγυηση) p.s. πως πηγε ετσι το δολλαριο ρε μαμωτο εγω στα 212 το πηρα :/ Ευχαριστω αρα να παω για to2c ή vickmall σωστα? :) τους λεω κατι sto PAYPAL comments ή ξερουν αυτοι? Edited September 29, 2014 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μαλιστα.. οκ θα τα δω. Αρα φιλε μου εγω την W θα λαβω (απο τα καταστηματα αυτα σωστα) ? Απο το vickmall ναι τωρα απο το aliexpess δεν ξερω και δεν τους εμπιστευομαι γενικα ειναι σαν ενα ebay κινεζων χωρις paypal Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Οκ.. καταλαβα. Αρα το αγοράζω κανονικα.. στα notes του paypal δεν θα βαλω κατι σωστα? ξερει αυτος? SG post?? http://i62.tinypic.com/2r4s7wx.jpg Ετσι? Edited September 29, 2014 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Οκ.. καταλαβα. Αρα το αγοράζω κανονικα.. στα notes του paypal δεν θα βαλω κατι σωστα? ξερει αυτος? Δεν χρειαζεται να βάλεις τίποτα. Εγώ διάλεξα το ταχυδρομείο της Ολλανδίας και δεν πλήρωσαν τίποτα. Μην το πάρεις σαν δεδομένο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν χρειαζεται να βάλεις τίποτα. Εγώ διάλεξα το ταχυδρομείο της Ολλανδίας και δεν πλήρωσαν τίποτα. Μην το πάρεις σαν δεδομένο όμως. Το μονο που εχει ειναι SG POST. αρα αυτο βαζω σωστα? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Το μονο που εχει ειναι SG POST. αρα αυτο βαζω σωστα? αυτο βαζεις Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έφυγε... αντε καλη μου τυχη :) Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έφυγε... αντε καλη μου τυχη :) 1 θα σου πω φιλε θα στο παιρνουν οι γνωστοι σου με τα σαμσουνκ τα σονυ και τα αλλα να τα συγκρινουν και δεν θα λενε τιποτα αφου θα λενε τι βλακειες κινητα εχουν παρει σε μεγαλυτερες τιμες. Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkman Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Mi3. Από που προτείνετε να το πάρω? Είπα στο Minideal να το παραγγείλω αλλά είδα ότι γράφει M3 και ψάρωσα λίγο. Το M3 είναι το ίδιο με το Μi3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 viber Κέντρο ασφάλειας/Δικαιώματα/Αυτόματη έναρξη/επιλέγεις το viber Έτσι το έχω αλλά συνεχίζει να μην δείχνει το γνωστό εικονίδιο στην μπάρα πάνω(εκεί που λέει και την ώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Mi3. Από που προτείνετε να το πάρω? Είπα στο Minideal να το παραγγείλω αλλά είδα ότι γράφει M3 και ψάρωσα λίγο. Το M3 είναι το ίδιο με το Μi3? Το ιδιο ειναι Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδια απο που προτεινετε να το παρω ; που μπορουμε να το βρουμε πιο φτηνα; το εχει αγορασει κανεις απο το coolicool; υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τα γνωστά καταστήματα που εκπροσωπούνται εδώ θεωρούνται και αξιόπιστα. Το coolicool είναι ανάμεσα τους. Όσον αφορά το τελωνείο, ναι υπάρχει ενδεχόμενο να πληρώσεις δασμούς και φόρους εκτελωνισμού. Τρόποι και μέθοδοι παράκαμψης τους δεν επιτρέπεται να συζητάμε στο παρόν θέμα. Ρίξε και μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παντως δε καταλαβαινω γιατι δεν επιτρεπεται να μιλαμε για τελωνειο, δεν ειναι παρανομο, απλως αποφευγεις εναν ελεγχο, σα να κοβεις ταχυτητα κοντα σε ενα μπλοκο. Και ουτε νομιζω οτι συνεργαζεστε με το κρατος με κανενα τροπο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παντως δε καταλαβαινω γιατι δεν επιτρεπεται να μιλαμε για τελωνειο, δεν ειναι παρανομο, απλως αποφευγεις εναν ελεγχο, σα να κοβεις ταχυτητα κοντα σε ενα μπλοκο. Και ουτε νομιζω οτι συνεργαζεστε με το κρατος με κανενα τροπο.. Είναι προτροπή για παράνομη πράξη. Το να λες σε κάποιον πως να μην πληρώσει τους νόμιμους φόρους που του έχουν επιβληθεί, είναι παράνομο. Τώρα εάν τελικά δεν σε ελένξουν, αυτό είναι άλλο πράγμα, δεν φταις εσύ. Αλλά να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας..... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts