maddoctor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενω μιλάω ενεργοποιω το μεγάφωνο!? Την εφαρμογή για την μπαταρία την κατέβασα. Μόλις μπορέσω θα ανεβασω τα στατιστικά Α, τέλος οι αναβαθμίσεις. Εφτασα 4.5.30, μου δημιούργησε ενα καινούργιο πρόγραμμα authenticator που τα παντα είναι στα κινέζικα! Edited June 13, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozalo Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μόλις σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το τούμπανο..:p Μέσω meromobiles.com και αποστολή με EMS. Σύνολο παραγγελίας 253 ευρώ (με φορτιστή αυτοκ/του και εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση απώλειας πακέτου). Ελπίζω μέσα στον Ιούνη να το χω. Αα και - 7ευρώ με το κουπόνι "mi3", όπως έχει ήδη ειπωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενω μιλάω ενεργοποιω το μεγάφωνο!? Την εφαρμογή για την μπαταρία την κατέβασα. Μόλις μπορέσω θα ανεβασω τα στατιστικά Α, τέλος οι αναβαθμίσεις. Εφτασα 4.5.30, μου δημιούργησε ενα καινούργιο πρόγραμμα authenticator που τα παντα είναι στα κινέζικα! όπως μιλάς έχει στην οθόνη εικονίδιο για το μεγαφωνο, πιθανόν να σου βγάλει και αλλη ενημέρωση γιατί τώρα είναι στην 4.6.6 και νομιζω σήμερα βγαίνει και η 4.6.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδιά θα χω θέμα με τη MIUI-JXDCNAL22.0,την εχει κανεις;αλλιως ποια εκδοση συνιστάται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ρε παιδιά θα χω θέμα με τη MIUI-JXDCNAL22.0,την εχει κανεις;αλλιως ποια εκδοση συνιστάται; τι θέμα έχει; αυτή πρεπει να είναι παλιά εκδοση, για πήγαινε στις ρυθμίσεις στις πληροφορίες και πες μου πια ακριβως ρομ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 τι θέμα έχει; αυτή πρεπει να είναι παλιά εκδοση, για πήγαινε στις ρυθμίσεις στις πληροφορίες και πες μου πια ακριβως ρομ ειναιείναι η 4.3JLS36C εκδοση android και η παραπανω είναι της MIUI,απλα δεν κανει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 όπως μιλάς έχει στην οθόνη εικονίδιο για το μεγαφωνο, πιθανόν να σου βγάλει και αλλη ενημέρωση γιατί τώρα είναι στην 4.6.6 και νομιζω σήμερα βγαίνει και η 4.6.13 Το προβλημά μου είναι ότι όπως το έχω κάθετα στην βάση του αυτοκινήτου, στο αυτοκίνητο, δεν βγάζει αυτό που λες. Το πρόσεξα μόνο σήμερα όταν το κινητό είναι ξαπλωμένο :confused: Το έχω ψάξει παντού στο κινητό αλλά δεν λέει κάτι. Βρήκα πως μπαίνει custom ringtone ανά ομάδα (χρησιμοποιήσα τον Total Commander). Για να περάσω κανένα θέμα που έχω κατεβάσει, σαν apk όταν πάω να τα κάνω εγκατάσταση δεν γίνεται τίποτα. Κάνω κάτι λάθος!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 είναι η 4.3JLS36C εκδοση android και η παραπανω είναι της MIUI,απλα δεν κανει update για μένα βάλε την τελευταια jelly bean (4.3) εκδοση 4.4.27. την ελληνική απο miui.gr, κατέβασε την και πέρασε την στο κινητό και βαλτην απο τον updater της miui, αυτήν έχω και δουλεύει μια χαρά, σε κιτ κατ θα πάω μόλις βγει κάτι σταθερό, ακόμα έχουν bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 για μένα βάλε την τελευταια jelly bean (4.3) εκδοση 4.4.27. την ελληνική απο miui.gr, κατέβασε την και πέρασε την στο κινητό και βαλτην απο τον updater της miui, αυτήν έχω και δουλεύει μια χαρά, σε κιτ κατ θα πάω μόλις βγει κάτι σταθερό, ακόμα έχουν bugsοκ ευχαριστω,αυτό θα κάνω μάλλον,το θέμα είναι οτι δεν έχω ξαναμπεί στη διαδικασία αυτή και θέλει ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Να ρωτήσω κάτι μιας και είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος (ισως προκαλέσει γέλια η ερώτηση)... Ποια η διαφορά ενός Launcher από τα Themes; Να υποθέσω πως τα themes είναι υποσύνολο ενός launcher και πως η MIUI έχει δικό της Launcher; Το mi3 παίρνει και άλλους; Αν ναι, έχει βάλει κανείς σας κάποιον άλλο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Να ρωτήσω κάτι μιας και είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος (ισως προκαλέσει γέλια η ερώτηση)... Ποια η διαφορά ενός Launcher από τα Themes; Να υποθέσω πως τα themes είναι υποσύνολο ενός launcher και πως η MIUI έχει δικό της Launcher; Το mi3 παίρνει και άλλους; Αν ναι, έχει βάλει κανείς σας κάποιον άλλο; Ευχαριστώ Τα θεματα ας πουμε οτι ειναι η εμφανιση ενως launcher ενω ενας launcher ειναι οι συνολικες λειτουργιες,εμφανιση,δυνατοτητες κλπ της 'επιφανειας εργασιας' του κινητου. πχ αν βαλεις το nova launcher το κινητο θα γινει περιπου σαν κλασσικο android. Ελπιζω να καταφερα να στο εξηγησω απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τα θεματα ας πουμε οτι ειναι η εμφανιση ενως launcher ενω ενας launcher ειναι οι συνολικες λειτουργιες,εμφανιση,δυνατοτητες κλπ της 'επιφανειας εργασιας' του κινητου. πχ αν βαλεις το nova launcher το κινητο θα γινει περιπου σαν κλασσικο android. Ελπιζω να καταφερα να στο εξηγησω απλα. Ναι μια χαρά το εξήγησες, σε ευχαριστώ. Άρα μένουμε με αυτό που έχει και παίζουμε με θέματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 παιδιά βαλτε επάνω το wsm tools το οποίο μεταξύ των άλλων φοβερών χαρακτηριστικών σου επιτρέπει να κατεβάσεις και να εφαρμόσεις τα επι πληρωμή themes που εμεις δεν εχουμε δυνατοτητα να αγορασουμε. Απλα πολυ ανώτερα και πανεμορφα για όλα τα γούστα σε σχεση με τα δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μόλις μπήκε η 4.6.13 Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα βρήκα οτι έψαχναν, μονο τα θέματα πως τα βάζουμε....!? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46108&stc=1&d=1402687678 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Από χθες που έβαλα τη SIM δεν βλέπει 3G αλλά μόνο Edge (έχει το Ε δίπλα στο σήμα). Η έκδοση που έχω υποστηρίζει WDCMA οπότε δεν είναι αυτό το θέμα.. Επίσης έχω την επιλογή προτεινόμενα δίκτυα 3G (αν βάλω μόνο 3G δεν έχει σήμα καν) 4.3 JLS36C MIUI 4.4.27 -GTV-3.8 Έβαλα και τις σωστές ρυθμίσεις της Vodafone αλλά και πάλι τίποτα... Οπότε το τηλέφωνο σέρνεται εκτός wifi στο browsing... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) οκ ευχαριστω,αυτό θα κάνω μάλλον,το θέμα είναι οτι δεν έχω ξαναμπεί στη διαδικασία αυτή και θέλει ψάξιμο αν δεν εχεις updater εφαρμογή τότε δοκίμασε να ρίξεις την rom μέσα στο τηλέφωνο και μετονομασέ την σε update.zip μετά πατα vol+ και power και μπαίνεις σε mi recovery (αν δεν μπεις απο εκει και σου βγαλει κινεζικα βγαλε μπαταρία και πατα vol- και power δεν θυμαμαι ακριβώς ποιο απο τα δύο ειναι) μετά διαλεξε απο εκει install διαλέγεις το αρχειο update.zip και τελος σου κανει την αναβάθμιση.... Αν παλι δεν σου βγάλει σε mi recovery και σου βγάλει σε προβληματική recovery οπως εμένα....Κάνε αυτό τον τρόπο http://en.miui.com/thread-23764-1-1.html στην ουσία βαζεις το mobileuncle από το PLAY STORE και μετά βαζεις αυτή την recovery που προτείνει ο τύπος σε image αρχείο την οποία επιλέγεις απο το mobileuncle αλλα πριν πας στην recovery επειδή ειναι στα κινέζικα το μενου κανεις το κολπο με το TWRP Theme Manager το οποίο αφού το κανεις και αυτο εγκατάσταση μπαίνεις και επιλέγεις πχ το dark theme έτσι οταν πας να κανεις update πλεον απο το mobileuncle σε βγαζει κανονικα Αγγλικα και απο εκει κανεις την εγκατασταση πλεον της rom Edited June 13, 2014 by athanaso77 double post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ξερει καποιος πως διαγραφονται τα θεματα που κατεβαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Ξερει καποιος πως διαγραφονται τα θεματα που κατεβαζουμε; Για να τα δεις τα θέματα πρέπει να είναι στον φάκελο “/SD Card/MIUI/themes“. Εκεί ψάξε τα και σβύστα. ;) PS. Γράψε λάθος. Έχω κατεβάσει και εγώ και δεν είναι εκεί. Θα τα βρω όμως.... Edited June 14, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 αν δεν εχεις updater εφαρμογή τότε δοκίμασε να ρίξεις την rom μέσα στο τηλέφωνο και μετονομασέ την σε update.zip μετά πατα vol+ και power και μπαίνεις σε mi recovery (αν δεν μπεις απο εκει και σου βγαλει κινεζικα βγαλε μπαταρία και πατα vol- και power δεν θυμαμαι ακριβώς ποιο απο τα δύο ειναι) volume (-) και power ειναι για να μπεις recovery αλλα ποια μπαταρια να βγαλει; :X η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 'Εβαλα την τελευταία ελληνική MIUI (KitKat) και τις ρυθμίσεις που μου είπε ο τεχνικός της Vodafone.. Αντί για το Ε δίπλα από το σήμα, τώρα βγάζει Η.. Πάει πιο γρήγορα αλλά δεν είναι 3G... Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 'Εβαλα την τελευταία ελληνική MIUI (KitKat) και τις ρυθμίσεις που μου είπε ο τεχνικός της Vodafone.. Αντί για το Ε δίπλα από το σήμα, τώρα βγάζει Η.. Πάει πιο γρήγορα αλλά δεν είναι 3G... Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.. Το H/H+ είναι 3g και λίγο πιο γρήγορο..!! https://en.wikipedia.org/wiki/High-Speed_Downlink_Packet_Access Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το H/H+ είναι 3g και λίγο πιο γρήγορο..!! https://en.wikipedia.org/wiki/High-Speed_Downlink_Packet_Access πολυ πιο γρηγορο, απο οτι θυμαμαι το 3g ειναι ταχυτητα γυρω στα 2mbps το hspa μεχρι 21mbps και το hspa+ μεχρι 42mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 πολυ πιο γρηγορο, απο οτι θυμαμαι το 3g ειναι ταχυτητα γυρω στα 2mbps το hspa μεχρι 21mbps και το hspa+ μεχρι 42mbps Όχι ακριβώς... GPRS(114Kbps) < EGDE(368Kbps) < 3G(3.1Mbps) < HSDPA(14Mbps) < HSPA+(168Mbps) < 4G/LTE(299.6Mbps) Επειδή όμως έχουμε βγει εκτός θέματος, ας επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όντως όποτε έχει το H είναι πολύ γρήγορο.. Το θέμα είναι πως τέτοιο σήμα έχει στο 10% των περιπτώσεων.. Σε όλες τις άλλες σέρνεται. και το έχω δοκιμάσει σε διάφορα σημεία, οπότε δεν φταίει η περιοχή. Επειδή δεν έχω βρει καμία λύση και επειδή η Κίνα πέφτει μακριά, θα το χρησιμοποιήσω για τα ταξίδια μου και θα πάρω στη σύζυγο ένα πιο.. προσγειωμένο κινητό που να μπορεί να λειτουργεί Out of the box χωρίς να μου βγάζει την ψυχή για να κάνει τα αυτονόητα.... :) Και πριν πέσουν κάποιοι και με φάνε, κατά τα άλλα το κινητό δεν παίζεται... απλά ίσως σε μένα βγήκε προβληματικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναφέρεται σε ένα τέτοιο forum ενδεχομένως ως εξαίρεση στον κανόνα.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όντως όποτε έχει το H είναι πολύ γρήγορο.. Το θέμα είναι πως τέτοιο σήμα έχει στο 10% των περιπτώσεων.. Σε όλες τις άλλες σέρνεται. και το έχω δοκιμάσει σε διάφορα σημεία, οπότε δεν φταίει η περιοχή. Επειδή δεν έχω βρει καμία λύση και επειδή η Κίνα πέφτει μακριά, θα το χρησιμοποιήσω για τα ταξίδια μου και θα πάρω στη σύζυγο ένα πιο.. προσγειωμένο κινητό που να μπορεί να λειτουργεί Out of the box χωρίς να μου βγάζει την ψυχή για να κάνει τα αυτονόητα.... :) Και πριν πέσουν κάποιοι και με φάνε, κατά τα άλλα το κινητό δεν παίζεται... απλά ίσως σε μένα βγήκε προβληματικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναφέρεται σε ένα τέτοιο forum ενδεχομένως ως εξαίρεση στον κανόνα.. Ευχαριστώ Κριμα που σου ετυχε κατι τετοιο, φυσικα και πρεπει να αναφερονται τετοια περιστατικα, αλλα αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε εταιρια, δεν ειναι κινεζικο φαινομενο,το τηλεφωνο μια χαρα δουλευει out of the box χωρις να χρειαστει να κανεις τιποτα και εφοσον δεν εχει καποιο ελλατωμα, παραυτα, δοκιμασες με sim αλλου παροχου να δεις αν υπαρχει διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts