tma11v Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια στο στο xiaomishop το εχει €235.59 αυτη η τιμη τους ισχυει και για το ευρωπαικο τους ? γτ αμα βαλεις και τα δωρα που δινει πανω κατω τοσο δεν θα πηγαινε αν τα παιρνα απο china ολα μαζι ?.....τουλαχιστον ετσι αποφευγω κ τελωνεια σιγουρα......εκτος και εαν χρεωνουν επιπλεον τα εξοδα αποστολης μιας κ ελεγε οτι απο ευρωπη ερχετε σε 2-5 μερς με UPS, DHL (αυτα τα δυο με λεφτα δεν ειναι ?) Χρεώνει μεταφορικά, βγαίνει τελικό κοστος γύρω στα 277ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Θελω να βαλω την εφαρμογη Recorder να κανει εγγραφη των τηλεφωνικων κλησεων,απο τα settings δεν βλεπω την Recorder στην λιστα των εφαρμογων ωστε να την κανω Autostart,επισης κ manual αν την τρεξω,δεν βλεπω να κανει εγγραφη. Μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?η να προτεινει καποια αλλη εφαρμογη?. Ευχαιστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 καλημερα παιδια εχω ενα θεμα δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια απο κανενα mb3 downloader μολης μου βγαζει το τραγουδι κ παταω για κατεβασμα με πεταει εξω,κ μηλαμε εχω προσπαθησει με πανω 10 απο διαφορετικους mb3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Θελω να βαλω την εφαρμογη Recorder να κανει εγγραφη των τηλεφωνικων κλησεων,απο τα settings δεν βλεπω την Recorder στην λιστα των εφαρμογων ωστε να την κανω Autostart,επισης κ manual αν την τρεξω,δεν βλεπω να κανει εγγραφη. Μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?η να προτεινει καποια αλλη εφαρμογη?. Ευχαιστω ανοιξε το τηλεφωνο και μετα το πληκτρο μενου, επελεξε ρυθμισεις, εκει ειναι αυτο που θες Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ανοιξε το τηλεφωνο και μετα το πληκτρο μενου, επελεξε ρυθμισεις, εκει ειναι αυτο που θες Δυστυχως εχω την V6 και πατωντας το πληκτρο για μενου,δεν βγαζει στο settings.Εχω δει αυτο που λες για την ρυθμιση αλλα δεν μπορω να μπω στα settings του phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Είμαι μετά τις πρώτες φορτίσεις πλέον, με την ελληνική 3,13 stable rom, με Xposed framework και τη δωρεάν έκδοση του Greenify και έχω βγάλει σαφή συμπεράσματα για τη μπαταρία.. 6 ώρες και 22 λεπτά οθονη στο 6% με χρήση 47% οθόνη(wifi σερφαρισμα κυριως) και 17% κλήσεις.. Νομίζω είναι πολύ καλή επίδοση και 25% βελτιωμένη με το Greenify! Όσοι έχετε την Miui v6 υπάρχει όντως αισθητή βελτίωση? Επίσης, θα δω κάτι αξιόλογο αν πληρώσω το Greenify και μου δώσει επιπλέον πρόσβαση στα αρχεία συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δυστυχως εχω την V6 και πατωντας το πληκτρο για μενου,δεν βγαζει στο settings.Εχω δει αυτο που λες για την ρυθμιση αλλα δεν μπορω να μπω στα settings του phone. Το βγαζει φιλε την ωρα που κανεις την κληση...και εγω την 6 εχω και μου το βγαζει. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Χρεώνει μεταφορικά, βγαίνει τελικό κοστος γύρω στα 277ευρω Ηταν αρκετα καλο για να ειναι αληθινο τελικα :( Επίσης, θα δω κάτι αξιόλογο αν πληρώσω το Greenify και μου δώσει επιπλέον πρόσβαση στα αρχεία συστήματος? Γιατι δε το κατεβαζεις απο "αλλου" αντι να το πληρωσης (που μπορει και να μην κανει τπτ τρομερο σε σχεση με το free) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το βγαζει φιλε την ωρα που κανεις την κληση...και εγω την 6 εχω και μου το βγαζει. Εννουσα να ξεκιναει η εγγραφη αυτοματα οταν δεχομαι η κανω κληση οχι να πρεπει να πατησω εγω το εικονιδιο της εγγραφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εννουσα να ξεκιναει η εγγραφη αυτοματα οταν δεχομαι η κανω κληση οχι να πρεπει να πατησω εγω το εικονιδιο της εγγραφης. ρυθμίσεις (το γρανάζι)/εφαρμογές συστήματος/Call settings/Call record settings/Αυτόματη ηχογράφιση (θα τις βρεις στον φάκελο Miui/sound_recorder/call_rec) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ρυθμίσεις (το γρανάζι)/εφαρμογές συστήματος/Call settings/Call record settings/Αυτόματη ηχογράφιση (θα τις βρεις στον φάκελο Miui/sound_recorder/call_rec) Νασαι καλα φιλε μου,ενταξει τωρα , δεν ειχα δει την πρωτη επιλογη "call settings" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Παιδια ηρθε σημερα το τερατακι, βασικα εχει μεσα οχι την stable rom αλλα την αλλη, πως μπορω να παω σε stable rom? Α και κατι ακομα γιατι δεν με βρισκει το google maps? Edited September 23, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδια ηρθε σημερα το τερατακι, βασικα εχει μεσα οχι την stable rom αλλα την αλλη, πως μπορω να παω σε stable rom? Εδώ βρίσκεις την σταθερή, αλλά δεν σου το συνιστώ. Μπορεί η 6 να είναι λίγο buggy, αλλά κατ' εμέ πολύ καλύτερη από την σταθερή και με εβδομαδιαία ανανέωση, πράγμα που δεν υπάρχει στην σταθερή -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ Α και κατι ακομα γιατι δεν με βρισκει το google maps? Το GPS είναι ενεργό!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Εδώ βρίσκεις την σταθερή, αλλά δεν σου το συνιστώ. Μπορεί η 6 να είναι λίγο buggy, αλλά κατ' εμέ πολύ καλύτερη από την σταθερή και με εβδομαδιαία ανανέωση, πράγμα που δεν υπάρχει στην σταθερή -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ Το GPS είναι ενεργό!? Ναι ειναι αλλα, στο gps test κλειδωνει ενω στο google maps δεν με βρισκει, η μη stable που εχω δεν ειναι η v6 αλλα η v5 Edited September 23, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι ειναι αλλα, στο gps test κλειδωνει ενω στο google maps δεν με βρισκει, η μη stable που εχω δεν ειναι η v6 αλλα η v5 Ski69line@hotmail.com στείλε με έναν αριθμό σου να σε βοηθήσω από Θεσσαλονίκη είμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Ski69line@hotmail.com στείλε με έναν αριθμό σου να σε βοηθήσω από Θεσσαλονίκη είμαι... Διορθωθηκε απο μονο του, ευχαριστω παντως για τη βοηθεια! Παντως εχω ενα αλλο προβλημα δεν μπορω να κανω update παταω να την κατεβασω αλλα τιποτα κολλαει στο download Edited September 23, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι ειναι αλλα, στο gps test κλειδωνει ενω στο google maps δεν με βρισκει, η μη stable που εχω δεν ειναι η v6 αλλα η v5 Μπες μέσα στις ρυθμίσεις -> apps -> google maps clear data and cache Να δεν φτιάξει, ίσως να θέλει επαναφορά της συσκευής. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Διορθωθηκε απο μονο του, ευχαριστω παντως για τη βοηθεια! Παντως εχω ενα αλλο προβλημα δεν μπορω να κανω update παταω να την κατεβασω αλλα τιποτα κολλαει στο download Μπες στο sait https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-9-19-Xiaomi-MI-3-GTV-4-9-19/#files (Ελληνική rom με εβδομαδιαία αναβάθμιση) κατέβασε το αρχείο, όταν τελειώσει το μετανομάζεις σε update και την πετάς στο κινητό. Μετά μπαίνεις σε recovery λειτουργία και επιλέγεις instail zip - sdcard και περιμένεις να γίνει το update όταν τελειώσει πατάς το reboot now και τέλος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μπες στο sait https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-9-19-Xiaomi-MI-3-GTV-4-9-19/#files (Ελληνική rom με εβδομαδιαία αναβάθμιση) κατέβασε το αρχείο, όταν τελειώσει το μετανομάζεις σε update και την πετάς στο κινητό. Μετά μπαίνεις σε recovery λειτουργία και επιλέγεις instail zip - sdcard και περιμένεις να γίνει το update όταν τελειώσει πατάς το reboot now και τέλος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/ χμμμ το θεμα ειναι οτι δεν θελω μεσα την ελληνικη ρομ Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 χμμμ το θεμα ειναι οτι δεν θελω μεσα την ελληνικη ρομ Τότε πας εδώ... https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5731-4-9-19-Xiaomi-MI-3-miuiandroid-com/#files Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paternalistis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχει πάρει κανένας το ΜΙ4 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :) http://whitefenix.co/captainbook/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 καλημερα παιδια. Κατοχος και εγω του κινητου μας και πολυ ευχαριστημενος. 2 ερωτησεις: OTG Καλωδιο για το χιαομι μπορω να βρω εδω Ελλαδα, η θελει συγκεκριμενο της εταιρειας και δευτερον στην 4.9.19 ελληνικη που ειμαι πως διαλεγω την διαταξη οθονων πχ ποια θα ειναι κεντρικη? στην εκδοση 5 γινοταν ευκολα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 παιδια εσεις που εχετε βαλει την v6 σας δουλευει το menu key ή σας βγαζει τον task manager? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 παιδια εσεις που εχετε βαλει την v6 σας δουλευει το menu key ή σας βγαζει τον task manager? Αν το πατησεις μια φορα βγαζει το task manager,αν το κρατησεις πατημενο βγαζει τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Να ρωτησω δυο πραγματακια: 1)Προσπαθω να βαλω μια φωτο σε μια επαφη του τηλεφωνου,αλλα δεν "μπαινει". 2) Πως προβαλλουμε επαφες που ειναι στην sim card? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts