toledo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το zte v5 red bull 2/8 ειναι πλεον out of stock στα περισοτερα site. Νομιζω πως την θεση του πλεον παιρνει το lenovo s960(vibe x). Υστερει στον επεξεργαστη αλλα σε ολα τα ολα παιρνει 10. 5" full fd 1080p-2gb ram-16gb storage-13mp sony-5mp μπροστα. Στα 130$ νομιζω το κορυφαιο vfm με 2gb ram leagoo elite 2 καλυτερο απο το lenovo και γοριλλα γυαλι Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 leagoo elite 2 καλυτερο απο το lenovo και γοριλλα γυαλι Πολυ μου αρεσειτο elite 2 Ελλάδα 200€ οτι να ναι ενα καλο μαγαζι απο εξω? Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πολυ μου αρεσειτο elite 2 Ελλάδα 200€ οτι να ναι ενα καλο μαγαζι απο εξω? Vickmall,Gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το zte v5 red bull 2/8 ειναι πλεον out of stock στα περισοτερα site. Νομιζω πως την θεση του πλεον παιρνει το lenovo s960(vibe x). Υστερει στον επεξεργαστη αλλα σε ολα τα ολα παιρνει 10. 5" full fd 1080p-2gb ram-16gb storage-13mp sony-5mp μπροστα. Στα 130$ νομιζω το κορυφαιο vfm με 2gb ram Με fhd οθόνη και 2000mah ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Δυστυχώς από αυτονομία θα είναι χάλια απορώ αν βγάζει την μέρα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... εχω παρει το doogee dg550 και δεν βρισκω στις ρυθμισεις εναν αλλο τροπο να απανταω στις κλησεις οπως εχουν καποια αλλα τηλεφωνα.Μηπως ξερετε κατι?Ευχαριστω εκ των προταιρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 εγω το πηρα απο 1949deal και εφυγε μεσα σε 3 μερες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ μου αρεσειτο elite 2 Ελλάδα 200€ οτι να ναι ενα καλο μαγαζι απο εξω? Vickmall,Gearbest εγω το πηρα απο 1949deal 139$ και εφυγε μεσα σε 3 μερες Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 εγω το πηρα απο 1949deal και εφυγε μεσα σε 3 μερες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω το πηρα απο 1949deal 139$ και εφυγε μεσα σε 3 μερες Οταν το πάρεις να μας πεις φιλε Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Οταν το πάρεις να μας πεις φιλε οκ θα σας πω, το παρηγγειλα για την αδερφη μου, και της αρεσε οταν της το εδειξα στο site Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnarasgr Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα σας είμαι καινούριο μέλος και ψάχνοντας κινητό για αγορά είπα να πάρω πολλές γνώμες και κυρίως κάποιων που έχουν προσωπική εμπειρία απο αυτα τα κινητα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω απο αυτά τα 2 κινητά ποιο προτείνετε εσείς? Ολα τα χαρακτηριστικά ειναι στο URL σε compare mode υπόψιν ότι βγαίνει το Χ10 το οποίο η μόνη διαφορα με το Χ9 θα είναι 10$ ακριβότερο αλλα 5.5" οθόνη και αδιάβροχο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή γύρω στα 150$ θα είναι αποδεχτή.. Ευχαριστώ πολυ :) http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f405207d2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnarasgr Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα σας είμαι καινούριο μέλος και ψάχνοντας κινητό για αγορά είπα να πάρω πολλές γνώμες και κυρίως κάποιων που έχουν προσωπική εμπειρία απο αυτα τα κινητα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω απο αυτά τα 2 κινητά ποιο προτείνετε εσείς? Ολα τα χαρακτηριστικά ειναι στο URL σε compare mode υπόψιν ότι βγαίνει το Χ10 το οποίο η μόνη διαφορα με το Χ9 θα είναι 10$ ακριβότερο αλλα 5.5" οθόνη και αδιάβροχο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή γύρω στα 150$ θα είναι αποδεχτή.. Ευχαριστώ πολυ :) http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f405207d2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπέρα σας είμαι καινούριο μέλος και ψάχνοντας κινητό για αγορά είπα να πάρω πολλές γνώμες και κυρίως κάποιων που έχουν προσωπική εμπειρία απο αυτα τα κινητα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω απο αυτά τα 2 κινητά ποιο προτείνετε εσείς? Ολα τα χαρακτηριστικά ειναι στο URL σε compare mode υπόψιν ότι βγαίνει το Χ10 το οποίο η μόνη διαφορα με το Χ9 θα είναι 10$ ακριβότερο αλλα 5.5" οθόνη και αδιάβροχο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή γύρω στα 150$ θα είναι αποδεχτή.. Ευχαριστώ πολυ :) http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f405207d2 Δες επίσης και το πολύ καλο Ulefone Be Pro. Η κσλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή είναι *νομίζω* στο GearBest.com, όπου με "κουπόνι" "BePro" βγαίνει στα $144. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Για το iOcean X7s-2015 τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Ήμουν ανάμεσα σε Samsung s3 και Motorola Moto G, αλλά τώρα κλείνω προς το Ocean..Κάνω καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnarasgr Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 νομίζω πως υστερεί σε επεξεργαστή σε σχέση με τα άλλα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Για το iOcean X7s-2015 τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Ήμουν ανάμεσα σε Samsung s3 και Motorola Moto G, αλλά τώρα κλείνω προς το Ocean..Κάνω καλά; Έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή και το Χ7HD (τετραπύρινη έκδοση) είναι από τα καλύτερα κινέζικα που έχω χρησιμοποι'ησει. Δες και τα σχόλια στα θέματά τους. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδια μια ερωτηση. Θεωρείτε πως η τεχνολογικα 64bit θα ειναι σημαντικη στο μέλλον? Ειμαι αναμεσα σε meizu m1 note και mx4. σαφως το δευτερο ειναι καλυτερο σε ολα, αλλά με ενδιαφέρει η αυτονομια μπαταριας..Στο νοτε ειναι ηδη καλυτερη και λενε οτι με τη λολλιποπ που "εκμεταλλευεται" την τεχνολογια 64bit θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδια μια ερωτηση. Θεωρείτε πως η τεχνολογικα 64bit θα ειναι σημαντικη στο μέλλον? Ειμαι αναμεσα σε meizu m1 note και mx4. σαφως το δευτερο ειναι καλυτερο σε ολα, αλλά με ενδιαφέρει η αυτονομια μπαταριας..Στο νοτε ειναι ηδη καλυτερη και λενε οτι με τη λολλιποπ που "εκμεταλλευεται" την τεχνολογια 64bit θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα... Αν είναι σαν τους υπολογιστές τότε τα 64bit είναι χρήσιμα μόνο για πάνω από κάποια γιγα ΡΑΜ.η κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αν είναι σαν τους υπολογιστές τότε τα 64bit είναι χρήσιμα μόνο για πάνω από κάποια γιγα ΡΑΜ.η κάνω λάθος; Τοτε γιατί βγαινουν κινητά με cpu 64 bit και 2 ή ακόμα 1gb ram; Το έχω κι εγώ απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τοτε γιατί βγαινουν κινητά με cpu 64 bit και 2 ή ακόμα 1gb ram; Το έχω κι εγώ απορία. Παιδιά οι εφαρμογές στα κινητά χρησιμοποιούν πολύ μικρότερη μνήμη από ότι στον υπολογιστή γιατί είναι πολύ ποιο μικρές ενώ η χρήση τους στο Android γίνετε και με διαφορετικό τρόπο από ότι στα windows. Δικιά μου επίσης απορία είναι εάν στα το Lollipop σαν 64bit λειτουργικό έχει καλύτερες επιδόσεις απο το Kitkat σε συσκευή με 64bit επεξεργαστή. Επίσης στις εφαρμογές για να δούμε κάποια διαφορά πρέπει να είναι 64bit όπως και στα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkazam Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ποια ειναι η γνωμη σας για τα κινητα και tablets Smarteo; Εχουν καλες τιμες και τα χαρακτηριστικα τους με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω δεν ειναι ασχημα .Παρακαλω διαφωτιστε με Μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnarasgr Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα σας είμαι καινούριο μέλος και ψάχνοντας κινητό για αγορά είπα να πάρω πολλές γνώμες και κυρίως κάποιων που έχουν προσωπική εμπειρία απο αυτα τα κινητα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω απο αυτά τα 2 κινητά ποιο προτείνετε εσείς? Ολα τα χαρακτηριστικά ειναι στο URL σε compare mode υπόψιν ότι βγαίνει το Χ10 το οποίο η μόνη διαφορα με το Χ9 θα είναι 10$ ακριβότερο αλλα 5.5" οθόνη και αδιάβροχο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή γύρω στα 150$ θα είναι αποδεχτή.. Ευχαριστώ πολυ :) http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f405207d2 Καμία άλλη άποψη παιδιά πάνω στο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καμία άλλη άποψη παιδιά πάνω στο θέμα? Άλλη άποψη (πάλι από μένα! :lol:) Mlais M52 Note. Εξαιρετικές προδιαγραφές, σε πολύ καλή τιμή (νομίζω και πάλι η καλύτερη στο GearBest με κάποιο κουπόνι - είχε κάποια κομμάτια στα $136(!), αλλά νομίζω εξαντλήθηκαν και η επόμενη τιμή -πάντα με το κουπόνι- είναι $140-κάτι) Στα "μείον"; (και το "μείον" το βάζω σε εισαγωγικά): Είναι πολύ καινούριο και δεν έχει προλάβει ακόμα κόσμος να το πάρει στα χέρια του, να γράψει εντυπώσεις, να βγούν reviews κλπ. Μια πρώτη επαφή έχει το Gizchina (έχει και βίντεο με αρκετές λεπτομέρειες), αλλά τελικό review δεν έχουν γράψει ακόμα... ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, και τα 2 που γράφεις είναι επίσης πολύ καλά (το Χ9 το είδα για λίγο και από κοντά - μόνο η σχετικά μικρή και μη αφαιρούμενη μπαταρία μου τα... χάλασε λίγο, κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο - για το Elite 2 απλά δεν έχω άποψη). Απλά προσπαθώ να σου κάνω... τη ζωή δύσκολη, προσθέτοντας και άλλες επιλογές που θεωρώ (πολύ) ενδιαφέρουσες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια ποιο απο τα δυο προτεινετε με τον ιδιο επεξεργαστη και 5,5 ιντσες; 1. Lenovo k3 lemon note. 2. Meizu m1 note. Για μενα το 1ο + sd και αποσπωμενη μπαταρια. Το 2ο πολυ δημοφιλες. Ιση τιμη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnarasgr Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Άλλη άποψη (πάλι από μένα! :lol:) Mlais M52 Note. Εξαιρετικές προδιαγραφές, σε πολύ καλή τιμή (νομίζω και πάλι η καλύτερη στο GearBest με κάποιο κουπόνι - είχε κάποια κομμάτια στα $136(!), αλλά νομίζω εξαντλήθηκαν και η επόμενη τιμή -πάντα με το κουπόνι- είναι $140-κάτι) Στα "μείον"; (και το "μείον" το βάζω σε εισαγωγικά): Είναι πολύ καινούριο και δεν έχει προλάβει ακόμα κόσμος να το πάρει στα χέρια του, να γράψει εντυπώσεις, να βγούν reviews κλπ. Μια πρώτη επαφή έχει το Gizchina (έχει και βίντεο με αρκετές λεπτομέρειες), αλλά τελικό review δεν έχουν γράψει ακόμα... ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, και τα 2 που γράφεις είναι επίσης πολύ καλά (το Χ9 το είδα για λίγο και από κοντά - μόνο η σχετικά μικρή και μη αφαιρούμενη μπαταρία μου τα... χάλασε λίγο, κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο - για το Elite 2 απλά δεν έχω άποψη). Απλά προσπαθώ να σου κάνω... τη ζωή δύσκολη, προσθέτοντας και άλλες επιλογές που θεωρώ (πολύ) ενδιαφέρουσες! :D εγινεεεε! σε ευχαριστω πολυ! τελικώς κατέλληξα στο Elite 2. Ποιο σαιτ θα προτείνατε για την αγορα του? θα προτιμούσα το καλύτερο σαιτ παρα το φθηνότερο! Ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγινεεεε! σε ευχαριστω πολυ! τελικώς κατέλληξα στο Elite 2. Ποιο σαιτ θα προτείνατε για την αγορα του? θα προτιμούσα το καλύτερο σαιτ παρα το φθηνότερο! Ευχαριστωω Vickmall 149,99$ απο εκει παραγγελνω παντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το after sale service.Το εχω παραγγειλει και εγω για την κορη μου και το περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Vickmall 149,99$ απο εκει παραγγελνω παντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το after sale service.Το εχω παραγγειλει και εγω για την κορη μου και το περιμενω. Καλη επιλογή καλή τιμη οποίος το πάρει περιμένω εντυπώσεις Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts