vgls35 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλομιλητο το τουμπανακι. Με τον γνωστό τρόπο και από το γνωστό μαγαζάκι έγινε η παραγγελιά? (spemall, dhl)Nαι,Παρασκευη σταλθηκε και σημερα το ειχα στα χερια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατέβασε το CPU-Z απο το Playstore και clickare στο system κατω θα γράφει αν ειναι root access η οχι. απο τι ξερω ειναι, απλα πρεπει να κανεις κάποια βήματα. Καλορίζικο απλα θελω να τσεκαρεις κατι απλο οταν σε καλουν η ακούς μουσικοί ακούγετε ο ηχος δυνατά η οχι? εχθές ήρθε και η θήκη που παράγγειλα παρα πολυ καλη με σχέσει με τις επώνυμες αηδίες τις xiaomi ορίστε Link: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-mi3-m3-Leather-Case-High-Quality-Protective-Flip-Cover-for-Xiaomi-3-/111168999278?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item19e2304f6e Το ειχα δοκιμασει απο την αρχη το CPU-Z για να δω αν ειναι και γνησιο.μου γραφει no root access. Ο ηχος ειναι δυνατος ειτε οταν με καλουν ειτε με μουσικη ειτε με ταινια. Πως περναμε την Multilanguage ξερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Nαι,Παρασκευη σταλθηκε και σημερα το ειχα στα χερια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ειχα δοκιμασει απο την αρχη το CPU-Z για να δω αν ειναι και γνησιο.μου γραφει no root access. Ο ηχος ειναι δυνατος ειτε οταν με καλουν ειτε με μουσικη ειτε με ταινια. Πως περναμε την Multilanguage ξερεις; Δοκιμασε αυτο που σου ειπα ποιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 η dhl δεν περναει απο τελωνειο;; :wacko: εχουμε κανα νεο για το 64αρι;μεχρι να γυρισουν τα κινεζια απο τις διακοπες τους θα χει βγει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τελικα επρεπε να κατεβασω το stable developers rom για να εχω root προβαση.Αν περασω την Multilanguage λογικα δεν θα μπορει να κανει ota update ε;Παιδια το κινητο ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου.Και ειχα πολυ δυνατα κινητα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Multi -> No OTA Με γειεςςςςς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλημα έχετε φάει με τα OTA updates και την multi. Για το Hongmi να το καταλάβω αφου είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στα updates και να το κάνεις root. Αλλά για το Mi3 καλήτερα να πάρεις παράδειγμα το Mi2S. Το έχω από το Μάιο με multi. Κάθε σάββατο πρωί με το καφεδάκι μου μπαίνω στο xiaomi.eu, κατεβάζω την τελευταία multi και από το Updater κάνω την αναβάθμιση. Φυσικα υπάρχει και η δυνατότητα OTA (ουσιαστικά είναι ολόκληρη η ρομ 300ΜΒ) αλλά από τους servers της xiaomi που είναι πιο αργοί και από replay. Αν κανώ κάπου λάθος ζητώ συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Οχι ρε συ,κανενα κολλημα!Απλα ρωτησε το παιδι για OTA,γι'αυτο και του το ειπα.Εγω ο μονος λογος καθαρα που δεν χρησιμοποιω multi,ειναι οτι γενικα για android,pc κλπ μου ειναι ευχρηστα μονο τα Αγγλικα(πες το παραξενια!),γι'αυτο και του το επισημανα,κατα τα αλλα αν θελει Ελληνικα,μια χαρα ευκολα γινονται τα updates :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 θα ηθελα να ρωτησω επειδη παει ενας γνωστος στην κινα πολλες φορες τον χρονο και θελει να παρει ενα xiaomi mi3 απο εκει με ρωτησε να υπαρχουν μαγαζια "αντιπροσωπειες" της xiaomi οπως πχ εχει η nokia..αν το παρει απο εκει στο θεμα εγγυησης?τι γινεται αν λεμε χαλαση? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 θα ηθελα να ρωτησω επειδη παει ενας γνωστος στην κινα πολλες φορες τον χρονο και θελει να παρει ενα xiaomi mi3 απο εκει με ρωτησε να υπαρχουν μαγαζια "αντιπροσωπειες" της xiaomi οπως πχ εχει η nokia..αν το παρει απο εκει στο θεμα εγγυησης?τι γινεται αν λεμε χαλαση?Οι αγορες απο κινα ειναι ρισκο.Αν το παρεις απο ονλαιν μαγαζι εχεις την δυνατοτητα να τους το στειλεις πισω,τωρα απο μαγαζι αν το παρεις απο κινα,θα πρεπει να το δωσεις στον γνωστο σου,και οταν ξαναπαει να το δωσει στο μαγαζι για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 θα ηθελα να ρωτησω επειδη παει ενας γνωστος στην κινα πολλες φορες τον χρονο και θελει να παρει ενα xiaomi mi3 απο εκει με ρωτησε να υπαρχουν μαγαζια "αντιπροσωπειες" της xiaomi οπως πχ εχει η nokia..αν το παρει απο εκει στο θεμα εγγυησης?τι γινεται αν λεμε χαλαση? Επίσης είδα στο επίσημο site της xiaomi ότι δεν έχει κανέναν official reseller. Αυτή μόνο πουλάει online, οπότε μπορείς να τους στείλεις στην φόρμα επικοινωνίας αν μπορεί να περάσει από τα γραφεία τους και να το προμηθευτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλομιλητο το τουμπανακι. Με τον γνωστό τρόπο και από το γνωστό μαγαζάκι έγινε η παραγγελιά? (spemall, dhl) Nαι,Παρασκευη σταλθηκε και σημερα το ειχα στα χερια μου. Καλησπερα, Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του Xiaomi MI3 και στο συγκεκριμενο καταστημα (spemall) βρηκα την απο τις καλυετερες τιμες. Μπορεις να μου πεις καποιες παραπανω πληροφοριες? Επισης ειπες το πηρες με DHL αυτη δεν τα περναει απο τελωνειο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Κανένας? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Κοίτα χωρίς να ξέρω πολλά πολλά επειδή κυκλοφορούν πολλές μαιμούδες καλύτερα πήγαινε σε κανένα merimobiles/ibuygou να είσαι πιο σίγουρος.Για DHL ότι κάτσει..Πάλι δεν αξίζει το ρίσκο για εμένα γιατί αν σε πιάσουν είναι κρίμα να πληρώσεις(αν σου βάλουν μεγάλο καπέλο δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του Xiaomi MI3 και στο συγκεκριμενο καταστημα (spemall) βρηκα την απο τις καλυετερες τιμες. Μπορεις να μου πεις καποιες παραπανω πληροφοριες? Επισης ειπες το πηρες με DHL αυτη δεν τα περναει απο τελωνειο? Ευχαριστω εαν κοιτάξεις στις πίσω στις σελίδες ο vgls35 το εχει πάρει απο spemall DHL χωρις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά όσον αφορά τη DHL, είναι ότι κάτσει στον καθένα.Σε άλλους τους πιάνει το τελωνείο άλλους όχι.Την έχω πατήσει πολλές φορές στο ebay.Η ασφαλέστερη λύση αλλά θέλει κάποιες μέρες παραπάνω, είναι να πείτε να το στείλουν με απλό ταχυδρομείο απλά να είναι συστημένο (registered mail) ώστε να σας δώσουν tracking number και να έρθει στην πόρτα σας και αν δε σας βρει εκεί ο ταχυδρόμος να αφήσει ειδοποίηση και να μην το αφήσει στην πόρτα στην τύχη του αφού θα πρέπει να υπογράψετε για να το πάρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ok σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Φιλε μου τωρα το ειδα σου ζητω συγνωμη.Απο το μαγαζι που ψωνιζω εχω παρει 13 κινητα και ταμπλετς ολα με DHL και δεν ειχα ποτε προβλημα. Σε 2-3 μερες απο την παραγγελια το εχεις στα χερια σου.Το να σε πιασει το τελωνειο δεν ειναι θεμα DHL αλλα του μαγαζιου που θα στο στειλει. Πρεπει να εσωκλειουν αποδειξη εως 30 δολλαριων και να το επισημαινουν σαν δωρο.Ετσι δεν περνας τελωνειο με οτι και να το στειλουν. Οι φημες οτι πληρωνεις με κουριερ και οχι με ταχυδρομειο,ειναι αρβυλες που περασαν απο τον εναν στον αλλον.Ειναι να μην σου κατσει η κακια στιγμη καθαρα.Αν αποφασισεις να το παρεις απο spemall μην ξεχασεις να βαλεις το κουπονι που ειχα δωσει πριν λιγες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telspan Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Σε ευχαριστω πολυ vgls35.. Μου φαινεται θα προτιμησω το spemall . Βεβαια θα περιμενω να τελειωσουν οι διακοπες τους να συννενοηθω μαζι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Φιλε μου τωρα το ειδα σου ζητω συγνωμη.Απο το μαγαζι που ψωνιζω εχω παρει 13 κινητα και ταμπλετς ολα με DHL και δεν ειχα ποτε προβλημα. Σε 2-3 μερες απο την παραγγελια το εχεις στα χερια σου.Το να σε πιασει το τελωνειο δεν ειναι θεμα DHL αλλα του μαγαζιου που θα στο στειλει. Πρεπει να εσωκλειουν αποδειξη εως 30 δολλαριων και να το επισημαινουν σαν δωρο.Ετσι δεν περνας τελωνειο με οτι και να το στειλουν. Οι φημες οτι πληρωνεις με κουριερ και οχι με ταχυδρομειο,ειναι αρβυλες που περασαν απο τον εναν στον αλλον.Ειναι να μην σου κατσει η κακια στιγμη καθαρα.Αν αποφασισεις να το παρεις απο spemall μην ξεχασεις να βαλεις το κουπονι που ειχα δωσει πριν λιγες σελιδες. Φίλε μου δεν είναι αρβύλες,την έχω πατήσει εγώ ο ίδιος από ebay και συγκεκριμένα με παπούτσια.Το κόλπο "Mark as gift" ή "Free sample" δεν πιάνει πλέον πάντα γιατί το πήραν χαμπάρι στα τελωνεία.Σε αυτό που λες εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις έχεις δίκιο.Αλλά η απάντηση από την ίδια τη DHL σε εμένα όταν τους είπα ότι με ΕΛΤΑ έχω πληρώσει μια φορά 3 ευρώ (εξοδα παραμονης στο τελωνειο, ετσι μου το ειπαν στα ΕΛΤΑ) ήταν ότι με ΕΛΤΑ πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό,ενώ εμείς λέει πρέπει να κάνουμε εκτελωνισμό και για να γίνει αυτό θα στείλουμε εξωτερικό συνεργάτη.Τώρα αν μου είπε λαλακίες λαλακίες σου λέω και εγώ.Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο το μεγεθος του δεματος,αν ναι τοτε τα παπουτσια προφανως εχουν μεγαλυτερο δεμα οποτε μπορει να ειναι και αυτο.Ελπιζω να βοηθησουμε το φιλο και να μην τον μπερδεψουμε. Edited February 2, 2014 by alien2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Φίλε μου δεν είναι αρβύλες,την έχω πατήσει εγώ ο ίδιος από ebay και συγκεκριμένα με παπούτσια.Το κόλπο "Mark as gift" ή "Free sample" δεν πιάνει πλέον πάντα γιατί το πήραν χαμπάρι στα τελωνεία.Σε αυτό που λες εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις έχεις δίκιο.Αλλά η απάντηση από την ίδια τη DHL σε εμένα όταν τους είπα ότι με ΕΛΤΑ έχω πληρώσει μια φορά 3 ευρώ (εξοδα παραμονης στο τελωνειο, ετσι μου το ειπαν στα ΕΛΤΑ) ήταν ότι με ΕΛΤΑ πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό,ενώ εμείς λέει πρέπει να κάνουμε εκτελωνισμό και για να γίνει αυτό θα στείλουμε εξωτερικό συνεργάτη.Τώρα αν μου είπε λαλακίες λαλακίες σου λέω και εγώ. Παιδια νομιζω οτι η διαφορα εγκειται στο οτι το invoice που βαζει το spemall κατα τον φιλο Βαγγελη ειναι αξιας 30$,που οταν το βλεπει καποιος δεν εχει λογο να το αμφισβητησει,ασχετα αν αυτο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,ενω σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα απλα γραφουν mark as gift,και σαν ειδος βαζουν κατι φθηνοτερο(π.χ. κηπουρικη),χωρις κανενα invoice.Οποτε αν θελουν να προβουν σε εκτελωνισμο η εκτιμουν μονοι τους την αξια αφου το ανοιξουν(δεν ειναι χαζοι,googlαρουν το προιον,και βαζουν και ενα καπελο),η σου ζητανε να τους πας αποδειξη με την πραγματικη αξια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Φίλε μου δεν είναι αρβύλες,την έχω πατήσει εγώ ο ίδιος από ebay και συγκεκριμένα με παπούτσια.Το κόλπο "Mark as gift" ή "Free sample" δεν πιάνει πλέον πάντα γιατί το πήραν χαμπάρι στα τελωνεία.Σε αυτό που λες εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις έχεις δίκιο.Αλλά η απάντηση από την ίδια τη DHL σε εμένα όταν τους είπα ότι με ΕΛΤΑ έχω πληρώσει μια φορά 3 ευρώ (εξοδα παραμονης στο τελωνειο, ετσι μου το ειπαν στα ΕΛΤΑ) ήταν ότι με ΕΛΤΑ πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό,ενώ εμείς λέει πρέπει να κάνουμε εκτελωνισμό και για να γίνει αυτό θα στείλουμε εξωτερικό συνεργάτη.Τώρα αν μου είπε λαλακίες λαλακίες σου λέω και εγώ.Επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο το μεγεθος του δεματος,αν ναι τοτε τα παπουτσια προφανως εχουν μεγαλυτερο δεμα οποτε μπορει να ειναι και αυτο.Ελπιζω να βοηθησουμε το φιλο και να μην τον μπερδεψουμε. Ισως απλα να στο ειχαν γραψει πανω στο κουτι,και να μην σου ειχαν βαλει αποδειξη με λιγοτερα απο 30 δολλαρια.Το μεγεθος δεν παιζει ρολο,εχω παραλαβει και ολοκληρο συστημα με οθονη για το αυτοκινητο χωρις να πληρωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flnikos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παραγγελία από Eternal Aliexpress 1 τηλ. αξίας 200€ με DHL χωρίς τελωνειο, επόμενη παραγγελία 2 τηλ. 100€ το καθένα από το ίδιο κατάστημα 60 € τελωνείο και 80 € εκτελωνιστικα DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδια νομιζω οτι η διαφορα εγκειται στο οτι το invoice που βαζει το spemall κατα τον φιλο Βαγγελη ειναι αξιας 30$,που οταν το βλεπει καποιος δεν εχει λογο να το αμφισβητησει,ασχετα αν αυτο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,ενω σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα απλα γραφουν mark as gift,και σαν ειδος βαζουν κατι φθηνοτερο(π.χ. κηπουρικη),χωρις κανενα invoice.Οποτε αν θελουν να προβουν σε εκτελωνισμο η εκτιμουν μονοι τους την αξια αφου το ανοιξουν(δεν ειναι χαζοι,googlαρουν το προιον,και βαζουν και ενα καπελο),η σου ζητανε να τους πας αποδειξη με την πραγματικη αξια... Κοίταξε στην ουσία και οι 2 έχουμε δίκιο,ο κάθε ένας λέει την προσωπική του εμπειρία.Εννοείτε ότι αφού ο φίλος έχει πάρει τόσα πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την έχει πατήσει, υπάρχει μια σχετική ασφάλεια.Απλά ο κάθε ένας από τη δική του μεριά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το φίλο να πάρει την απόφασή του.Όπως και εσύ είσαι πολύ σωστός στην παρατήρηση που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Κοίταξε στην ουσία και οι 2 έχουμε δίκιο,ο κάθε ένας λέει την προσωπική του εμπειρία.Εννοείτε ότι αφού ο φίλος έχει πάρει τόσα πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την έχει πατήσει, υπάρχει μια σχετική ασφάλεια.Απλά ο κάθε ένας από τη δική του μεριά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το φίλο να πάρει την απόφασή του.Όπως και εσύ είσαι πολύ σωστός στην παρατήρηση που κάνεις. Καλα εξυπακουεται αυτο,δεν ειναι τοσο χαζοι ωστε να πιστευουν οτι το 95% των δεματων που ερχεται απο το εξωτικο Shenzen ειναι δωρο,αφου ως γνωστον ολοι εχουμε και εναν θειο να κατοικει εκει και να μας στελνει δωρα,ουτε οτι ολα αυτα τα δεματα περιεχουν προιοντα κηπουρικης,για τους κηπους που ολοι διατηρουμε διπλα στην Συγγρου... Απλα λογω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ογκου δουλειας που εχουν,δεν εχουν την διαθεση να ξεψαχνιζουν το καθε τι.Πιθανον να το κανουν δειγματοληπτικα,π.χ. 1/100 δεματα,ωστε να φαινεται και η δουλεια τους... Edited February 2, 2014 by stratos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Και γω προτείνω dhl μπας και κονομησουμε τίποτα και μεις οι τελωνηδες:ninja: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts