leonpap Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σημερα ειναι να παραγγειλω κινητο και ειμαι μεταξυ Honor 6 και OnePlus One και Xiaomi MI3 η MI4 και θελω να μου πειτε καποια πραγματα που εχω απορια αν γνωριζετε με Max τιμη να πληρωσω 300 ευρω 1. Ειναι αξιοπιστο το site Που παραθετεις για το honor 6? Θα κανει 20 μερες περιπου να ερθει χωρις τελωνεια κτλ? 2. Αναμεσα στα 2 κινητα που παραθετω ποιο θα επαιρνες εσυ βαση VFM? 3. Υπαρχει εγγυηση αντιπροσωπιας? Καταλαβαινεις τι εννοω ομως? Πραγματικη..να εχει καποιο εξουσιοδοτημενο εδω στην Ελλαδα να το στειλεις και να βρεις λυση. Αυτο το site το θεωρουμε αξιοπιστο? http://www.to2c.com/huawei-honor-6-basic-dual-sim-4g-fdd-lte-phone-octa-core-cpu-3gb-ram-16gb-rom-android-4-4-5-0-incell-ips-1920-1080pix.html Πολύ καλό και αξιόπιστο είναι το Vickmall, το Huawei αξίζει πραγματικά τα λεφτά του. Εγγύηση δεν νομίζω να έχεις εδώ στην Ελλάδα αλλά ρώτα στο νήμα της Huawei θα ξέρουν τα παιδιά εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γνωριζουμε τι καθεστως υπαρχει με τα τελωνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Πολύ καλό και αξιόπιστο είναι το Vickmall, το Huawei αξίζει πραγματικά τα λεφτά του. Εγγύηση δεν νομίζω να έχεις εδώ στην Ελλάδα αλλά ρώτα στο νήμα της Huawei θα ξέρουν τα παιδιά εκεί. Εγώ έχω το Honor 6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχεις στα χέρια σου με 300 ευρώ κινητό αντάξιο με αυτά των 600-700 ευρώ. Αν πάντως πήγαινα για μονοκαρτο θα επέλεγα Mi4 σε μαύρο που είναι και πανέμορφο! Θεωρώ κορυφαία αυτή τη στιγμή τη xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οι διαφορες μεταξυ Hyuwai honor 6, OnePlus One και Xiaomi Mi4 οπως και οι τιμες τους ειναι πολυ κοντινες. Καλο θα ηταν να κανουμε δημοσκοπιση ή ενα συγκριτικο μεταξυ τους ωστε να μπορουσε να κλεινει καποιος ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το Honor 6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχεις στα χέρια σου με 300 ευρώ κινητό αντάξιο με αυτά των 600-700 ευρώ. Αν πάντως πήγαινα για μονοκαρτο θα επέλεγα Mi4 σε μαύρο που είναι και πανέμορφο! Θεωρώ κορυφαία αυτή τη στιγμή τη xiaomi. Σωστη παρατηρηση. Το μονο αρνητικο για το Mi4 ειναι η λιγο παραπανω τιμη του και οτι ειναι 3G μονο αν εχω καταλαβει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γνωριζουμε τι καθεστως υπαρχει με τα τελωνια? Γράφεις σε λάθος θέμα. Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398525 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kros Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καλησπέρα, συγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Μας φέρανε ένα τηλέφωνο από κίνα. S5 phone Cell Phones I9600 Android MTK6572 Dual-core Operation System Android 4.4.2 Kitkat Actual capacity: RAM 1GB; ROM 4GB ( Support TF Card up to 32GB) Front camera: 2MP, Back camera: 8MP Screen 5.1 inch Touch Screen Resolution, 960*540 screen Δεν έχει όμως ελληνικά. Έχει Αγγλικά, Ισπανικά, κλπ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω ελληνικά? ή είναι άχρηστο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 δοκίμαρε να περάσεις απο το google play store το MoreLocale 2 και δες αν αυτό σου "ανοίγει" τα Ελληνικά. Διαφορετικά πρέπει να αλλάξεις ROM αλλά αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα... καλησπέρα, συγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Μας φέρανε ένα τηλέφωνο από κίνα. S5 phone Cell Phones I9600 Android MTK6572 Dual-core Operation System Android 4.4.2 Kitkat Actual capacity: RAM 1GB; ROM 4GB ( Support TF Card up to 32GB) Front camera: 2MP, Back camera: 8MP Screen 5.1 inch Touch Screen Resolution, 960*540 screen Δεν έχει όμως ελληνικά. Έχει Αγγλικά, Ισπανικά, κλπ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω ελληνικά? ή είναι άχρηστο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kros Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ευχαριστώ... αυτό με τη νέα ROM πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εχεις να κανεις με κλωνο και εαν εχει ΜΤΚ6572 δεν υπαρχει περιπτωση να εχει 1GB ram.Επισης δεν μπορεις να περασεις Ελληνικα (πλην του more locale,που σου προτειναν,που κανει μετρια μεταφραση και οχι παντου). Επομενως ή το δουλευεις με Αγγλικα ή το πουλας. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ThL T11 (εχω τρια) Coolpad F1 Μάλλον αν τα βάλουμε μαζί θα γίνουν 4...thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kialaos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γνωριζουμε τι καθεστως υπαρχει με τα τελωνια? Κατά τις δοξασίες των ανατολικών λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως με διάθεση να πειράζουν, να ενοχλούν και να φοβίζουν. Κατά τις δοξασίες εισέρχονται νύκτα στις οικίες και παραλαμβάνουν τους κοιμώμενους (επί τω πλείστον) παιδιά και τους μεταφέρουν σε απόμακρα μέρη για να διασκεδάσουν από την έκπληξη που θα αισθανθούν οι αφυπνιζόμενοι ή ακόμη αντ΄ αυτών κρύβουν αντικείμενα της οικίας για να εκνευρίσουν τους κατόχους αυτών. Παρουσιάζονται με μορφή γάτας, σκύλου, πιθήκου αλλά και ως άνθρωποι πελώριοι και τρομεροί ή σαν όμορφες κοπέλες. Ζουν συνήθως σε φρεάτια, πηγάδια, σπήλαια, γεφύρια, ανεμόμυλους και σε ερείπια. Γενικά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αερικά, τα τζίνια, τους βρυκόλακες, τους καλικάντζαρους, τα χαμοδράκια, τους ανασκελάδες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κατά τις δοξασίες των ανατολικών λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως με διάθεση να πειράζουν, να ενοχλούν και να φοβίζουν. Κατά τις δοξασίες εισέρχονται νύκτα στις οικίες και παραλαμβάνουν τους κοιμώμενους (επί τω πλείστον) παιδιά και τους μεταφέρουν σε απόμακρα μέρη για να διασκεδάσουν από την έκπληξη που θα αισθανθούν οι αφυπνιζόμενοι ή ακόμη αντ΄ αυτών κρύβουν αντικείμενα της οικίας για να εκνευρίσουν τους κατόχους αυτών. Παρουσιάζονται με μορφή γάτας, σκύλου, πιθήκου αλλά και ως άνθρωποι πελώριοι και τρομεροί ή σαν όμορφες κοπέλες. Ζουν συνήθως σε φρεάτια, πηγάδια, σπήλαια, γεφύρια, ανεμόμυλους και σε ερείπια. Γενικά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αερικά, τα τζίνια, τους βρυκόλακες, τους καλικάντζαρους, τα χαμοδράκια, τους ανασκελάδες κλπ. Και σε χύτρα ταχύτητος να σε βάλουν, δεν τρώγεσαι "kialaos" ...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μικρός θεούλης ο kialaos :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κατά τις δοξασίες των ανατολικών λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως με διάθεση να πειράζουν, να ενοχλούν και να φοβίζουν. Κατά τις δοξασίες εισέρχονται νύκτα στις οικίες και παραλαμβάνουν τους κοιμώμενους (επί τω πλείστον) παιδιά και τους μεταφέρουν σε απόμακρα μέρη για να διασκεδάσουν από την έκπληξη που θα αισθανθούν οι αφυπνιζόμενοι ή ακόμη αντ΄ αυτών κρύβουν αντικείμενα της οικίας για να εκνευρίσουν τους κατόχους αυτών. Παρουσιάζονται με μορφή γάτας, σκύλου, πιθήκου αλλά και ως άνθρωποι πελώριοι και τρομεροί ή σαν όμορφες κοπέλες. Ζουν συνήθως σε φρεάτια, πηγάδια, σπήλαια, γεφύρια, ανεμόμυλους και σε ερείπια. Γενικά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αερικά, τα τζίνια, τους βρυκόλακες, τους καλικάντζαρους, τα χαμοδράκια, τους ανασκελάδες κλπ. Και σε χύτρα ταχύτητος να σε βάλουν, δεν τρώγεσαι "kialaos" ...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είστε ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΙ! !! Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://www.to2c.com/elephone-g4-1gb-ram-4gb-rom-android-4-4-mtk6582-quad-core-5-0-inch-1280-720-ips-8-0mp-3g-wcdma-smartphone.html Τι άποψη έχετε για αυτό? Φαίνεται για το νέο VFM. Δέν βρήκα θέμα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπέρα, συγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Μας φέρανε ένα τηλέφωνο από κίνα. S5 phone Cell Phones I9600 Android MTK6572 Dual-core Operation System Android 4.4.2 Kitkat Actual capacity: RAM 1GB; ROM 4GB ( Support TF Card up to 32GB) Front camera: 2MP, Back camera: 8MP Screen 5.1 inch Touch Screen Resolution, 960*540 screen Δεν έχει όμως ελληνικά. Έχει Αγγλικά, Ισπανικά, κλπ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω ελληνικά? ή είναι άχρηστο το κινητό? Σίγουρα είναι κλώνος . Εχω ακριβώς το ίδιο και έχει Ελληνικά . Κοίταξε στο Settings/Language & input Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://www.to2c.com/elephone-g4-1gb-ram-4gb-rom-android-4-4-mtk6582-quad-core-5-0-inch-1280-720-ips-8-0mp-3g-wcdma-smartphone.html Τι άποψη έχετε για αυτό? Φαίνεται για το νέο VFM. Δέν βρήκα θέμα στο φόρουμ. Landvo L200 στα 79.99$ στο Geekbuying.Και με 8GB rom. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κατά τις δοξασίες των ανατολικών λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως με διάθεση να πειράζουν, να ενοχλούν και να φοβίζουν. Κατά τις δοξασίες εισέρχονται νύκτα στις οικίες και παραλαμβάνουν τους κοιμώμενους (επί τω πλείστον) παιδιά και τους μεταφέρουν σε απόμακρα μέρη για να διασκεδάσουν από την έκπληξη που θα αισθανθούν οι αφυπνιζόμενοι ή ακόμη αντ΄ αυτών κρύβουν αντικείμενα της οικίας για να εκνευρίσουν τους κατόχους αυτών. Παρουσιάζονται με μορφή γάτας, σκύλου, πιθήκου αλλά και ως άνθρωποι πελώριοι και τρομεροί ή σαν όμορφες κοπέλες. Ζουν συνήθως σε φρεάτια, πηγάδια, σπήλαια, γεφύρια, ανεμόμυλους και σε ερείπια. Γενικά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αερικά, τα τζίνια, τους βρυκόλακες, τους καλικάντζαρους, τα χαμοδράκια, τους ανασκελάδες κλπ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Εισαι απλος λιτος και απερριτος. Δωρικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Landvo L200 στα 79.99$ στο Geekbuying.Και με 8GB rom. Χειρότερη ανάλυση (960*540 pixels) though Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σημερα ειναι να παραγγειλω κινητο και ειμαι μεταξυ Honor 6 και OnePlus One και Xiaomi MI3 η MI4 και θελω να μου πειτε καποια πραγματα που εχω απορια αν γνωριζετε με Max τιμη να πληρωσω 300 ευρω 1. Ειναι αξιοπιστο το site Που παραθετεις για το honor 6? Θα κανει 20 μερες περιπου να ερθει χωρις τελωνεια κτλ? 2. Αναμεσα στα 2 κινητα που παραθετω ποιο θα επαιρνες εσυ βαση VFM? 3. Υπαρχει εγγυηση αντιπροσωπιας? Καταλαβαινεις τι εννοω ομως? Πραγματικη..να εχει καποιο εξουσιοδοτημενο εδω στην Ελλαδα να το στειλεις και να βρεις λυση. Αυτο το site το θεωρουμε αξιοπιστο? http://www.to2c.com/huawei-honor-6-basic-dual-sim-4g-fdd-lte-phone-octa-core-cpu-3gb-ram-16gb-rom-android-4-4-5-0-incell-ips-1920-1080pix.html Δεν καλύπτει ανταλλακτικά στην εγγύηση οπότε άκυρο από μένα. Κατά τις δοξασίες των ανατολικών λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως με διάθεση να πειράζουν, να ενοχλούν και να φοβίζουν. Κατά τις δοξασίες εισέρχονται νύκτα στις οικίες και παραλαμβάνουν τους κοιμώμενους (επί τω πλείστον) παιδιά και τους μεταφέρουν σε απόμακρα μέρη για να διασκεδάσουν από την έκπληξη που θα αισθανθούν οι αφυπνιζόμενοι ή ακόμη αντ΄ αυτών κρύβουν αντικείμενα της οικίας για να εκνευρίσουν τους κατόχους αυτών. Παρουσιάζονται με μορφή γάτας, σκύλου, πιθήκου αλλά και ως άνθρωποι πελώριοι και τρομεροί ή σαν όμορφες κοπέλες. Ζουν συνήθως σε φρεάτια, πηγάδια, σπήλαια, γεφύρια, ανεμόμυλους και σε ερείπια. Γενικά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αερικά, τα τζίνια, τους βρυκόλακες, τους καλικάντζαρους, τα χαμοδράκια, τους ανασκελάδες κλπ. :p:p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπέρα θέλω την γνώμη σας thl t6s ή doogee mint DG330 υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτή την τιμή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα.οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω μια συσκευη dual sim-dual active.γνωριζω πως αυτο το χαρακτηριστικο το εχει το levovo k910.γνωριζουμε αλλες συσκευες που να το διαθετουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπέρα θέλω την γνώμη σας thl t6s ή doogee mint DG330 υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτή την τιμή? Cubot s168 απο gearbest με κουπόνι(S168HF) -20$ στα 80 δολάρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Και Landvo L200 στα 79.99 στο Geekbuying.Ευελπιστω να το παραλαβω μεθαυριο το S168. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Honor 6 επίσης Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts