pRomptER Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αφού η MIUI είναι πια στην καθημερινότητα μας, σας παραθέτω ένα link με χρήσιμα κόλπα για την rom της Xiaomi. Καντε ένα κόπο να τα διαβάσετε. Ορισμένα είναι πολύ λειτουργικά και θα αυξησουν την εμπειρία χρήσης του κινητού σας. 62 Tips You Should Know About MIUI V5 http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4409&highlight=miui%2Btips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδια ξερει κανεις πως αλλαζουμε την γλωσσα στην lock screen?οι μερες και οι μηνες ειναι στα κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδια ξερει κανεις πως αλλαζουμε την γλωσσα στην lock screen?οι μερες και οι μηνες ειναι στα κινεζικα. Κατέβασε άλλο από το theme app που έχει... Δοκίμασε 2-3 και θα δεις ότι θα βρεις ένα που να έχει κανονικά ελληνικά! Το μαμά αν θυμάμαι καλά δε γινόταν να το αλλάξεις... Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πέρασα σήμερα μία βόλτα από τα μαγαζάκια που υπάρχουν για το κινητό (Merimobiles, Ibuygoo, etotalk, pandawill, to2c, fastcardtech, Xiaomiworld, anybuying, spemall, focalprice, vikmall ) και είδα ότι ρίξανε τις τιμές τους τα Pandawill ( 429.3 -> 424.99$ ) και spemall ( 443.61 -> 424.99$) και λέω να το χτυπήσω από ένα από τα δύο .Αξίζει να δοκιμάσω κάποιο μαγαζί από αυτά!? :wacko: :wacko: :wacko: Οι άλλοι είναι από 440 - 500$ !!! :mad: :mad: :mad: Υ.Σ. Τώρα είδα ότι και τα δύο χρεώνουν κοντά 30$ για EMS !!!! Υ.Σ.2 Αφού τσέκαρα όλες τις έξτρα χρεώσεις σε όλα τα μαγαζιά, το spemall βγαίνει το πιο φθηνό, 443.61$ Έχεις δίκιο, ακόμα και τώρα που το ibuygou έριξε την τιμή στα 450 δολλάρια, και πάλι βγαίνει πιο φθηνό. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 08/02/14 έγινε η παραγγελία από spemall, στις 12/02/14 το πρωί παραδόθηκε με DHL χωρίς κανένα πρόβλημα από τελωνείο.. Η συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, ταχύτατη και ποιοτική (πολύ καλύτερη του note 2 που εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 http://www.gizchina.com/2014/02/13/xiaomi-mi3s-ship-april-4g-lte-support-along-xiaomi-m3s/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Έχεις δίκιο, ακόμα και τώρα που το ibuygou έριξε την τιμή στα 450 δολλάρια, και πάλι βγαίνει πιο φθηνό.Σημερινή βόλτα.... spemall 443.61$ τελική με μεταφορικά, με επόμενη τιμή στο merimobiles με 461,99$ τελική (με το κουπόνι και μία δερμάτινη θήκη δώρο). Πάντως ρίξανε αρκετά τις τιμές τους αρκετοί μετά τις γιορτές... http://www.gizchina.com/2014/02/13/xiaomi-mi3s-ship-april-4g-lte-support-along-xiaomi-m3s/ Το άρθρο λέει Απρίλιο, άρα από σεπτέμβριο ουσιαστικά μιλάμε βλέποντας πως πήγε η WCDMA του Mi3!? :( Edited February 14, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 08/02/14 έγινε η παραγγελία από spemall, στις 12/02/14 το πρωί παραδόθηκε με DHL χωρίς κανένα πρόβλημα από τελωνείο.. Η συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, ταχύτατη και ποιοτική (πολύ καλύτερη του note 2 που εχω) καλοριζικο! μπορεις να μας πεις πως ηταν το πακετο που σου εστειλαν?βασικα,εννοω τι τιμη εγραφε επανω.ηταν οπως ενος αλλου παιδιου, που ειχε βαλει και φωτογραφια,με αποδειξη κολλημενη πανω στο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Σημερινή βόλτα.... spemall 443.61$ τελική με μεταφορικά, με επόμενη τιμή στο merimobiles με 461,99$ τελική (με το κουπόνι και μία δερμάτινη θήκη δώρο). Πάντως ρίξανε αρκετά τις τιμές τους αρκετοί μετά τις γιορτές... Το άρθρο λέει Απρίλιο, άρα από σεπτέμβριο ουσιαστικά μιλάμε βλέποντας πως πήγε η WCDMA του Mi3!? :( Το "καλά χριστούγεννα" που λέγαμε για το 64άρι mi3 θα πιάσει τόπο για το mi3s :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 καλοριζικο! μπορεις να μας πεις πως ηταν το πακετο που σου εστειλαν?βασικα,εννοω τι τιμη εγραφε επανω.ηταν οπως ενος αλλου παιδιου, που ειχε βαλει και φωτογραφια,με αποδειξη κολλημενη πανω στο πακετο? Είχαν κολλήσει πάνω στο κουτι μια απόδειξη η οποία έγραφε ότι ήταν επισκευασμενη φωτογραφική μηχανή... Άψογοι στο spemall πάντως πάντως.. Παίζουν και κουπόνια έκπτωσης (Google it) πάντως για όποιον σκοπεύει να παραγγείλει από εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Είχαν κολλήσει πάνω στο κουτι μια απόδειξη η οποία έγραφε ότι ήταν επισκευασμενη φωτογραφική μηχανή... Άψογοι στο spemall πάντως πάντως.. Παίζουν και κουπόνια έκπτωσης (Google it) πάντως για όποιον σκοπεύει να παραγγείλει από εκει Βρε παιδια αυτα καλητερα να μην ανακοινωνονται δημοσια γιατι ειναι σαν να τους λετε για τη να ψαχνουν. Αποψη μου βεβαια αλλα σκεφτητε λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Βρε παιδια αυτα καλητερα να μην ανακοινωνονται δημοσια γιατι ειναι σαν να τους λετε για τη να ψαχνουν. Αποψη μου βεβαια αλλα σκεφτητε λογικα. Για το κουπόνι, έχω γραφτεί στο φόρουμ τους, αλλά δεν μου το έχουν στείλει :( :( :( Εσύ το πήρες!? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εγώ νομίζω θέλει λίγο υπομονή, με το Mi3s στα σκαριά και την Meizu να μπαίνει σε "επιθετική" πολιτική τιμών και μάλιστα κόντρα στη Xiaomi μάλλον θα αλλάξουν οι τιμές σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Βρε παιδια αυτα καλητερα να μην ανακοινωνονται δημοσια γιατι ειναι σαν να τους λετε για τη να ψαχνουν. Αποψη μου βεβαια αλλα σκεφτητε λογικα. δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαζοι και να μην καταλαβαινουν τι γινετε...τι γιναμε ολοι οι ελληνες κηπουροι ξαφνικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Είχαν κολλήσει πάνω στο κουτι μια απόδειξη η οποία έγραφε ότι ήταν επισκευασμενη φωτογραφική μηχανή... Άψογοι στο spemall πάντως πάντως.. Παίζουν και κουπόνια έκπτωσης (Google it) πάντως για όποιον σκοπεύει να παραγγείλει από εκει ωραια!αυτο ηθελα να μαθω γιατι το σκεφτομαι να παραγγειλω απο αυτους επειδη ειναι και γρηγοροι στις αποστολες τους.σε ευχαριστω πολυ @marsias. για τα κουπονια,απ'οτι ξερω,παιρνεις αν γραφτεις στο site τους. κατι πρεπει να παιζει και με το facebook,ειχε γραψει ενα παιδι,αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.οποιος ξερει ας μας διαφωτισει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 ρε παιδια ξερουμε για το ποτε θα βγει το 64;;ή να τσιμπησω το 16:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Για τα κουπόνια φίλε μου googlare και θα βρεις διάφορα... Εμένα δεν μου έστειλαν τπτ, μόνος μου το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ρε παιδια μου συμβαινει το εξης κουφο..Ενω εχω την multilang,μου ερχονται οτα updates και μου τα περναει κανονικα...Και συνεχιζει να ειναι μουλτι.. Πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 http://www.gizchina.com/2014/02/13/xiaomi-mi3s-ship-april-4g-lte-support-along-xiaomi-m3s/ Σημερινή βόλτα.... spemall 443.61$ τελική με μεταφορικά, με επόμενη τιμή στο merimobiles με 461,99$ τελική (με το κουπόνι και μία δερμάτινη θήκη δώρο). Πάντως ρίξανε αρκετά τις τιμές τους αρκετοί μετά τις γιορτές... Το άρθρο λέει Απρίλιο, άρα από σεπτέμβριο ουσιαστικά μιλάμε βλέποντας πως πήγε η WCDMA του Mi3!? :( Τώρα πάντως λένε ότι μπορεί το mi3s να είναι 5.5 και όχι 5άρι... http://www.gizchina.com/2014/02/16/purpoted-xiaomi-mi3s-chassis-suggest-larger-display/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Για όσους ψάχνουν ακόμα το mi3, το έχει το minideal στα 300 ευρώ χωρίς μεταφορικά ;) Καιρός ήταν να ακουμπήσει τα 300 γιατί πολύ το ξεφτιλίσανε οι κινέζοι με τα καπέλα τους... Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τωρα αρχιζει να γινεται... 'ενδιαφερον' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Για όσους ψάχνουν ακόμα το mi3, το έχει το minideal στα 300 ευρώ χωρίς μεταφορικά ;) Καιρός ήταν να ακουμπήσει τα 300 γιατί πολύ το ξεφτιλίσανε οι κινέζοι με τα καπέλα τους... 444$ τελική!!! Με δωράκια....καλή τιμή! Ίσως λόγω ότι ανακοινώθηκε το mi3s να δούμε παντού πτώση της τιμής, αφού ο απρίλιος είναι κοντά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 444$ τελική!!! Με δωράκια....καλή τιμή! Ίσως λόγω ότι ανακοινώθηκε το mi3s να δούμε παντού πτώση της τιμής, αφού ο απρίλιος είναι κοντά! Φίλε μου αν δεν κάνω κάποιο λάθος το minideal το δίνει 419 δολλάρια και χωρίς μεταφορικά! Για κάποιο λόγο δίνεις παραπάνω λεφτά... Ίσως στο paypal??? Αν ναι τότε βάλε την τράπεζά σου να πραγματοποιεί την μετατροπή! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιδια αυτα τα τηελεφωνα εχουν playstore τι android φορανε πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιδια αυτα τα τηελεφωνα εχουν playstore τι android φορανε πανω? ΜIUI φοράνε! Είναι μια τροποποιημένη έκδοση του android! Ίσως (αν όχι σίγουρα) η καλύτερη υλοποίηση android ever... Και ναι, έχουν κανονικά playstore και τρέχουν τα πάντα!!! Γενικά να ξέρεις ότι το συνατό σημείο των XIAOMI είναι το MIUI! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts