moviehunter2009 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων; το "μαμα" που εχει κανει ηχογραφιση οποτε του καπνισει....το ιδιο και το Call Recorder...βασικα εχω δει οτι οποτε με παιρνουν τηλεφωνο τοτε υπαρχει το προβλημα...τοτε αναλογα με τα κεφια του γινεται ηχογραφιση η οχι....αν παρω εγω δεν εχει προβλημα....το ACR 9.1 που εχω στα αλλα μου τηλεφωνα δουλευει μια χαρα...καμια προταση δοκιμασμενη με αυτο το κινητο υπαρχει; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων; το "μαμα" που εχει κανει ηχογραφιση οποτε του καπνισει....το ιδιο και το Call Recorder...βασικα εχω δει οτι οποτε με παιρνουν τηλεφωνο τοτε υπαρχει το προβλημα...τοτε αναλογα με τα κεφια του γινεται ηχογραφιση η οχι....αν παρω εγω δεν εχει προβλημα....το ACR 9.1 που εχω στα αλλα μου τηλεφωνα δουλευει μια χαρα...καμια προταση δοκιμασμενη με αυτο το κινητο υπαρχει; Καλημέρα από όσα δοκίμασα το Automatic Call Recorder δουλεύει άψογα! Και μια ερώτηση που έκανα και πριν μερικές σελίδες, ο ήχος στην εγγραφή βίντεο όταν είναι λίγο δυνατός παραμορφώνει σε σας; Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Καλημέρα από όσα δοκίμασα το Automatic Call Recorder δουλεύει άψογα! Και μια ερώτηση που έκανα και πριν μερικές σελίδες, ο ήχος στην εγγραφή βίντεο όταν είναι λίγο δυνατός παραμορφώνει σε σας; θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω...για το video που λες δεν εχω κανει καποια εγγραφη με αυτο ακομα..το εχω μονο για τηλεφωνα.. τωρα ειδα οτι ειχα κανει εχτες την εκδοση 3.70... και εχει τα ιδια προβληματα...εσυ ποια εκδοση εχεις να δοκιμασω με την ιδια; Edited July 26, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων; το "μαμα" που εχει κανει ηχογραφιση οποτε του καπνισει....το ιδιο και το Call Recorder...βασικα εχω δει οτι οποτε με παιρνουν τηλεφωνο τοτε υπαρχει το προβλημα...τοτε αναλογα με τα κεφια του γινεται ηχογραφιση η οχι....αν παρω εγω δεν εχει προβλημα....το ACR 9.1 που εχω στα αλλα μου τηλεφωνα δουλευει μια χαρα...καμια προταση δοκιμασμενη με αυτο το κινητο υπαρχει; πηγαινεις ασφαλεια- δικαιωματα- διαχειρηση αυτοματης εκκινησης και διαλεγεις με ποια προγραμματα θελεις να ξεκινα η συσκευη σου, μπορεις να βαλεις και το call rec μεσα στη λιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημέρα νέος πλέον... μόλις έχω την συσκευή στα χέρια μου και θέλω να βάλω την τελευταία αναβάθμιση... πως μπορεί να γίνει αυτό;; δεν μπορώ να κάνω update... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγώ τώρα θα κάνω χαρακίρι μου φαίνεται... Δεν μου ακούγεται τίποτα από το ακουστικό... Μόνο αν βάλω ακουστικά... Παίζει να φταίει τίποτα?? Γτ αλλιώς θα ξενερώσω τρελά.. Σε μένα το ίδιο , αλλά μάλλον φταίει από μικρό πέσιμο (μισό μέτρο - είναι και μέσα σε θήκη κοκάλινη) με αποτέλεσμα να μην ακούω τι μου λένε , παρά μόνο από την ανοιχτή ακρόαση. (Από Hands Free δεν το δοκίμασα αν παίζει) Πιστεύω ότι το δικό μου πρόβλημα θα οφείλεται στο πέσιμο και όχι στην τελευταία νέα Miui 25-7-14 που μόλις είχα περάσει. Άρα πρέπει να κολληθεί ή να αντικατασταθεί το μεγαφωνάκι στο πάνω μέρος. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημέρα νέος πλέον... μόλις έχω την συσκευή στα χέρια μου και θέλω να βάλω την τελευταία αναβάθμιση... πως μπορεί να γίνει αυτό;; δεν μπορώ να κάνω update... καλοριζικο καταρχην :) ετσι το παρελαβες? απ'οτι βλεπω ειναι η ελληνικη stable rom απο το miui.gr, οταν λες δεν μπορεις να κανεις update δεν εχεις εφαρμογη updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημέρα νέος πλέον... μόλις έχω την συσκευή στα χέρια μου και θέλω να βάλω την τελευταία αναβάθμιση... πως μπορεί να γίνει αυτό;; δεν μπορώ να κάνω update... Πιο πάνω δίνω λινκ. Το κατεβάζεις και μέσα απο την αναβάθμιση ψάχνεις το αρχείο στον φάκελο download και κάνεις την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω...για το video που λες δεν εχω κανει καποια εγγραφη με αυτο ακομα..το εχω μονο για τηλεφωνα.. τωρα ειδα οτι ειχα κανει εχτες την εκδοση 3.70... και εχει τα ιδια προβληματα...εσυ ποια εκδοση εχεις να δοκιμασω με την ιδια; Με την 3.60 είμαι δες στις ρυθμίσεις του την πηγή εγγραφής... Εγώ το έχω από το '' voice call '' Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 πηγαινεις ασφαλεια- δικαιωματα- διαχειρηση αυτοματης εκκινησης και διαλεγεις με ποια προγραμματα θελεις να ξεκινα η συσκευη σου, μπορεις να βαλεις και το call rec μεσα στη λιστα. Δεν καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα φιλε....οχι οτι δεν ξεκιναει,αλλα δειχνει οτι κανει ηχογραφιση και στο τελος ακουγεται η δικη μου φωνη μονο...οχι παντα...αλλα μια φορα που χρειαστηκα την συνομιλια την πατησα....γενικα εχω παρατηρησει οτι αυτο γινεται οταν σε καλουν,ενω αν παιρνεις εσυ τηλεφωνο εχει λιγοτερες πιθανοτητες να γραψεις μονο την φωνη σου..γιαυτο λεω για καποιον που το εχει ψαξει το θεμα και εχει βρει δοκιμασμενη λυση.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την 3.60 είμαι δες στις ρυθμίσεις του την πηγή εγγραφής... Εγώ το έχω από το '' voice call '' ετσι το ειχα και γω...λες να φταιει η εκδοση της ρομ; θα κανω δοκιμες και θα βαλω και την 3,60 που ειπες... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ υπάρχει σε ευρωπαϊκό έδαφος $309 με επιπλέον χρέωση 25$.... http://www.antelife.com/xiaomi-mi3-m3-5-0inch-fhd-lg-screen-2g-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon800-2-3ghz-sony-camera-2-0mp-13-0mp-3050mah-smartphone-nfc-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είμαι εκεί αλλά δε καταλαβαίνω πως... Έχω κατεβάσει το αρχείο της ROM. Mετά στο τηλέφωνο που το βάζω?? Δεν έχω φάκελο downloaded_rom... Kαι επίσης δεν έχω εικονίδιο Updater Πήγαινε εδώ που είναι το επίσημο Ελληνικό site (Xiaomi-Miui Hellas). Θα βρείς ότι χρειάζεσαι. EDIT: Αν βιάζεσαι να δεις για το πρόβλημά σου, πήγαινε εδώ για να δεις τους τρόπους που βάζεις τις ROM και μετά βάλε μια ROM από αυτές. Καλύτερα βάλε για αρχή την 4.7.11, γιατί η 4.7.18 έχει ένα δυο προβληματάκια που θα τα διαβάσεις με την ησυχία σου αργότερα. Σε λίγο θα δεις και την 4.7.25 εκεί. (κάθε Παρασκευή βγαίνει καινούργια και την επόμενη συνήθως ημέρα, βάζουν τα παιδιά εκεί την αντίστοιχη Ελληνική αφού κάνουν μερικές αλλαγές.) Πρόσεξε να διαλέξεις μια WCDMA που είναι για Ευρώπη και Ελλάδα. (Φαντάζομαι ότι σου έχουν στείλει WCDMA συσκευή...Τσέκαρε το κουτί από πίσω τι γράφει για να είσαι και σίγουρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είμαι εκεί αλλά δε καταλαβαίνω πως... Έχω κατεβάσει το αρχείο της ROM. Mετά στο τηλέφωνο που το βάζω?? Δεν έχω φάκελο downloaded_rom... Kαι επίσης δεν έχω εικονίδιο Updater εφοσον δεν εχεις updater μετονομαζεις το αρχειο της ρομ σε update.zip (το zip εννοειτε δεν χρειαζεται να το γραψεις) μετα συνδεεις το τηλ στο pc και θα σου ανοιξει ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου, βαζεις εκει το αρχειο που εχεις μετονομασεις σε update, χυμα ομως οχι σε φακελο, μετα κλεινεις το τηλ και μπαινεις σε recovery μετα κουμπια volume up + power button πατημενα μαζι, στο recovery θα δεις κατι κινεζικα και στο τελος επιλογη με αγγλικα και μπαινεις εκει, με το κουμπι του ηχου πας πανω κατω και με το power διαλεγεις αυτο που θες, εκει στις επομενες επιλογες καλο ειναι αν δεν θες να σωσεις απο τις εφαρμογες σου κατι καλο ειναι να μπεις στην επιλογη για wipe και να κανεις τα 2 πρωτα wipe cache και wipe user data (σβηνουν μονο οι εφαρμογες που εχεις περασει, δεν σβηνουν φωτο, βιντεο, μουσικη, κλπ) αν θες να αποφυγεις αυτο το βημα πας κατευθειαν στην τριτη επιλογη που λεει install update.zip, πατας εκει και αρχιζει το φλασαρισμα, το αφηνεις να τελειωσει και μετα πατας reboot to system και μπαινεις στην νεα σου ρομ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Reboot --> install update.zip και μετά Reboot to System One. Αυτό έκανα και βλέπω στα σχετικά με το τηλέφωνο android 4.4.3 και ΜIUI-Hellas 4.7.25. Δε θέλει κάτι άλλο ε? Από το ακουστικό τπτ πάλι... Παίζει να φταίει κάτι άλλο η να δοκιμάσω τίποτα άλλο??? Η απλά είμαι τόσο γκαντέμης κι έχει χαλασμένο ακουστικό... Edited July 26, 2014 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Reboot --> install update.zip και μετά Reboot to System One. Αυτό έκανα και βλέπω στα σχετικά με το τηλέφωνο android 4.4.3 και ΜIUI-Hellas 4.7.25. Δε θέλει κάτι άλλο ε? Από το ακουστικό τπτ πάλι... Παίζει να φταίει κάτι άλλο η να δοκιμάσω τίποτα άλλο??? Η απλά είμαι τόσο γκαντέμης κι έχει χαλασμένο ακουστικό... σωστα το εκανες, τωρα για το ακουστικο μαλλον ειναι hardware προβλημα δυστυχως φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αφού έκανες αναβάθμιση φίλε μου και δεν έφτιαξε το πρόβλημα μάλλον κάποιο καλωδιάκι θα έχει κουνηθεί. Αλλά πρέπει να το πιστοποιήσουμε ακριβώς πριν το στείλεις στην Κίνα. Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις την original αγγλοκινέζικη rom να δούμε αν φτιάξει το πρόβλημα. Και αν δεν φτιαξει τοτε πρεπει να το στειλεις πισω. Αλλιως μπορεις να το πας σε κανεναν μαστορα εδω που φτιαχνει κινητα αν δεν εισαι της υπομονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 μια αλλη λυση ειναι να κανεις μια κληση και την ωρα που μιλας να χτυπησεις το πισω μερος στο σημειο του ακουστικου, διαβασα οτι καποιοι που ειχαν το ιδιο προβλημα εστρωσαν το τηλεφωνο ετσι και αρχισε να δουλευει, αλλιως το στελνεις πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Αφού έκανες αναβάθμιση φίλε μου και δεν έφτιαξε το πρόβλημα μάλλον κάποιο καλωδιάκι θα έχει κουνηθεί. Αλλά πρέπει να το πιστοποιήσουμε ακριβώς πριν το στείλεις στην Κίνα. Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις την original αγγλοκινέζικη rom να δούμε αν φτιάξει το πρόβλημα. Και αν δεν φτιαξει τοτε πρεπει να το στειλεις πισω. Αλλιως μπορεις να το πας σε κανεναν μαστορα εδω που φτιαχνει κινητα αν δεν εισαι της υπομονης. Την original θα την περάσω με τον ίδιο τρόπο ?? H θέλει κάτι άλλο?? Αυτή δεν είναι? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5851-4-7-18-Xiaomi-MI-3-en-miui-com/#files Έχω και updater τώρα Αν δε φτιάξει δύο μήνες θα περιμένω μου φαίνεται... Καταρχάς αν δε φτιάξει θέλω να μου δώσουν άλλο καινούργιο. Τα νεύρα μου.. Η αν μπορώ να κάνω και κάτι με Paypall δε ξέρω.. Edited July 26, 2014 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σημερα εκανα κ γω αγορα το mi3.σε αναμονη τωρα.για πειτε μου ιδεες για καλη θηκη.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Χτυπούσα ελαφρά το ακουστικό και εκεί κοντά (και εν ώρα κλήσης και όχι) όπως είπε ο Sealakos και ξαφνικά τώρα παίζει... Tώρα είμαι με την original Κινεζικη/Aγγλικά χωρις Playstore (αυτό πως περνιέται ?? Έχω το αρχείο και είδα ότι λέει flasharoume τα Google Apps ). Sealako θεέ πάρε την ΠΑΕ :p Aυτό που πρότεινες που το είδες?? Γιατί θέλω να διαβάσω περαιτέρω για να μαι σίγουρος... Δοκίμασα κλήση και μιλούσα κανονικά 15 λεπτά. Αυτό γιατ αν το έκανε όμως ??? Φοβάμαι μην πχ το πετάξω σε κανένα κρεββάτι και σταματήσει να παίζει η τίποτα τέτοιο. Εσείς τι λέτε?? Edited July 26, 2014 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Χτυπούσα ελαφρά το ακουστικό και εκεί κοντά (και εν ώρα κλήσης και όχι) όπως είπε ο Sealakos και ξαφνικά τώρα παίζει... Tώρα είμαι με την original Κινεζικη/Aγγλικά χωρις Playstore (αυτό πως περνιέται ?? Έχω το αρχείο και είδα ότι λέει flasharoume τα Google Apps ). Sealako θεέ πάρε την ΠΑΕ :p Aυτό που πρότεινες που το είδες?? Γιατί θέλω να διαβάσω περαιτέρω για να μαι σίγουρος... Δοκίμασα κλήση και μιλούσα κανονικά 15 λεπτά. Αυτό γιατ αν το έκανε όμως ??? Φοβάμαι μην πχ το πετάξω σε κανένα κρεββάτι και σταματήσει να παίζει η τίποτα τέτοιο. Εσείς τι λέτε?? Κατι δεν εκανε καλη επαφη εκει πισω. Το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου με ενα sony xperia neo v. Δεν ακουγοταν απο το ακουστικο τιποτα. Τι αναβαθμισεις του καναμε,τι rom αλλαξαμε δυστυχωε δεν γινοταν τιποτα. Μια μερα του επεσε κατω το κινητο και απο τοτε ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 ρε παιδια εχετε παρατηρησει (μετα την τελευταια αναβαθμιση ή ισως κ την προτελευταια δεν θυμαμαι ακριβως) να πεφτει η μπαταρια λιγο πιο γρηγορα?οκ ακομα εχει πολύ καλη αυτονομια απλα νομιζω ότι τρωει πιο πολύ μπαταρια τωρα...:wacko: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admiralmord Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερες , εχω σοβαρο προβλημα με το μι3 μου. Η συσκευη νεκρωσε δεν ανοιγει αλλα η οθονη λειτουργει συνεχως τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερες , εχω σοβαρο προβλημα με το μι3 μου. Η συσκευη νεκρωσε δεν ανοιγει αλλα η οθονη λειτουργει συνεχως τι κανω? δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά πάντως έμενα μια φορά που κόλλησε η οθονη και δεν εκανε τιποτα κράτησα πολυ ωρα πατημένο το power button και ένιωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερες , εχω σοβαρο προβλημα με το μι3 μου. Η συσκευη νεκρωσε δεν ανοιγει αλλα η οθονη λειτουργει συνεχως τι κανω? Πετα το στον τοιχο :lol::lol::lol: Οχι περα απο την πλακα αν δεν γινετε κατι αστο να ξεφορτισει και φορτισε το ξανα και δες αν ανοιγει τοτε Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts