demakhs Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αν "πιάνουν" τα χέρια σου μπορείς να έχεις και 2 sim + sd card στο xiaomi redmi note 3 pro....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά τι προτείνετε για 5,5'' δικαρτο, δαχτυλικο αποτύπωμα, sd card ανεξάρτητη, καλή μπαταρία? Το xiaomi redmi note 3 pro το εχω υπόψιν αλλά δν έχει ανεξάρτητη sd. Huawei honor 5x, υπάρχει έκδοση με 2 και 3 GB ram. Επίσης μπορείς να δεις και κάποια με χωρητικότητα 64GB, οπότε δεν χρειάζεσαι sd card, όπως τα letv. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Huawei honor 5x, υπάρχει έκδοση με 2 και 3 GB ram. Επίσης μπορείς να δεις και κάποια με χωρητικότητα 64GB, οπότε δεν χρειάζεσαι sd card, όπως τα letv. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Για εμένα φίλε μου το να παίρνει sd card είναι μονόδρομος από τότε που χάλασε το iphone φίλου, και λίγο μετά την επισκευή είδε προσωπικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο ίντερνετ ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αν "πιάνουν" τα χέρια σου μπορείς να έχεις και 2 sim + sd card στο xiaomi redmi note 3 pro....;) Το εχω υπόψιν ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Huawei honor 5x, υπάρχει έκδοση με 2 και 3 GB ram. Επίσης μπορείς να δεις και κάποια με χωρητικότητα 64GB, οπότε δεν χρειάζεσαι sd card, όπως τα letv. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τωρα εχω το Huawei honor 6 οπότε μάλλον είναι downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) ] [/color] Τωρα εχω το Huawei honor 6 οπότε μάλλον είναι downgrade. Προσωπικά την έκδοση των 3GB με snapdragon δεν την θεωρώ downgrade αν σκεφτείς ότι έχεις καλύτερη κάμερα, metal body, fingertip κλπ. Anyway, dual SIM +sd card όταν έψαχνα και εγώ δεν είχα βρει κάτι αξιόλογο. Κάτι Lenovo και Asus από γνωστές και μετά ήταν δευτεροκλασατες μάρκες, εκτός και μου ξεφεύγει κάτι. Οπότε κοίτα ίσως με μεγάλη χωρητικότητα. Για εμένα φίλε μου το να παίρνει sd card είναι μονόδρομος από τότε που χάλασε το iphone φίλου, και λίγο μετά την επισκευή είδε προσωπικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο ίντερνετ ... Έχεις κανένα link να μας δώσεις? :cool: :) :) :D Πέρα από την πλάκα συμφωνώ και εγώ προτιμώ με sd card. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 23, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Παιδιά τι προτείνετε για 5,5'' δικαρτο, δαχτυλικο αποτύπωμα, sd card ανεξάρτητη, καλή μπαταρία? Το xiaomi redmi note 3 pro το εχω υπόψιν αλλά δν έχει ανεξάρτητη sd. Μήπως να περίμενες λίγο για αυτό Είναι βέβαια 5.2 inch αν επαληθευτούν οι φήμες.Κατά τα άλλα φαίνεται αξιολογότατο! Υποθέτω ότι θα είναι dual sim + sd card όπως το honor 6. Μην πυροβολήσεις αν δεν είναι. Και εγώ είμαι σε αναζήτηση κινητού με βασικά στοιχεία σαν αυτά που αναφέρεις. Edited June 23, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Δεν παίρνει 2 SIM + sd card το honor 8, τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στα χαρακτηριστικά στα μαγαζιά που το έχουν pre sale. Ούτε το 7 έπαιρνε. Άσε που η τιμή του είναι φαρμακι... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 23, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν παίρνει 2 SIM + sd card το honor 8, τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στα χαρακτηριστικά στα μαγαζιά που το έχουν pre sale. Ούτε το 7 έπαιρνε. Άσε που η τιμή του είναι φαρμακι... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μπορεί και να είναι έτσι. Αλλά σε ένα από αυτά αναφέρει ότι είναι 5.5 inch η οθόνη. Ότι να'ναι δηλαδή. Καλύτερα να περιμένουμε. Οσο για την τιμή (αυτή που αναφέρεται σαν αρχική ) είναι πιο κάτω από του honor 6 όταν πρώτο βγήκε. (το είχα στην κατοχή μου ). Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά τι προτείνετε για 5,5'' δικαρτο, δαχτυλικο αποτύπωμα, sd card ανεξάρτητη, καλή μπαταρία? Το xiaomi redmi note 3 pro το εχω υπόψιν αλλά δν έχει ανεξάρτητη sd. UMI Super Στα 160€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 UMI Super Στα 160€ Umi ουτε 30 ευρω μη δινετε. Μακρια !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Umi ουτε 30 ευρω μη δινετε. Μακρια !!!!!!!!! Πόσα UMI έχεις ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πόσα UMI έχεις ;;; Τσαμπα 400 ευρω πηρα 2 umi zero και χαλασαν οθονες ακουστικα για πεταμα τελειως. Δηθεν το το zero ναυαρχιδα της umi την εποχη εκεινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Τσαμπα 400 ευρω πηρα 2 umi zero και χαλασαν οθονες ακουστικα για πεταμα τελειως. Δηθεν το το zero ναυαρχιδα της umi την εποχη εκεινη. Από την εποχή εκείνη πέρασαν χρόνια .... Και εγώ πριν από 5 χρόνια πήρα ένα samsung και μου έσπασε τα νεύρα από τις βλάβες, αλλά δεν κατηγορώ την εταιρεία επειδή βγήκε εκείνο σκάρτο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Από την εποχή εκείνη πέρασαν χρόνια .... Και εγώ πριν από 5 χρόνια πήρα ένα samsung και μου έσπασε τα νεύρα από τις βλάβες, αλλά δεν κατηγορώ την εταιρεία επειδή βγήκε εκείνο σκάρτο. αυτή η εποχή φίλε ήταν πριν από 18 σκάρτους μήνες, όχι τόσο μακρινό..... μακάρι να μας διαψεύσει κάποια στιγμή η γιούμι αλλά μέχρι τότε ούτε εγώ ακουμπάω συσκευή της Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Umi zero.....μπρρρρρρ.....:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω κάνει μια αγορά απο banggood και μου έστειλαν tracking number 16/6 την ημερα που έγινε shipped με swiss post. Ακόμα το tracking δεν μου βγάζει τίποτα. (Sorry, requested item not registered in postal database yet) Είναι φυσιολογικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω κάνει μια αγορά απο banggood και μου έστειλαν tracking number 16/6 την ημερα που έγινε shipped με swiss post. Ακόμα το tracking δεν μου βγάζει τίποτα. (Sorry, requested item not registered in postal database yet) Είναι φυσιολογικό ? Σε λάθος νήμα γράφεις ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά ψάχνω για αξιόπιστο κινητό με 5" οθόνη, τιμή 55-70 δολάρια. Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά ψάχνω για αξιόπιστο κινητό με 5" οθόνη, τιμή 55-70 δολάρια. Έχετε να προτείνετε κάτι? δες το Ulefone U007 κυκλοφορει και στην Ελλαδα,αλλοιως στο Bangood eχει 46 δολλαρια,τουλαχιστον ειχε μεχρι χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εδω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_343580.html?wid=11&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0623&eo=3av24xvmocxgmhsq&email=b2t8ZGVtYWtoc0BnbWFpbC5jb218NzA3Mw== κ εδώ: http://www.vickmall.com/original-doogee-valencia2-y100-plus-4g-lte-mtk6735-5-5-inch1280x720-quad-core-android-5-1-mobile-cell-phone-2gb-ram-16gb-rom-13mp-white.html δύσκολα?? Αλλιως εδω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_343543.html ή εδω: http://www.vickmall.com/doogee-x5-pro-4g-lte-mtk6735-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-ips-hd-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά ψάχνω για αξιόπιστο κινητό με 5" οθόνη, τιμή 55-70 δολάρια. Έχετε να προτείνετε κάτι? Εδώ είσαι http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock-BLUBOO-Picasso-5-0inch-IPS-HD-Android-5-1-Smartphone-MT6580-Quad-Core-2GB-16GB-3G-GPS-Dual-8-0MP-Camera--Black-363907.html Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Από την εποχή εκείνη πέρασαν χρόνια .... Και εγώ πριν από 5 χρόνια πήρα ένα samsung και μου έσπασε τα νεύρα από τις βλάβες, αλλά δεν κατηγορώ την εταιρεία επειδή βγήκε εκείνο σκάρτο. Και εγινε σοβαρη εταιρια. Πριν 1,5 χρονο τα πηραμε. Παρτε umi και μετα ας βριζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πήρα και δουλεύει σαν σκυλί .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ακόμη δεν έχουν στεγνώσει οι σελίδες του φόρουμ από τα δάκρυα όσων πήραν UMi. Ελάχιστοι ήταν οι τυχεροί που δεν τους χάλασε σύντομα. Βασικά, σχεδόν κανείς. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Είχα το umi x2 turbo. Που θεωρητικά ηταν το καλό της μοντέλο και δεν είχε προβλήματα όπως το επόμενο μοντέλο το zero. Δεν θα το αναλύσω εδώ για να μην βγούμε off topic, απλά δεν ξαναπαιρνω umi. - Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts