Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμη δεν έχουν στεγνώσει οι σελίδες του φόρουμ από τα δάκρυα όσων πήραν UMi.

Ελάχιστοι ήταν οι τυχεροί που δεν τους χάλασε σύντομα. Βασικά, σχεδόν κανείς.

:lol: :up: :lol:

Αυτή, είναι η μία κατηγορία αυτών που ψωνισαν umi και κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Η άλλη κατηγορία, οι νέοι αγοραστές, θα διαπιστώσει το λόγο που οι της προηγούμενης κατηγορίας κλαίνε με μαυρο δάκρυ, οσονούπω....:D

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι παρακολουθούν ενεργά τα νήματα, δύσκολα θα επιλέξουν umi.

Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του φόρουμ η εταιρία με τις συνεχόμενες πατατιές της.

Όσοι παρακολουθούν ενεργά τα νήματα, δύσκολα θα επιλέξουν umi.

Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του φόρουμ η εταιρία με τις συνεχόμενες πατατιές της.

συμφωνω,εδω κ χρονια διαβαζω τα προβληματα αυτης της εταιριας,μετο super κατι εχει αλλαξει,ως τωρα,αυτο ομως δεν μπορει να με πεισει να αγορασω ενα κινητο της.

να πω και του στραβου το δικιο , ειχα το umi x3 για ενα χρονο εντελως απροβληματιστο και το πουλησα μαλιστα 120 οπουλα

μην συχεετε λοιπον την...... ατυχια των λιγων με την θετικη εμπειρια των πολλων :lol:

Το θέμα είναι ότι όταν με 120$ παίρνεις redmi 3 και με 160$ meizu m3 note, ποιος ο λόγος να κοιτάξεις δευτερότριτες (και αν) εταιρίες;:p

Παλαιότερα ναι, είχε αξία να κοιτάξεις αλλού ώστε να πάρεις καλύτερα specs σε καλύτερη τιμή. Τώρα;

Η xiaomi, ειδικά την τελευταία διετία, έχει "διαλύσει" πραγματικά τον ανταγωνισμό.

να πω και του στραβου το δικιο , ειχα το umi x3 για ενα χρονο εντελως απροβληματιστο και το πουλησα μαλιστα 120 οπουλα

μην συχεετε λοιπον την...... ατυχια των λιγων με την θετικη εμπειρια των πολλων :lol:

πολυ σωστη η τοποθετηση σου

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις το τηλεφωνο αυτου που πηρε το ουμι σου 120 οπουλα?:lol::lol::lol:

πολυ σωστη η τοποθετηση σου

Εσυ πρεπει να το εχεις ηδη το τηλ του, χαχαχαα...

Ενταξει αστειευομαι, ετσι?

Μην το παρετε και προσωπικα.

Το θέμα είναι ότι όταν με 120$ παίρνεις redmi 3 και με 160$ meizu m3 note, ποιος ο λόγος να κοιτάξεις δευτερότριτες (και αν) εταιρίες;:p

Παλαιότερα ναι, είχε αξία να κοιτάξεις αλλού ώστε να πάρεις καλύτερα specs σε καλύτερη τιμή. Τώρα;

Η xiaomi, ειδικά την τελευταία διετία, έχει "διαλύσει" πραγματικά τον ανταγωνισμό.

Να μην πιάσουμε την συζήτηση, αλλά δεν έχει διαλύσει κανέναν ανταγωνισμό, το ότι προτείνετε μερικοί αυτή την εταιρεία σε όσους μπαίνουν και ρωτούν, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι δεν τους ενημερώνετε για τα μειονεκτήματα της δήθεν "πρωτοκλασσάτης" , δηλ. την miui, ότι θέλει σκάλισμα και ότι δεν διαθέτει 800σάρα συχνότητα ... (Εκτός και αν τους λυπηθεί κανένας και τους ενημερώσει)

Και μην ξεχνάτε, ότι μέχρι πριν από δύο χρόνια κανένας δεν τολμούσε να αναφέρει μάρκα εκτός από την ΖΤΕ.

Όσο για τα καλύτερα χαρακτηριστικά, ας μην πιάσουμε συζήτηση για την σχέση τιμής - χαρακτηριστικών.:p

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Να μην πιάσουμε την συζήτηση, αλλά δεν έχει διαλύσει κανέναν ανταγωνισμό, το ότι προτείνετε μερικοί αυτή την εταιρεία σε όσους μπαίνουν και ρωτούν, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι δεν τους ενημερώνετε για τα μειονεκτήματα της δήθεν "πρωτοκλασσάτης" , δηλ. την miui, ότι θέλει σκάλισμα και ότι δεν διαθέτει 800σάρα συχνότητα ... (Εκτός και αν τους λυπηθεί κανένας και τους ενημερώσει)

Και μην ξεχνάτε, ότι μέχρι πριν από δύο χρόνια κανένας δεν τολμούσε να αναφέρει μάρκα εκτός από την ΖΤΕ.

Όσο για τα καλύτερα χαρακτηριστικά, ας μην πιάσουμε συζήτηση για την σχέση τιμής - χαρακτηριστικών.:p

Επιτελους και καποιος που τα λεει εξω απο τα δοντια.

ειμαι κι εγω απο αυτους που βαρεθηκαν να ακουν οτι μονο μια εταιρεια υπαρχει, η Χιαομι και καμμια αλλη. οχι λοιπον φιλε. Εχουν περασει δεκαδες συσκευες απο τα χερια μου και εχω διαπιστωσει οτι υπαρχουν αξιοπρεπεστατες συσκευες σε ολες τις κατηγοριες και για ολα τα γουστα. Δικαιωμα του καθενος να του αρεσει οποια μαρκα θελει, αρκει να να αναγνωριζει και το δικο μου δικαιωμα να μου αρεσει καποια αλλη και να μην προσπαθει ντε και καλα να μου αλλαξει γνωμη.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

paides βρηκα το XIAOMI Redmi Note 3 Pro , στα 167 οπουλα στο gear best , τοσο πολυ εχει πεσει η τιμη του η καποια μουφα ειναι ?

Δεν νομιζω να ειναι μουφα,το καταστημα εχει δυνατοτητα μεγαλων παραγγελιων οποτε μπορει και μειωνει τις τιμες,φυσικα δεν το εμπιστευομαι απο πλευρας εξυπηρετησης

Επιτελους και καποιος που τα λεει εξω απο τα δοντια.

ειμαι κι εγω απο αυτους που βαρεθηκαν να ακουν οτι μονο μια εταιρεια υπαρχει, η Χιαομι και καμμια αλλη. οχι λοιπον φιλε. Εχουν περασει δεκαδες συσκευες απο τα χερια μου και εχω διαπιστωσει οτι υπαρχουν αξιοπρεπεστατες συσκευες σε ολες τις κατηγοριες και για ολα τα γουστα. Δικαιωμα του καθενος να του αρεσει οποια μαρκα θελει, αρκει να να αναγνωριζει και το δικο μου δικαιωμα να μου αρεσει καποια αλλη και να μην προσπαθει ντε και καλα να μου αλλαξει γνωμη.

Φυσικά και ισχύουν αυτά που λέτε! Μια χαρά είναι και οι υπόλοιπες εταιρείες. Όμως έχοντας αυτή τη μικρή προσωπική εμπειρία θεωρώ από πλευράς ποιότητας και αξιοπίστίας ότι meizu και xiaomi είναι ένα-δύο επίπεδα πιο πάνω από τις άλλες. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου με ένα cubot ή ένα doogee, leagoo κλπ. Η αγορά μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

@NikoSoti, έτσι ακριβώς είναι και ολοι παραθέτουμε τις προσωπικές μας εμπειριες για να βοηθήσουμε κανά "πατριωτη" να μην την πατήσει κ να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Ενδεικτικά να πω ότι κοντά στα 160 από Ελλαδα παίρνεις κινητά με 1 & 1,5 GB...:cry:

Θα την κάνεις τη δουλειά σου, όχι πως δε θα την κάνεις...:X :worry: :p

Στο θέμα της προσφοράς από το gearbest τώρα...από κινητό της συγκεκριμένης προσφοράς γράφω, ήρθε σε 14 μέρες με nl post (σε νησί) και το ΞΑΝΑΠΗΡΑ, γιατί απλα είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου τον τελευταίο καιρό και γιατί διαπίστωσα ότι έκανα πολύ κακώς που το δωσα...:cry: :O

Παιδιά μην κολλατε με τις μάρκες, οταν κάποιος προτείνει ένα κινητό, ο ενδιαφερομενος ωφειλει μετά να ασχοληθεί να δει πόσο αξιόπιστο ειναι κλπ. Μέχρι την αγορά του οποιουδήποτε τηλ χρειάζονται κάποια βήματα.

Εγώ προσωπικά όταν ξεκίνησα να παιρνω Smartphones πρώτα με alcatel, μετά samsung, μετά cubot κ τωρα huawei.

Από τα χέρια μου πέρασαν επίσης lenovo, bluboo, xiaomi, leagoo, doogee κ πραγματικά πιστευω οτι πρέπει να επιλέγουμε μοντέλο κ όχι μάρκα.

Edited by vabiris

Το point μου ήταν ότι με περίπου 100€ παίρνεις αξιοπρεπέστατο κινητό που θα καλύψει το 90% των χρηστών.

Οι επιλογές απο ελλάδα είναι σάπιες σε αυτό το budget. Ελπίζω συμφωνούμε σε αυτό.

Τώρα αν εσύ μου λες "ναι αλλά... υπάρχει και το Bluboo Picasso για τα μισά..." οκ πάω πάσο. Αν και θεωρώ καλύτερη επιλογή το redmi 3 μακροπρόθεσμα.

Παλαιότερα υπήρχε value στο να κοιτάξεις πχ. thl, jiayu, Coolpad κτλ. διότι οι τιμές σε xiaomi, meizu, huawei κτλ. δεν ήταν τόσο προσιτές για τον "φτωχό λαό".

Τα τελευταία χρόνια όμως η xiaomi έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό στα mid-range smartphones όσο κι αν μη σου αρέσει.

Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί, εμείς οφελούμαστε απο την όλη ιστορία...:)

Σοβαρά τώρα, η 800σάρα συχνότητα είναι deal breaker για σένα;

Το 3g δεν κάνει ε;

Θέλουμε το σουπερ ντουπερ 4g+++ (όπου το πιάσεις:p) την στιγμή που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει φράγκα να βάλει κάρτα... Οκ.

Τέσπα, θεωρώ πως είναι πιο σοφό να επιλέξει κάποιος όχι μόνο βάση χαρακτηριστικών αλλά του γενικότερου "πακέτου", διαφορετικά είναι θύμα του marketing και τελικά κάνει ζημιά στην τσέπη του.

Grinder τα ειπες ολα φιλε.Απλα να προσθεσω αν και το αναφερες ηδη παλαιοτερα με 110 ευρω επαιρνες κινεζο μεσαιο πλεον μπορεις να χτυπησεις xiaomi πραγμα που σημαινει οτι υπαρχουν και οι αλλοι κινεζοι αλλα αν ειναι να γλυτωσεις 30 ευρω και στο χρονο να σου μεινει στο χερι δεν λεει.

Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Για την UMI οταν ενα παιδι μιλησε για αυτη την μαρκα βγηκαν 3-4 παιδια και ειπαν οτι ειχαν προβληματα με την συγκεκριμενη μαρκα ,οταν αναφερθηκε η xiaomi δεν βγηκε κανεις να πει μου χαλασε το κινητο ,ειναι μπακατελα κλπ.

Δεν το βρισκετε περιεργο?

Ειδικα αν σκεφτεις οτι η xiaomi πουλαει 100πλασια κινητα απο την Umi θα περιμενε κανεις να γινεται παρελαση απο ανθρωπους με παραπονα για την συγκεκριμενη μαρκα.

Δεν ειμαι groupie της Xiaomi ,το ιδιο λιγο πολυ θα ελεγα και για τις Lenovo ,ZTE ,Meizu και φυσικα αξιζει να βλεπεις και μικροτερες μαρκες οπως η Cubot ,Ulefone ,,Blackview που εχουν βγαλει καλες και απροβληματιστες συσκευες αλλα να πας να μπλεκεις με μια μαρκα που βγαζει το ενα προβλημα μετα το αλλο απλα δεν εχει νοημα.

Τωρα θα μου πεις οτι εχει ακομα αγοραστες η Elephone :lol: γιατι να μην εχει η UMI ?

Κάτι εξίσου δυνατό και ποιοτικό κατασκευαστικά στις 5" μέγιστο μέγεθος υπάρχει πέραν του Xiaomi Mi 4S ? Maximum χρήματα € 350.

Κάτι εξίσου δυνατό και ποιοτικό κατασκευαστικά στις 5" μέγιστο μέγεθος υπάρχει πέραν του Xiaomi Mi 4S ? Maximum χρήματα € 350.

Xiaomi mi5..... Ανώτερο! Μικρή διαφορά στις διαστάσεις

Xiaomi mi5..... Ανώτερο! Μικρή διαφορά στις διαστάσεις

Ε οκ μεγαλώνει όμως πάλι το μέγεθος.. και κατασκευαστικά-σχεδιαστικά δεν θα έλεγα οτι μου αρέσει περισσότερο από το 4s..το αντίθετο μάλλον.. κάτι άλλο με maximum διαστάσεις αυτές του 4s ?

Ε οκ μεγαλώνει όμως πάλι το μέγεθος.. και κατασκευαστικά-σχεδιαστικά δεν θα έλεγα οτι μου αρέσει περισσότερο από το 4s..το αντίθετο μάλλον.. κάτι άλλο με maximum διαστάσεις αυτές του 4s ?

Φίλε μου σε συνολικο ογκο ειναι μικροτερο απο το mi4s. Και σε διαστασεις μικροτερο μ εξαιρεση το υψος(η διασταση που φαινεται λιγοτερο στο χερι). Και συνολικα παρα πολυ ανωτερο κινητο. Γνωμη μου μη το σκεφτεσαι καν για mi4s

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.